Landal PUUR Exloo Korting, Parkinformatie en Nieuws

Landal PUUR Exloo Korting, Parkinformatie en Nieuws
Landal PUUR Exloo is een nieuw luxe vakantiepark in het toeristisch populaire Drenthe. Dit nieuwe vakantieresort ligt op de Hondsrug in de prachtige natuur vlakbij de Hunebedden en De Hondsrug Unesco Geopark. Op het park staan extra luxe vakantievilla’s.

Korting

Last Minutes: Tot 30% korting
Zomervakantie: Tot 20% korting
Herfstvakantie: Tot 15% korting
Kerstvakantie: Tot 15% korting

Foto’s

Foto's

Video

Voordeliger op vakantie? Reserveer dan met Landal korting.

Faciliteiten & Activiteiten

Faciliteiten & Activiteiten

Accommodaties

Accommodaties

Plattegrond

Plattegrond

Nieuws

30 juni 2020 – Meldingen van bouwwerkzaamheden
Over de maand juni 2020 is informatie aanwezig dat er nog bouwwerkzaamheden plaatsvinden op het vakantiepark. Dit kan zorgen voor geluidsoverlast (minimaal) of verminderd uitzicht vanuit de vakantiewoning. Of je hier last van hebt is afhankelijk van welk vakantiehuisje je boekt. Wellicht toch iets om rekening mee te houden wanneer je bij dit vakantiepark gaat boeken.

1 juni 2020 – Landal Puur Exloo nu officieel geopend
Vanaf 1 juni 2020 is het mogelijk om te verblijven op Landal Puur Exloo. Je kunt een keuze maken uit 3 typen accommodaties (6-, 8- en 10 persoons). Alle drie zijn het extra luxe vakantiehuizen. Dit houdt in dat je luxe kunt verwachten zoals een Smart-TV, Sonos speakersysteem, Nespresso koffiemachine, sauna, Quooker kraan, vaatwasser, wasmachine en -droger.

12 mei 2020 – Boekingspagina Landal Puur Exloo vervroegd geopend
De boekingspagina van Landal Puur Exloo is al geopend op 12 mei 2020. Deze zou eigenlijk op 13 mei 2020 geopend worden, maar dit is een dag vervroegd. Het is mogelijk om een verblijf te boeken met een aankomstdatum vanaf 1 juni 2020.