vakantieparkmagazine.nl

Landal Vroegboekkorting 2019 alle aanbiedingen op een rij

Landal vroegboekkorting nodig voor 2019? Landal GreenParks heeft diverse aanbiedingen beschikbaar waarmee je voordeliger kunt boeken. Wie vroeg boekt ontvangt niet alleen een aantrekkelijke korting, maar heeft ook de grootste keuze uit vakantieparken en accommodaties.

Landal Vroegboekkorting 2019 alle aanbiedingen op een rij

VAKANTIEAANBIEDING
ZomervakantieTot 20% vroegboekkorting
Subtropische korting SPECIALTot 35% korting
PasenTot 25% korting
MeivakantieTot 25% korting
HemelvaartTot 25% korting
PinksterenTot 25% korting
HerfstvakantieVanaf € 179*
NazomerVanaf € 319*

TIP! Zomervakantie 2019: Tot 20% vroegboekkorting
TIP! Zomervakantie 2019: Tot 20% vroegboekkorting
Bij Landal ontvang je tot 20% vroegboekkorting wanneer je nu alvast je zomervakantie 2019 boekt. Omdat er altijd veel wordt geboekt voor de zomervakantie kun je het beste niet te lang wachten wanneer je een ruime keuze uit parken en vakantiehuisjes wilt hebben. Bij Landal kun je kiezen uit 87 parken in 9 landen en diverse accommodaties: bungalows, chalets, villa’s, appartementen en safaritenten. Het is zelfs mogelijk om vakantie te vieren in een boomhut!
BEKIJK AANBIEDING

Subtropische korting SPECIAL: Tot 35% korting
Subtropische korting SPECIAL: Tot 35% korting

Ga je graag op vakantie naar een Landal park met een subtropisch zwemparadijs? Landal GreenParks heeft speciaal voor deze vakantieparken een subtropische korting special. Hierbij ontvang je tot 35% korting op je verblijf. Dat is nog eens extra voordelig genieten van een vakantie met superveel subtropisch zwemplezier! Om voor deze korting in aanmerking te komen hoef je alleen maar een vakantie te boeken bij De Lommerbergen (Limburg), Het Vennenbos (Noord-Brabant), Salztal Paradies (Denemarken), Vierwaldstättersee (Zwitserland), Seawest (Denemarken) of Rønbjerg (Denemarken). Al deze parken hebben een leuk subtropisch zwemparadijs met toffe zwemattracties zoals golfslagbad, wildwaterbaan en/of snelle glijbanen.
BEKIJK AANBIEDING

Pasen 2019: Tot 25% korting
Pasen 2019: Tot 25% korting
Vier het paasweekend op één van de vakantieparken van Landal GreenParks en ontvang tot 25% korting op je verblijf. Het enige wat je hoeft te doen is een verblijf te boeken die valt in de periode van 16 tot 26 april 2019. Tijdens het paasweekend worden er allerlei leuke paasactiviteiten georganiseerd. Superleuk om de paasdagen op een vakantiepark te vieren! Gezellig samen met zijn tweeën, het gezin, vrienden of de hele familie genieten van lekkere chocolade, leuke activiteiten en gezellig samen zijn.
BEKIJK AANBIEDING

Meivakantie 2019: Tot 25% korting
Meivakantie 2019: Tot 25% korting

Boek je meivakantie bij Landal en ontvang tot 25% vroegboekkorting. Je ontvangt deze aantrekkelijke korting wanneer je zorgt dat je verblijf valt in de actieperiode van 19 april tot 6 mei 2019. Ook heel leuk is om een lang weekend tijdens Pasen te boeken. Deze vrolijke feestdagen vallen dit jaar namelijk in de meivakantie. Ook op een lang paasweekend ontvang je tot 25% korting. De meivakantie is een fantastische tijd om samen eropuit te gaan en de natuur te ontdekken en leuke activiteiten te ondernemen.
BEKIJK AANBIEDING

Hemelvaart 2019: Tot 25% korting
Hemelvaart 2019: Tot 25% korting

Met Hemelvaart een korte vakantie? Samen even lekker er tussenuit en genieten van een welverdiende korte vakantie. Onderneem samen leuke binnen- en buitenactiviteiten. Ga een extra lang weekend of midweek met Hemelvaart naar een Landal vakantiepark en ontvang tot 25% korting. Deze korting is geldig voor alle verblijven in de actieperiode van 24 mei tot 3 juni 2019.
BEKIJK AANBIEDING

Pinksteren 2019: Tot 25% korting
Pinksteren 2019: Tot 25% korting

Pinksteren is superleuk om een korte vakantie te boeken. Bij Landal GreenParks ontvang je tot 25% korting op je verblijf met Pinksteren. Op de parken zelf en in de omgeving van de Landal parken zijn allerlei leuke activiteiten te ondernemen zoals wandelen, fietsen, voetballen, tennissen, bowlen, gamen in de gamehal, waterfietsen, spelen in het indoorspeelparadijs en nog veel meer. Na een super toffe vakantiedag kom je weer heerlijk tot rust in je vakantiehuisje.
BEKIJK AANBIEDING

Herfstvakantie 2019: Vanaf € 179*
Herfstvakantie 2019: Vanaf € 179*

Je kunt nu al voordelig je herfstvakantie 2019 boeken bij Landal GreenParks. Je hebt nu de grootste keuze uit vakantieparken en accommodaties. De herfstvakantie is één van de leukste vakanties om naar een vakantiepark te gaan. Geniet van alle mooie herfstkleuren in de natuur. Tijdens de herfstvakantie worden er allerlei leuke activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Op veel Landal vakantieparken heb je een ruime keuze uit veel faciliteiten en activiteiten voor jong en oud.
BEKIJK AANBIEDING

Nazomer 2019: Vanaf € 319*
Nazomer 2019: Vanaf € 319*

De nazomer is fantastisch om nog even na te genieten van de laatste warmte van de zomerwarmte. Dit is één van de meest aantrekkelijke vakantieperiodes om een verblijf te boeken, omdat je na de zomervakantie zit en je kunt dan ook een stuk voordeliger een vakantie boeken. Wanneer je nu alvast een verblijf voor nazomer 2019 boekt hebt je de ruimste keuze uit vakantieparken en accommodaties in binnen- en buitenland. Tip: Omdat je in de nazomer een stuk voordeliger kunt boeken kan het leuk zijn om een keer een luxe vakantie te boeken, bijvoorbeeld bij het luxe Landal vakantieresort Hof van Saksen of wat dacht je bijvoorbeeld van een bungalow met een jacuzzi!
BEKIJK AANBIEDING

Vroegboekkorting bij Hof van Saksen

Hof van Saksen is een luxe vakantieresort van Landal GreenParks. Speciaal voor dit park gelden aparte vroegboekkorting aanbiedingen. Hieronder kun je precies zien hoeveel vroegboekvoordeel je op welke vakantie in 2019 ontvangt. Waar ‘Geen extra korting’ bijstaat wil zeggen dat er geen extra korting wordt gegeven op de boekingsprijzen door Landal GreenParks, maar vroegboeken is wel mogelijk.

Vroegboekkorting bij Hof van Saksen

VAKANTIEAANBIEDING
Lang paasweekendGeen extra korting
MeivakantieTot 12% korting
PinksterenGeen extra korting
ZomervakantieTot 11% korting
NazomerGeen extra korting
HerfstvakantieGeen extra korting
NajaarGeen extra korting
SinterklaasGeen extra korting
KerstvakantieGeen extra korting

Tot wanneer kan ik gebruik maken van vroegboekkorting?

Voor iedere schoolvakantie en vakantieperiode heeft Landal GreenParks een bepaalde actieperiode. Hieronder kun je zien van wanneer tot wanneer de verschillende actieperiodes lopen. (!)Bij Hof van Saksen ontvang je op dit moment alleen korting op boekingen voor de meivakantie en zomervakantie.

Landal vakantieparken in binnen- en buitenland
Pasen 2019: van 19 april tot 26 april 2019
Meivakantie 2019: van 19 april tot 6 mei 2019
Hemelvaart 2019: van 24 mei tot 3 juni 2019
Pinksteren 2019: van 7 tot 17 juni 2019
Zomervakantie 2019: van 5 juli tot 2 september 2019

Hof van Saksen
Meivakantie 2019: van 19 april tot 3 mei 2019
Zomervakantie 2019: van 5 juli tot 30 augustus 2019

Kiezen voor vroegboekkorting of last minute korting?

De belangrijkste overweging die je voor jezelf zult moeten maken is of je graag een ruime keuze uit vakantieparken en accommodaties wilt hebben of niet wanneer je twijfelt tussen kiezen voor vroegboekkorting of een last minute korting.

Vroegboekkorting
Landal GreenParks heeft meestal alleen voor de zomervakantie een vroegboekkorting aanbieding beschikbaar. Dat is best weinig. Een vakantiepark aanbieder zoals Center Parcs heeft hele jaar door een aantrekkelijkere vroegboekkorting aanbieding beschikbaar. Iedereen die twee maanden vooraf zijn/haar vakantie boekt kan tot 40% vroegboekkorting krijgen. Daar bovenop ontvang je 2 gratis extra’s: ActiviteitenCadeau en Voorkeursligging van je cottage.

Je kunt het beste gaan voor de vroegboekkorting aanbieding bij Landal GreenParks wanneer je de ruimste keuze uit vakantieparken en accommodaties wilt hebben, voor een fantastische korting hoef je het eigenlijk niet te doen. Bij Landal GreenParks zijn vooral de schoolvakanties (b.v. zomervakantie en kerstvakantie) redelijk snel volgeboekt. Buiten de schoolvakanties kun je eigenlijk het hele jaar door wel een keuze maken uit diverse parken en accommodaties + profiteren van lagere boekingsprijzen.

Last Minute korting
De Last Minute korting blijft één van de beste kortingen om voordelig een vakantie bij Landal GreenParks te boeken, dat geldt overigens voor alle vakantiepark aanbieders. Wanneer je het niet erg vindt om een beperktere keuze uit parken en vakantie accommodaties te hebben en je wilt niet al te ver van te voren boeken, dan is een last minute eigenlijk de beste keuze. Bij last minutes pak je gewoon een hele aantrekkelijke korting mee, over het algemeen ligt je voordeel hierbij veel hoger dan bij vroegboekkorting.

Tip! Vroegboekvoordeel bij Last Minutes

Huh, vroegboekvoordeel bij Last Minutes? Ja, dat is mogelijk! Last Minute korting ontvang je wanneer je binnen nu en 2 maanden op vakantie gaat naar een Landal vakantiepark. Wanneer je toch een goede keuze uit parken en accommodaties + last minute korting wilt hebben, kun je het beste 2 maanden vooraf je last minute boeken. Stel je wilt op 1 juli op vakantie, dan kun je het beste op 1 mei je vakantie boeken via deze speciale Landal last minute pagina. Op deze manier pak je dus vroegboekvoordeel mee op je vakantie, terwijl je toch last minute op vakantie gaat.

Vroegboeken verstandig?

Het is per jaar verschillend of vroegboeken wel of niet verstandig is. Stel dat de zomer goede temperaturen kent dan zullen de vakantieparken snel volgeboekt zijn, is het een slechte zomer dan zijn er best wel wat mensen die hun vakantie annuleren en hun bungalowvakantie omruilen voor een vliegvakantie naar de zon. Wanneer je vroegboekt heb je veel keuze uit vakantieparken en accommodaties, maar betaal je over het algemeen meer dan wanneer je kiest voor een last minute. Zeker wanneer je een populaire schoolvakantie boekt zoals de zomervakantie of kerstvakantie kan dat veel geld schelen.

Soms kan nog even wachten met vroegboeken je nog meer geld besparen
De laagste vroegboekkorting ontvang je bij Landal GreenParks zodra een aanbieding voor een bepaalde vakantieperiode ingaat. Daar staat wel tegenover dat je dan nog de ruimste keuze hebt uit vakantieparken en accommodaties. Naarmate de vakantieperiode nadert, des te hoger word je korting. Dat komt omdat de vroegboekkorting steeds meer verandert in een last minute korting. Bijvoorbeeld: Landal begint voor de zomervakantie met een korting van 20% en noemt dit vroegboekkorting. Deze korting verandert na enkele weken in 30% en daarna in 40% last minute korting. Nu is het wel over het algemeen zo dat hoe hoger de korting hoe minder keuze je hebt uit parken en vakantiehuisjes.

Wanneer je niet meteen kiest voor de eerste de beste vroegboekkorting kan dat als voordeel hebben dat je geld kunt besparen. Het is wel zo dat te lang wachten ervoor kan zorgen dat jouw favoriete vakantiepark en/of accommodatie niet meer geboekt kan worden. Door de juiste belans te vinden kun je voordelig boeken bij Landal GreenParks én toch jouw ideale vakantiebestemming boeken.

Goede tip: Laat je in ieder geval niet opjagen
Laat je zeker niet opjagen door anderen om snel snel te boeken. Neem echt de tijd om een vakantie te boeken. Kijk bijvoorbeeld goed of je in Nederland op vakantie wilt gaan of naar het buitenland en naar wat voor soort parkvakantie je opzoek bent, wil je bijvoorbeeld vakantie vieren op een park met veel/weinig faciliteiten en activiteiten en wil je afgezonderd zitten of juist niet. Maak je een overhaaste beslissing en ga je snel snel boeken, dan krijg je misschien spijt, moet je je vakantie annuleren en opnieuw boeken met het risico dat je ideale vakantie niet meer geboekt kan worden.

Vergelijk goed en boek niet te snel
Onze tip is om altijd goed te vergelijken in welke week je van een bepaalde schoolvakantie je welke korting krijgt. Boek zeker niet te snel (tenzij je per se op een bepaald vakantiepark of in een bepaald vakantiehuisje je verblijf wilt hebben), want hoe dichter je tegen de schoolvakantie aan boekt, deze te goedkoper je kunt boeken.

Geen beschikbaarheid bij Landal meer? Kijk dan eens bij parkaanbieders zoals Center Parcs of Roompot
Je kunt er ook voor kiezen om het risico te nemen een schoolvakantie last minute te boeken in plaats van te kiezen voor vroegboeken. Je moet maar zo denken: is er geen beschikbaarheid meer bij Landal, dan kun je vast nog wel ergens anders een leuk vakantiehuisje boeken, bijvoorbeeld bij Center Parcs of Roompot. Ook deze vakantiepark aanbieders hebben prachtige vakantieparken en accommodaties op de mooiste locaties in Nederland en het buitenland.

Is er een kortingscode voor vroegboekkorting?

Ja en Nee. Landal GreenParks geeft weleens vouchers uit waarmee je extra korting op je vakantie kunt krijgen. Deze codes zijn gebonden aan hele specifieke vouchers en zijn alleen voor diegene die het ontvangen, bijvoorbeeld per e-mail. Wanneer je vroegboekkorting bij Landal wilt krijgen heb je geen kortingscode nodig. Het enige wat je hoeft te doen is te kiezen voor één van de aanbiedingen of last minutes, bijvoorbeeld via de speciale actiepagina van Landal GreenParks. Je korting wordt automatisch berekend en toegepast. Wanneer je korting kunt krijgen wordt dit als een boekingsprijs met een oranje kleur aangegeven.

Waar kan ik vroegboekkorting voor de nazomer, herfstvakantie, Sinterklaas, kerstvakantie of Oud & Nieuw vinden?

De vroegboekkorting voor de nazomer en herfstvakantie is op dit moment een vanaf prijs. Het is dus mogelijk om nu alvast je herfstvakantie (v.a. € 179*) of nazomervakantie (v.a. € 319*) vast te leggen. De vroegboekkorting voor deze beide vakanties zal waarschijnlijk rond de meivakantie beschikbaar komen. De vroegboekkorting voor de feestdagen: Sinterklaas, kerstvakantie en Oud & Nieuw komt zo rond de zomervakantie beschikbaar.

Geen extra vroegboekkorting meer voor de meivakantie voor Landal parken in Denemarken?

Om de parken in Denemarken extra te promoten heeft Landal GreenParks in 2018 de vroegboekkorting voor de meivakantie 5% hoger gezet dan voor de andere parken. Dat lijkt voor 2019 niet op te gaan. Voor alle vakantieparken geldt dat je op de meivakantie 25% vroegboekkorting krijgt. Het zou kunnen zijn dat naarmate de meivakantie nadert Landal alsnog besluit om de korting voor haar parken in Denemarken 5% extra korting mee te geven.

 

*Prijzen van Landal GreenParks zijn incl. btw en zijn excl. € 26,00 reserveringskosten per reservering en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen € 7,95 , kinderbedlinnen € 6,75, toeristenbelasting (variërend per park). Voor de Deense parken van Landal geldt: excl. nutsvoorzieningen op basis van verbruik.