Landal Zomer Last Minute Weken Zomervakantie Last Minutes

De Landal Last Minutes voor zomervakantie 2019 zijn nu extra voordelig te boeken tijdens de Zomer Last Minute Weken. Je ontvangt tot 30% korting wanneer je jouw zomervakantie boekt via deze speciale aanbieding.

Landal Zomer Last Minute Weken: Tot 30% korting!

Landal Zomer Last Minute Weken
De Landal Zomer Last Minute Weken is een speciale actiepagina waarbij je direct tot 30% korting ontvangt op een last minute zomervakantie bij Landal GreenParks. Bij deze aanbieding doen alle Landal parken in o.a. Nederland, België en Duitsland mee. Dus geen gedoe met kortingscodes, vouchers of sterk beperkende voorwaarden zoals bij acties zoals bij de Landal HEMA Bungalowvouchers. Gewoon lekker voordelig op vakantie en heerlijk genieten van je zomervakantie op een mooi vakantiepark.

Zomeractiviteiten

Tijdens zomervakantie 2019 worden er op diverse Landal parken unieke zomeractiviteiten georganiseerd zoals watergevechten met waterballonnen, supersoakers en emmertjes, kliederen met water, aarde en zand tijdens het modderfestijn of gezellig marshmallows roosteren boven het kampvuur. Voor iedereen is er wel iets leuks te beleven tijdens de zomervakantie. De activiteiten vinden plaatsen onder begeleiding van het Landal Fun & Entertainment-team.

Activiteiten zomervakantie 2019: Waterpret (o.a. watergevechten), modderfestijn, marshmallows roosteren, popcorn bakken, zaadbommetjes maken, Bollo’s Picknick, bakpret (foodworkshop), hutten bouwen en bamboe bouwen.

Gratis topactiviteiten bij Landal GreenParks?

Landal zegt dat je zomervakantie inclusief gratis topactiviteiten is. Is dat ook echt zo? Ja en nee.

Voor kinderen zijn er de extra zomeractiviteiten zoals Bollo’s Picknick en hutten bouwen + reguliere activiteiten die samen met het Fun & Entertainment-team ondernomen kunnen worden zoals knutselen in de Kids Club.

Bij vakantieparken met een zwembad heb je gratis toegang tot het zwembad. Tip: kijk zeker eens naar de Landal parken met een subtropisch zwemparadijs.

Er zijn ook Landal parken met een indoorspeelparadijs. Op de meeste vakantieparken is de toegang tot het indoorspeelparadijs gratis.

Voor de rest zijn de activiteiten op de parken niet gratis. Je kunt hierbij denken aan midgetgolfen, waterfietsen, bowlen, tennissen of klimmen.

Dus ja vooral voor kinderen is er een redelijk aanbod met gratis topactiviteiten, maar voor tieners en volwassen is het een ander verhaal. Toegang tot het zwembad is inclusief (dat is is tof!), maar voor de rest zul je voor leuke activiteiten toch echt moeten betalen.

5 Goede redenen om voor Landal te kiezen deze zomervakantie

Bij Landal GreenParks kun je alle kanten op. Je hebt een ruime keuze uit vakantieparken en accommodaties in Nederland en het buitenland.

1. Tijdens de zomervakantie worden er leuke zomeractiviteiten in de buitenlucht georganiseerd voor jong en oud zoals marshmallows roosteren en hutten bouwen.

2. Ideaal voor een leuke vakantie met kinderen. Zo kun je bij Landal familievriendelijke accommodaties vinden en er zijn leuke kinderactiviteiten met Bollo.

3. Prima restaurants met lekker eten en drinken en vaak ook met een gezellig terras met uitzicht op een buitenspeeltuin of panoramisch uitzicht. Er zijn zelfs Landal parken met een kindvriendelijk restaurant met Bollo buffet of speciale kinderkaart.

4. Je kunt diverse extra’s bijboeken waarmee je je zomervakantie nog aangenamer kunt maken.

5. Handig is dat alles binnen handbereik is zoals receptie, Parkshop, zwembad, speeltuinen en leuke activiteiten zoals de Kids Club en sporten.

Waarom een last minute boeken slim is?

Het is juist heel slim om een last minute te boeken voor zomervakantie 2019, omdat je nu tegen een veel aantrekkelijkere prijs je vakantie kunt boeken dan wanneer je heel vroeg gaat boeken.

Er is wel een nadeel en dat is dat het aanbod met parken en accommodaties kleiner is dan wanneer je veel vroeger boekt. Toch heb je bij Landal GreenParks altijd wel een ruime keuze uit parken en accommodaties (o.a. bungalows, appartementen en villa’s) in binnen- en buitenland.

Je zomerkorting wordt direct geactiveerd bij Landal GreenParks, je hebt geen kortingscode nodig. Tijdens het boeken leg je meteen jouw favoriete vakantieplekje vast en je kunt al snel genieten van een heerlijke vakantie.

Ben je niet gebonden aan de schoolvakanties? Extra hoge korting!

Wanneer je niet gebonden bent aan de schoolvakanties dan kun je met extra korting jouw vakantie boeken bij Landal GreenParks. Dat kan door gebruik te maken van één van deze aanbiedingen. Juist door vakantieliefhebbers die buiten het seizoen boeken zijn er extra aantrekkelijke kortingen beschikbaar.

Ook voor een voordeligere vakantie buiten het seizoen heb je geen kortingscode of voucher nodig. Je korting automatisch toegepast. Tijdens het boeken wordt namelijk automatisch de korting geactiveerd waar je recht op hebt. Ga je bijvoorbeeld in de zomer op vakantie buiten de zomervakantie (landelijke schoolvakanties), dan zul je al snel merken dat de gemiddelde korting die je ontvangt hoger is dan die van de zomervakantie aanbieding.

Neem je kinderen mee op vakantie, boek je jouw vakantie buiten het seizoen en vind je het belangrijk dat er genoeg te doen is voor je kind(eren) op het Landal vakantiepark waar je naartoe gaat? Kies dan voor één van de kindvriendelijke vakantieparken. Zo zijn er Landal parken waar het Fun & Entertainment het hele jaar actief is en leuke activiteiten met kinderen onderneemt zoals knutselen, dansen, verhaaltjes voorlezen, bakken en wandelen. Ook zijn er extra leuke vakantieparken voor een vakantie met peuter of kleuter of vakantie met een baby.

Bungalow met een jacuzzi!

Wist je dat Landal GreenParks een ruim aanbod heeft met bungalows met een jacuzzi? Je kunt in deze bubbelbaden in de tuin het hele jaar genieten van lekker water en bubbels. Is het warm buiten (zomer/nazomer)? Laat het water dan koud en geniet van het heerlijke verfrissende water en bubbels. Is het buiten fris of koud (voorjaar/herfst/winter)? Zet dan eenvoudig de temperatuur van het water omhoog en geniet van lekker warm water en bubbels.

Het is dan ook niet voor niets dat bungalows met jacuzzi heel populair zijn, sterker nog dit type bungalow wordt steeds populairder. Je kunt immers een heel jaar door genieten van lekker water met bubbels gewoon in de achtertuin van jouw vakantiewoning!

Hou er wel rekening mee dat in de schoolvakanties een bungalow met een jacuzzi niet goedkoop is om te boeken bij Landal. Dat komt omdat de bungalows met jacuzzi onder de klassen “Luxe” en “Extra Luxe” vallen. Maar voor je reisgeld krijg je wel heel veel luxe voor een extra aangenaam verblijf. Naast een jacuzzi zijn ook luxe faciliteiten zoals een sauna en/of zonnebank aanwezig. Ook voor buiten zijn luxere faciliteiten aanwezig zoals een loungebank, buitenhaard en/of comfortabel terrasmeubilair.