Midweekje Landal Het Vennenbos 2019 Video Rune Dhondt

Zin om binnenkort een midweekje naar Landal het Vennenbos te gaan? Rune Dhondt heeft een video gemaakt en geeft je graag een impressie van dit vakantiepark in Noord-Brabant.

Mooiste vakantiepark in Brabant, veel activiteiten, prachtig subtropisch zwemparadijs.
centerparcs.nl/de-kempervennen

Rune neemt deel aan een speurtocht (Smurfen Quiz). Met de speurtocht lopen deelnemers een ronde over het park opzoek naar de antwoorden op de vragen in de quiz. Op de bordjes aan de bomen staan de aanwijzingen (=vragen) in 3 talen.

In de video zijn ook beelden aanwezig van het buitenterras van Landal Het Vennenbos. Hier kun je op je gemakje een kopje koffie, iets fris en een gebakje eten. Deze horecagelegenheid kijkt uit op faciliteiten zoals de midgetgolfbaan, waterfietsen en tennisbaan. Het buitenterras kan gevonden worden bij het Park Plaza aan de achterzijde van het vakantiepark.

De tokkelbaan is een leuke activiteit voor kinderen. Je wordt hierbij goed vastgemaakt waarna je met enige snelheid een afstand aflegt met de tokkel over het water en langs de fontein. Deze activiteit is aanwezig in de omgeving van de waterfietsen. Wel goed de benen intrekken anders pak je misschien water mee.

Ook leuke activiteit bij Landal Het Vennenbos is het subtropisch zwemparadijs. Dit zwembad vind je in het Park Plaza. Wanneer je een verblijft boekt bij Landal Het Vennenbos is dat inclusief onbeperkt toegang tot het zwemparadijs. Bij aankomst op het park ontvang je zwemkaartjes waarmee je toegang hebt tijdens je gehele verblijf. Leuk bij dit zwemparadijs zijn: glijbaan, golfslagbad, snorkelen, Lazy River en het bubbelbad.

Wist je dat de Lazy River je de mogelijkheid geeft om in ieder jaargetijden ook buiten te zwemmen? Het water van de Lazy River is namelijk lekker verwarmd. Dus al is het buiten nog zo koud, kun je toch lekker buiten zwemmen! Bij deze zwemattractie ga je met een rustig vaartje door een bubbelende glijbaan met hier en daar een kleine stroomversnelling.

Lasergamen (of zoals Rune het zegt: Lasershooten) is een activiteit waarbij je met laserguns op elkaar gaat schieten. Deze activiteit vind plaats op een laserschietbaan. Deze baan is buiten. Terwijl je door de bossen rent en je hier en daar verstopt tegen de ‘vijand’ is het de bedoeling dat je op je tegenstanders schiet met een lasergun. Terwijl je schiet klinken de schietgeluiden uit je wapen. Hele leuke activiteit om te ondernemen waarbij je ook nog eens goed in beweging bent. Ook nog eens een stuk schoner dan paintballen, want je er wordt hierbij gewerkt met lasersignalen in plaats van verfballetjes.

Nog meer spanning en plezier beleven? Dat kan bij Archory Tag (boogschieten op elkaar). Je krijgt hierbij een helm op (zodat je jezelf od anderen niet kan verwonden) + pijl met stompe voorkant + boog. Deze activiteit is onder begeleiding van iemand van het Landal Fun & Entertainment-team. Eerst krijg je een instructie van hoe en wat.

Als afsluiting van de video laat Rune een Colmar buffetrestaurant zien. De Colmar buffetrestaurants zijn gevestigd rond Antwerpen (België). Even ter verduidelijking dit restaurant is dus NIET op Landal Het Vennenbos. Vakantiepark Het Vennenbos heeft wel diverse restaurants in het Park Plaza waaronder een familiebuffetrestaurant waar Bollo de Beer ook geregeld even een kijkje komt nemen.

Tip: Wil je net als Rune je avonturen bij Landal Het Vennenbos filmen? Hij doet dat met een GoPro camera.