Landal Julianadorp strandhuisjes: Boek met korting

Landal Julianadorp (Beach Resort Ooghduyne) heeft mooie 4-6 persoonsstrandhuisjes (4-6SH). Deze unieke strandhuizen liggen op het strand, u stapt zo vanaf het terras van uw strandhuis het strand op. Boek zeker eens een verblijf in een strandhuisje, want dat is een verblijf om nooit meer te vergeten.
BEKIJK AANBIEDINGEN STRANDHUISJES

Luxe strandhuizen met een prachtig uitzicht

De strandhuisjes van Landal Julianadorp zijn luxe en beschikken over een adembenemend uitzicht.

De strandhuisjes van Landal Julianadorp zijn vrijstaand, liggen direct aan zee en zijn luxe ingericht. Zo is er gratis Wifi, flatscreen-TV, mooie keuken met o.a. magnetron en inductiekookplaat en buiten is een terras aanwezig met ligstoelen. Het uitzicht van de strandhuisjes is fantastisch, u kijkt zo vanuit de woonkamer uit op de zee. De hele dag kunt u genieten van dit prachtige uitzicht. Stelt u zich eens voor: ’s morgens een lekker ontbijtje op het terras met uitzicht op zee…

Omdat de strandhuisjes maar een paar maanden per jaar geboekt kunnen worden is het verstandig niet te lang te wachten met het boeken. Ziet u beschikbaarheid, boek dan meteen, want de strandhuisjes zijn razend populair, vooral in de zomermaanden juli, augustus en september.

Hoe boek ik een strandhuisje met korting?

Op deze pagina vindt u de beschikbaarheid + aanbiedingsprijzen. U kunt de prijslijst eenvoudig doorlopen door op “Eerder” of “Later” te klikken. U kunt ook uw verblijfsperiode kiezen (weekend, midweek, week, anderhalve week of twee weken) en wat het reisgezelschap is. Op basis van deze gegevens krijgt u dan de boekingsprijzen te zien. Landal heeft het hele jaar ook aanbiedingen en last minutes beschikbaar. Door hier gebruik van te maken kunt u eenvoudig een strandhuisje met korting boeken. U hoeft geen kortingscode of actiecode te gebruiken, want uw korting wordt automatisch geactiveerd na het aanklikken van een aanbieding of last minute.

Faciliteiten

Op en rond het park Landal Beach Resort Ooghduyne in Julianadorp is genoeg te doen. Zo kunt u een lekker uiteten gaan bij Restaurant Juliana’s, u kunt gaan zwemmen bij Aquacentrum Den Helder (vouchers voor gratis toegang tot dit mooie zwembad zijn verkrijgbaar bij de receptie van het park), u kunt gaan golfen op de Pitch & Putt golfbaan en verder zijn er nog diverse sport- en spelmogelijkheden zoals tennis, midgetgolf en vissen.

Review strandhuisjes Landal Julianadorp

De strandhuisjes bij Landal Julianadorp zijn geweldig. Het beste kunt u een strandhuisje boeken met 4 personen, want met 6 personen is het wat krap. Kinderen kunnen veilig rondlopen, want er is een traphekje aanwezig evenals kindveilige stopcontacten. De strandhuisjes zijn luxe ingericht, één nadeel is wellicht de steile trap naar één van de slaapkamers, deze is namelijk gevestigd op een entresol en is alleen bereikbaar via deze steile trap. De badkamer is netjes met een douchecabine, toilet en wastafel. Omdat er maar een kleine boiler aanwezig is, is het wel aan te raden spaarzaam met het douchewater en afwaswater om te gaan, aangezien het warme water redelijk snel op is.

Het uitzicht van de strandhuisjes is adembenemend, vooral in de warme zomermaanden erg leuk. Misschien wel een nadeel is dat er geparkeerd moet worden op een openbare strandparkeerplaats die ongeveer 10 minuten van de strandhuizen verwijderd is. Maar op zich hoeft dat geen probleem te zijn aangezien er een gratis bagageservice is. Omdat de strandhuisjes op het strand liggen is het wel aan te raden een paar goede schoenen mee te nemen of iets van slippers. U moet immers door het losse zand lopen en met slechte schoenen is dat niet prettig.

Wilt u graag een hapje gaan eten? Kies dan voor Restaurant Juliana’s. Dit is een uitstekend restaurant met betaalbare prijzen. Dit mag gerust het beste en mooiste restaurant van Julianadorp genoemd worden.

Wifi op het park is gratis gedurende uw gehele verblijf en werkt prima. Faciliteiten op en rondom het park zijn er genoeg. Landal Julianadorp is vooral geschikt voor rustzoekers en mensen die graag actief bezig zijn met sporten zoals wandelen, fietsen, tennissen, golfen, vissen etc. Voor jongeren is er niet heel veel te doen in Julianadorp, al zijn er wel hele goede uitgaansmogelijkheden in bijvoorbeeld Renesse wat er niet ver vandaan ligt.

Adres

Landal Beach Resort Ooghduyne
Ooghduyne 1
1787 PS Julianadorp aan Zee

Tip! Wanneer u met een navigatiesysteem naar Landal Julianadorp rijdt voer dan dit adres in: Foreestweg 20, Julianadorp aan Zee.