Is Landal Het Vennenbos autovrij?

Ja, Landal Het Vennenbos is autovrij. Echter houd er wel rekening mee dat tijdens de aankomst- en vertrekdag auto’s af- en aanrijden op het vakantiepark. Op deze dagen is het dus wel even opletten met autoverkeer.

Autovrij park is toch wel fijn

Autovrij park is toch wel fijn
Een autovrij park is toch wel fijn: U hoeft niet steeds in de gaten te houden wat autoverkeer in uw omgeving doet. Dat Landal Het Vennenbos autovrij is, is een groot voordeel voor met name gezinnen met kinderen. Al wandelend of fietsend over het park is er geen overlast van voorbijrazende auto’s. MAAR: op de aankomst- en vertrekdag is er wel autoverkeer!

Autoverkeer op aankomst- en vertrekdag

Na het uitladen van de reisbagage bij het vakantiehuisje (op de aankomstdag) dient de auto geparkeerd te worden op de algemene parkeerplaats aan de voorzijde van het park. Op de vertrekdag mogen parkgasten hun auto bij de bungalow parkeren om in te laden. Zodra dat gebeurd is dient men de auto weer op de algemene parkeerplaats te zetten om vervolgens uit te checken bij de receptie.

Op andere dagen dan aankomst- en vertrekdag worden de slagbomen aan de voorzijde van het park gesloten. Alleen in bijzondere gevallen is het mogelijk om dan met de auto op het park te komen. Men dient zich in dat geval te melden bij de praatpaal van de slagboom.

Bungalows hebben geen eigen parkeerplaats

Bungalows hebben geen eigen parkeerplaats
De bungalows hebben geen eigen parkeerplaats. Auto’s kunnen wel vlakbij de bungalows geparkeerd worden (aan de voorzijde van de vakantiehuisjes op de weg). Het is per bungalow en drukte tijdens de aankomst- en vertrekdag afhankelijk hoe dicht u bij uw bungalow kunt parkeren. Drukste ‘autoverkeertijden’ op het park zijn rond 15.00u op de aankomstdag en 09.00u-10.30u op de vertrekdag.

Tip tussendoor: Wanneer u eerder dan de inchecktijd (vanaf 15.00u) op het bungalowpark arriveert kunt u al wel gebruikmaken van de faciliteiten van Landal Het Vennenbos. U ontvangt bij de receptie de zwemkaartjes voor het subtropisch zwemparadijs. Neem uw meest waardevolle spullen mee wanneer u de auto verlaat! U kunt hierbij denken aan paspoorten, geld, telefoons en/of camera’s. Gaat u naar het zwembad? U kunt daar uw waardevolle spullen opslaan in een kluisje.

Algemene parkeerplaats

Algemene parkeerplaats
De algemene parkeerplaats van Landal Het Vennenbos kunt u vinden aan de voorzijde van het vakantiepark. De 3 parkeerterreinen liggen bij de ingang van het park, waar tevens ook de receptie, Puk & Pelle wagen, Bollo Huisje en Bikes & More zijn gevestigd.

Bungalows vlakbij de algemene parkeerplaats
Wanneer u graag vlakbij de algemene parkeerplaats wilt verblijven kunt u het beste kiezen voor één van de onderstaande bungalows.

5CM2 (5 personen) + 6DM2 (6 personen): 002 t/m 020

6DM1 (6 personen) + 8EM (8 personen): 238 t/m 246 en 001, 236, 237

5CM1 (5 personen): 101 t/m 116

4BM (4 personen) + 10FM (10 personen): 202 t/m 214

Wat te doen bij een gevaarlijke situatie?

Het kan gebeuren dat er parkgasten zijn die het niet zo nauw nemen met de parkeerregels en de auto onnodig bij de bungalow laten staan op de aankomst- en vertrekdag. Over het algemeen let het parkpersoneel van Het Vennenbos goed op of de parkregels worden nageleefd. Mocht u echter toch een gevaarlijke situatie opmerken, dan kunt u hier melding van maken bij de receptie. Zelf iemand aanspreken die de parkregels overtreedt kunt u beter niet doen.