Landal vanaf € 99 aanbieding voor super voordelige vakantie

Landal heeft een vanaf € 99* najaar aanbieding voor vakanties in de periode van 23 oktober tot 21 december 2020. Even lekker weg in het najaar wordt op deze manier wel heel erg leuk!

Actiepagina: Vakantie in het najaar vanaf € 99*

Landal vanaf € 99 aanbieding voor super voordelige vakantie
Je kunt een vanaf € 99* vakantie bij Landal GreenParks boeken via de speciale actiepagina. Via die pagina kun je een verblijf boeken in de periode van 23 oktober tot 21 december 2020 vanaf € 99* voor een midweek. Ook een weekend of week kun je lekker voordelig boeken.
Bekijk Landal € 99* aanbieding

*Vanaf 99 euro is exclusief bijkomende kosten
Goed om te weten is dat de vanaf 99 euro prijs exclusief bijkomende kosten is. Welke bijkomende kosten dit precies zijn hebben we voor je op een rijtje gezet.

Reserveringskosten: € 28,95
Verplichte bedlinnen: € 8,95 p.p.
Kinder bedlinnen: € 7,50 p.p.
Toeristenbelasting: p.p.p.n. (varieert per park)

Landal parken in Nederland met verblijf vanaf € 99*

Landal parken in Nederland met verblijf vanaf € 99*
Veel Nederlanders blijven i.v.m. alle Corona perikelen het liefst in eigen land. Ook bij diverse Landal parken in Nederland kun je vanaf € 99* een heerlijke vakantie boeken. Hieronder hebben we de vakantieparken voor je neergezet waarbij wij de vanaf 99* euro prijs zagen staan.

Landal De Lommerbergen, Limburg
Landal Heideheuvel, Gelderland
Landal Coldenhove, Gelderland
Landal Aelderholt, Drenthe
Landal Hoog Vaals, Limburg
Landal Heihaas, Gelderland
Landal Rabbit Hill, Gelderland
Landal Twenhaarsveld, Overijssel

Tip! Zo kun je snel de voordeligste vakantieparken vinden:
1. Ga naar de actiepagina
2. Kies bij ‘Sorteer op:’ voor Laagste prijs
3. Je ziet nu meteen welke Landal parken het voordeligste zijn

Goed om te weten: Scroll door de verschillende aankomstdata om de € 99* aanbiedingsprijzen te zien te krijgen. Het is afhankelijk van het aanbod hoelang deze extra voordelige boekingsprijzen beschikbaar zijn, er geldt op=op. Zie je dus zo’n aantrekkelijke € 99* aanbieding staan, wacht dan niet te lang met boeken!

Top 5 beste Landal parken bij deze € 99* aanbieding

We hebben gekeken wat de 5 beste Landal vakantieparken zijn bij deze € 99* aanbieding. Deze parken worden het beste beoordeeld door vakantiegangers op het gebied van ligging van het park, activiteiten, faciliteiten, comfort van de vakantiehuisjes en klantvriendelijkheid. In deze top 5 staan alleen Landal parken waarbij je ook daadwerkelijk vanaf € 99* een vakantie kunt boeken (bron: € 99* actiepagina).

1. Landal Heideheuvel, Gelderland

1. Landal Heideheuvel, Gelderland
Landal Heideheuvel is één van de mooiste en beste vakantieparken van Landal GreenParks in de mooie provincie Gelderland. Dit park ligt midden in de bossen en heeft comfortabele bungalows. Op en rondom het vakantiepark is van alles te doen zoals zwemmen (overdekt zwembad met peuterbad), brasserie met terras, boogschietbaan, bowlingbanen en Adventure Golf.

2. Landal Coldenhove, Gelderland

2. Landal Coldenhove, Gelderland
Landal Coldenhove ligt net als Heideheuvel midden in het bos. Het is een ruim opgezet vakantiepark waar je heerlijk tot rust kunt komen, maar ook veel leuke activiteiten kunt ondernemen. Op het park staan verschillende typen vakantiewoningen: bungalows, boswachterschalet en safaritenten. Het vakantiepark beschikt over een ruim aanbod met faciliteiten zoals brasserie, overdekt zwembad (met peuterbad), Adventure Golf, Bollo Club, dierenweide, indoorspeelparadijs en bowlingbanen.

3. Landal Aelderholt, Drenthe

3. Landal Aelderholt, Drenthe
Landal Aelderholt is een een vakantiepark midden in het groen en met veel ruimte. Op het park staan diverse soorten bungalows: van compacte vakantiehuisjes tot grote vakantievilla’s. Het vakantiepark heeft een ruim aanbod met faciliteiten zoals een brasserie, parkshop, bowlingbanen, tennisbanen, Tipi Tent (mooie outdoorlocatie met dagelijks diverse activiteiten), fietsverhuur, waterfietsen, Adventure Golf, boogschietbaan en Squashbaan. Voor jong en oud heeft dit park dan ook van alles te bieden.

4. Landal Heihaas, Gelderland

4. Landal Heihaas, Gelderland
Landal Heihaas is een ideaal startpunt voor het verkennen van de Veluwe. Leuk vakantiepark voor jong en oud en omringd door groen. Het park beschikt over comfortabele bungalows waar je een heerlijk verblijf in kunt hebben. Er zijn diverse faciliteiten zoals een brasserie, boogschietbaan, bowlingbanen, midgetgolfbaan en uitgebreide fietsverhuur. Superleuk om naartoe te gaan tijdens je vakantie is het gezellige centrum van Putten dat op loopafstand van het vakantiepark ligt.

5. Landal Rabbit Hill, Gelderland

5. Landal Rabbit Hill, Gelderland
Landal Rabbit Hill is een kindvriendelijk familiepark vlakbij Apeldoorn. Dit vakantiepark wordt omringd door bossen met mooie wandel- en fietspaden. Voor je verblijf kun je een keuze maken uit een bungalow, stacaravan of safaritent. Op en rondom het park is van alles te doen. Er is een ruim aanbod met parkfaciliteiten zoals brasserie, indoorspeelplaats, Bollo Club, dierenweide, bowlingbanen, midgetgolfbaan, fietsverhuur en lasergamebaan.

Hoe kan Landal zulke voordelige € 99* vakanties aanbieden?

Dat komt omdat er altijd een periode in het jaar is waarbij het rustiger is dan normaal op de vakantieparken, dit heet het laagseizoen. Bij Landal GreenParks is dat o.a. de periode waarop deze aanbieding van toepassing is (eind oktober tot eind december). Eind oktober, omdat dan net de herfstvakantie is afgelopen. November omdat dit een wat rustigere maand is en tot eind december omdat dit vlak voor de kerstvakantie is.

Je hebt ook vakantiegangers die liever een vakantie boeken wanneer het goed weer is. Vooral de meivakantie en de zomervakantie zijn heel populair. Je ziet dat goed aan de boekingsprijzen, want voor deze vakanties zijn deze dan het hoogste.

Tip! Ook een vakantie in het hoogseizoen kun je voordeliger boeken wanneer je gebruik maakt van vroegboekkorting of één van de Landal kortingen.