Landal Vroegboekkorting 2019 alle aanbiedingen op een rij

Landal vroegboekkorting nodig voor 2019? Landal GreenParks heeft diverse aanbiedingen beschikbaar waarmee je voordeliger kunt boeken. Wie vroeg boekt ontvangt niet alleen een aantrekkelijke korting, maar heeft ook de grootste keuze uit vakantieparken en accommodaties.

Landal Vroegboekkorting 2019 alle aanbiedingen op een rij

VAKANTIEAANBIEDING
VoorjaarTot 40% korting
ZomervakantieTot 20% korting
Subtropische korting SPECIALTot 35% korting
PasenTot 30% korting
MeivakantieTot 30% korting
HemelvaartTot 25% korting
PinksterenTot 25% korting
HerfstvakantieTot 25% korting
NazomerTot 25% korting

Voorjaar 2019: Tot 40% korting
Voorjaar 2019: Tot 40% korting
Het voorjaar is fantastisch om lekker op vakantie te gaan. De natuur is dan op zijn mooist. Ideaal om te gaan fietsen door de bossen, bergen of over de heide. Of maak een mooie wandeling door de bossen of over het strand. Ook op de parken zijn allerlei leuke activiteiten te ondernemen. Boek nu jouw voorjaarsverblijf en ontvang tot 30% korting.
BEKIJK AANBIEDING

TIP! Zomervakantie 2019: Tot 20% vroegboekkorting
TIP! Zomervakantie 2019: Tot 20% vroegboekkorting
Boek nu alvast jouw zomervakantie 2019 bij Landal GreenParks en je weet zeker dat je jouw favoriete vakantiebestemming kunt boeken. Je kunt een keuze maken uit 87 parken in 9 landen en diverse accommodaties: villa’s, bungalows, chalets, appartementen en safaritenten. Zelfs een boomhut is mogelijk! Boek nu je zomervakantie bij Landal en ontvang tot 20% vroegboekkorting!
BEKIJK AANBIEDING

Subtropische korting SPECIAL: Tot 35% korting
Subtropische korting SPECIAL: Tot 35% korting
Speciaal voor de parken Het Vennenbos (Noord-Brabant) en De Lommerbergen (Limburg) geldt extra voordeel: tot 35% korting! Wanneer je een vakantie bij één van deze twee parken boekt is jouw verblijf bovendien inclusief onbeperkt toegang tot het subtropisch zwemparadijs.
BEKIJK AANBIEDING

Pasen 2019: Tot 30% korting
Pasen 2019: Tot 30% korting

Samen genieten van gezellige paasdagen! Een paasverblijf op één van de Landal vakantieparken is superleuk en je ontvangt tot 30% korting op je verblijf. Het lange paasweekend is ideaal om met zijn tweeën, het gezin, vrienden of de hele familie te genieten van gezellig samen zijn. Op diverse Landal parken worden leuke paasactiviteiten georganiseerd.
BEKIJK AANBIEDING

Meivakantie 2019: Tot 25% korting
Meivakantie 2019: Tot 30% korting

De meivakantie is superleuk om samen eropuit te gaan. Ga samen gezellig wandelen, fietsen of onderneem één van de leuke binnen- of buitenactiviteiten op het vakantiepark. Op diverse Landal parken worden tijdens de meivakantie extra activiteiten georganiseerd. Boek nu je meivakantie en ontvang tot 30% korting.
BEKIJK AANBIEDING

Hemelvaart 2019: Tot 25% korting
Hemelvaart 2019: Tot 25% korting

Ga er even lekker een extra lang weekend of midweek tussenuit met Hemelvaart. Je ontvangt tot 25% korting op je verblijf. Maak een heerlijke strand- of boswandeling of onderneem leuke activiteiten op het vakantiepark. Tip: Een minivakantie met Pasen of Pinksteren is ook superleuk.
BEKIJK AANBIEDING

Pinksteren 2019: Tot 25% korting
Pinksteren 2019: Tot 25% korting

Trek er samen op uit met Pinksteren en beleef leuke vakantie avonturen. Je ontvangt tot 25% korting op je verblijf met Pinksteren. Zowel in de omgeving als op de Landal parken zelf zijn allerlei leuke activiteiten te ondernemen bijvoorbeeld wandelen, fietsen, bowlen, tennissen, waterfietsen, spelen in het indoorspeelparadijs en nog veel meer. En na een drukke dag vol leuke activiteiten kom je heerlijk tot rust in je vakantiehuisje.
BEKIJK AANBIEDING

Nazomer 2019: Tot 25% korting
Nazomer 2019: Tot 25% korting

De nazomer is een ideaal om optimaal te genieten van de nazomerzon en je boekt tegen een aantrekkelijke prijs. De nazomer vieren bij Landal is leuk, want: volop waterpret, binnen- en buitenfaciliteiten, parken liggen midden in de natuur, sfeervolle accommodaties, Fun & Entertainment-programma voor jong en oud en Bollo de beer. Je boekt je nazomer vakantie met tot 25% korting!
BEKIJK AANBIEDING

Herfstvakantie 2019: Tot 25% korting
Herfstvakantie 2019: Tot 25% korting

Ga er samen op uit tijdens de herfstvakantie en geniet van alle prachtige herfstkleuren tijdens je verblijf op één van de mooie vakantieparken van Landal GreenParks. Op de parken worden tijdens de herfstvakantie allerlei speciale activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Ook is er volop waterpret, ruim aanbod met binnen- en buitenfaciliteiten, de parken liggen midden in de natuur, mooie accommodaties, Fun & Entertainment-team voor kinderen en ook Bollo de beer is op veel parken aanwezig. Je ontvangt tot 25% korting op je herfstvakantie.
BEKIJK AANBIEDING

Vroegboekkorting bij Hof van Saksen

Hof van Saksen is een luxe vakantieresort van Landal GreenParks. Speciaal voor dit park gelden aparte vroegboekkorting aanbiedingen. Hieronder kun je precies zien hoeveel vroegboekvoordeel je op welke vakantie in 2019 ontvangt. Waar ‘Geen extra korting’ bijstaat wil zeggen dat er geen extra korting wordt gegeven op de boekingsprijzen door Landal GreenParks, maar vroegboeken is wel mogelijk.

Vroegboekkorting bij Hof van Saksen

VAKANTIEAANBIEDING
Voorjaar Tot 35% korting
Lang paasweekendGeen extra korting
MeivakantieTot 17% korting
HemelvaartGeen extra korting
PinksterenGeen extra korting
ZomervakantieTot 11% korting
NazomerGeen extra korting
HerfstvakantieGeen extra korting
NajaarGeen extra korting
SinterklaasGeen extra korting
KerstvakantieGeen extra korting

Tot wanneer kan ik gebruik maken van vroegboekkorting?

Voor iedere schoolvakantie en vakantieperiode heeft Landal GreenParks een bepaalde actieperiode. Hieronder kun je zien van wanneer tot wanneer de verschillende actieperiodes lopen.

Actieperiodes
Voorjaar 2019: van 8 maart tot 8 juli 2019
Pasen 2019: van 19 april tot 26 april 2019
Meivakantie 2019: van 19 april tot 6 mei 2019
Hemelvaart 2019: van 24 mei tot 3 juni 2019
Pinksteren 2019: van 7 tot 17 juni 2019
Zomervakantie 2019: van 5 juli tot 2 september 2019
Nazomer: van 30 augustus tot 14 oktober 2019
Herfstvakantie: van 11 tot 28 oktober 2019

Kiezen voor vroegboekkorting of last minute korting?

De belangrijkste overweging die je voor jezelf zult moeten maken is of je graag een ruime keuze uit vakantieparken en accommodaties wilt hebben of niet wanneer je twijfelt tussen kiezen voor vroegboekkorting of een last minute korting.

Vroegboekkorting
Landal GreenParks heeft meestal alleen voor de zomervakantie een vroegboekkorting aanbieding beschikbaar. Dat is best weinig. Een vakantiepark aanbieder zoals Center Parcs heeft hele jaar door een aantrekkelijkere vroegboekkorting aanbieding beschikbaar. Iedereen die twee maanden vooraf zijn/haar vakantie boekt kan tot 40% vroegboekkorting krijgen. Daar bovenop ontvang je 2 gratis extra’s: ActiviteitenCadeau en Voorkeursligging van je cottage.

Je kunt het beste gaan voor de vroegboekkorting aanbieding bij Landal GreenParks wanneer je de ruimste keuze uit vakantieparken en accommodaties wilt hebben, voor een fantastische korting hoef je het eigenlijk niet te doen. Bij Landal GreenParks zijn vooral de schoolvakanties (b.v. zomervakantie en kerstvakantie) redelijk snel volgeboekt. Buiten de schoolvakanties kun je eigenlijk het hele jaar door wel een keuze maken uit diverse parken en accommodaties + profiteren van lagere boekingsprijzen.

Last Minute korting
De Last Minute korting blijft één van de beste kortingen om voordelig een vakantie bij Landal GreenParks te boeken, dat geldt overigens voor alle vakantiepark aanbieders. Wanneer je het niet erg vindt om een beperktere keuze uit parken en vakantie accommodaties te hebben en je wilt niet al te ver van te voren boeken, dan is een last minute eigenlijk de beste keuze. Bij last minutes pak je gewoon een hele aantrekkelijke korting mee, over het algemeen ligt je voordeel hierbij veel hoger dan bij vroegboekkorting.

Tip! Vroegboekvoordeel bij Last Minutes

Huh, vroegboekvoordeel bij Last Minutes? Ja, dat is mogelijk! Last Minute korting ontvang je wanneer je binnen nu en 2 maanden op vakantie gaat naar een Landal vakantiepark. Wanneer je toch een goede keuze uit parken en accommodaties + last minute korting wilt hebben, kun je het beste 2 maanden vooraf je last minute boeken. Stel je wilt op 1 juli op vakantie, dan kun je het beste op 1 mei je vakantie boeken via deze speciale Landal last minute pagina. Op deze manier pak je dus vroegboekvoordeel mee op je vakantie, terwijl je toch last minute op vakantie gaat.

Vroegboeken verstandig?

Het is per jaar verschillend of vroegboeken wel of niet verstandig is. Stel dat de zomer goede temperaturen kent dan zullen de vakantieparken snel volgeboekt zijn, is het een slechte zomer dan zijn er best wel wat mensen die hun vakantie annuleren en hun bungalowvakantie omruilen voor een vliegvakantie naar de zon. Wanneer je vroegboekt heb je veel keuze uit vakantieparken en accommodaties, maar betaal je over het algemeen meer dan wanneer je kiest voor een last minute. Zeker wanneer je een populaire schoolvakantie boekt zoals de zomervakantie of kerstvakantie kan dat veel geld schelen.

Soms kan nog even wachten met vroegboeken je nog meer geld besparen
De laagste vroegboekkorting ontvang je bij Landal GreenParks zodra een aanbieding voor een bepaalde vakantieperiode ingaat. Daar staat wel tegenover dat je dan nog de ruimste keuze hebt uit vakantieparken en accommodaties. Naarmate de vakantieperiode nadert, des te hoger word je korting. Dat komt omdat de vroegboekkorting steeds meer verandert in een last minute korting. Bijvoorbeeld: Landal begint voor de zomervakantie met een korting van 20% en noemt dit vroegboekkorting. Deze korting verandert na enkele weken in 30% en daarna in 40% last minute korting. Nu is het wel over het algemeen zo dat hoe hoger de korting hoe minder keuze je hebt uit parken en vakantiehuisjes.

Wanneer je niet meteen kiest voor de eerste de beste vroegboekkorting kan dat als voordeel hebben dat je geld kunt besparen. Het is wel zo dat te lang wachten ervoor kan zorgen dat jouw favoriete vakantiepark en/of accommodatie niet meer geboekt kan worden. Door de juiste belans te vinden kun je voordelig boeken bij Landal GreenParks én toch jouw ideale vakantiebestemming boeken.

Goede tip: Laat je in ieder geval niet opjagen
Laat je zeker niet opjagen door anderen om snel snel te boeken. Neem echt de tijd om een vakantie te boeken. Kijk bijvoorbeeld goed of je in Nederland op vakantie wilt gaan of naar het buitenland en naar wat voor soort parkvakantie je opzoek bent, wil je bijvoorbeeld vakantie vieren op een park met veel/weinig faciliteiten en activiteiten en wil je afgezonderd zitten of juist niet. Maak je een overhaaste beslissing en ga je snel snel boeken, dan krijg je misschien spijt, moet je je vakantie annuleren en opnieuw boeken met het risico dat je ideale vakantie niet meer geboekt kan worden.

Vergelijk goed en boek niet te snel
Onze tip is om altijd goed te vergelijken in welke week je van een bepaalde schoolvakantie je welke korting krijgt. Boek zeker niet te snel (tenzij je per se op een bepaald vakantiepark of in een bepaald vakantiehuisje je verblijf wilt hebben), want hoe dichter je tegen de schoolvakantie aan boekt, deze te goedkoper je kunt boeken.

Geen beschikbaarheid bij Landal meer? Kijk dan eens bij parkaanbieders zoals Center Parcs of Roompot
Je kunt er ook voor kiezen om het risico te nemen een schoolvakantie last minute te boeken in plaats van te kiezen voor vroegboeken. Je moet maar zo denken: is er geen beschikbaarheid meer bij Landal, dan kun je vast nog wel ergens anders een leuk vakantiehuisje boeken, bijvoorbeeld bij Center Parcs of Roompot. Ook deze vakantiepark aanbieders hebben prachtige vakantieparken en accommodaties op de mooiste locaties in Nederland en het buitenland.

Is er een kortingscode voor vroegboekkorting?

Ja en Nee. Landal GreenParks geeft weleens vouchers uit waarmee je extra korting op je vakantie kunt krijgen. Deze codes zijn gebonden aan hele specifieke vouchers en zijn alleen voor diegene die het ontvangen, bijvoorbeeld per e-mail. Wanneer je vroegboekkorting bij Landal wilt krijgen heb je geen kortingscode nodig. Het enige wat je hoeft te doen is te kiezen voor één van de aanbiedingen of last minutes, bijvoorbeeld via de speciale actiepagina van Landal GreenParks. Je korting wordt automatisch berekend en toegepast. Wanneer je korting kunt krijgen wordt dit als een boekingsprijs met een oranje kleur aangegeven.

 

*Prijzen van Landal GreenParks zijn incl. btw en zijn excl. € 26,00 reserveringskosten per reservering en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen € 7,95 , kinderbedlinnen € 6,75, toeristenbelasting (variërend per park). Voor de Deense parken van Landal geldt: excl. nutsvoorzieningen op basis van verbruik.