Landal Pinksteren 2020 aanbieding tot 20% korting

Bij de Landal Pinksteren 2020 aanbieding ontvang je tot 20% korting op je lang weekend met Pinksteren (wanneer je verblijf valt in de actieperiode van 29 mei tot 8 juni 2020). Je kunt een keuze maken uit ruim 90 vakantieparken en diverse accommodatietypes.

Tot 20% korting op jouw verblijf met Pinksteren 2020

Tot 20% korting op jouw verblijf met Pinksteren 2020
Wil jij ook graag tot 20% korting ontvangen op je verblijf met Pinksteren 2020? Het enige wat je hoeft te doen is naar de speciale Pinksteren actiepagina te gaan en vervolgens jouw ideale lang weekend weg met Pinksteren te kiezen. Kies bijvoorbeeld voor een vakantiepark aan de kust of in de bossen. Verblijf in een bungalow, appartement, chalet of luxe villa. Bij Landal het kan allemaal. Je hebt geen kortingscode of voucher nodig, de Pinksteren korting wordt automatisch geactiveerd zodra je naar de actiepagina gaat.
Bekijk de actiepagina en boek met tot 20% korting

Kies voor een Landal park met leuke activiteiten

Kies voor een Landal park met leuke activiteiten
Het beste kun je voor je verblijf met Pinksteren kiezen voor een Landal vakantiepark waar je leuke activiteiten kunt ondernemen. Veel Landal parken hebben toffe binnen- en buitenactiviteiten op het vakantiepark zoals een zwembad, midgetgolfbaan, bowlingbanen, waterfietsen en indoor speelparadijs.

Twee vrouwen komen uit het zwembad van het Hof van Saksen zwemparadijs
Zwemparadijs

Landal heeft 9 parken met een zwemparadijs. Deze zwembaden zijn een ware oase voor de echte zwemliefhebbers met leuke zwemattracties zoals een bubbelbad, stroomversnelling, bruisbank, glijbanen en golfslagbad.

Tip: Het luxe vakantieresort Hof van Saksen heeft een fantastisch zwemparadijs met superleuke glijbanen en wildwaterbaan.

Gezin met kinderen aan het genieten van zwemplezier in het overdekte zwembad op een Landal vakantiepark
Overdekt zwembad

Landal heeft 62 parken met een overdekt zwembad. De actieperiode van Pinksteren 2020 is van 29 mei tot 8 juni 2020. Het weer kan in mei/juni nog best wisselvallig zijn. Daarom is ons advies om met het lange Pinksterweekend te kiezen voor een Landal park met overdekt zwembad. Weer of geen weer, je weet in ieder geval dat je lekker kunt gaan zwemmen tijdens je verblijf.

Twee kinderen in een luchtband van de glijbaan af in het subtropisch zwemparadijs van een Landal park
Subtropisch zwemparadijs

Landal heeft 2 parken met een subtropisch zwemparadijs. Hier beleef je het ultieme zwemplezier in een prachtig zwembad met subtropisch klimaat en veel leuke zwemattracties zoals glijbanen, golfslagbad, bubbelbaden en wildwaterbaan.

Gezin met kinderen zijn geitjes aan het aaien bij een kinderboerderij van een Landal park
Kinderboerderij / Dierenweide

Landal heeft 15 parken met een kinderboerderij of dierenweide. Hier kunnen kinderen dieren aaien en voeren. Het is per park verschillend wat mogelijk is en welke dieren er rondlopen (bijvoorbeeld geiten, kippen en konijnen).

Het Fun & Entertainment-team van Landal GreenParks onderneemt samen met jong en oud leuke activiteiten. Ook Bollo de Beer is vaak van de partij
Fun & Entertainment-team

Landal heeft 29 parken met een Fun & Entertainment-team (gehele jaar). Dit team van Landal medewerkers onderneemt samen met jong en oud leuke activiteiten zoals knutselen, tekenen, dansen, wandelen en hutten bouwen.

Meisje aan het spelen in het indoorspeelparadijs van een Landal vakantiepark
Indoorspeelparadijs

Landal heeft 14 parken met een indoorspeelparadijs. Hier kunnen kinderen naar hartenlust spelen, klimmen, springen, kruipen en klauteren. Een speelparadijs heeft leuke speelelementen zoals ballenbakken, trampolines en klimtoestellen.

Kinderen aan het spelen in de ballenbak van een vakantiepark van Landal GreenParks
Indoorspeelplaats

Landal heeft 25 parken met een indoorspeelplaats. Vergelijkbaar met het indoorspeelparadijs. Kinderen kunnen hier uren spelen en zich vermaken met klimmen, rennen, trampoline springen en nog veel meer.

Meisje laat zich schminken door een medewerkster van Landal in de Kinderclub
Kinderclub / Bollo Club

Landal heeft 31 parken met een Kinderclub of Bollo Club. Hier kunnen kinderen leuke activiteiten ondernemen onder begeleiding van Fun & Entertainment-mederwerkers zoals knutselen, kleuren, dansen en naar verhaaltjes luisteren. Op bepaalde Landal parken komt Bollo de Beer een regelmatig een kijkje nemen bij de Bollo Club. Kinderen kunnen Bollo een handje geven, samen met hem op de foto gaan of knuffelen. Bollo de Beer loopt op 39 Landal parken rond.

Meisje en Bollo de Beer zitten op een bankje voor het Bollo de Beer huisje van een Landal park
Bollo de Beer

Landal heeft 39 parken waar Bollo de Beer rondloopt. Deze lieve beer praat niet, maar hij geeft je wel graag een knuffel of een handje. Ook samen een selfie maken vindt ie leuk. Bollo woont in zijn eigen huisje op het vakantiepark, breng hem zeker eens een bezoekje tijdens je verblijf! Bij zijn huisje hangt een brievenbus waarin kinderen mooie tekeningen en brieven in kunnen posten. Bollo de Beer leest en ziet alles wat aan hem wordt gestuurd. Hij stuurt zelfs post terug!

Subtropisch zwemplezier tijdens Pinksteren

Subtropisch zwemplezier tijdens Pinksteren
Zin om subtropisch zwemplezier te beleven tijdens je verblijf met Pinksteren? Landal GreenParks heeft twee vakantieparken met een subtropisch zwemparadijs. Deze zwembaden bieden heel veel zwemplezier voor jong en oud en beschikken over diverse zwemattracties zoals een wildwaterbaan, leuke glijbanen en golfslagbad.

Tip: Vooral het subtropisch zwembad van Landal Het Vennenbos is extra leuk, want dit zwemparadijs is onlangs vernieuwd. Enkele zwemattracties hebben een upgrade gekregen zoals de wildwaterbaan en glijbanen en er is nu een Surfers Splash Bay speciaal voor wat oudere kinderen met leuke glijbanen en klimelementen.

Subtropisch zwemparadijs Landal Het Vennenbos
Subtropisch zwemparadijs Landal Het Vennenbos

Landal Het Vennenbos heeft een heel leuk subtropisch zwemparadijs met veel toffe zwemattracties. De Whirlpools Surfers Spa is een gedeelte waar je kunt bubbelen. Het Kids Junglebad is leuk voor kleine kinderen met leuke waterattracties. Het KinderDoeBad Laid Back Lagoon en Surfers Splash Bay hebben hele leuke zwemattracties zoals leuke glijbanen en klimelementen. Verder kun je dobberen in het golfslagbad, van diverse glijbanen af gaan, met flinke vaart door de Wild Wave super slide zwemmen of buiten zwemmen in lekker warm water.

Subtropisch zwemparadijs Landal De Lommerbergen
Subtropisch zwemparadijs Landal De Lommerbergen

Ook Landal De Lommerbergen heeft een leuke subtropisch zwemparadijs, al is het subtropisch zwemparadijs van Landal Het Vennenbos nog net even wat leuker door alle vernieuwingen. Het subtropisch zwembad van De Lommerbergen heeft een KinderDoeBad, Kids Junglebad, leuke glijbaan, peuterbad, whirlpools, golfslagbad en zwemmersbar. In dit zwemparadijs kun je veel zwemplezier beleven.

Kies voor een Landal vakantiepark met faciliteiten

Kies voor een Landal vakantiepark met faciliteiten
Weer of geen weer, bij een Landal vakantiepark met diverse faciliteiten speelt het weer geen rol, er is dan namelijk altijd wel iets te doen. Je hoeft bij zo’n park dan ook niet per se het park af om iets te kunnen ondernemen. Veel Landal vakantieparken hebben een uitgebreid aanbod met binnen- en buitenfaciliteiten zoals een speeltuin, dierenweide, midgetgolfbaan, waterfietsen, restaurants, tennisbaan en/of multifunctioneel sportveld waarop teamsporten zoals basketbal, voetbal en hockey mogelijk zijn.

Bekijk nieuwe faciliteiten >
Bekijk binnenfaciliteiten >

Bekijk buitenfaciliteiten >

Top 4 leukste bestemmingen tijdens Pinksteren volgens Landal

Landal raadt 4 bestemmingen aan die het leukste zijn om jouw lang weekend weg met Pinksteren 2020 te vieren.

Bungalow in het groen bij een Landal vakantiepark in Gelderland
1. Gelderland

Gelderland heeft prachtige natuurgebieden (Veluwe) waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Ook een dagje cultuur met een bezoek aan één van de historische steden of musea is leuk.
Bekijk 9 Landal parken in Gelderland >

Vrouw en man genieten van het zonnetje en gezellig picknick in het gras bij hun vakantiewoning bij een Landal park in Limburg
2. Limburg

Limburg is een prachtige provincie waar veel te ontdekken valt. Wandel en fiets voor het mooie heuvellandschap en breng een bezoek aan mooie steden zoals Maastricht en Valkenburg. Ga ook zeker eens naar het Drielandenpunt tijdens je verblijf. Wist je dat Limburg ook een ideale bestemming is voor wielrenners? Je kunt fantastische fietsroutes rijden.
Bekijk 7 Landal parken in Limburg >

Uitzicht op de haven met bootjes vanaf het terras van een vakantiewoning bij een Landal park in Denemarken
3. Denemarken

Denemarken is een uniek vakantieparadijs! Landal heeft vijf vakantieparken op het schiereiland Jutland. Deze parken worden omringd door stranden en bossen. Er valt zoveel te ontdekken: mooie stranden, natuurgebieden en pittoreske stadjes. Ervaar het echte eiland gevoel de Deense lifestyle Hygge.
Bekijk 5 Landal parken in Denemarken >

Mooie vakantie appartementen in chalets bij een vakantiepark in de bergen van Landal GreenParks
4. In de bergen

Beleef jouw weekend met Pinksteren in de bergen. Snuif de heerlijk frisse berglucht op, geniet van prachtige vergezichten en onderneem sportieve activiteiten. Een vakantie in de bergen is de beste keuze voor natuurliefhebbers en avonturiers die graag een verblijf vol hoogtepunten willen beleven. Bij Landal kun je een keuze maken uit bergvakanties in Oostenrijk, Zwitserland, Duitsland en Tsjechië.
Bekijk 11 Landal parken in de bergen >