Landal Rabbit Hill heeft leuk overdekt zwembad en openluchtzwembad

Jongen gaat van de kinderglijbaan af in het overdekt zwembad van Landal Miggelenberg
Zwemmen in het overdekt zwembad of openluchtzwembad van Landal Rabbit Hill is één van de meest populaire activiteiten bij parkgasten. Beiden zwembaden zijn leuk om in het zwemmen.

Met korting naar Landal Rabbit Hill?
Kijk dan eens naar deze kortingen. Je verblijf bij vakantiepark Rabbit Hill is inclusief onbeperkt toegang tot het zwembad.

Overdekt zwembad

Dochter en vader hebben veel zwemplezier in het overdekt zwembad van Landal Rabbit Hill
Het overdekt zwembad van Landal Rabbit Hill is niet heel groot, maar biedt wel meer dan genoeg zwemplezier voor jong en oud. Wanneer het druk is met zwemmen, kan het een wat benauwd gevoel geven (‘hutje op mutje’). Het diepste gedeelte van het overdekte zwembad is 1.40 meter.

Goed om te weten: In het binnenzwembad zijn ballen en opblaasboten niet toegestaan.

Peuterbad
Voor de allerkleinsten is er een peuterbad met peuterglijbaan. Hier kunnen de kleintjes in alle rust genieten van spetterplezier.

Grote zwembad
Het grote zwembad heeft een stroomversnelling, kleine brug waar je onderdoor kan zwemmen, kinderglijbaan en bubbelbad (whirlpool). Ook zijn er waterattracties zoals een grote waterfontein. Aan de zijkant van het zwembad staan stoeltjes waar je even tot rust kunt komen na alle zwemplezier.

Pashokjes, kluisjes en douches
Je kunt je rustig omkleden in de nette pashokjes en je kunt veilig je spullen opbergen in één van de kluisjes (muntje van € 0,50). Na het opbergen van je spullen kun je het sleutelarmbandje om je pols doen, zodat je deze altijd bij je draagt. Je kunt beter geen waardevolle spullen meenemen naar het zwembad. Laat ook geen waardevolle spullen achter in de kledinglockers. Aan de voorzijde van het zwembad zijn douches aanwezig, ideaal om vooraf even onder het water te springen of na het zwemmen het chloorwater van je af te spoelen.

Openingstijden
De actuele openingstijden van het overdekt zwembad kun je zien in de gratis Landal app.

Locatie
Je vindt het overdekt zwembad in het hoofdgebouw van het vakantiepark (aangegeven met letter A op de parkplattegrond).

Leukste zwemtijden
Wil je extra veel zwemplezier beleven? Let dan goed op de openingstijden van het zwembad. Onze tip is om op iets rustigere tijden te zwemmen, dat is over algemeen op doordeweekse dagen. Wanneer je in het weekend of tijdens een schoolvakantie wilt zwemmen kun je het beste ’s morgens of wat later op de avond gaan zwemmen.

Op woensdagmiddag is er buiten de schoolvakanties zwemles van 16:00u en 18:00u. Tussen deze tijden is het diepe gedeelte van het zwembad niet toegankelijk.

Wanneer je de zwemattracties belangrijk vindt (stroomversnelling en fonteinenfun), let dan op deze tijden: De waterattracties in het zwembad gaan vanaf 10:30u aan. Tussen 17:3u en 18:30u staan deze uit, evenals na 20.30u.

Openluchtzwembad

Parkgasten genieten van de zon en zijn aan het zwemmen bij het openluchtzwembad van Landal Rabbit Hill
Het openluchtzwembad van Landal Rabbit Hill heeft waterattracties, peuterbad en ligweide. Dit buitenzwembad is geopend van eind mei tot eind augustus.

Wanneer het buiten lekker weer is, is het goed vertoeven in het openluchtzwembad. De kleintjes kunnen fijn spetteren in het peuterbad. Hier zijn waterelementen aanwezig (Bollo Fontein en paddestoelfontein). Het grote buitenbad is een wedstrijdbad met meer dan genoeg ruimte om heerlijk buiten te kunnen zwemmen. Aan de zijkant van het buitenbad zijn stoeltjes aanwezig waar je bij kunt komen van alle zwemplezier.

Goed om te weten: Balspelen op de zonneweide bij het openluchtzwembad zijn verboden.

Openingstijden
De actuele openingstijden van het openluchtzwembad kun je zien in de gratis Landal app (van eind mei tot eind augustus).

Locatie
Je vindt het openluchtzwembad vlakbij het hoofdgebouw van het vakantiepark (aangegeven met letter B op de parkplattegrond).

Extra tips
Je kunt beter geen waardevolle artikelen meenemen naar het zwembad.

Geen toezicht bij het binnenzwembad en buitenzwembad

Er is geen zwembadpersoneel aanwezig bij het binnenzwembad en buitenzwembad, dat wil dus zeggen: geen toezicht. Kinderen zonder zwemdiploma hebben alleen toegang tot de zwembaden wanneer zij onder begeleiding zijn van ouderen en zwemvleugels/-bandjes hebben.

Geniet van lekker eten en drinken na het zwemmen

Gezin geniet van een lekker hapje en een drankje in het restaurant (De Brasserie) van Rabbit Hill
Geniet van lekker eten en drinken na alle zwemplezier in het zwembad bij één van de horecagelegenheden van Landal Rabbit Hill. Je hoeft het park niet af, want dit vakantiepark heeft zowel een restaurant (De Brasserie) als snackbar.

Restaurant De Brasserie
Het gezellige restaurant De Brasserie met overdekt terras heeft een uitgebreide menukaart met lekkere gerechten en drankjes. Ook een Bollo buffet (Bollo’s Moestuin) en glutenvrije menukaart zijn aanwezig. Heb je zin in een lekker glas frisdrank, bier, wijn, thee of koffie (b.v. cappucino of laté) neem dan eens plaats in het gezellige overdekte terras van het restaurant.

Tip: Je kunt eenvoudig een tafel reserveren in restaurant De Brasserie via de gratis Landal app. Kies bij instellingen voor Landal Rabbit Hill > Ga naar Eten & Drinken > Kies voor Brasserie > Klik op Reserveer een tafel.

Brasserie pizza to go!
Lekkere vers gemaakte pizza in je bungalow? Je kunt de lekkerste vers gemaakte pizza’s bestellen bij Brasserie pizza to go! op maandag, woensdag, vrijdag en zondag (bij de bar van de Brasserie).

Snackbar
Wil je liever een snelle snack zoals lekkere frietjes of meeneemmaaltijd? Dan kun je terecht bij de snackbar. Hier kun je een ruime keuze maken uit diverse soorten dranken, snacks een meeneemmaaltijden.

Locatie
Restaurant Brasserie en de snackbar vind je in het hoofdgebouw van het vakantiepark. Deze locatie wordt aangegeven met de letter A op de parkplattegrond. In dit hoofdgebouw is ook het overdekt zwembad gevestigd. Het openluchtzwembad ligt een klein eindje lopen van het hoofdgebouw vandaan.

Wat parkgasten zoal zeggen over de zwembaden van Landal Rabbit Hill

Ondanks dat de zwembaden niet heel groot zijn, kun je toch heel wat uren zwemplezier hebben in beide zwembaden.

Het binnenzwembad heeft een glijbaantje, leuk voor kinderen, wellicht iets minder uitdagend voor wat oudere kinderen.

Nee, Landal Rabbit Hill heeft geen subtropisch zwemparadijs, Landal heeft wel 9 andere parken met een (subtropisch) zwemparadijs. Ondanks dat het binnenzwembad niet subtropisch is kunnen vooral kinderen (t/m ongeveer 12 jaar) hier hier heel veel zwemplezier beleven.

Ook volwassenen kunnen prima baantjes zwemmen in zowel het binnen- als buitenzwembad. Fijn is dat beide zwembaden schoon zijn.

Handig dat het binnenzwembad een apart baby-/peuterbad heeft.

Wanneer je op de juiste tijden gaat zwemmen (dus niet op de drukste tijden) dan kun je lekker rustig zwemmen in het leuke zwembad.

Het aantal kleedhokjes bij het zwembad is wat beperkt. Dit zou je enigszins kunnen ondervangen door alvast onder je gewone kleding je zwemkleding aan te trekken. Zodra er een kleedhokje vrij is, ben je snel gereed om te gaan zwemmen. Dat scheelt jou en anderen tijd.

Wanneer het buiten warm is, dan is het buitenzwembad extra fijn om even wat verkoeling te vinden. Is het buiten slecht weer (regen of sneeuw) of gewoon koud, dan is het binnenzwembad natuurlijk super fijn.

Het babybadje is niet heel groot. Toch kunnen baby’s en peuters hier wel in alle rust in het water spetteren.

Wanneer je bijvoorbeeld het subtropisch zwemparadijs van Het Vennenbos of De Lommerbergen gewend bent, dan kan de grootte van het binnenzwembad van Rabbit Hill wel wat tegenvallen. Hou daar rekening mee wanneer je voor dit vakantiepark kiest.

Het zwemwater van het binnenzwembad zou wellicht iets hoger mogen zijn, maar dat is persoonlijk.

Het binnenzwembad is leuk om even wat zwemplezier te hebben, maar het huidige zwembad zou best vernieuwd mogen worden.