Landal parken Drenthe, Groningen en Waddeneilanden populair deze kerstvakantie

De Landal vakantieparken in Drenthe, Groningen en op de Waddeneilanden zijn heel populair om een verblijf te boeken voor deze kerstvakantie 2020. Dat komt door het negatief reisadvies voor het buitenland i.v.m. Corona. Veel mensen reserveren nog snel even een vakantiehuisje in noorden van Nederland.

Kerstvakantie Last Minutes: Tot 30% korting

Kerstvakantie Last Minutes: Tot 30% korting
Wanneer je nu jouw kerstvakantie boekt (aankomst in de periode van 18 december 2020 tot 4 januari 2021) ontvang je tot 30% korting. Je vakantie is bovendien inclusief toegang tot diverse faciliteiten (wat aanwezig is verschilt per park) zoals het zwembad, speeltuin, indoor speelplaats, kinderboerderij en fun & entertainment activiteiten.

Landal vakantieparken in Drenthe

Landal vakantieparken in Drenthe
Landal heeft 7 vakantieparken in Drenthe. Het luxe vakantiepark Landal PUUR Exloo scoort het hoogste met het parkcijfer 9,0.

VAKANTIEPARKPARKCIJFER
Landal Puur Exloo9,0
Hof van Saksen8,6
Landal Hunerwold State8,4
Landal Het Land van Bartje8,2
Landal Aelderholt8,1
Landal Orveltermarke8,0
Landal De Bloemert7,8

Landal vakantieparken in Groningen

Landal vakantieparken in Groningen
Landal heeft 1 vakantiepark in Groningen: Landal Natuurdorp Suyderoogh. Dit vakantiepark scoort hoog met een parkcijfer van 8,2.

VAKANTIEPARKPARKCIJFER
Landal Natuurdorp Suyderoogh8,2

Landal vakantieparken op de Waddeneilanden

Landal vakantieparken op de Waddeneilanden
Landal heeft 8 vakantieparken op de Waddeneilanden. De vakantieparken Landal Vlieduyn (8,6) en Landal West Terschelling (8,6) scoren het hoogste.

VAKANTIEPARKPARKCIJFER
Landal Vlieduyn8,6
Landal West Terschelling8,6
Landal Ameland State8,4
Landal Villapark Vogelmient8,4
Landal Vitamaris8,4
Landal Schuttersbos8,2
Landal Sluftervallei7,8
Landal Beach Park Texel7,7

Zo zie je snel de actuele beschikbaarheid van Landal vakantieparken

Drenthe, Groningen en de Waddeneilanden zijn dit jaar de meest populaire vakantiebestemmingen bij Nederlanders voor kerstvakantie 2020. Wanneer je heel snel wilt zien wat de actuele beschikbaarheid is van de Landal vakantie parken in Drenthe, Groningen en/of op de Waddeneilanden kun je het beste het onderstaande doen.

Stap 1: Ga naar de kerstvakantie actiepagina

Stap 2: Selecteer bij bestemming ‘Drenthe’, ‘Groningen’ en/of ‘Waddeneilanden’

Stap 3: Je ziet nu een overzicht met de actuele beschikbaarheid. Wacht niet te lang met boeken, want er wordt op dit moment veel geboekt.

Tip! Snel zien wat de meest voordelige parken zijn? Kies dan bij de optie ‘Sorteer op:’ voor ‘Laagste prijs’

Negatief reisadvies buitenland zorgt voor run op huisjes in Nederland

Negatief reisadvies buitenland zorgt voor run op huisjes in Nederland
Kort voor de persconferentie van Rutte en De Jonge was er al het gerucht dat er een negatief reisadvies zou zijn voor het buitenland. Toen dit negatieve reisadvies bevestigd werd tijdens de persconferentie was dat voor velen het signaal om snel in eigen land een vakantie te boeken, want dat mag wel.

Op dit moment is een verdubbeling van het aantal boekingen zichtbaar in vergelijking tot vorig jaar. Het aantal boekingen voor een vakantiehuisje in Nederland gaat hard. Ook is zichtbaar dat er vrijwel geen Duitsers zijn die in Nederland een boeking doen. Daar staat tegenover dat veel meer Nederlanders nu een vakantie in eigen land boeken.

Vanuit Nederland zijn er wel veel minder boekingen voor het buitenland. Niet verwonderlijk, bijvoorbeeld 10 Landal parken in Duitsland zijn t/m 10 januari 2021 gesloten, die in België t/m 15 januari 2021. Ook de 12 Landal parken in Oostenrijk zijn gesloten. Dat is jammer voor wintersportliefhebbers, maar het is helaas niet anders.

De 21 noordelijke Landal vakantieparken (inclusief 8 vakantieparken op de Waddeneilanden) zijn heel populair. De verwachting is dat al deze vakantieparken tijdens de kerstvakantie een bezetting zullen hebben van 100%.

Tip! Heb je zin om in de kerstvakantie op vakantie te gaan? Wacht dan niet langer met boeken, reserveer vandaag nog je verblijf. Bij Landal GreenParks ontvang je tot 30% korting op je vakantie.