Leukste Landal parken voor vakantie met peuter of kleuter

Bij de selectie van leukste Landal parken voor een vakantie met peuter of kleuter hebben we gekeken naar de beste kenmerken die parken moeten hebben voor kleine kinderen (dreumesen, peuters en kleuters) en hun ouders om een fantastische vakantie hebben.

Landal parken met kinderbungalows

Landal parken met kinderbungalows
Een verblijf in een kinderaccommodatie is voor kinderen een ware belevenis. Spelen aan de spellentafel, slapen in een slaaphut en badderen in de speciale kikkerbadkamer. Het interieur en exterieur van de kinderbungalows is helemaal in lijn met de belevingswereld van kinderen. Je kind(eren) zullen het prima naar hun zin hebben en jij kunt genieten van een zorgeloze vakantie.
BEKIJK 21 PARKEN MET KINDERBUNGALOWS

Autovrije Landal parken

Autovrije Landal parken
Op autovrije Landal parken heb je geen tot nauwelijks last van autoverkeer. Alleen op de aankomst- en vertrekdag is het voor auto’s toegestaan om te rijden op het park. Wanneer je kleine kinderen hebt is een autovrij park mogelijk een wat betere keuze dan een regulier park, omdat je minder zorgen hebt om autoverkeer tijdens het wandelen of fietsen op het vakantiepark waar je verblijft.

Goed om te weten: Autovrij wil niet altijd zeggen dat er nooit auto’s op het park mogen komen. Op de aankomst- en vertrekdag is het toegestaan om met de auto naar het huisje te rijden om in- en uit te laden. Hierna dient de auto op een centrale parkeerplaats gezet te worden. Er zijn ook Landal parken waar geen auto’s kunnen rijden (b.v. Landal Strandhuisjes Julianadorp).
BEKIJK 19 AUTOVRIJE PARKEN

Landal parken met Bollo de beer

Landal parken met Bollo de beer
Bollo de beer is de allergrootste kindervriend en houdt van knutselen, knuffelen en spelen. Op de meeste parken loopt Bollo rond. Ook zijn er shows en er is een voorleesactiviteit (kinderen worden voorgelezen uit een extra groot Bollo boek). Activiteiten met Bollo in de Bollo Club: knutselen, koekjes bakken en spelen. Op een aantal parken heeft Bollo een eigen buffetrestaurant: Bollo’s buffet.

Bollo de beer op het park
Bollo de beer op het park

Landal parken met Bollo op het park wil zeggen dat kinderen op het vakantiepark Bollo de beer kunnen ontmoeten. Op de aankomst- en vertrekdag staat Bollo klaar om gasten te verwelkomen en uit te zwaaien. Kinderen kunnen Bollo de beer tijdens hun vakantie tegenkomen op het park, met hem knuffelen en samen op de foto gaan.
BEKIJK 37 PARKEN MET BOLLO DE BEER OP HET PARK

Bollo Club (met begeleiding)
Bollo Club (met begeleiding)

Jouw kind / kinderen kunnen eindeloos speelplezier beleven in de Bollo Club. Daar kunnen ze op hun gemakje knutselen, spelen, koekjes bakken, Bollo show bezoeken of dansen in de kinderdisco. Ook leuk is de Bollo voorleesactiviteiten waarbij kleintjes worden voorgelezen uit het grote Bollo boek met leuke Bollo verhaaltjes. Tip: In de winkel op het park is het mogelijk om een kleine uitgave van het Bollo voorleesboek te kopen. Bij dit boek zit een CD met leuke liedjes en gesproken voorleesverhalen.
BEKIJK 34 PARKEN MET BOLLO CLUB

Bollo's buffet
Bollo’s buffet

Een aantal Landal parken heeft het Bollo’s buffet. In het restaurant heeft Bollo een eigen buffet met lekker eten en drinken en hierbij is goed gekeken naar wat kinderen graag willen. Het Bollo’s buffet is op kinderhoogte gemaakt. Kinderen kunnen daarom zelf hun lievelingsmaaltijd opscheppen op hun Bollo bordje. In het restaurant worden leuke filmpjes van Bollo getoond. Uit eten in een restaurant met Bollo is voor kinderen dan ook een echt feestje.

Tip: Wil je graag een stuk voordeliger uit eten met je kinderen? Kies dan voor één van de culinaire arrangementen (halfpensionarrangement, Uit & Thuis arrangement of Uit-eten-arrangement). Jouw kinderen kunnen bij deze arrangementen kiezen uit een menu van de voordelige kinderkaart of Bollo Buffet (indien aanwezig)

VakantieTIP: Bollo App
VakantieTIP: Bollo App
De vernieuwde Bollo App is superleuk. Deze app met spelletjes en afleveringen van Bollo TV-serie kun je gratis downloaden (iOS of Android). Leuk om je kind alvast in de vakantiestemming te laten komen of voor onderweg naar het vakantiepark in de auto of trein.

Landal parken met kinderboerderij / dierenweide

Landal parken met kinderboerderij / dierenweide
Diertjes kijken, kinderen vinden dat prachtig om te doen! Diverse Landal parken hebben een kinderboerderij of dierenweide op het park waar dieren zoals kippen, geiten, herten, konijnen en cavia’s rondlopen. Kinderen mogen de dieren ook aaien en voeren.
BEKIJK 20 PARKEN MET KINDERBOERDERIJ / DIERENWEIDE

Landal parken met indoorspeelparadijs / indoorspeelplaats

Landal parken met indoorspeelparadijs / indoorspeelplaats
In het indoorspeelparadijs of indoorspeelplaats kunnen kinderen naar hartenlust spelen, springen, klimmen, klauteren, kruipen, een ballengevecht houden in de ballenbak of slingeren met touwen. Omdat de speeltuin binnen is speelt het weer buiten geen rol. Weer of geen weer, altijd veel speelplezier! Op de meeste Landal parken is het indoorspeelparadijs of indoorspeelplaats GRATIS toegankelijk!
BEKIJK 30 PARKEN MET INDOORSPEELPARADIJS

Landal parken met speeltuin(en)

Landal parken met speeltuin(en)
Veel vakantieparken van Landal GreenParks hebben één of meerdere speeltuinen waar kinderen heerlijk buiten kunnen spelen en zich kunnen vermaken met o.a. glijbanen, schommels, klimmen, klauteren en tokkelbaan.
BEKIJK 79 PARKEN MET SPEELTUIN(EN)

Landal parken met overdekt zwembad + peuterbad

Landal parken met overdekt zwembad + peuterbad
Lekker zwemmen tijdens de vakantie? Landal heeft een groot aanbod met parken die een eigen overdekt zwembad op het park hebben met apart peuterbad. De overdekte zwembaden hebben altijd water met een aangename zwemtemperatuur. Of het nu goed of slecht weer is buiten, je kunt altijd veel zwemplezier beleven. De zwembaden beschikken over diverse leuke zwemattracties, ook voor de allerkleinsten zoals glijbaantjes en waterdieren.
BEKIJK 60 PARKEN MET OVERDEKT ZWEMBAD + PEUTERBAD

Landal parken met openlucht zwembad + peuterbad

Landal parken met openlucht zwembad + peuterbad
Liever in de openlucht zwemmen? Er zijn ook diverse Landal parken met een openluchtzwembad. Wanneer het lekker weer is buiten is zwemmen met jouw kind(eren) natuurlijk superleuk om te doen.
BEKIJK 17 PARKEN MET EEN OPENLUCHTZWEMBAD + PEUTERBAD

Landal parken met subtropisch zwembad + peuterbad

Landal parken met subtropisch zwembad + peuterbad
Een subtropisch zwembad (zwemparadijs) is nét even wat leuker dan een gewoon zwembad. De subtropisch zwembaden van Landal beschikken over diverse leuke zwemattracties, ook voor de allerkleinsten zoals glijbaantjes, waterdieren, Kids Junglebad en KinderDoebad.
BEKIJK 5 PARKEN MET EEN SUBTROPISCH ZWEMBAD

Landal parken met Fun & Entertainment-programma

Landal parken met Fun & Entertainment-programma
Het Fun & Entertainment-programma wordt georganiseerd door enthousiaste Landal medewerkers (Fun & Entertainment-team). Het programma bestaat uit leuke binnen- en buitenactiviteiten + diverse tochten in de omgeving van het park. Het is per park verschillend op welke moment het Fun & Entertainment-programma beschikbaar is (het gehele jaar of alleen in de schoolvakanties).

Samen ontdekken
Samen ontdekken

Wil je graag met je kind(eren) de omgeving van het park ontdekken? Door het Fun & Entertainment-team worden diverse tochten uitgezet rondom de parken: dierenweide, fotospeurtocht, GPS-tour, huifkartocht, hutten bouwen, insectentocht + quiz, kaboutertocht, kidspaspoort, kompaslooptocht, natuurgids, natuurspeurtocht, op pad met de boswachter en vossenjacht.

Fun & Entertainment-programma in Landal App
Fun & Entertainment-programma in Landal App

Wil je weten welke activiteiten precies op het park waar je verblijft plaatsvinden? Download de gratis Landal App waarin het uitgebreide Fun & Entertainment-programma wordt weergegeven.

Binnenpret
Binnenpret

Voor jong en oud is er volop binnenpret op de parken: cupcakes decoreren, familiebingo, galamasker knutselen, knutsel inloopuur, lasergamen, natuurmobiel of -collage knutselen, pannenkoek versieren, schminken in het schminktheater, spelen in het indoorspeelparadijs, taart of koekjes bakken, toverschilderij maken, vogel- of voederhuisje maken

Buitenplezier
Buitenplezier

Op de parken zijn allerlei sportieve en actieve activiteiten te ondernemen: aquabubble, aquajoggen, bowlen (toernooi), duiken, fietsen, golfen, handboogschieten, klimmen, midgetgolf, pool party, snorkelen, speeltuinen, Sports Arena, tennissen, veldsporten, vlot bouwen, voetballen, wandelen, waterspellen buiten, zwemmen.
BEKIJK 28 PARKEN MET FUN & ENTERTAINMENT-PROGRAMMA

Tip! Kijk ook eens naar: Leukste Landal parken voor vakantie met baby