Landal Meivakantie 2019 met tot 30% korting

Landal meivakantie aanbieding met tot 30% korting
Wanneer je bij Landal GreenParks je meivakantie boekt die valt in de actieperiode van 19 april tot 6 mei 2019 ontvang je tot 30% korting (tip: bij Center Parcs ontvang je tot 40% korting). Op diverse vakantieparken worden tijdens de meivakantie extra leuke activiteiten georganiseerd zoals de lente natuurwandeling, picknicken met Bollo en hutten bouwen.

Vind snel een voordelige meivakantie

Wil je graag voordelig je meivakantie bij Landal boeken? Dat kan eenvoudig door handig gebruik te maken van de sorteringspagina op de actiepagina van Landal GreenParks.

Stap 1: Ga naar de meivakantie actiepagina

Stap 2: Kies voor sorteer op: laagste prijs

Stap 3: Je kunt nu heel snel zien welke Landal parken het voordeligste zijn in de meivakantie

Extra activiteiten

Tijdens de meivakantie worden er op veel Landal parken extra activiteiten georganiseerd. Kinderen kunnen deelnemen aan leuke activiteiten die georganiseerd worden door het Fun & Entertainment-team. Activiteiten die georganiseerd worden zijn o.a. pannenkoeken bakken of marshmallows bakken/roosteren boven het vuur, natuurwandeling maken en bamboe bouwen.

Bakken/Roosteren boven het vuur
Boven een knisperend vuurtje kun je samen met anderen gezellig pannenkoeken bakken of marshmallows roosteren. Kom ook gezellig bij het kampvuur staan en genieten van al dat lekkers.

Lente natuurwandeling
Ga je mee op een mooie Lente natuurwandeling? Tijdens de wandeltocht kun je genieten van alle mooie natuurverschijnselen die het voorjaar te bieden heeft. De natuur begint op te bloeien en de temperatuur buiten is een stuk aangenamer. Ideaal om lekker naar buiten te gaan.

Bouwen met bamboe
Ga creatief aan de slag met bamboe. Met bamboetakken en elastiekjes maak je je eigen kunstwerk. Leuke activiteit waarbij je kunt kiezen of je alleen wilt bouwen of samen met anderen.

XXL Bellenblaas
Maak mooie en grote zeepbellen bij de XXL Bellenblaas activiteit. Superveel waterplezier met emmers water, sop en Geo-zeepbel-vormen waarmee je hele grote zeepbellen kunt maken. Maak jij de grootste XXL bellen?

Picknicken met Bollo
Samen met Bollo ga je picknicken in de natuur. Met een goedgevulde picknickmand ga je op pad en opzoek naar een mooi plekje om te picknicken. Maak ook een dansje met Bollo de Beer of geef hem een dikke knuffel. Deze activiteit wordt begeleid door het Fun & Entertainment-team van Landal GreenParks.

Hutten bouwen
Vind jij het helemaal te gek om hutten te bouwen? Neem dan deel aan de activiteiten hutten bouwen waarbij je in het bos je eigen hut kunt bouwen. Het is ook mogelijk om samen met anderen een hut te bouwen.

Bakplezier
Ben jij fan van lekkere dingen bakken? Tijdens de bakactiviteit ga je aan de slag met schillen, hakken, kneden en bakken. Natuurlijk mag jij samen met de anderen na al het bakken de lekkere hapjes opeten.

Landal parken met leuke activiteiten tijdens de meivakantie

Neem je kinderen mee op vakantie en wil je graag dat zij zich extra goed kunnen vermaken tijdens de meivakantie? Kijk dan eens naar één van de onderstaande Landal parken. Bij deze parken worden tijdens de meivakantie allerlei leuke activiteiten georganiseerd.

Nederland
Landal De Lommerbergen, Limburg
Landal Rabbit Hill, Gelderland
Landal Hoog Vaals, Limburg
Landal Stroombroek, Gelderland
Landal Coldenhove, Gelderland
Landal Het Vennenbos, Noord-Brabant
Landal Twenhaarsveld, Overijssel
Landal Orveltermarke, Drenthe
Landal Aelderholt, Drenthe
Landal Het Land van Bartje, Drenthe
Landal Landgoed De Hellendoornse Berg, Overijssel
Landal Heideheuvel, Gelderland
Landal Port Greve, Zeeland
Landal Heihaas, Gelderland
Landal Miggelenberg, Gelderland
Landal Waterparc Veluwemeer, Flevoland
Landal Landgoed ’t Loo, Gelderland
Landal De Reeuwijkse Plassen, Zuid-Holland
Landal Sluftervallei, Waddeneilanden
Landal Duinpark ’t Hof van Haamstede, Zeeland
Landal Strand Resort Ouddorp Duin, Zuid-Holland

Duitsland
Landal Hochwald, Saar/Hünsruck
Landal Warsberg, Saar/Hünsruck
Landal Wirfttal, Eifel
Landal Sonnenberg, Moezel
Landal Winterberg, Sauerland
Landal Mont Royal, Moezel

België
Landal Village l’Eau d’Heure, Wallonië

Oostenrijk
Landal Brandnertal, Vorarlberg