Met Kruidvat naar de Winter Efteling? Overnacht vlakbij de Efteling

Met Kruidvat naar de Winter Efteling? Overnacht vlakbij de Efteling
© Foto: Remy Gieling (Unsplash)

Kruidvat heeft een actie waarbij je met korting tickets kunt kopen (t/m 12 december 2021) voor de Winter Efteling. Er is veel vraag naar deze entreetickets met korting. De verwachting is dat ook de vraag naar verblijfsmogelijkheden vlakbij de Efteling zal stijgen (in de periode dat de tickets inwisselbaar zijn). Superleuk is om je Winter Efteling bezoek compleet te maken met een sprookjesachtig verblijf op één van de beste vakantieparken vlakbij de Efteling.

Winter Efteling tickets kopen bij Kruidvat

Het Winter Efteling Actieticket kun je kopen voor € 31. Bij deze prijs staat een adviesprijs van € 41. Uitgaande van de adviesprijs krijg je in dit geval dus 24% korting op je entreetickets voor de Efteling.

(!) De Winter Efteling ticketactie loopt van 15 november t/m 12 december 2021, of zolang de voorraad strekt.

(!) Tickets zijn niet geldig van 25 december 2021 t/m 9 januari 2022.

(!) Een actieticket geeft één dag toegang tot de Efteling voor één persoon (vanaf 4 jaar). Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang tot de Efteling. Je hoeft hiervoor geen ticket te kopen. Wanneer je kinderen t/m 3 jaar meeneemt naar de Efteling dien je dit aan te geven bij het plaatsen van je reservering op de website van de Efteling!

(!) Check goed alle voorwaarden voordat je entreekaartjes gaat kopen. Je kunt alle voorwaarden van deze ticketactie vinden op de actiepagina van Kruidvat.

Bestelprocedure Winter Efteling tickets kopen bij Kruidvat

Stap 1: Ga naar de Winter Efteling actiepagina van Kruidvat

Stap 2: Koop een activatiecode

Stap 3: Verzilver je activatiecode online (instructies ontvang je van Kruidvat per e-mail waarin ook de vouchercode staat). Je verzilvert de activatiecode voor een actieticket voor de Winter Efteling.

Je ontvangt vouchercode voor Efteling ticket per e-mail
Na het bestellen van een activatiecode via de actiepagina van Kruidvat ontvang je binnen 3 uur een vouchercode per e-mail. In deze e-mail staat ook een instructie hoe je die vouchercode (=activatiecode) kunt inwisselen voor een Winter Efteling ticket.

Spaar punten met je aankoop
Mocht je een voordeelkaart hebben van Kruidvat dan ontvang je ook nog punten voor je aankoop. Heb je nog geen voordeelkaart? Die kun je eenvoudig online aanvragen.

Geldigheid Kruidvat Efteling actietickets

Een actieticket gekocht bij de Kruidvat is geldig in de periode van 15 november 2021 t/m 6 februari 2022. Je actieticket is NIET geldig in de periode van 25 december 2021 t/m 9 januari 2022, oftewel niet te gebruiken tijdens kerstvakantie 2021.

Slaap op een vakantiepark vlakbij de Efteling

Vlakbij de Efteling zijn diverse vakantieparken aanwezig. Zo kun je jouw bezoek aan de Winter Efteling helemaal compleet maken met een sprookjesachtig verblijf. We hebben een compleet overzicht gemaakt met de beste vakantieparken in omgeving van de Efteling.

De actietickets zijn geldig in de periode van 15 november 2021 t/m 6 februari 2022 met uitzondering van 25 december 2021 t/m 9 januari 2022. Omdat er heel veel vraag is naar de Kruidvat Winter Efteling actietickets is de verwachting dat ook de vraag naar verblijfsmogelijkheden rondom de Efteling zal toenemen in de periode dat de Efteling Actietickets geldig zijn.

Wanneer je zo voordelig mogelijk een verblijf wilt boeken op een vakantiepark in de omgeving van de Efteling raden wij aan goed de verblijfsprijzen van de vakantieparken te vergelijken. Mocht je geen rekening hoeven te houden met schooltijden, dan is een midweek extra voordelig om te boeken. Ook last minutes zijn altijd extra aantrekkelijk geprijsd.

Aanbiedingen (midweek / weekend / week)
Landal GreenParks
Center Parcs
Roompot
RCN Vakantieparken
EuroParcs
TopParken
Beekse Bergen

Last Minutes
Landal GreenParks
Center Parcs
Roompot
RCN Vakantieparken
EuroParcs
TopParken
Beekse Bergen

Veel vraag naar de Kruidvat Winter Efteling tickets

Er is veel vraag naar de Winter Efteling tickets (actietickets) van de Kruidvat. Veel mensen willen heel graag een bezoekje brengen aan de Winter Efteling en nu Kruidvat een speciale kortingsactie heeft kan dat met een leuke korting.

Wanneer je graag vlakbij de Efteling wilt overnachten op een vakantiepark kun je het beste zo vroeg mogelijk je verblijf boeken. Dan heb je de ruimste keuze uit vakantieparken en accommodaties. Let bij het boeken van je verblijf goed op de periode waarbinnen de Winter Efteling Actietickets besteed kunnen worden: periode van 15 november 2021 t/m 6 februari 2022 met uitzondering van 25 december 2021 t/m 9 januari 2022.

Deze actie geldt slechts tijdelijk!
Wacht niet te lang met het bestellen van je activatiecode voor een Winter Efteling ticket, want deze actie loopt slechts t/m 12 december 2021. Bovendien geeft Kruidvat aan: “of zolang de voorraad strekt”, oftewel OP=OP.

Efteling Actietickets en regels m.b.t. Corona
Kruidvat geeft op de actiepagina aan dat wanneer de Efteling te maken krijgt met een sluiting van het attractiepark i.v.m. Covid-19 de geldigheid van je ticket wordt verlengd met het aantal dagen dat het actieticket nog geldig was in de resterende actieperiode.

Die geldigheid gaat in vanaf het moment dat de Efteling weer open gaat.