Welk Landal park in Denemarken ligt het dichtst bij Legoland®?

Landal Dayz Seawest is het Landal park dat het dichtst bij Legoland® ligt met een afstand van 65 km. Een ander Landal vakantiepark dat vlakbij het amusementspark ligt is Landal Dayz Søhøjlandet met een afstand van 83 km. Er zijn nog drie andere Landal parken in Denemarken, maar deze liggen een stuk verder van Legoland® af.

Landal Dayz Seawest

Landal Dayz Seawest
Afstand tot Legoland®: 65 km

Landal Dayz Seawest ligt midden in het natuurgebied West-Jutland. Het is een modern vakantiepark voor de hele familie. Fijn aan dit park is dat het dichtbij het strand, zee, duinen en fjorden ligt. Het subtropisch waterparadijs is heel leuk en beschikt over veel zwemplezier voor jong en oud waaronder een 110 en 115 meter lange glijbaan. Er zijn veel sportieve activiteiten, leuke indoorspeelplaats en uitgebreide beauty en wellness faciliteiten.

Landal Dayz Søhøjlandet

Landal Dayz Søhøjlandet
Afstand tot Legoland®: 83 km

Landal Dayz Søhøjlandet wordt omringd door bossen, meertjes en heuvels en u kunt hier echt genieten van uw rust. Het park heeft diverse sportieve activiteiten zoals indoorklimwand, sportzaal met diverse sporten, ziplineparcours en trimbaan. Voor kinderen zijn er diverse speeltuinen, springkussens, een hindernisbaan, indoorspeelplaats en werkplaats waar kinderen hun creativiteit de vrije loop kunnen laten gaan.

Landal Dayz Rønbjerg

Landal Dayz Rønbjerg
Afstand tot Legoland®: 146 km

Landal Dayz Rønbjerg is een geschikt vakantiepark voor een actieve vakantie. Het park ligt vlakbij stranden, baaien, zandduinen en rotsen van Limfjord. Er is een leuk subtropisch zwembad met toffe waterglijbaan, golfslagbad, Hot Tub en peuterbad. Sport- en spelmogelijkheden zijn er genoeg. Zo is er een grote sportzaal, fitnesscentrum, bowlingbanen en zelfs een wakeboardbaan. Kinderen kunnen zich uren vermaken in het indoorspeelparadijs en met het maken van mooie kunstwerken in de Funny’s werkplaats.

Landal Dayz Ebeltoft

Landal Dayz Ebeltoft
Afstand tot Legoland®: 153 km

Landal Dayz Ebeltoft ligt direct aan het water. De kindvriendelijke zandstranden, mooie natuur en gezellige kustplaatsen maken dit een leuke vakantiebestemming. Het park ligt vlakbij Nationaal Park Mols Bjerge en is een prima uitvalsbasis voor het maken van leuke uitstapjes in de omgeving. Op het vakantiepark zijn diverse faciliteiten en activiteiten te vinden. Zo is er een 25-meter lang overdekt zwembad met voor de allerkleinsten peuterbaden. Sportief bezig zijn kan op één van de sportvelden of in de sportzaal, bijvoorbeeld tennissen, voetballen of beachvolleyballen. Kinderen kunnen zich prima vermaken in het indoorspeelplaats, in de Funny’s werkplaats en met de speciale activiteiten die in het weekend en tijdens de schoolvakanties worden georganiseerd.

Landal Dayz Grønhøj Strand

Landal Dayz Grønhøj Strand
Afstand tot Legoland®: 255 km

Landal Dayz Grønhøj Strand is een mooi vakantiepark en ligt op ongeveer 400 meter van het Noordzeestrand. Dit park ligt vlakbij diverse attractieparken en is geschikt wanneer u een echte strandvakantie wilt vieren. Het park beschikt over diverse faciliteiten en activiteiten waaronder een groot overdekt zwembad met leuke glijbaan, bubbelbad, openluchtzwembad en peuterbad. Sport- en spelactiviteiten zijn er genoeg. Zo is er een sportzaal waar diverse sporten te beoefenen zijn, airtrampoline, speelautomaten en tafeltennistafels. Kinderen kunnen uren speelplezier hebben op het grote springkussen, indoorspeelplaats, speeltuin, zandbak of kinderspeelhoek.

Tip: Lees meer over deze 5 Landal parken in Denemarken.

Landal Dayz Seawest of Landal Dayz Søhøjlandet?

Dayz Seawest en Dayz Søhøjlandet zijn de twee parken die het dichtst bij Legoland® liggen. Beide vakantieparken zijn leuk om naartoe te gaan, maar Landal Dayz Seawest springt van deze twee parken er wel uit. Dat komt door de kortste reisafstand (65 km) tot Legoland® en er is een heel mooi subtropisch waterparadijs op het park aanwezig. Hier kan enorm veel zwemplezier beleefd worden, al is het grote zwembad van Landal Dayz Søhøjlandet ook zeker niet onaardig!

Landal Dayz Seawest is ook wel een echt familiepark dankzij de aanwezigheid van vele leuke faciliteiten en activiteiten voor jong en oud. Het park ligt bovendien vlakbij de uitgestrekte zandstranden. Vooral in de zomer zorgt dit voor extra speelplezier voor kinderen op het strand met zandkastelen bouwen, vliegeren en met een schepnetje zeediertjes vangen.