Landal Meivakantie 2020 met tot 35% korting

Geniet samen van een leuke meivakantie 2020 bij Landal GreenParks aan de kust, in de bossen of de bergen. Zowel op als rondom de vakantieparken zijn allerlei leuke activiteiten te ondernemen. Wanneer je nu je meivakantie boekt ontvang je tot 35% korting!

Tot 35% korting op jouw meivakantie

Tot 35% korting op jouw meivakantie bij Landal GreenParks
Wanneer je bij Landal GreenParks je meivakantie boekt die valt in de actieperiode van 17 april tot 11 mei 2020 ontvang je tot 35% korting (Tip: bij Center Parcs ontvang je tot 45% korting). Op diverse vakantieparken worden tijdens de meivakantie extra leuke activiteiten georganiseerd zoals de lente natuurwandeling, picknicken met Bollo en hutten bouwen.
Bekijk de actiepagina en boek met tot 35% korting

Landal verhoogt meivakantie 2020 korting met tot 10% extra korting!

Landal GreenParks heeft de korting voor meivakantie 2020 met tot 10% extra korting verhoogt. In plaats van tot 25% korting staat nu bij de meivakantie aanbieding tot 35% korting. Je kunt nu dus nog voordeliger jouw verblijf boeken!

Wacht niet te lang met boeken, want tegenover een verhoging van het kortingstarief staat eigenlijk altijd dat een aanbod met vakantieparken en accommodaties afneemt naarmate de vakantie nadert.

Tip: Nog meer korting tijdens je meivakantie? Kijk dan eens naar de Landal arrangementen.

Zo vind je snel een voordelige meivakantie!

Zo vind je snel een voordelige meivakantie!
Wil je graag voordelig je meivakantie bij Landal boeken? Dat kan eenvoudig door handig gebruik te maken van de sorteringspagina op de actiepagina van Landal GreenParks.

Stap 1: Ga naar de meivakantie actiepagina

Stap 2: Kies voor sorteer op: ‘Laagste prijs’

Stap 3: Je kunt nu heel snel zien welke Landal parken het voordeligste zijn in de meivakantie 2020

Ontvang nu tot 35% korting op je meivakantie 2020
Wanneer je nu je meivakantie boekt bij Landal GreenParks ontvang je tot 35% korting op je verblijf. Je hebt geen kortingscode of voucher om geld te besparen. Deze korting wordt namelijk automatisch geactiveerd zodra je naar de speciale actiepagina gaat.

Jouw vakantie inclusief onbeperkt toegang tot het zwembad of (subtropisch) zwemparadijs!
Boek je een vakantie bij een Landal vakantiepark met een zwembad of (subtropisch zwemparadijs)? In de meeste gevallen is onbeperkt toegang tot het zwembad of (subtropisch) zwemparadijs dan inbegrepen bij de boekingsprijs. Landal heeft 9 parken met (subtropisch) zwemparadijs en 63 parken met een zwembad.

Onvergetelijke vakantie? Kies voor een vakantiepark met veel activiteiten

Onvergetelijke vakantie? Kies voor een vakantiepark met veel activiteiten
Onvergetelijke meivakantie? Kies voor een vakantiepark met veel activiteiten. Veel Landal parken beschikken over leuke binnen- en buitenactiviteiten. Voor alle leeftijden is er genoeg te doen en te beleven op de parken, bijvoorbeeld: Bollo de beer, Bollo Club, indoor speelparadijs, speeltuintjes, kinderboerderij, Fun & Entertainment-team, voetballen, midgetgolfen, waterfietsen, zwemmen, klimmen, tennissen, bowlen, waterfietsen en nog veel meer.

Bekijk activiteiten die je bij Landal kunt ondernemen:
Binnenfaciliteiten >
Buitenfaciliteiten >

Extra korting met arrangementen

Extra korting tijdens je meivakantie? Kies dan voor culinair en/of Familie & Actief arrangement.

Culinair arrangement
Culinair arrangement

Bij het culinair arrangement kun je voordelig ontbijten, gourmetten of uiteten gaan. Je kunt zelfs een halfpensionarrangement bijboeken. Met een culinair arrangement eet en drink je een stuk goedkoper dan wanneer je alles los betaalt op het park. Lekker uit eten gaan is superleuk en het scheelt boodschappen doen.

Kids arrangement
Kids arrangement

Kinderen beleven extra veel vakantieplezier met het kids arrangement. Kinderen hebben de tijd van hun leven met dit arrangement en zit boordevol speelplezier en lekker smullen: activiteiten met het Fun & Entertainment-team, rondje midgetgolf, wandelkaart- en router, stok en boerenzakdoek voor knapzak en versnaperingen.

Activiteiten tijdens meivakantie 2020

Activiteiten tijdens meivakantie 2020
Tijdens de meivakantie worden er op veel Landal parken veel leuke activiteiten georganiseerd. Deze activiteiten worden georganiseerd door het Fun & Entertainment-team. Activiteiten die georganiseerd worden zijn o.a. pannenkoeken bakken of marshmallows bakken/roosteren boven het vuur, natuurwandeling maken en bamboe bouwen.

Bakken/Roosteren boven het vuur
Boven een knisperend vuurtje kun je samen met anderen gezellig pannenkoeken bakken of marshmallows roosteren. Kom ook gezellig bij het kampvuur staan en genieten van al dat lekkers.

Lente natuurwandeling
Ga je mee op een mooie Lente natuurwandeling? Tijdens de wandeltocht kun je genieten van alle mooie natuurverschijnselen die het voorjaar te bieden heeft. De natuur begint op te bloeien en de temperatuur buiten is een stuk aangenamer. Ideaal om lekker naar buiten te gaan.

Bouwen met bamboe
Ga creatief aan de slag met bamboe. Met bamboetakken en elastiekjes maak je je eigen kunstwerk. Leuke activiteit waarbij je kunt kiezen of je alleen wilt bouwen of samen met anderen.

XXL Bellenblaas
Maak mooie en grote zeepbellen bij de XXL Bellenblaas activiteit. Superveel waterplezier met emmers water, sop en Geo-zeepbel-vormen waarmee je hele grote zeepbellen kunt maken. Maak jij de grootste XXL bellen?

Picknicken met Bollo
Samen met Bollo ga je picknicken in de natuur. Met een goedgevulde picknickmand ga je op pad en opzoek naar een mooi plekje om te picknicken. Maak ook een dansje met Bollo de Beer of geef hem een dikke knuffel. Deze activiteit wordt begeleid door het Fun & Entertainment-team van Landal GreenParks.

Hutten bouwen
Vind jij het helemaal te gek om hutten te bouwen? Neem dan deel aan de activiteiten hutten bouwen waarbij je in het bos je eigen hut kunt bouwen. Het is ook mogelijk om samen met anderen een hut te bouwen.

Bakplezier
Ben jij fan van lekkere dingen bakken? Tijdens de bakactiviteit ga je aan de slag met schillen, hakken, kneden en bakken. Natuurlijk mag jij samen met de anderen na al het bakken de lekkere hapjes opeten.

OERRR: Survival
Beleef een echt survival avontuur. Samen met een boswachter ga je op pad dwars door het bos. Je weet nooit wat je onderweg ineens kunt tegenkomen, misschien moet een dier gered worden of wordt een speciale plan gespot. Jouw survival skills worden getest met verschillende hindernissen in de natuur.

OERRR: Insectenhotel maken
Bij deze activiteit leer je de insecten van het vakantiepark kennen. Je maakt een leuk huisje voor deze beestjes. Samen met het Fun & Entertainment-team ga je de natuur in en ga je op zoek naar allerlei insecten. Ook verzamel je materiaal uit de natuur waarmee je voor de door jouw gevonden beestjes een huisje kunt maken.

Veel zwemplezier in het (subtropisch) zwemparadijs tijdens je meivakantie!

Veel zwemplezier in het (subtropisch) zwemparadijs tijdens je meivakantie!
Landal heeft 2 vakantieparken met een subtropisch zwemparadijs. Hier kun je heel veel subtropisch zwemplezier beleven tijdens je meivakantie met o.a. glijbanen, lazy rivers, whirlpools, golfslagbaden en nog veel meer. Landal heeft ook nog 7 vakantieparken met een zwemparadijs met hele leuke zwemattracties zoals een stroomversnelling, gave glijbanen, bubbelbaden, bruisbanken en golfslagbaden.

Leukste subtropisch zwemparadijs bij Landal Het Vennenbos
Wil jij de ultieme subtropische zwemervaring beleven? Landal Het Vennenbos heeft het leukste subtropisch zwemparadijs. Dit zwemparadijs onlangs is vernieuwd en uitgebreid. Je vindt bij dit zwemparadijs vernieuwingen zoals een Kids Junglebad, KinderDoeBad Laid Black Lagoon, Wild Wave super slide, Waikiki White Water Creek en Surfers Splash Bay.

Gaafste zwemparadijs bij Hof van Saksen
Hof van Saksen heeft het gaafste zwemparadijs. Het zwemparadijs van dit luxe vakantieresort van Landal GreenParks beschikt over unieke spectaculaire glijbanen, whirlpools, luxe design zwembad met muzikaal peuterbad, wildwaterbaan en diverse waterattracties.