Landal Vroegboekkorting 2023-2024 alle aanbiedingen op een rij

Landal Vroegboekkorting 2023-2024 alle aanbiedingen op een rij
Vroegboekkorting bij Landal GreenParks voor 2023 of 2024? Landal GreenParks heeft diverse aanbiedingen beschikbaar. Wist je dat wanneer je vroeg boekt je de grootste keuze uit vakantieparken en accommodaties hebt? Kijk ook zeker eens bij de last minutes wanneer je binnen nu en twee maanden op vakantie wilt.

Landal GreenParks Vroegboeken in 2023-2024

Vakantie in oktober, november of december 2023
Vakantie in oktober, november of december 2023

Een vakantie in oktober is gegarandeerd genieten van de natuur die prachtig kleurt. Ideale maand om te wandelen of fietsen voor natuurliefhebbers. Oktober kent aangename dagtemperaturen en is over het algemeen ook een voordelige maand om een verblijf te boeken (mits buiten de schoolvakantie: herfstvakantie). November en december zijn gezellige maanden om knus in je accommodatie te zijn (helemaal leuk wanneer je een open haard hebt). Op veel Landal parken kun je diverse leuke binnenactiviteiten ondernemen zoals tennis, fitness, bowlen, gamen (in de gamehal), beauty & wellness en nog veel meer. Ook november en december zijn voordelige maanden om een verblijf te boeken (mits buiten de schoolvakantie: kerstvakantie). De feestdagen zijn echt superleuk om te verblijven op een vakantiepark!
Bekijk aanbieding

Beste Landal Last Minutes (ook voor verblijf over enkele weken)
Beste Landal Last Minutes (ook voor verblijf over enkele weken)

Wil je graag op vakantie, maar weet je nog niet zo goed naar wel Landal vakantiepark je wilt gaan? Kijk dan eens naar de Beste Landal Last Minutes en ga spontaan eropuit. Via de speciale last minute pagina kun je zowel een verblijf op heel korte termijn boeken (bijvoorbeeld morgen al vertrekken), als wat verder in de tijd (bijvoorbeeld over een aantal weken vertrekken). Tip! Kies bij de optie “Sorteer op:” voor “Aanbevolen”en je ziet meteen het beste aanbod parken geselecteerd door Landal GreenParks. Deze parken worden goed beoordeeld door vakantiepark gasten op basis van belangrijke punten zoals accommodaties, faciliteiten en/of activiteiten.
Bekijk Beste Landal Last Minutes

Midweek aanbieding
Midweek aanbieding

Ga er even lekker een midweek tussenuit. Geniet van een verblijf dicht bij huis op een Landal vakantiepark midden in de natuur. Ideaal om te wandelen of fietsen door de mooie opbloeiende natuur. Keuze uit een ruim aanbod met vakantieparken en accommodaties.
Bekijk aanbieding

Weekend aanbieding
Weekend aanbieding

Een weekend ertussenuit bij een Landal vakantiepark is heerlijk ontspannend. Geniet van heerlijke wandelingen of fietstochten door de natuur die weer helemaal aan het opbloeien is en kom tot rust in jouw mooie accommodatie op een vakantiepark in binnen- of buitenland.
Bekijk aanbieding

Vakantie met heel veel waterpret
Vakantie met heel veel waterpret
Landal GreenParks heeft 3 mooie vakantieparken in Nederland met een subtropisch zwemparadijs: Het Vennenbos (Noord-Brabant), De Lommerbergen (Limburg) en Hof van Saksen (Drenthe). Landal GreenParks heeft ook nog een ruim aanbod met mooie vakantieparken met een leuk zwembad. Wist je dat er ook parken zijn met accommodaties met privé zwembad?
Bekijk aanbieding

Hof van Saksen aanbiedingen 2023/2024
Hof van Saksen aanbiedingen 2023/2024

Bij Hof van Saksen kun je genieten van een heerlijke luxe vakantie in Drenthe. Super-de-luxe vakantieresort met veel faciliteiten en activiteiten zoals ruime keuze uit restaurants, luxe Spa & Wellness, design zwembad (met o.a. wildwaterbaan en unieke waterglijbanen), educatieve Kinder Academies, fitness, indoorspeelparadijs, Bounz® Arena, bowlingbanen en nog veel meer. Hof van Saksen heeft diverse aanbiedingen voor 2023 en 2024.
Bekijk Hof van Saksen aanbiedingen

Nazomer 2023
Nazomer 2023

Geniet van een heerlijke vakantie op één van de mooie parken van Landal GreenParks in Nederland of het buitenland zoals België, Duitsland of Denemarken. Op de parken is volop vermaak, ga bijvoorbeeld samen naar de speeltuin, breng een bezoek aan de dierenweide, speel een potje bowling of midgetgolf, maak een mooie wandel- of fietstocht door de natuur of ga gezellig uit eten.
Bekijk aanbieding

Herfstvakantie 2023
Herfstvakantie 2023

Beleef een heerlijke herfstvakantie op één van de 90 mooie vakantieparken van Landal GreenParks. Keuze uit sfeervolle accommodaties (tot 32 personen), Fun & Entertainment-programma voor jong en oud en diverse binnen- en buitenfaciliteiten. Geniet van een prachtige wandeling of fietstocht door het bos of langs de kust en geniet van alle mooie herfstkleuren.
Bekijk aanbieding

Najaar 2023
Najaar 2023

Geniet van een een heerlijke vakantie in het najaar op één van de mooie vakantieparken van Landal GreenParks. Kies voor een vakantiepark in de bergen, aan de kust of in het bos. Ook heb je een ruime keuze uit prachtige accommodaties (tot 32 personen). Op heel veel vakantieparken is een Fun & Entertainment-programma voor jong en oud en er zijn diverse binnen- en buitenfaciliteiten.
Bekijk aanbieding

Sinterklaas 2023
Sinterklaas 2023

Vier Sinterklaas op één van de mooie vakantieparken van Landal GreenParks. Tijdens de sinterklaasperiode worden op veel Landal parken leuke sintactiviteiten georganiseerd zoals sintlekkernijen bakken, ontmoet de pieten of ga opzoek naar de Gouden Pepernoot. Zowel overdag als ’s avonds kun je diverse leuke activiteiten ondernemen zoals wandelen, fietsen, bowlen, waterfietsen, fitness, wellness, (subtropisch) zwemmen, lasergunnen, tennissen, (midget) golfen, gezellig uit eten gaan en nog veel meer leuks.
Bekijk aanbieding

Kerstvakantie 2023
Kerstvakantie 2023

Vier jouw kerstvakantie bij Landal GreenParks en beleef een onvergetelijk verblijf tijdens Kerst en/of Oud & Nieuw. Tijdens de kerstvakantie zijn de Landal vakantieparken sfeervol verlicht en er worden allerlei leuke kerstactiviteiten georganiseerd. Op en rondom de Landal vakantieparken kun je van alles ondernemen zoals gezellig samen uit eten gaan, diverse sporten (o.a. voetbal, basketbal, golf, handboogschieten en fitness), bowlen, minigolf, indoorspeeltuin(en), buitenspeeltuin(en), kinderboerderij bezoeken, (subtropisch) zwemmen, wandelen, fietsen en nog veel meer!
Bekijk aanbieding

Voorjaarsvakantie 2024
Voorjaarsvakantie 2024

Ga er samen even heerlijk tussenuit in de voorjaarsvakantie. Beleef volop zwemplezier in het (subtropisch) zwembad, neem deel aan leuke voorjaarsactiviteiten of ga gezellig uit eten in het parkrestaurant. Op en rondom de Landal vakantieparken is in ieder geval van alles te ondernemen. Extra leuk voor kinderen zijn het Fun & Entertainment-programma en Bollo de Beer.
Bekijk aanbieding

Voorjaar 2024
Voorjaar 2024
Het voorjaar is fantastisch om lekker op vakantie te gaan. De natuur is dan op zijn mooist. Ideaal om te gaan fietsen door de bossen, bergen of over de heide. Of maak een mooie wandeling door de bossen of over het strand. Ook op de parken zijn allerlei leuke activiteiten te ondernemen zoals zwemmen, fitness, bowlen, tennissen, golfen, gamen en nog heel veel meer. Ook heel leuk om te doen: ga samen gezellig uit eten op het vakantiepark zelf of in de direct omgeving van het park.
Bekijk aanbieding

Winter 2024
Winter 2024

Geniet van een super gezellig winters verblijf bij Landal GreenParks. Ook in de winter is er van alles te doen op en rondom de Landal vakantieparken. Ga bijvoorbeeld samen een winterse wandeling maken door de winterse natuur, kinderen vermaken zich prima in één van de speeltuinen of indoor speelplaatsen, ga lekker uit eten of onderneem leuke parkactiviteiten zoals bowlen, indoor tennis, fitness, beauty & wellness, zwemmen en nog veel meer!
Bekijk aanbieding

Wintersportvakantie 2024
Wintersportvakantie 2024
Leuke wintersportvakantie beleven? Bij Landal GreenParks kun je een unieke skivakantie boeken! Je hebt een ruime keuze uit parken en accommodaties gelegen in de mooiste skigebieden van Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Tsjechië. De vakantieparken beschikken over allerlei faciliteiten voor een heerlijk aangenaam verblijf zoals een zwembad, indoorspeelparadijs, ijsbaan, restaurant, beauty & wellness en fitness.
Bekijk aanbieding

Pasen 2024 (Paasweekend 2024)
Pasen 2024 (Paasweekend 2024)

Beleef een fantastisch lang paasweekend op een vakantiepark van Landal GreenParks en geniet van rust, ruimte en natuur. Tijdens het paasweekend worden er allerlei leuke paasactiviteiten georganiseerd zoals een paasmandje knutselen, eieren zoeken of lekkere paasbaksels maken. De meeste Landal parken hebben verder nog leuke activiteiten zoals zwemmen, (midget)golfen, bowlen, tennissen, waterfietsen of een (indoor)speelparadijs.
Bekijk aanbieding

Meivakantie 2024
Meivakantie 2024

De meivakantie is één van de leukste vakanties van het jaar. Ga gezellig samen weg in de meivakantie en geniet samen van de mooie natuur tijdens een leuke wandel- of fietstocht. Ook op de Landal parken is van alles te doen zoals zwemmen, bowlen, midgetgolfen, fitness, voetballen, basketballen, waterfietsen en nog veel meer! Tijdens de meivakantie worden er bovendien extra activiteiten georganiseerd zoals een hut bouwen van bamboe, picknicken met Bollo de Beer of grote zeepbellen maken met een XXL bellenblaas.
Bekijk aanbieding

Hemelvaart 2024 (Hemelvaartweekend 2024)
Hemelvaart 2024 (Hemelvaartweekend 2024)

Beleef een bijzondere Hemelvaart bij Landal GreenParks. Kies voor een vakantiepark aan de kust, in de bergen of in het bos. Voor iedereen is er een passend verblijf op één van de mooie 90 Landal parken in binnen- en buitenland. Geniet met zijn tweeën, het gezin of de hele familie van leuke activiteiten zoals zwemmen, midgetgolfen of gezellig uit eten gaan.
Bekijk aanbieding

Pinksteren 2024 (Pinksterweekend 2024)
Pinksteren 2024 (Pinksterweekend 2024)

Geniet van een heerlijk verblijf met Pinksteren op een mooi vakantiepark van Landal GreenParks. Kies voor een Pinksterweekend aan de kust, in de bergen of het bos. Voor iedereen is er bij Landal wel een passend verblijf te vinden op één van de ruim 90 vakantieparken. Tijdens Pinksteren kun je met de hele familie leuke activiteiten beleven zoals zwemmen in het (subtropisch) zwembad, midgetgolfen, bowlen, klimmen, wandelen, fietsen, waterfietsen, fitness, Beauty & Wellness en nog veel meer!
Bekijk aanbieding

Zomer 2024
Zomer 2024

Beleef samen de mooiste avonturen op één van de mooie Landal vakantieparken in Nederland of het buitenland zoals België, Duitsland of Denemarken. Zowel op als rondom de vakantieparken is veel te ondernemen. Zo kun je heerlijk gaan wandelen of fietsen door de mooie natuur. Op de parken zelf vind je leuke activiteiten zoals tennissen, fitness, (mini)golfen, boogschieten, waterfietsen, boot varen, zwemmen en nog veel meer. Speciaal voor kinderen zijn er leuke activiteiten te ondernemen met het Fun & Entertainment-team, ook zijn er speeltuinen en kinderboerderijen.
Bekijk aanbieding

Zomervakantie 2024
Zomervakantie 2024
Op een vakantiepark van Landal GreenParks weet je zeker dat je kunt genieten van een heerlijk ontspannen zomervakantie. Wil je actief bezig zijn tijdens je vakantie? Dat kan! Tijdens de zomervakantie worden er speciale zomeractiviteiten georganiseerd voor jong en oud. Veel Landal parken hebben allerlei leuke binnen- en buitenfaciliteiten zoals een zwembad waar je een heerlijk verfrissende duik in kunt nemen, tennisbaan, golfbaan, bowlingbanen, fitness, wellness, (indoor)speeltuin en nog veel meer!
Bekijk aanbieding

Met zijn tweeën genieten
Met zijn tweeën genieten
Boek een romantisch verblijf of ga er met zijn tweeën even lekker tussenuit. Tip: De 2-persoons accommodaties bij Landal zijn scherp geprijsd en je kunt je verblijf zo luxe kiezen als je wilt.
Bekijk aanbieding

Extra lang weekend weg
Extra lang weekend weg
Wil je samen met zijn tweetjes of met het hele gezin even lekker er tussenuit? Kies dan voor een lang weekend weg bij Landal GreenParks en geniet 2, 3, 4 of 5 dagen van een heerlijke vakantie tegen een aantrekkelijke prijs.
Bekijk aanbieding

Hof van Saksen Vroegboeken 2023-2024

Hof van Saksen is een luxe vakantieresort van Landal GreenParks. Speciaal voor dit vakantiepark gelden aparte aanbiedingen.

Hof van Saksen Vroegboekkorting 2021-2022

VAKANTIEAANBIEDING
Spontaan er tussenuitTot 30% korting
Magische MidweekTot 30% korting
Weekend verblijfWeekend vroegboeken
Midweek verblijfMidweek vroegboeken
Week verblijfWeek vroegboeken
Nazomer 2023Vroegboek Nazomer 2023 verblijf
Herfstvakantie 2023Vroegboek Herfstvakantie 2023
Najaar 2023Vroegboek Najaar 2023 verblijf
Sinterklaas 2023Vroegboek Sinterklaas 2023 verblijf
Kerstvakantie 2023Vroegboek Kerstvakantie 2023
Oud & Nieuw 2023Vroegboek Oud & Nieuw 2023 verblijf
Winter 2023/2024Vroegboek Winter 2023/2024 verblijf
Voorjaarsvakantie 2024Vroegboek Voorjaarsvakantie 2024
Voorjaar 2024Vroegboek Voorjaar 2024 verblijf
Pasen 2024Vroegboek Pasen 2024 verblijf
Meivakantie 2024Vroegboek Meivakantie 2024
Moederdag 2024Vroegboek Moederdag 2024 verblijf
Hemelvaart 2024Vroegboek Hemelvaart 2024 verblijf
Pinksteren 2024Vroegboek Pinksteren 2024 verblijf
Vaderdag 2024Vroegboek Vaderdag 2024 verblijf
Zomer 2024Vroegboek Zomer 2024 verblijf
Zomervakantie 2024Vroegboek Zomervakantie 2024
(i) Kortingen zoals gezien op hofvansaksen.nl. Hieraan kunnen geen rechten aan worden ontleend. Kortingen verschillen per reisdata, verblijfsduur en accommodatie. Prijzen bij Hof van Saksen zijn inclusief alle onvermijdbare kosten zoals bedlinnen en toeristenbelasting (bron: prijsinformatie hofvansaksen.nl)

Kiezen voor vroegboeken of toch last minute?

Bij vroegboeken heb je over het algemeen de grootste keuze uit vakantieparken en accommodaties. Vaak kun je met een voorkeursboeking bovendien een bepaalde ligging of exact accommodatienummer kiezen. Bij een last minute heb je het voordeel dat je snel op vakantie kunt gaan tegen een extra aantrekkelijke prijs. Daar staat wel tegenover dat je meestal een wat kleiner aanbod met parken en vakantieverblijven hebt waar je uit kunt kiezen.

Vroegboeken
Bij vroegboeken boek je jouw verblijf ruim van te voren. Omdat bij de meeste vakantieparkaanbieders last minutes gaan over verblijven tussen nu en twee maanden wordt over het algemeen onder vroegboeken verstaan: een verblijf boeken voor over twee maanden of nog verder weg in de tijd. Wanneer je gaat vroegboeken kun je gebruikmaken van één van de aanbiedingen. Deze aanbiedingen zijn voor schoolvakanties, seizoenen (zomer, herfst, voorjaar en winter), maar ook voor gedurende de rest van het jaar.

Last Minutes
Wanneer je graag binnen nu en twee maanden op vakantie wilt dan zijn Last Minutes een goede keuze. Je kunt hiermee snel op vakantie en dat voor een aantrekkelijke boekingsprijs. Daar staat wel tegenover dat het kan zijn dat het aanbod met vakantieparken en accommodatie waar je uit kunt kiezen minder groot is dan je bij vroegboeken hebt. Dat geldt voornamelijk voor populaire periodes (vooral de schoolvakanties) zoals de voorjaarsvakantie, zomervakantie, herfstvakantie en kerstvakantie.

Vroegboeken verstandig?

Het is per jaar verschillend of vroegboeken wel of niet verstandig is. Stel dat de zomer goede temperaturen kent dan zullen de vakantieparken snel volgeboekt zijn, is het een slechte zomer dan zijn er best wel wat mensen die hun vakantie annuleren en hun vakantie omruilen voor een vliegvakantie naar de zon. Wanneer je vroeg boekt heb je veel keuze uit vakantieparken en accommodaties, maar betaal je vaak meer dan wanneer je kiest voor een last minute, al begint dit stilaan te veranderen. Soms kan vroegboeken nu juist voordeliger zijn, bijvoorbeeld wanneer je in een schoolvakantie op vakantie wilt. De boekingsprijzen zijn vooral afhankelijk van vraag en aanbod.

Goede tip: Laat je in ieder geval niet opjagen
Laat je zeker niet opjagen om zo snel mogelijk te boeken. Neem echt even de tijd om een vakantie te boeken. Kijk bijvoorbeeld goed of je in Nederland op vakantie wilt gaan of naar het buitenland en naar wat voor soort parkvakantie je opzoek bent, wil je bijvoorbeeld vakantie vieren op een park met veel/weinig faciliteiten en activiteiten en wil je afgezonderd zitten of juist niet. Maak je een overhaaste beslissing door zo snel mogelijk te boeken, dan krijg je misschien spijt, moet je je vakantie annuleren en opnieuw boeken met het risico dat je ideale vakantie niet meer geboekt kan worden.

Geen beschikbaarheid bij Landal GreenParks meer? Kijk dan eens bij vakantieparkaanbieders zoals Center Parcs of Roompot
Is er geen beschikbaarheid meer bij Landal GreenParks, neem dan eens een kijkje bij één van de andere vakantieparkaanbieders. Bijvoorbeeld Center Parcs en Roompot hebben ook hele mooie parken en accommodaties in binnen- en buitenland.

Tip! Bij Center Parcs is je verblijf inclusief toegang tot subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo (indien je kiest voor een park met zwembad). En boek je minimaal twee maanden van te voren je vakantie dan ontvang je vroegboekkorting + gratis extra’s (gratis ActiviteitenCadeau t.w.v. € 30 + Gratis Voorkeursligging).