Landal Hemelvaart 2019 Last Minute Aanbieding

Ga extra voordelig op vakantie met de Landal Hemelvaart 2019 Last Minute aanbieding. Geniet van een heerlijk verblijf op een vakantiepark en onderneem samen leuke binnen- of buitenactiviteiten.

Tot 35% korting op je Landal Hemelvaart verblijf

Tot 35% korting op je Landal Hemelvaart verblijf
Wanneer je een Hemelvaart verblijf boekt die valt in de actieperiode van 24 mei tot 3 juni 2019 ontvang je tot 35% korting.

Kies je voor een verblijf op een Landal park met zwembad? Zwemtickets zijn inbegrepen! De leukste Landal parken in Nederland met een zwemparadijs zijn: Het Vennenbos (Noord-Brabant), De Lommerbergen (Limburg) en Hof van Saksen (Drenthe).

Bekijk Hemelvaart aanbieding >

Goede redenen om juist te kiezen voor Landal met Hemelvaart

Parken zijn mooi gelegen
De parken van Landal GreenParks zijn mooi gelegen midden in de natuur. Je hebt een ruime keuze uit vakantieparken in de bossen, aan de kust, heide of in de bergen.

Waterpret
Met Hemelvaart is het weer meestal nog niet zo optimaal als in de zomervakantie. Wanneer je optimaal waterpret wilt beleven kun je het beste kiezen voor een Landal vakantiepark met overdekt zwembad. Vooral de Landal parken met een subtropisch zwemparadijs zijn heel leuk!

Parkrestaurants
Veel Landal vakantieparken hebben een parkrestaurant waar je kunt genieten van een heerlijk ontbijt, lunch of diner.

Bollo de Beer
Bollo de Beer is heel populair bij kinderen. Dit is de allergrootste kindervriend!

Veel binnen- en buitenfaciliteiten
Bij Landal GreenParks vind je een ruime keuze met vakantieparken die beschikken over binnen- en buitenfaciliteiten zoals tennisbanen, bowlingbanen, speeltuinen, zwembaden en Fun & Entertainment-team.

Sfeervolle accommodaties
Kies uit diverse sfeervolle accommodaties: bungalows, chalets, villa’s, boerderijen, appartementen en zelfs een verblijf in een boomhut is mogelijk!

Veluwe is populair om Hemelvaart door te brengen

Vooral de Veluwe is bij vakantiegangers populair om Hemelvaart door te brengen. Landal heeft diverse vakantieparken op de Veluwe midden in de natuur. Hier kun je fantastisch wandelen of fietsen in de bossen en op de heide. Op de parken worden leuke activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Ook leuk is om je vakantie met Hemelvaart te combineren met een dagje uit naar een attractiepark in de buurt van het vakantiepark. Tip: Je ontvangt tot 35% last minute korting op je Hemelvaartweekend op de Veluwe bij Landal GreenParks.

Extra luxe Hemelvaartsweekend? Hof van Saksen!

Wil je een extra luxe Hemelvaartsweekend? Kies dan voor het luxe Landal vakantieresort Hof van Saksen. Profiteer van een aantrekkelijke korting wanneer je jouw verblijf laat vallen in de actieperiode van 27 mei tot 3 juni 2019. Hof van Saksen heeft uitgebreide mogelijkheden voor een heel ontspannen en luxe mini vakantie met Hemelvaart. Leuk voor Tieners is de Hangout en kinderen kunnen zich kostelijk vermaken in de Bounz® Arena.