Landal Het Vennenbos Korting, Parkinformatie en Nieuws

Landal Het Vennenbos Korting, Parkinformatie en Nieuws
Landal Het Vennenbos is één van de leukste vakantieparken van Landal GreenParks en ligt in de bosrijke omgeving van Hapert, Noord-Brabant. Het park heeft vele faciliteiten zoals een subtropisch zwembad en Park Plaza. De mooie bungalows en het grote aanbod met faciliteiten en activiteiten, maken dit park tot een waar vakantieparadijs.

Korting

VAKANTIEAANBIEDING
Last MinutesTot 40% korting
Zomervakantie 2022Tot 40% korting
Nazomer 2022Tot 40% korting
Herfstvakantie 2022Tot 20% korting
Najaar 2022Tot 20% korting
(i) Kortingen zijn berekend per aanbieding op basis van beschikbare boekingsprijzen zoals gezien op landal.nl. Hieraan kunnen geen rechten aan worden ontleend. Kortingen verschillen per reisdata, verblijfsduur, vakantiepark en accommodatie. Prijzen bij Landal GreenParks zijn inclusief alle onvermijdbare kosten zoals bedlinnen en toeristenbelasting (bron: prijsinformatie landal.nl)

Foto’s

Foto's

Video


Vakantievoordeel? Bekijk Landal aanbiedingen

Faciliteiten & Activiteiten

Faciliteiten & Activiteiten

Accommodaties

Accommodaties

Nieuws

05/2020 – Landal Het Vennenbos heropent
Landal GreenParks heeft Het Vennenbos heropent nadat het weken dicht is geweest i.v.m. het beleid rondom Corona. De meeste faciliteiten zijn ook weer geopend. Landal hoopt dat op 1 juni 2020 ook de restaurants weer open kunnen gaan. Dit is afhankelijk van wat de overheid beslist ten aanzien van de naleving van regels rondom het Coronavirus.

04/2019 – Steeds meer vernieuwde bungalows
De renovatie van de bungalows op Landal Het Vennenbos is in volle gang. Er zijn dan ook steeds meer vernieuwde bungalows op het vakantiepark. Nieuwe typen bungalows recent toegevoegd aan het aanbod met accommodaties: 4-Persoonsbungalow 4B1 en 4-Persoonskinderbungalow 4CK.

03/2018 – Gusto Pasta & Pizza maakt plaats voor Pizza Limone
Pizza Limone is een nieuw restaurant bij Landal Het Vennenbos en is in de plaats gekomen van Gusto Pasta & Pizza. Bij dit restaurant kun je lekkere Italiaanse pizza’s, pasta’s en desserts krijgen. In het Pizza Theater mogen kinderen hun eigen pizza samenstellen. Het Italiaanse restaurant heeft een aangename ambiance en muziek. In de open keuken zie je de pizzaiolo’s alles vers bereiden.

11/2018 – Nieuwe Brasserie Landal Het Vennenbos
Landal Het Vennenbos heeft een nieuwe Brasserie met een trendy inrichting én nieuwe gerechten. Hier kun je tijdens je vakantie genieten van lekker eten en drinken (lunch of diner). Het restaurant maakt gebruik van verse en lokale ingrediënten, voornamelijk duurzaam en biologisch. Je vindt de nieuwe Brasserie in het Park Plaza (aan de achterzijde van het vakantiepark), dit restaurant is in de plaats gekomen van Restaurant Bistro Woods.

Vraag & Antwoord

Welke huisjes zijn het mooiste bij Het Vennenbos?
Alle vakantiehuisjes zijn leuk om te boeken bij Het Vennenbos, omdat alle huisjes nu zijn gerenoveerd en van extra comfort zijn voorzien.

Mag ik met mijn auto op het park?
Ja, maar alleen op de aankomst- en vertrekdag om in- en uit te laden. Landal Het Vennenbos is een autovrij park en daarom is iedere parkbezoeker verplicht om de auto op één van de centrale parkeerplaatsen aan de voorzijde van het vakantiepark te parkeren.

Wat moet ik doen wanneer ik bij aankomst zie dat mijn huisje niet goed is schoongemaakt is?
Het beste kun je dan even naar de receptie gaan. Geef aan dat je huisje niet goed schoon is en vraag aan de receptiemedewerker of ze nogmaals iemand van de schoonmaakdienst lang kunnen sturen om het huisje beter schoon te maken. Ondertussen zou je bijvoorbeeld iets kunnen gaan drinken in het Park Plaza of een leuke activiteit kunnen ondernemen zoals zwemmen.

Is het openbaar vervoer in de omgeving van Het Vennenbos goed?
Nee, helaas niet. Het park is het beste bereikbaar per auto. Het busvervoer in de omgeving is niet goed en het park is daarom per openbaar vervoer slecht bereikbaar. Je zou bijvoorbeeld wel met de trein naar Eindhoven kunnen reizen en vervolgens een taxi kunnen nemen naar Hapert, het dorp waar Landal Het Vennenbos is gevestigd.

Is Het Vennenbos een leuk park voor hondenbezitters?
Ja, absoluut. Zowel op het park als in de directe omgeving kun je heerlijk wandelen met je hond in de bossen. Let er wel op dat je je hond uit dient te laten op de speciale hondenuitlaatplaats (zie plattegrond waar deze precies ligt).