Landal Vroegboekkorting 2020-2021 alle aanbiedingen op een rij

Landal vroegboekkorting voor 2020 of 2021? Landal GreenParks heeft diverse aanbiedingen beschikbaar waarmee je voordeliger kunt boeken. Wie vroeg boekt ontvangt niet alleen een aantrekkelijke korting, maar heeft ook de grootste keuze uit vakantieparken en accommodaties.

Landal Vroegboekkorting 2020-2021 alle aanbiedingen op een rij

VAKANTIEAANBIEDING
Vakantie in december of januariTot 40% korting
Landal Vakantieparken Top 10 AanbiedingTot 40% korting
Subtropische korting SPECIALTot 40% korting
NajaarTot 40% korting
Najaar op Hof van SaksenTot 30% korting
SinterklaasTot 40% korting
KerstvakantieTot 25% korting
Wintersportvakantie 2020Tot 30% korting
Voorjaarsvakantie 2021Tot 30% korting
Meivakantie 2021Tot 10% korting
Voorjaar 2021Tot 20% korting
Pasen 2021Tot 15% korting
Hemelvaart 2021Vroegboeken mogelijk
Pinksteren 2021Vroegboeken mogelijk
Zomervakantie 2021Vroegboeken mogelijk
Nazomer 2021Vroegboeken mogelijk
Herfstvakantie 2021Vroegboeken mogelijk

Vakantie in december of januari 2020: Tot 40% korting
Vakantie in december of januari 2020: Tot 40% korting

Geniet van een heerlijke vakantie in december of januari 2020 op een Landal vakantiepark. Maak een keuze uit één van de ruim 90 vakantieparken gelegen midden in de natuur. Landal GreenParks heeft sfeervolle accommodaties (tot 32 personen). Veel parken hebben een uitgebreid Fun & Entertainment-programma, diverse binnen- en buitenfaciliteiten, veel zwemplezier en Bollo de Beer. Wanneer je een last minute boekt voor de maand december of januari ontvang je tot 40% korting op je verblijf.
Bekijk aanbieding

Top 10 Landal Vakantieparken aanbieding: Tot 40% korting
Top 10 Landal Vakantieparken Aanbieding: Tot 40% korting

Landal GreenParks heeft speciaal voor jou een vakantieparken Top 10 samengesteld. Dit zijn hele goede Landal parken met mooie accommodaties en faciliteiten. Bovendien liggen deze parken op de mooiste locaties midden in de natuur. Bij deze Top 10 aanbieding ontvang je tot maar liefst 40% korting op je verblijf!
Bekijk aanbieding

Subtropische korting SPECIAL: Tot 40% korting
Subtropische korting SPECIAL: Tot 40% korting
Speciaal voor de parken Het Vennenbos (Noord-Brabant) en De Lommerbergen (Limburg) geldt extra voordeel: tot 40% korting! Wanneer je een vakantie bij één van deze twee parken boekt is jouw verblijf bovendien inclusief onbeperkt toegang tot het subtropisch zwemparadijs.
Bekijk aanbieding

Najaar 2020: Tot 40% korting
Najaar 2020: Tot 40% korting

Een vakantie in het najaar is superleuk! Geniet van alle mooie kleuren in de natuur tijdens een wandel- of fietstocht. Op de vakantieparken van Landal kun je ook leuke binnen- en buitenactiviteiten ondernemen zoals midgetgolfen, bowlen, kinderen kunnen zich naar hartenlust vermaken in het (indoor)speelparadijs, (subtropisch) zwemmen of ga samen gezellig lekker uit eten in het restaurant op het vakantiepark. Wanneer je nu jouw najaar vakantie boekt ontvang je tot 40% korting!
Bekijk aanbieding

Najaar 2020 op Hof van Saksen: Tot 30% korting
Najaar 2020 op Hof van Saksen: Tot 30% korting

Geniet van een heerlijk luxe verblijf dit najaar op Hof van Saksen in een mooie vakantiewoning. Onderneem leuke activiteiten op het park zoals zwemmen, Spa & Wellness, bowlen, fitness of één van de leuke sporten in de overdekte sportarena. Ook in de directe omgeving kun je van alles ondernemen zoals het maken van mooie wandel- en fietstochten. Drenthe is een prachtige provincie en hier valt veel te ontdekken! Boek nu je vakantie voor dit najaar bij Hof van Saksen en ontvang tot 30% korting.
Bekijk aanbieding

Sinterklaas 2020: Tot 40% korting
Sinterklaas 2020: Tot 40% korting

Vier Sinterklaas op één van de mooie vakantieparken van Landal GreenParks. Tijdens de sinterklaasperiode worden op veel Landal parken leuke sintactiviteiten georganiseerd zoals sintlekkernijen bakken, ontmoet de pieten of ga opzoek naar de Gouden Pepernoot. Boek nu jouw sinterklaasverblijf 2020 en ontvang tot 40% korting.
Bekijk aanbieding

Kerstvakantie 2020: Tot 25% korting
Kerstvakantie 2020: Tot 25% korting

Vier jouw kerstvakantie 2020 bij Landal GreenParks en beleef een onvergetelijk verblijf tijdens Kerst en/of Oud & Nieuw. Tijdens de kerstvakantie zijn de Landal vakantieparken sfeervol verlicht en er worden allerlei leuke kerstactiviteiten georganiseerd. Ook leuk is een verblijf tijdens Oud & Nieuw waarbij je samen een het nieuwe jaar inluidt. Ontvang tot 25% korting op jouw kerstvakantie.
Bekijk aanbieding

Wintersportvakantie 2020: Tot 30% korting
Wintersportvakantie 2020: Tot 30% korting

Geniet van een superleuke wintersportvakantie met Landal Ski Life. Verblijf in een mooie, sfeervolle accommodatie aan de piste waar je een heerlijk comfortabele vakantie in zult hebben. Geniet van de hele dag van skiën of snowboarden en na een fantastische dag op de piste kun je lekker ontspannen in jouw accommodatie of ga er nog even op uit en ga bijvoorbeeld gezellig samen naar één van de gezellige restaurants. Boek nu je verblijf voor wintersportseizoen 2020 en ontvang tot 30% korting.
Bekijk aanbieding

Voorjaarsvakantie 2021: Tot 30% korting
Voorjaarsvakantie 2021: Tot 30% korting

Ga er samen even heerlijk tussenuit. Beleef volop zwemplezier in het (subtropisch) zwembad, neem deel aan leuke voorjaarsactiviteiten of ga gezellig uit eten in het parkrestaurant. Extra leuk voor kinderen zijn het Fun & Entertainment-programma en Bollo de Beer. Bij Landal ontvang je tot 30% korting op je voorjaarsvakantie.
Bekijk aanbieding

Meivakantie 2021: Tot 10% korting
Meivakantie 2021: Tot 10% korting

De meivakantie is één van de leukste vakanties van het jaar. Ga gezellig samen weg in de meivakantie en geniet samen van de mooie natuur tijdens een leuke wandel- of fietstocht. Ook op de Landal parken is van alles te doen zoals zwemmen, bowlen, midgetgolfen, fitness, voetballen, basketballen, waterfietsen en nog veel meer! Tijdens de meivakantie worden er bovendien extra activiteiten georganiseerd zoals een hut bouwen van bamboe, picknicken met Bollo de Beer of grote zeepbellen maken met een XXL bellenblaas. Boek nu je meivakantie en ontvang tot 10% korting.
Bekijk aanbieding

Voorjaar 2021: Tot 25% korting
Voorjaar 2021: Tot 25% korting
Het voorjaar is fantastisch om lekker op vakantie te gaan. De natuur is dan op zijn mooist. Ideaal om te gaan fietsen door de bossen, bergen of over de heide. Of maak een mooie wandeling door de bossen of over het strand. Ook op de parken zijn allerlei leuke activiteiten te ondernemen. Boek nu je vakantie voor je voorjaar en ontvang tot 25% korting.
Bekijk aanbieding

Pasen 2021: Tot 15% korting
Pasen 2021: Tot 15% korting

Beleef een fantastisch lang paasweekend op een vakantiepark van Landal GreenParks en geniet van rust, ruimte en natuur. Tijdens het paasweekend worden er allerlei leuke paasactiviteiten georganiseerd zoals een paasmandje knutselen, eieren zoeken of lekkere paasbaksels maken. De meeste Landal parken hebben verder nog leuke activiteiten zoals zwemmen, (midget)golfen, bowlen, tennissen, waterfietsen of een (indoor)speelparadijs. Bij Landal GreenParks ontvang je tot 15% korting op je paasverblijf.
Bekijk aanbieding

Hemelvaart 2021: Vroegboeken mogelijk
Hemelvaart 2021: Vroegboeken mogelijk

Beleef een bijzondere Hemelvaart bij Landal GreenParks. Kies voor een vakantiepark aan de kust, in de bergen of in het bos. Voor iedereen is er een passend verblijf op één van de mooie 90 Landal parken in binnen- en buitenland. Geniet met zijn tweeën, het gezin of de hele familie van leuke activiteiten zoals zwemmen, midgetgolfen of gezellig uit eten gaan. Je kunt nu alvast jouw Hemelvaart 2021 verblijf boeken. Wanneer je vroeg boekt weet je zeker dat je jouw favoriete Landal park en accommodatietype kunt reserveren.
Bekijk aanbieding

Pinksteren 2021: Vroegboeken mogelijk
Pinksteren 2021: Vroegboeken mogelijk

Geniet van een heerlijk verblijf met Pinksteren op een mooi vakantiepark van Landal GreenParks. Kies voor een Pinksterweekend aan de kust, in de bergen of het bos. Voor iedereen is er bij Landal wel een passend verblijf te vinden op één van de ruim 90 vakantieparken. Tijdens Pinksteren kun je met de hele familie leuke activiteiten beleven zoals zwemmen in het (subtropisch) zwembad, midgetgolfen, bowlen, klimmen, wandelen, fietsen, waterfietsen, fitness, Beauty & Wellness en nog veel meer! Je kunt nu alvast jouw Pinksteren 2021 verblijf boeken. Wanneer je vroeg boekt heb je de ruimste keuze uit Landal parken en accommodatietypes.
Bekijk aanbieding

Zomervakantie 2021: Vroegboeken mogelijk
Zomervakantie 2021: Vroegboeken mogelijk
Op een vakantiepark van Landal GreenParks weet je zeker dat je kunt genieten van een heerlijk ontspannen zomervakantie. Wil je actief bezig zijn tijdens je vakantie? Dat kan! Tijdens de zomervakantie worden er speciale zomeractiviteiten georganiseerd voor jong en oud. Veel Landal parken hebben allerlei leuke binnen- en buitenfaciliteiten zoals een zwembad waar je een heerlijk verfrissende duik in kunt nemen, tennisbaan, golfbaan, bowlingbanen, fitness, wellness, (indoor)speeltuin en nog veel meer! Wanneer je de grootste keuze uit accommodaties en parken wilt hebben én je wilt jouw favoriete vakantieplekje reserveren, vroegboek dan jouw zomervakantie 2021.
Bekijk aanbieding

Nazomer 2021: Vroegboeken mogelijk
Nazomer 2021: Vroegboeken mogelijk

Geniet van een heerlijke vakantie in de nazomer van 2021 bij Landal GreenParks. Op de parken is volop vermaak, ga bijvoorbeeld samen naar de speeltuin, breng een bezoek aan de dierenweide, speel een potje bowling of midgetgolf, maak een mooie wandel- of fietstocht door de natuur of ga gezellig uiteten. Wil je zeker weten dat je jouw favoriete vakantiepark en/of accommodatie kunt boeken? Boek dan nu alvast jouw vakantie voor nazomer 2021.
Bekijk aanbieding

Herfstvakantie 2021: Vroegboeken mogelijk
Herfstvakantie 2021: Vroegboeken mogelijk

Beleef een heerlijke herfstvakantie op één van de 90 mooie vakantieparken van Landal GreenParks. Keuze uit sfeervolle accommodaties (tot 32 personen), Fun & Entertainment-programma voor jong en oud en diverse binnen- en buitenfaciliteiten. Geniet van een prachtige wandeling of fietstocht door het bos of langs de kust. Je kunt nu alvast jouw vakantie voor herfstvakantie 2021 vroegboeken, dan weet je zeker dat jouw favoriete Landal vakantie park en/of accommodatie nog beschikbaar is.
Bekijk aanbieding

Hof van Saksen Vroegboekkorting 2020-2021

Hof van Saksen is een luxe vakantieresort van Landal GreenParks. Speciaal voor dit park gelden aparte vroegboekkorting aanbiedingen. Hieronder kun je precies zien hoeveel vroegboekvoordeel je op welke vakantie in 2020 of 2021 ontvangt. Waar ‘Geen extra korting’ bijstaat wil zeggen dat er geen extra korting wordt gegeven op de boekingsprijzen door Landal GreenParks, maar vroegboeken is wel mogelijk.

Hof van Saksen Vroegboekkorting 2020-2021

VAKANTIEAANBIEDING
Vakantie in oktober of novemberTot 35% korting
Midweek verblijfTot 35% korting
NajaarTot 35% korting
KerstvakantieTot 10% korting
Winter 2021Tot 20% korting
Voorjaarsvakantie 2021Vroegboeken mogelijk
Meivakantie 2021Vroegboeken mogelijk
Voorjaar 2021Vroegboeken mogelijk
Pasen 2021Vroegboeken mogelijk
Hemelvaart 2021Vroegboeken mogelijk
Pinksteren 2021Vroegboeken mogelijk
Moederdag 2021Vroegboeken mogelijk
Vaderdag 2021Vroegboeken mogelijk
Zomervakantie 2021Vroegboeken mogelijk
Nazomer 2021Vroegboeken mogelijk
Herfstvakantie 2021Vroegboeken mogelijk

Tot wanneer kan ik gebruik maken van vroegboekkorting?

Voor iedere schoolvakantie en vakantieperiode heeft Landal GreenParks een bepaalde actieperiode. Hieronder kun je zien van wanneer tot wanneer de verschillende actieperiodes lopen.

Actieperiodes
Najaar 2020: van 23 oktober tot 21 december 2020
Sinterklaas 2020: van 13 november tot 7 december 2020
Kerstvakantie 2020: van 18 december 2020 tot 4 januari 2021
Wintersportseizoen 2020: vanaf 27 november 2020
Winter 2020: van 4 januari tot 13 februari 2021
Voorjaarsvakantie 2021: van 13 februari tot 2 maart 2021
Paasweekend 2021: van 2 tot 5 april 2021
Meivakantie 2021: van 27 april tot 10 mei 2021
Moederdag 2021: aankomst 7 mei 2021
Hemelvaart 2021: van 7 tot 17 mei 2021
Pinksteren 2021: van 21 tot 31 mei 2021
Vaderdag 2021: aankomst 18 juni 2021
Zomervakantie 2021: van 9 juli tot 6 september 2021
Nazomer 2021: van 10 september tot 22 oktober 2020
Herfstvakantie 2021: van 16 tot 31 oktober 2020

Kiezen voor vroegboekkorting of last minute korting?

De belangrijkste overweging die je voor jezelf zult moeten maken is of je graag een ruime keuze uit vakantieparken en accommodaties wilt hebben of niet wanneer je twijfelt tussen kiezen voor vroegboekkorting of een last minute korting.

Vroegboekkorting
Landal GreenParks heeft meestal alleen voor de zomervakantie een vroegboekkorting aanbieding beschikbaar. Dat is best weinig. Een vakantiepark aanbieder zoals Center Parcs heeft hele jaar door een aantrekkelijkere vroegboekkorting aanbieding beschikbaar. Iedereen die twee maanden vooraf zijn/haar vakantie boekt kan tot 40% vroegboekkorting krijgen. Daar bovenop ontvang je 2 gratis extra’s: ActiviteitenCadeau en Voorkeursligging van je cottage.

Je kunt het beste gaan voor de vroegboekkorting aanbieding bij Landal GreenParks wanneer je de ruimste keuze uit vakantieparken en accommodaties wilt hebben, voor een fantastische korting hoef je het eigenlijk niet te doen. Bij Landal GreenParks zijn vooral de schoolvakanties (b.v. zomervakantie en kerstvakantie) redelijk snel volgeboekt. Buiten de schoolvakanties kun je eigenlijk het hele jaar door wel een keuze maken uit diverse parken en accommodaties + profiteren van lagere boekingsprijzen.

Last Minute korting
De Last Minute korting blijft één van de beste kortingen om voordelig een vakantie bij Landal GreenParks te boeken, dat geldt overigens voor alle vakantiepark aanbieders. Wanneer je het niet erg vindt om een beperktere keuze uit parken en vakantie accommodaties te hebben en je wilt niet al te ver van te voren boeken, dan is een last minute eigenlijk de beste keuze. Bij last minutes pak je gewoon een hele aantrekkelijke korting mee, over het algemeen ligt je voordeel hierbij veel hoger dan bij vroegboekkorting.

Tip! Vroegboekvoordeel bij Last Minutes

Huh, vroegboekvoordeel bij Last Minutes? Ja, dat is mogelijk! Last Minute korting ontvang je wanneer je binnen nu en 2 maanden op vakantie gaat naar een Landal vakantiepark. Wanneer je toch een goede keuze uit parken en accommodaties + last minute korting wilt hebben, kun je het beste 2 maanden vooraf je last minute boeken. Stel je wilt op 1 juli op vakantie, dan kun je het beste op 1 mei je vakantie boeken via deze speciale Landal last minute pagina. Op deze manier pak je dus vroegboekvoordeel mee op je vakantie, terwijl je toch last minute op vakantie gaat.

Vroegboeken verstandig?

Het is per jaar verschillend of vroegboeken wel of niet verstandig is. Stel dat de zomer goede temperaturen kent dan zullen de vakantieparken snel volgeboekt zijn, is het een slechte zomer dan zijn er best wel wat mensen die hun vakantie annuleren en hun bungalowvakantie omruilen voor een vliegvakantie naar de zon. Wanneer je vroegboekt heb je veel keuze uit vakantieparken en accommodaties, maar betaal je over het algemeen meer dan wanneer je kiest voor een last minute. Zeker wanneer je een populaire schoolvakantie boekt zoals de zomervakantie of kerstvakantie kan dat veel geld schelen.

Soms kan nog even wachten met vroegboeken je nog meer geld besparen
De laagste vroegboekkorting ontvang je bij Landal GreenParks zodra een aanbieding voor een bepaalde vakantieperiode ingaat. Daar staat wel tegenover dat je dan nog de ruimste keuze hebt uit vakantieparken en accommodaties. Naarmate de vakantieperiode nadert, des te hoger word je korting. Dat komt omdat de vroegboekkorting steeds meer verandert in een last minute korting. Bijvoorbeeld: Landal begint voor de zomervakantie met een korting van 20% en noemt dit vroegboekkorting. Deze korting verandert na enkele weken in 30% en daarna in 40% last minute korting. Nu is het wel over het algemeen zo dat hoe hoger de korting hoe minder keuze je hebt uit parken en vakantiehuisjes.

Wanneer je niet meteen kiest voor de eerste de beste vroegboekkorting kan dat als voordeel hebben dat je geld kunt besparen. Het is wel zo dat te lang wachten ervoor kan zorgen dat jouw favoriete vakantiepark en/of accommodatie niet meer geboekt kan worden. Door de juiste belans te vinden kun je voordelig boeken bij Landal GreenParks én toch jouw ideale vakantiebestemming boeken.

Goede tip: Laat je in ieder geval niet opjagen
Laat je zeker niet opjagen door anderen om snel snel te boeken. Neem echt de tijd om een vakantie te boeken. Kijk bijvoorbeeld goed of je in Nederland op vakantie wilt gaan of naar het buitenland en naar wat voor soort parkvakantie je opzoek bent, wil je bijvoorbeeld vakantie vieren op een park met veel/weinig faciliteiten en activiteiten en wil je afgezonderd zitten of juist niet. Maak je een overhaaste beslissing en ga je snel snel boeken, dan krijg je misschien spijt, moet je je vakantie annuleren en opnieuw boeken met het risico dat je ideale vakantie niet meer geboekt kan worden.

Vergelijk goed en boek niet te snel
Onze tip is om altijd goed te vergelijken in welke week je van een bepaalde schoolvakantie je welke korting krijgt. Boek zeker niet te snel (tenzij je per se op een bepaald vakantiepark of in een bepaald vakantiehuisje je verblijf wilt hebben), want hoe dichter je tegen de schoolvakantie aan boekt, deze te goedkoper je kunt boeken.

Geen beschikbaarheid bij Landal meer? Kijk dan eens bij parkaanbieders zoals Center Parcs of Roompot
Je kunt er ook voor kiezen om het risico te nemen een schoolvakantie last minute te boeken in plaats van te kiezen voor vroegboeken. Je moet maar zo denken: is er geen beschikbaarheid meer bij Landal, dan kun je vast nog wel ergens anders een leuk vakantiehuisje boeken, bijvoorbeeld bij Center Parcs of Roompot. Ook deze vakantiepark aanbieders hebben prachtige vakantieparken en accommodaties op de mooiste locaties in Nederland en het buitenland.

Is er een kortingscode voor vroegboekkorting?

Ja en Nee. Landal GreenParks geeft weleens vouchers uit waarmee je extra korting op je vakantie kunt krijgen. Deze codes zijn gebonden aan hele specifieke vouchers en zijn alleen voor diegene die het ontvangen, bijvoorbeeld per e-mail. Wanneer je vroegboekkorting bij Landal wilt krijgen heb je geen kortingscode nodig. Het enige wat je hoeft te doen is te kiezen voor één van de aanbiedingen of last minutes, bijvoorbeeld via de speciale actiepagina van Landal GreenParks. Je korting wordt automatisch berekend en toegepast. Wanneer je korting kunt krijgen wordt dit als een boekingsprijs met een oranje kleur aangegeven.