Leukste zwemparadijs bij Het Vennenbos of De Lommerbergen?

Twee Landal GreenParks vakantieparken in Nederland met een subtropisch zwemparadijs zijn: Het Vennenbos (Noord-Brabant) en De Lommerbergen (Limburg). Beide parken hebben een leuk subtropisch zwembad, maar beide zwembaden zijn toch verschillend. Zo heeft Het Vennenbos een Lazy River en De Lommerbergen een zwemmersbar.

Zwemparadijs Landal Het Vennenbos

Zwemparadijs Landal Het Vennenbos
Het zwemparadijs van Landal Het Vennenbos wordt ook wel het kroonjuweel van het park genoemd. Dit zwembad is gelegen in het centrumgedeelte van het park waar ook de restaurants, winkeltjes, waterfietsen en gamehal zijn gelegen. Het zwemparadijs beschikt over divere waterattracties waarvan de Black Hole glijbaan, golfslagbad en Lazy River de leukste attracties zijn.

Zwemactiviteiten
Zwemactiviteiten

– Kids Junglebad
– Whirlpools
– KinderDoeBad
– Golfslagbad
– Black Hole glijbaan
– Lazy River
– Openluchtzwembad

Disco zwemmen
Disco zwemmen

Iedere tweede vrijdag van de maand is het mogelijk om te disco zwemmen in het subtropisch waterparadijs. Dit is een combinatie van zwemmen en feesten. Het zwembad is die avond aangekleed met discolampen en er is een DJ. Deze activiteit is speciaal gericht op tieners.

Ontspanning
Ontspanning

Wanneer je niet wilt gaan zwemmen maar wel behoefte hebt aan ontspanning dan kun je een keuze maken uit diverse wellness faciliteiten: infraroodsauna, solarium, X-Clusive snelbruiner, sprüdelbad of kruidenbaden.

Discover Scuba Dive
Discover Scuba Dive

Maak kennis met de onderwatersport door deel te nemen aan de Discover Scuba Dive. Tijdens de cursus (deze wordt iedere woensdag avond gegeven in de vakantieperioden) leer je over welke apparatuur allemaal nodig is om lang onder water te kunnen verblijven en hoe deze apparatuur gebruikt en gedragen wordt. Ook leer je hoe je onder water kunt communiceren en je onderneemt enkele oefeningen om te leren hoe je veilig onder water kunt blijven. De Discover Scuba Dive cursus vindt plaats onder deskundige leiding van een instructeur.

Tip: Ontvang een leuke korting op uw vakantie bij Landal Het Vennenbos via deze speciale kortingspagina.

Zwemparadijs Landal De Lommerbergen

Zwemparadijs Landal De Lommerbergen
In het subtropisch waterparadijs van Landal De Lommerbergen kan waterpret beleefd worden door jong en oud. Kleine kinderen kunnen zich prima vermaken in het peuterbad, Kids Junglebad of KinderDoebad. Tieners en volwassenen kunnen extra veel zwemplezier beleven met de snelle glijbaan, whirlpools, golfslagbad of openluchtzwembad.

Zwemactiviteiten
Zwemactiviteiten

– KinderDoeBad
– Kids Junglebad
– Glijbaan
– Peuterbad
– Whirlpools
– Golfslagbad
– Zwemmersbar
– Openluchtzwembad
– Recreatiestrand

Disco zwemmen
Disco zwemmen

Iedere derde vrijdag van de maand is het mogelijk om te disco zwemmen in het subtropisch waterparadijs. Dit is een combinatie van zwemmen en feesten. Het zwembad is die avond aangekleed met discolampen en er is een DJ. Deze activiteit is speciaal gericht op tieners.

Exotic Garden
Exotic Garden

Opzoek naar ontspanning? Die kun je vinden in de Exotic Garden. Hier kun je tot rust komen in een whirlpool, kruidenbad, infraroodcabine of onder de snelbruiner.

Tip: Ontvang een leuke korting op uw vakantie bij Landal De Lommerbergen via deze speciale kortingspagina.

Welk park heeft het leukste subtropisch zwembad?

Welk park heeft het leukste subtropisch zwembad?
Zwemattracties
Beide subtropische zwemparadijzen hebben zo hun unieke punten. Zo heeft het subtropisch waterparadijs van Landal Het Vennenbos een Black Hole glijbaan en Lazy River, terwijl Landal De Lommerbergen een zwemmersbar heeft.

Wanneer je puur en alleen naar de zwemattracties gaat kijken (welke toch wel zorgen voor het grootste zwemplezier) dan is het zwemparadijs van Het Vennenbos wellicht net iets leuker dan van De Lommerbergen.

Kinder zwemplezier
De allerkleinsten kunnen zich in beide zwemparadijzen prima vermaken, want beide zwembaden hebben een KinderDoeBad en Kids Junglebad.

Ontspanning
Zowel in het zwemparadijs van Het Vennenbos als die van De Lommerbergen zijn diverse wellness faciliteiten aanwezig zoals whirlpools, kruidenbaden, sauna’s en snelbruiners.