Landal Vroegboekkorting 2020-2021 alle aanbiedingen op een rij

Landal vroegboekkorting nodig voor 2020 of 2021? Landal GreenParks heeft diverse aanbiedingen beschikbaar waarmee je voordeliger kunt boeken. Wie vroeg boekt ontvangt niet alleen een aantrekkelijke korting, maar heeft ook de grootste keuze uit vakantieparken en accommodaties.

Landal Vroegboekkorting 2020-2021 alle aanbiedingen op een rij

VAKANTIEAANBIEDING
Vakantie in juni of juliTot 40% korting
VoorjaarTot 40% korting
ZomervakantieTot 20% korting
Zomervakantie in de bergenTot 25% korting
Subtropische korting SPECIALTot 40% korting
HerfstvakantieVroegboeken mogelijk
NazomerVroegboeken mogelijk
KerstvakantieVroegboeken mogelijk
Voorjaarsvakantie 2021Vroegboeken mogelijk
Meivakantie 2021Vroegboeken mogelijk
Hemelvaart 2021Vroegboeken mogelijk

Vakantie in juni of juli 2020: Tot 40% korting
Vakantie in juni of juli 2020: Tot 40% korting

Geniet van een heerlijke vakantie in juni of juli 2020 op een Landal vakantiepark. Maak een keuze uit één van de ruim 90 vakantieparken gelegen midden in de natuur. Landal GreenParks heeft sfeervolle accommodaties (tot 32 personen). Veel parken hebben een uitgebreid Fun & Entertainment-programma, diverse binnen- en buitenfaciliteiten, veel zwemplezier en Bollo de Beer.
Bekijk aanbieding

Voorjaar 2020: Tot 40% korting
Voorjaar 2020: Tot 40% korting
Het voorjaar is fantastisch om lekker op vakantie te gaan. De natuur is dan op zijn mooist. Ideaal om te gaan fietsen door de bossen, bergen of over de heide. Of maak een mooie wandeling door de bossen of over het strand. Ook op de parken zijn allerlei leuke activiteiten te ondernemen. Boek nu jouw voorjaarsverblijf en ontvang tot 40% korting.
Bekijk aanbieding

Zomervakantie 2020: Tot 20% korting
Zomervakantie 2020: Tot 20% korting
Boek alvast jouw zomervakantie bij Landal GreenParks en je weet zeker dat je op je favoriete vakantiepark en in de leukste en mooiste accommodatie kunt verblijven. Tijdens de zomervakantie worden er speciale zomeractiviteiten georganiseerd voor jong en oud. Veel Landal parken hebben veel binnen- en buitenfaciliteiten zoals een zwembad waar je deze zomer een heerlijk verfrissende duik in kunt nemen. Wanneer je nu jouw zomervakantie boekt bij Landal ontvang je tot 20% korting op je verblijf!
Bekijk aanbieding

Zomervakantie 2020 in de bergen: Tot 25% korting
Zomervakantie 2020 in de bergen: Tot 25% korting
Beleef een fantastische zomervakantie in de bergen. In de bergen geniet je van de schone berglucht en leuke avonturen met mooie wandel- en fietsroutes. Op de vakantieparken is ook van alles te doen zoals zwemmen, Fun & Entertainment-programma voor kinderen en ook Bollo de Beer is van de partij. Boek nu je zomervakantie in de bergen en ontvang tot 25% korting.
Bekijk aanbieding

Subtropische korting SPECIAL: Tot 40% korting
Subtropische korting SPECIAL: Tot 40% korting
Speciaal voor de parken Het Vennenbos (Noord-Brabant) en De Lommerbergen (Limburg) geldt extra voordeel: tot 40% korting! Wanneer je een vakantie bij één van deze twee parken boekt is jouw verblijf bovendien inclusief onbeperkt toegang tot het subtropisch zwemparadijs.
Bekijk aanbieding

Nazomer 2020: Vroegboeken mogelijk
Nazomer 2020: Vroegboeken mogelijk

Geniet van een heerlijke vakantie in de nazomer van 2020 bij Landal GreenParks. Op de parken is volop vermaak, ga bijvoorbeeld samen naar de speeltuin, breng een bezoek aan de dierenweide, speel een potje bowling of midgetgolf, maak een mooie wandel- of fietstocht door de natuur of ga gezellig uiteten. Je kunt nu al jouw vakantie voor nazomer 2020 boeken. Grootste voordeel van nu al reserveren: je hebt nu de ruimste keuze uit parken en accommodaties!
Bekijk aanbieding

Herfstvakantie 2020: Vroegboeken mogelijk
Herfstvakantie 2020: Vroegboeken mogelijk

Beleef een heerlijke herfstvakantie op één van de 90 mooie vakantieparken van Landal GreenParks. Keuze uit sfeervolle accommodaties (tot 32 personen), Fun & Entertainment-programma voor jong en oud en diverse binnen- en buitenfaciliteiten. Geniet van een prachtige wandeling of fietstocht door het bos of langs de kust. Boek nu alvast jouw herfstvakantie 2020 en je hebt de ruimste keuze uit vakantieparken en accommodaties.
Bekijk aanbieding

Kerstvakantie 2020: Vroegboeken mogelijk
Kerstvakantie 2020: Vroegboeken mogelijk

Vier jouw kerstvakantie 2020 bij Landal GreenParks en beleef een onvergetelijk verblijf tijdens Kerst en/of Oud & Nieuw. Tijdens de kerstvakantie zijn de Landal vakantieparken sfeervol verlicht en er worden allerlei leuke kerstactiviteiten georganiseerd. Ook leuk is een verblijf tijdens Oud & Nieuw waarbij je samen een het nieuwe jaar inluidt. Boek nu alvast jouw kerstvakantie 2020 en je weet zeker dat jouw ideale vakantiepark en accommodatietype er tussen zit!
Bekijk aanbieding

Voorjaarsvakantie 2021: Tot 20% korting
Voorjaarsvakantie 2021: Vroegboeken mogelijk

Ga er samen even heerlijk tussenuit. Beleef volop zwemplezier in het (subtropisch) zwembad, neem deel aan leuke voorjaarsactiviteiten of ga gezellig uit eten in het parkrestaurant. Extra leuk voor kinderen zijn het Fun & Entertainment-programma en Bollo de Beer. Wanneer je nu alvast jouw voorjaarsvakantie voor 2021 boekt heb je een grootste keuze uit vakantieparken en accommodatietypes.
Bekijk aanbieding

Meivakantie 2021: Vroegboeken mogelijk
Meivakantie 2021: Vroegboeken mogelijk

De meivakantie is één van de leukste vakanties van het jaar. Ga gezellig samen weg in de meivakantie en geniet samen van de mooie natuur tijdens een leuke wandel- of fietstocht. Ook op de Landal parken is van alles te doen zoals zwemmen, bowlen, midgetgolfen, fitness, voetballen, basketballen, waterfietsen en nog veel meer! Tijdens de meivakantie worden er bovendien extra activiteiten georganiseerd zoals een hut bouwen van bamboe, picknicken met Bollo de Beer of grote zeepbellen maken met een XXL bellenblaas. Wanneer je nu alvast je meivakantie voor 2021 boekt heb je de grootste keuze uit Landal parken en accommodaties.
Bekijk aanbieding

Hemelvaart 2021: Vroegboeken mogelijk
Hemelvaart 2021: Vroegboeken mogelijk

Beleef een bijzondere Hemelvaart bij Landal GreenParks. Kies voor een vakantiepark aan de kust, in de bergen of in het bos. Voor iedereen is er een passend verblijf op één van de mooie 90 Landal parken in binnen- en buitenland. Geniet met zijn tweeën, het gezin of de hele familie van leuke activiteiten zoals zwemmen, midgetgolfen of gezellig uit eten gaan. Je kunt nu alvast jouw Hemelvaart 2021 verblijf boeken. Wanneer je vroeg boekt weet je zeker dat je jouw favoriete Landal park en accommodatietype kunt reserveren.
Bekijk aanbieding

Hof van Saksen Vroegboekkorting 2020-2021

Hof van Saksen is een luxe vakantieresort van Landal GreenParks. Speciaal voor dit park gelden aparte vroegboekkorting aanbiedingen. Hieronder kun je precies zien hoeveel vroegboekvoordeel je op welke vakantie in 2020 of 2021 ontvangt. Waar ‘Geen extra korting’ bijstaat wil zeggen dat er geen extra korting wordt gegeven op de boekingsprijzen door Landal GreenParks, maar vroegboeken is wel mogelijk.

Hof van Saksen Vroegboekkorting 2020-2021

VAKANTIEAANBIEDING
Vakantie in juni of juliTot 35% korting
Midweek verblijfTot 35% korting
VaderdagTot 30% korting
ZomervakantieTot 20% korting
NazomerVroegboeken mogelijk
HerfstvakantieVroegboeken mogelijk
NajaarVroegboeken mogelijk
KerstvakantieVroegboeken mogelijk
Winter 2021Vroegboeken mogelijk
Voorjaarsvakantie 2021Vroegboeken mogelijk
Meivakantie 2021Vroegboeken mogelijk
Hemelvaart 2021Vroegboeken mogelijk

Tot wanneer kan ik gebruik maken van vroegboekkorting?

Voor iedere schoolvakantie en vakantieperiode heeft Landal GreenParks een bepaalde actieperiode. Hieronder kun je zien van wanneer tot wanneer de verschillende actieperiodes lopen.

Actieperiodes
Voorjaar 2020: tot 6 juli 2020
Pinksteren: van 29 mei tot 8 juni 2020
Vaderdag: aankomst 19 juni 2020
Zomervakantie: van 3 juli tot 31 augustus 2020
Nazomer: van 28 augustus tot 15 oktober 2020
Herfstvakantie: van 9 tot 26 oktober 2020
Najaar: van 23 oktober tot 21 december 2020
Kerstvakantie: van 18 december tot 4 januari 2021
Voorjaarsvakantie 2021: van 13 februari tot 28 februari 2021
Meivakantie 2021: van 1 mei tot 16 mei 2021
Hemelvaart 2021: van 13 mei tot 23 mei 2021

Kiezen voor vroegboekkorting of last minute korting?

De belangrijkste overweging die je voor jezelf zult moeten maken is of je graag een ruime keuze uit vakantieparken en accommodaties wilt hebben of niet wanneer je twijfelt tussen kiezen voor vroegboekkorting of een last minute korting.

Vroegboekkorting
Landal GreenParks heeft meestal alleen voor de zomervakantie een vroegboekkorting aanbieding beschikbaar. Dat is best weinig. Een vakantiepark aanbieder zoals Center Parcs heeft hele jaar door een aantrekkelijkere vroegboekkorting aanbieding beschikbaar. Iedereen die twee maanden vooraf zijn/haar vakantie boekt kan tot 40% vroegboekkorting krijgen. Daar bovenop ontvang je 2 gratis extra’s: ActiviteitenCadeau en Voorkeursligging van je cottage.

Je kunt het beste gaan voor de vroegboekkorting aanbieding bij Landal GreenParks wanneer je de ruimste keuze uit vakantieparken en accommodaties wilt hebben, voor een fantastische korting hoef je het eigenlijk niet te doen. Bij Landal GreenParks zijn vooral de schoolvakanties (b.v. zomervakantie en kerstvakantie) redelijk snel volgeboekt. Buiten de schoolvakanties kun je eigenlijk het hele jaar door wel een keuze maken uit diverse parken en accommodaties + profiteren van lagere boekingsprijzen.

Last Minute korting
De Last Minute korting blijft één van de beste kortingen om voordelig een vakantie bij Landal GreenParks te boeken, dat geldt overigens voor alle vakantiepark aanbieders. Wanneer je het niet erg vindt om een beperktere keuze uit parken en vakantie accommodaties te hebben en je wilt niet al te ver van te voren boeken, dan is een last minute eigenlijk de beste keuze. Bij last minutes pak je gewoon een hele aantrekkelijke korting mee, over het algemeen ligt je voordeel hierbij veel hoger dan bij vroegboekkorting.

Tip! Vroegboekvoordeel bij Last Minutes

Huh, vroegboekvoordeel bij Last Minutes? Ja, dat is mogelijk! Last Minute korting ontvang je wanneer je binnen nu en 2 maanden op vakantie gaat naar een Landal vakantiepark. Wanneer je toch een goede keuze uit parken en accommodaties + last minute korting wilt hebben, kun je het beste 2 maanden vooraf je last minute boeken. Stel je wilt op 1 juli op vakantie, dan kun je het beste op 1 mei je vakantie boeken via deze speciale Landal last minute pagina. Op deze manier pak je dus vroegboekvoordeel mee op je vakantie, terwijl je toch last minute op vakantie gaat.

Vroegboeken verstandig?

Het is per jaar verschillend of vroegboeken wel of niet verstandig is. Stel dat de zomer goede temperaturen kent dan zullen de vakantieparken snel volgeboekt zijn, is het een slechte zomer dan zijn er best wel wat mensen die hun vakantie annuleren en hun bungalowvakantie omruilen voor een vliegvakantie naar de zon. Wanneer je vroegboekt heb je veel keuze uit vakantieparken en accommodaties, maar betaal je over het algemeen meer dan wanneer je kiest voor een last minute. Zeker wanneer je een populaire schoolvakantie boekt zoals de zomervakantie of kerstvakantie kan dat veel geld schelen.

Soms kan nog even wachten met vroegboeken je nog meer geld besparen
De laagste vroegboekkorting ontvang je bij Landal GreenParks zodra een aanbieding voor een bepaalde vakantieperiode ingaat. Daar staat wel tegenover dat je dan nog de ruimste keuze hebt uit vakantieparken en accommodaties. Naarmate de vakantieperiode nadert, des te hoger word je korting. Dat komt omdat de vroegboekkorting steeds meer verandert in een last minute korting. Bijvoorbeeld: Landal begint voor de zomervakantie met een korting van 20% en noemt dit vroegboekkorting. Deze korting verandert na enkele weken in 30% en daarna in 40% last minute korting. Nu is het wel over het algemeen zo dat hoe hoger de korting hoe minder keuze je hebt uit parken en vakantiehuisjes.

Wanneer je niet meteen kiest voor de eerste de beste vroegboekkorting kan dat als voordeel hebben dat je geld kunt besparen. Het is wel zo dat te lang wachten ervoor kan zorgen dat jouw favoriete vakantiepark en/of accommodatie niet meer geboekt kan worden. Door de juiste belans te vinden kun je voordelig boeken bij Landal GreenParks én toch jouw ideale vakantiebestemming boeken.

Goede tip: Laat je in ieder geval niet opjagen
Laat je zeker niet opjagen door anderen om snel snel te boeken. Neem echt de tijd om een vakantie te boeken. Kijk bijvoorbeeld goed of je in Nederland op vakantie wilt gaan of naar het buitenland en naar wat voor soort parkvakantie je opzoek bent, wil je bijvoorbeeld vakantie vieren op een park met veel/weinig faciliteiten en activiteiten en wil je afgezonderd zitten of juist niet. Maak je een overhaaste beslissing en ga je snel snel boeken, dan krijg je misschien spijt, moet je je vakantie annuleren en opnieuw boeken met het risico dat je ideale vakantie niet meer geboekt kan worden.

Vergelijk goed en boek niet te snel
Onze tip is om altijd goed te vergelijken in welke week je van een bepaalde schoolvakantie je welke korting krijgt. Boek zeker niet te snel (tenzij je per se op een bepaald vakantiepark of in een bepaald vakantiehuisje je verblijf wilt hebben), want hoe dichter je tegen de schoolvakantie aan boekt, deze te goedkoper je kunt boeken.

Geen beschikbaarheid bij Landal meer? Kijk dan eens bij parkaanbieders zoals Center Parcs of Roompot
Je kunt er ook voor kiezen om het risico te nemen een schoolvakantie last minute te boeken in plaats van te kiezen voor vroegboeken. Je moet maar zo denken: is er geen beschikbaarheid meer bij Landal, dan kun je vast nog wel ergens anders een leuk vakantiehuisje boeken, bijvoorbeeld bij Center Parcs of Roompot. Ook deze vakantiepark aanbieders hebben prachtige vakantieparken en accommodaties op de mooiste locaties in Nederland en het buitenland.

Is er een kortingscode voor vroegboekkorting?

Ja en Nee. Landal GreenParks geeft weleens vouchers uit waarmee je extra korting op je vakantie kunt krijgen. Deze codes zijn gebonden aan hele specifieke vouchers en zijn alleen voor diegene die het ontvangen, bijvoorbeeld per e-mail. Wanneer je vroegboekkorting bij Landal wilt krijgen heb je geen kortingscode nodig. Het enige wat je hoeft te doen is te kiezen voor één van de aanbiedingen of last minutes, bijvoorbeeld via de speciale actiepagina van Landal GreenParks. Je korting wordt automatisch berekend en toegepast. Wanneer je korting kunt krijgen wordt dit als een boekingsprijs met een oranje kleur aangegeven.