Landal Het Vennenbos Korting, Parkinformatie en Nieuws

Landal Het Vennenbos Korting, Last Minutes, Aanbiedingen en Parkinfo
Landal Het Vennenbos is één van de leukste vakantieparken van Landal GreenParks en ligt in de bosrijke omgeving van Hapert, Noord-Brabant. Het park heeft vele faciliteiten zoals een subtropisch zwembad en Park Plaza. De mooie bungalows en het grote aanbod met faciliteiten en activiteiten, maken dit park tot een waar vakantieparadijs.

Korting

Last Minutes: Tot 35% korting
Kerstvakantie: Tot 30% korting
Winter: Tot 45% korting

Foto’s

Foto's

Faciliteiten & Activiteiten

Faciliteiten & Activiteiten

Video

Accommodaties

4-Persoonsbungalow 4B1
4-Persoonsbungalow 4B1

4-Persoonsbungalow 4B2
4-Persoonsbungalow 4B2

4-Persoonsbungalow 4BKM
4-Persoonsbungalow 4BKM

4-Persoonsbungalow 4BM
4-Persoonsbungalow 4BM

4-Persoonskinderbungalow 4CK
4-Persoonskinderbungalow 4CK

5-Persoonsbungalow 5B1
5-Persoonsbungalow 5B1

5-Persoonsbungalow 5B2
5-Persoonsbungalow 5B2

6-Persoonsbungalow 6B1
6-Persoonsbungalow 6B1

6-Persoonsbungalow 6B2
6-Persoonsbungalow 6B2

6-Persoonsbungalow 6BO
6-Persoonsbungalow 6BO

6-Persoonsbungalow (Extra toegankelijk) 6BT
6-Persoonsbungalow (Extra toegankelijk) 6BT

6-Persoonskinderbungalow 6CK
6-Persoonskinderbungalow 6CK

8-Persoonsbungalow 8C
8-Persoonsbungalow 8C

8-Persoonsbungalow 8EM
8-Persoonsbungalow 8EM

10-Persoonsbungalow 10FM
10-Persoonsbungalow 10FM

Nieuws

04/2019 – Steeds meer vernieuwde bungalows
De renovatie van de bungalows op Landal Het Vennenbos is in volle gang. Er zijn dan ook steeds meer vernieuwde bungalows op het vakantiepark. Nieuwe typen bungalows recent toegevoegd aan het aanbod met accommodaties: 4-Persoonsbungalow 4B1 en 4B2 en 4-Persoonskinderbungalow 4CK.

03/2018 – Gusto Pasta & Pizza maakt plaats voor Pizza Limone
Pizza Limone is een nieuw restaurant bij Landal Het Vennenbos en is in de plaats gekomen van Gusto Pasta & Pizza. Bij dit restaurant kun je lekkere Italiaanse pizza’s, pasta’s en desserts krijgen. In het Pizza Theater mogen kinderen hun eigen pizza samenstellen. Het Italiaanse restaurant heeft een aangename ambiance en muziek. In de open keuken zie je de pizzaiolo’s alles vers bereiden.

11/2018 – Nieuwe Brasserie Landal Het Vennenbos
Landal Het Vennenbos heeft een nieuwe Brasserie met een trendy inrichting én nieuwe gerechten. Hier kun je tijdens je vakantie genieten van lekker eten en drinken (lunch of diner). Het restaurant maakt gebruik van verse en lokale ingrediënten, voornamelijk duurzaam en biologisch. Je vindt de nieuwe Brasserie in het Park Plaza (aan de achterzijde van het vakantiepark), dit restaurant is in de plaats gekomen van Restaurant Bistro Woods.

Vraag & Antwoord

Welke huisjes zijn het mooiste bij Het Vennenbos?
Voor nu zijn de reeds gerenoveerde huisjes het mooist bij Het Vennenbos (op deze pagina staan de gerenoveerde accommodaties aangegeven met ‘nieuw design’). Het park is druk bezig alle huisjes te renoveren. Straks maakt het daarom niet meer uit, dan zijn alle bungalows prachtig om te zien.

Mag ik met mijn auto op het park?
Ja, maar alleen op de aankomst- en vertrekdag om in- en uit te laden. Landal Het Vennenbos is een autovrij park en daarom is iedere parkbezoeker verplicht om de auto op één van de centrale parkeerplaatsen aan de voorzijde van het vakantiepark te parkeren.

Wat moet ik doen wanneer ik bij aankomst zie dat mijn huisje niet goed is schoongemaakt is?
Het beste kun je dan even naar de receptie gaan. Geef aan dat je huisje niet goed schoon is en vraag aan de receptiemedewerker of ze nogmaals iemand van de schoonmaakdienst lang kunnen sturen om het huisje beter schoon te maken. Ondertussen zou je bijvoorbeeld iets kunnen gaan drinken in het Park Plaza of een leuke activiteit kunnen ondernemen zoals zwemmen.

Is het openbaar vervoer in de omgeving van Het Vennenbos goed?
Nee, helaas niet. Het park is het beste bereikbaar per auto. Het busvervoer in de omgeving is niet goed en het park is daarom per openbaar vervoer slecht bereikbaar. Je zou bijvoorbeeld wel met de trein naar Eindhoven kunnen reizen en vervolgens een taxi kunnen nemen naar Hapert, het dorp waar Landal Het Vennenbos is gevestigd.

Is Het Vennenbos een leuk park voor hondenbezitters?
Ja, absoluut. Zowel op het park als in de directe omgeving kun je heerlijk wandelen met je hond in de bossen. Let er wel op dat je je hond uit dient te laten op de speciale hondenuitlaatplaats (zie plattegrond waar deze precies ligt).

Kan ik ook via een reisorganisatie een vakantie boeken bij Landal Het Vennenbos?
Ja, je kunt via reisorganisatie BungalowSpecials met korting een vakantie bij Landal Het Vennenbos boeken. Je kunt hierbij kiezen uit last minutes of één van de aanbiedingen. Neem je een baby mee op vakantie? Kijk dan zeker eens naar één van de Baby Specials. Je ontvangt bij een Baby Special naast korting op je verblijf ook het kinderpakket gratis. Deze bestaat uit een kinderbed (excl. bedlinnen) en een kinderstoel.