Landal PUUR Exloo Korting, Parkinformatie en Nieuws

Landal PUUR Exloo Korting, Parkinformatie en Nieuws
Landal PUUR Exloo is een nieuw luxe vakantiepark in het toeristisch populaire Drenthe. Dit nieuwe vakantieresort ligt op de Hondsrug in de prachtige natuur vlakbij de Hunebedden en De Hondsrug Unesco Geopark. Op het park staan extra luxe vakantievilla’s.

Korting

Last Minutes: Tot 40% korting
Vroegboeken: Tot 20% korting
Voorjaar 2022: Tot 40% korting
Zomer 2022: Tot 20% korting
Zomervakantie 2022: Tot 20% korting
Herfstvakantie 2022: Tot 20% korting

Landal Puur Exloo is beste Landal vakantiepark in Drenthe

Landal Puur Exloo is beste Landal vakantiepark in Drenthe
Landal GreenParks heeft 7 vakantieparken in Drenthe. Van deze 7 parken is Landal Puur Exloo het beste Landal vakantiepark in Drenthe. Dit luxe vakantiepark krijgt van vakantiegangers het parkcijfer 9,0.

Waarom wordt Landal Puur Exloo zo goed beoordeeld?
Parkgasten vinden de vakantiehuizen heerlijk luxe. Deze zijn echt van alle gemakken voorzien (b.v. sunshows, sauna, wasmachine en droger) en ze zijn schoon. Omdat de vakantiehuizen vrijstaand zijn, heb je meer dan genoeg privacy en kun je in alle rust genieten van je verblijf.

De vakantiehuizen zijn sfeervol ingericht en heel prettig om in te verblijven. De bedden zijn van hele goede kwaliteit en de keuken is goed uitgerust. De wellness is fantastisch. Je kunt heerlijk ontspannen in je eigen sauna en buiten bubbelbad.

Het vakantiepark heeft een prachtige ligging midden in de natuur. Vanuit je vakantiehuis stap je zo de bossen in voor het maken van een heerlijke wandeling. Deze vakantiebestemming is ook heel geschikt voor mensen met een hond en die graag mooie wandeltochten maken. Het is een lekker rustig vakantiepark.

De aankomst op het park is uitstekend geregeld. Bij aankomst staat een welkomstpakket klaar met daarin leuke dingen zoals een lekker streekproduct, bloemen op tafel, keukenpakket, koffie en thee. Ook handdoeken zijn aanwezig. Het is afhankelijk van de grootte van het reisgezelschap wat er precies klaarstaat.

Foto’s

Foto's

Faciliteiten & Activiteiten

Faciliteiten & Activiteiten

Accommodaties

Accommodaties

Plattegrond

Plattegrond

Nieuws

30 juni 2020 – Meldingen van bouwwerkzaamheden
Over de maand juni 2020 is informatie aanwezig dat er nog bouwwerkzaamheden plaatsvinden op het vakantiepark. Dit kan zorgen voor geluidsoverlast (minimaal) of verminderd uitzicht vanuit de vakantiewoning. Of je hier last van hebt is afhankelijk van welk vakantiehuisje je boekt. Wellicht toch iets om rekening mee te houden wanneer je bij dit vakantiepark gaat boeken.

1 juni 2020 – Landal Puur Exloo nu officieel geopend
Vanaf 1 juni 2020 is het mogelijk om te verblijven op Landal Puur Exloo. Je kunt een keuze maken uit 3 typen accommodaties (6-, 8- en 10 persoons). Alle drie zijn het extra luxe vakantiehuizen. Dit houdt in dat je luxe kunt verwachten zoals een Smart-TV, Sonos speakersysteem, Nespresso koffiemachine, sauna, Quooker kraan, vaatwasser, wasmachine en -droger.

12 mei 2020 – Boekingspagina Landal Puur Exloo vervroegd geopend
De boekingspagina van Landal Puur Exloo is al geopend op 12 mei 2020. Deze zou eigenlijk op 13 mei 2020 geopend worden, maar dit is een dag vervroegd. Het is mogelijk om een verblijf te boeken met een aankomstdatum vanaf 1 juni 2020.