Landal safaritenten 6ST voor kamperen met veel luxe

Landal heeft safaritenten (type 6ST) op 4 parken: Coldenhove, Rabbit Hill, Sluftervallei en Warsberg. Dit zijn tenten met een luxe inrichting, zijn van alle gemakken voorzien, zoals eigen sanitair en liggen op mooie locaties. Wanneer u niet in een vakantiehuisje wilt verblijven, maar ook niet wilt kamperen in een klein tentje of caravan, dan zijn deze safaritenten de ultieme keuze.

Safaritenten op Landal Coldenhove

Safaritenten op Landal Coldenhove
Geschikt voor: 6 personen
Type: 6ST

Woon- en slaapgedeelte + veranda
De woonkamer heeft een zitgedeelte (zithoek), eetgedeelte en keukenblok met magnetron, gasplaat (4-pits), Senseo koffiezetapparaat en standaard keukeninventaris. Er zijn diverse slaapkamers: één met 2-persoonshemelbed, één met twee 1-persoonsbedden en één met een stapelbed. Kindervoorzieningen die aanwezig zijn: kinderbed en kinderstoel. Buiten kan een overdekte veranda gevonden worden met terrasmeubilair en parasol. Uw auto parkeren mag niet bij de safaritent, maar dient te gebeuren op de centrale parkeerplaats. Tijdens het in- en uitladen van uw bagage mag uw auto wel bij de safaritent gezet worden.

Voorzieningen
De keuken is voorzien van standaard keukeninventaris. De extra luxe waarover de keuken beschikt is een Senseo koffiezetapparaat en magnetron. In de woonkamer kunnen een radio en CD-speler gevonden worden, er is geen TV. De safaritenten van Landal Coldenhove hebben als eigen sanitaire voorziening een chemisch toilet. Andere sanitaire voorzieningen zoals een douche zijn aanwezig op de camping (circa 200m verderop). De verwarming van de safaritent is op basis van een pelletkachel (gedeeltelijke verwarming).
MEER INFO & BOEKEN

Safaritenten op Landal Rabbit Hill

Safaritenten op Landal Rabbit Hill
Geschikt voor: 6 personen
Type: 6ST

Woon- en slaapgedeelte + veranda
De woonkamer heeft een zithoek, eethoek en open keuken. De keuken is voorzien van een standaard keukeninventaris, magnetron, koelkast met vriesvak, koffiezetapparaat en gasplaat (4-pits). In de woonkamer is een 2-persoonsbedstee aanwezig en er zijn twee slaapkamers: één met een 2-persoonsbed en één met een stapelbed. Kindervoorzieningen: kinderbed (op aanvraag), kinderstoel (op aanvraag) en er is een beperkte ruimte voor het laten bij plaatsen van een kinderbed. Buiten kan een veranda met terrasmeubilair gevonden worden. De auto mag bij aankomst en vertrek bij de safaritent gezet worden om in- en uit te laden. Daarna dient de auto geparkeerd te worden op de centrale parkeerplaats.

Voorzieningen
De open keuken is voorzien van een standaard keukeninventaris. Luxe waarover deze keuken beschikt: 4-pits gasplaat, magnetron, koffiezetapparaat en koelkast met vriesvak. Er is geen TV aanwezig, wel kan gebruik worden gemaakt van Wifi tegen betaling. De safaritenten op Landal Rabbit Hill worden verwarmd met een pelletkachel (gedeeltelijke verwarming). De eigen aanwezige sanitaire voorzieningen: badkamer met douchecabine, toilet en wastafel is een groot pluspunt.
MEER INFO & BOEKEN

Safaritenten op Landal Sluftervallei

Safaritenten op Landal Sluftervallei
Geschikt voor: 6 personen
Type: 6ST

Woon- en slaapgedeelte + veranda
De woonkamer heeft een gezellige zit- en eethoek. In de woonkamer staat een pelletkachel welke zorgt voor gedeeltelijke verwarming. De open keuken is compleet met standaard keukeninventaris, magnetron, koelkast met vriesvak, 4-pits gasplaat en koffiezetapparaat. Er zijn drie slaapkamers: één slaapvertrek heeft een 2-persoonsbed, één slaapvertrek is een stapelbed en in de woonkamer is een 2-persoonsbedstee aanwezig. Alle bedden zijn voorzien van hoofdkussen en dekbedden. Buiten vindt u een veranda met terrasmeubilair. U mag uw auto parkeren bij de safaritent op een aankomst- en vertrekdag om in en uit te laden. Daarna dient u de auto te parkeren op de centrale parkeerplaats van het vakantiepark.

Voorzieningen
De open keuken is voorzien van een standaard keukeninventaris. Luxe aanwezig in de keuken: 4-pits gasplaat, magnetron en koffiezetapparaat. In de safaritent is geen TV aanwezig. Wel is het mogelijk om een Wifi-internetverbinding te huren (tegen betaling). Fijn aan de safaritenten op Landal Sluftervallei is de aanwezigheid van eigen sanitaire voorzieningen: badkamer met douchecabine, wastafel en toilet.
MEER INFO & BOEKEN

Safaritenten op Landal Warsberg

Safaritenten op Landal Warsberg
Geschikt voor: 6 personen
Type: 6ST

Woon- en slaapgedeelte + veranda
De woonkamer heeft een zithoek, eethoek en open keuken. De open keuken is voorzien van standaard keukeninventaris, magnetron, koffiezetapparaat en gasplaat (4-pits). In de woonkamer is een 2-persoonsbedstee aanwezig. Verder zijn er twee slaapvertrekken: één met een 2-persoonsbed en één met een stapelbed. Kindervoorzieningen: kinderbed (op aanvraag), kinderstoel (op aanvraag) en er is beperkte ruimte aanwezig voor het bijplaatsen van een kinderbed. Buiten vindt u een veranda met terrasmeubilair. De auto mag bij de safaritent geparkeerd worden bij aankomst en vertrek om in- en uit te laden. Daarna dient de auto geparkeerd te worden in de buurt van de accommodatie.

Voorzieningen
De open keuken is voorzien van een standaard keukeninventaris. Luxe aanwezig in de keuken: 4-pits gasplaat, magnetron en koffiezetapparaat. In de safaritent is geen TV aanwezig. Wel is het mogelijk om Wifi te hebben (tegen betaling). Groot plusplunt bij de safaritenten op Landal Warsberg is dat deze over eigen sanitaire voorzieningen beschikken: badkamer met douchecabine, toilet en wastafel.
MEER INFO & BOEKEN

Luxer dan gewoon kamperen

Een verblijf in een safaritent is een stuk luxer dan gewoon kamperen. Vooral de safaritenten op Landal Rabbit Hill en Landal Warsberg zijn extra luxe. U hebt namelijk eigen sanitaire voorzieningen: eigen badkamer met douchecabine, wastafel en toilet. De Landal safaritenten liggen op mooie gedeelten van de Landal parken. Rondom de tenten is meer dan voldoende ruimte zodat u echt privacy hebt. Wel jammer dat de safaritenten niet geschikt zijn voor mensen met huisdieren, bijvoorbeeld met honden. De tenten zijn namelijk huisdiervrij.

De meest luxe safaritenten staan op…

De meest luxe safaritenten staan op Landal Rabbit Hill, Landal Sluftervallei en Landal Warsberg. De tenten op deze vakantieparken hebben een gewoon toilet (bij Landal Coldenhove is dit een chemisch toilet), een eigen badkamer met douchecabine en wastafel. Indien u verblijft in een safaritent op Landal Coldenhove dient u voor de sanitaire voorzieningen naar het campinggedeelte op Landal Coldenhove te gaan (op 200 meter afstand van de safaritenten). De tenten op Landal Warsberg hebben daarnaast een elektrische verwarming i.p.v. gedeeltelijke pelletverwarming wat het geval is bij Coldenhove, Rabbit Hill en Sluftervallei.

Rookvrij en huisdiervrij

In de safaritenten van Landal mag niet gerookt worden. Ook mogen in de tenten geen dieren komen. Mocht u dus bijvoorbeeld een hond(en) hebben, dan is deze accommodatie niet geschikt. In dat geval kunt u beter kiezen voor een accommodatie waar wel huisdieren mogen komen.

Veel vakantieplezier voor kinderen

De safaritenten zijn een hele leuke belevenis, zeker ook wanneer u kinderen meeneemt op vakantie. In de safaritent zijn diverse kindervoorzieningen mogelijk zoals een kinderbed, bijplaatsen kinderbed en kinderstoel. Voor kinderen is slapen in een safaritent natuurlijk ook een superleuke belevenis en weer eens wat anders dan een vakantiehuis, bungalow of chalet.

Geen TV aanwezig

In de safaritenten is geen TV aanwezig. Wel is het mogelijk om tegen betaling een Wifi-internetverbinding te huren (bij Rabbit Hill, Sluftervallei en Warsberg). Op uw smartphone, tablet of laptop kunt u dan toch online media bekijken.