Leukste Landal parken voor vakantie met baby

Bij de selectie van leukste Landal parken voor een vakantie met baby hebben we gekeken naar de beste kenmerken die parken moeten hebben voor baby’s en hun ouders om een fantastische vakantie hebben.

Landal parken met babyvriendelijke accommodaties

Landal parken met babyvriendelijke accommodaties
Landal heeft een ruim aanbod met babyvriendelijke accommodaties. Bij deze accommodaties zijn diverse kinderfaciliteiten aanwezig zoals een kinderbed, kinderstoel, badje en commode met aankleedkussen. Omdat de babyvriendelijke accommodaties van alle gemakken zijn voorzien scheelt dat een hoop inpakwerk voor wanneer je op vakantie gaat. Aan de veiligheid is ook gedacht door Landal GreenParks. Zo zijn er in de babyproof accommodaties traphekjes, kindersloten en kindveilige stopcontacten aanwezig.
BEKIJK 21 PARKEN MET BABYVRIENDELIJKE ACCOMMODATIES

Autovrije Landal parken


Op autovrije Landal parken heb je vrijwel geen last van autoverkeer tijdens je vakantie. Alleen op de aankomst- en vertrekdag is het voor auto’s toegestaan om te rijden op het park. Wanneer je graag gaat wandelen of fietsen met jouw kleintje is een autovrij park wellicht een betere keuze dan een ‘normaal vakantiepark’, omdat je minder zorgen hebt om autoverkeer tijdens het wandelen of fietsen op het park waar je verblijft.

Goed om te weten: Autovrij wil niet altijd zeggen dat er op geen enkel moment auto’s op het park mogen komen. Op de aankomst- en vertrekdag is het toegestaan om met de auto naar de accommodatie te rijden om in- en uit te laden. Hierna dient de auto op een centrale parkeerplaats geplaatst te worden. Er zijn ook Landal parken waar geen auto’s kunnen rijden (b.v. Landal Strandhuisjes Julianadorp).
BEKIJK 19 AUTOVRIJE PARKEN

Landal parken met Bollo de beer

Landal parken met Bollo de beer
Kinderen zijn dol op Bollo de beer. Deze lieve bruine beer houdt van knuffelen, spelen en knutselen. Op de meeste Landal parken loopt Bollo rond. Ook zijn er leuke shows en er is een voorleesactiviteit (kinderen worden voorgelezen uit een extra groot Bollo boek). Op een aantal vakantieparken heeft Bollo een eigen buffetrestaurant: Bollo’s buffet. Superleuk om hier met het hele gezin lekker te eten.

Bollo de beer op het park
Bollo de beer op het park

Landal parken met Bollo op het park wil zeggen dat kinderen op het vakantiepark Bollo de beer kunnen ontmoeten. Op de aankomst- en vertrekdag staat Bollo klaar om gasten te verwelkomen en uit te zwaaien. Kinderen kunnen Bollo de beer tijdens hun vakantie tegenkomen op het park, met hem knuffelen en samen op de foto gaan.
BEKIJK 37 PARKEN MET BOLLO DE BEER OP HET PARK

Bollo Club (met begeleiding)
Bollo Club (met begeleiding)

De Bollo Club heeft leuke Bollo voorleesactiviteiten waarbij kleintjes worden voorgelezen uit het grote Bollo boek met leuke Bollo verhaaltjes. Tip: In de winkel op het park is het mogelijk om een kleine uitgave van het Bollo voorleesboek te kopen. Bij dit boek zit een CD met leuke liedjes en gesproken voorleesverhalen.
BEKIJK 34 PARKEN MET BOLLO CLUB

Bollo's buffet
Bollo’s buffet

Een aantal Landal parken heeft het Bollo’s buffet. In het restaurant heeft Bollo een eigen buffet met lekker eten en drinken. In het restaurant worden leuke filmpjes van Bollo getoond. Uit eten in een restaurant met Bollo is voor kinderen dan ook een echt feestje.

Tip: Wil je graag een stuk voordeliger uit eten met je kinderen? Kies dan voor één van de culinaire arrangementen (halfpensionarrangement, Uit & Thuis arrangement of Uit-eten-arrangement).

VakantieTIP: Bollo App
VakantieTIP: Bollo App
De vernieuwde Bollo App is superleuk. Deze app met o.a. afleveringen van de Bollo TV-serie kun je gratis downloaden (iOS of Android). Leuk om samen met je kleintje op schoot naar te kijken.

Landal parken met babyvriendelijke restaurants

Landal parken met babyvriendelijke restaurants
Ga je graag uit eten met je partner en je baby? Landal heeft diverse parken met een babyvriendelijk restaurant. De babyvriendelijke restaurants zijn helemaal ingericht op ouders met een kleintje, jij kunt dan ook op je gemak met jouw baby uit eten gaan. De medewerkers van het restaurant doen er alles aan om jou te laten genieten van een ontspannen vakantie. Zij vinden het geen enkel probleem om een flesje of potje babyvoeding voor je kleintje op te warmen.
BEKIJK 10 PARKEN MET BABYVRIENDELIJK RESTAURANT

Landal parken met kinderboerderij / dierenweide

Landal parken met kinderboerderij / dierenweide
Diertjes kijken, kinderen vinden dat prachtig om te doen! Diverse Landal parken hebben een kinderboerderij of dierenweide op het park waar dieren zoals kippen, geiten, herten, konijnen en cavia’s rondlopen. Leuk om samen met je baby in de kinderwagen naartoe te gaan en te kijken naar al die lieve diertjes.
BEKIJK 20 PARKEN MET KINDERBOERDERIJ / DIERENWEIDE

Landal parken met overdekt zwembad + peuterbad

Landal parken met overdekt zwembad + peuterbad en babyzwemmen
Kleine kinderen zijn gek op waterpret. Veel Landal parken hebben een overdekt zwembad. Er zijn zelfs vakantieparken waarbij het mogelijk is om te babyzwemmen. De meeste babyvriendelijke zwembaden hebben een apart peuterbad waar je samen met je baby van het water kunt genieten. Vooral de subtropische zwembaden op Landal Het Vennenbos en Landal De Lommerbergen zijn superleuk. Deze zwembaden hebben heerlijk warm water en hebben speciale tijden voor babyzwemmen. Tijdens deze tijden kun je in alle rust samen met je baby zwemmen.
BEKIJK 60 PARKEN MET OVERDEKT ZWEMBAD + PEUTERBAD

Landal parken met subtropisch zwembad + peuterbad

Landal parken met subtropisch zwembad + peuterbad
Een subtropisch zwembad (zwemparadijs) is superleuk om naartoe te gaan met je kindje. Landal GreenParks heeft 5 vakantieparken met een subtropisch zwemparadijs. Tip: Bij de parken Landal Het Vennenbos en Landal De Lommerbergen is het mogelijk om op speciale tijden te babyzwemmen. Tijdens deze tijden kun je heerlijk rustig samen met jouw baby genieten van het lekkere warme water in het subtropisch zwemparadijs.
BEKIJK 5 PARKEN MET EEN SUBTROPISCH ZWEMBAD

Top 10 babyvriendelijkste Landal parken

Landal heeft een top 10 babyvriendelijkste vakantieparken. Bij deze parken kun je volgens Landal GreenParks de allerleukste babyvakantie hebben. Deze parken hebben o.a. babyvriendelijke accommodaties, zwembaden en restaurants.

Landal Hof van Saksen
1. Landal Hof van Saksen
Hof van Saksen is een luxe vakantieresort in Drenthe. Dit park heeft een groot aanbod met faciliteiten en activiteiten. Op het park kun je verblijven in een sfeervolle Saksische boerderij. Tip: Kijk zeker eens naar de Newbornboerderij (type 4CEN, Comfort). Deze vakantiewoning is speciaal ingericht voor gezinnen met een baby. In de Newbornboerderij zijn veel kinderfaciliteiten aanwezig zoals een schommelstoel, wipstoel, kinderbox, flessenwarmer, ledikant, commode en luieremmer.

Landal Aelderholt
2. Landal Aelderholt
Landal Aelderholt (Drenthe) is een heerlijk rustig park met mooie bungalows en diverse faciliteiten zoals een Brasserie, overdekt zwembad, dierenweide, Bollo Club en beautysalon.

Landal Coldenhove
3. Landal Coldenhove
Landal Coldenhove (Gelderland) ligt midden in het bos en is de ideale vakantiebestemming voor iedereen die het leuk vindt om te gaan wandelen, fietsen en leuke activiteiten ondernemen zoals zwemmen.

Landal De Lommerbergen
4. Landal De Lommerbergen
Landal De Lommerbergen (Limburg) is een autovrij park en ligt midden in een heuvelachtige en bosrijke omgeving. Het park is superleuk voor gezinnen met kinderen. Zo heeft dit park o.a. een gezellig Park Plaza met een goed restaurant en mooi subtropisch zwemparadijs. Tip: Wil je graag in Brabant op vakantie en naar een bungalowpark met subtopisch zwembad? Kijk dan eens naar Landal Het Vennenbos.

Landal Esonstad
5. Landal Esonstad

Landal Esonstad (Friesland) is een mooie vestingstad met prachtige vakantiewoningen aan het water. Dit park heeft leuke kinderbungalows en diverse faciliteiten zoals een overdekt zwembad, speeltuintjes, Bollo Club, Brasserie en pannenkoekenrestaurant. In de omgeving van het park zijn veel mooie routes te vinden om te wandelen of fietsen.

Landal Landgoed De Hellendoornse Berg
6. Landal Landgoed De Hellendoornse Berg
In het mooie Overijssel ligt Landal Landgoed De Hellendoornse Berg. Een groen vakantiepark met volop wandel- en fietsmogelijkheden in de omgeving. Op het park staan vernieuwde bungalows en er zijn diverse faciliteiten zoals een overdekt zwembad, Bollo Club en goed restaurant met Café en terras.

Landal Mooi Zutendaal
7. Landal Mooi Zutendaal
Landal Mooi Zutendaal (Limburg) is een leuk kindervriendelijk vakantiepark grenzend aan Nationaal Park Hoge Kempen. Op het park staan luxe vakantiewoningen die van alle gemakken zijn voorzien. Ook is er een ruim aanbod met faciliteiten zoals een overdekt zwembad, speeltuintjes, beauty en wellness en restaurant met Grand Café.

Landal Rabbit Hill
8. Landal Rabbit Hill
Landal Rabbit Hill is één van de meest populaire vakantieparken in Gelderland. Dat komt omdat het een heel leuk en gezellig familiepark is. Je kunt een keuze maken uit 3 typen accommodaties: bungalows, stacaravans en safaritenten. Het park heeft diverse faciliteiten zoals een overdekt zwembad, beauty en wellness, Bollo Club, dierenweide, konijnenheuvel en speeltuintjes.

Landal Strand Resort Ouddorp Duin
9. Landal Strand Resort Ouddorp Duin
Landal Strand Resort Ouddorp Duin (Zuid-Holland) ligt op loopafstand van het strand. Op het park staan moderne villa’s gelegen te midden van duinlandschap. Extra leuk voor gezinnen met kinderen zijn de kinderaccommodaties. Je kunt bij dit vakantiepark optimaal genieten van een rustige vakantie. Leuke dingen doen? Dat kan! Het park heeft o.a. een overdekt zwembad, restaurant, wandel- en fietsmogelijkheden in de direct omgeving en natuurlijk kan er ook veel plezier beleefd worden op het strand.

Landal Het Land van Bartje
10. Landal Het Land van Bartje
Landal Het Land van Bartje (Drenthe) is een superleuk vakantiepark voor gezinnen met kinderen. Op het park staan mooie kinderhoevewoningen en kinderboerderijen. Ook is er een ruim aanbod met faciliteiten zoals Bartje’s Boerderij, Pony Ranch, prima restaurant, overdekt zwembad + openluchtzwembad (verwarmd), Fun & Entertainment-team, Bollo de beer, Bollo Club en Beauty & Wellness.

Tip! Kijk ook eens naar: Leukste Landal parken voor vakantie met peuter of kleuter