Nieuw Water Playhouse bij Center Parcs Het Meerdal

Nieuw Water Playhouse bij Center Parcs Het Meerdal
Vanaf mei 2022 kunnen gasten bij Center Parcs Het Meerdal ongekende waterpret beleven in het nieuwe Water Playhouse. Een superleuke waterfabriek met jungle thema.

Water Playhouse met diverse waterattracties

Het Water Playhouse is een echte Jungle Waterfabriek met verschillende waterattracties zoals toffe glijbanen, waterfonteinen en een grote waterbucket die om de zoveel tijd liters water naar beneden stort over de hoofden van zwemmers.

Open vanaf: mei 2022

Vanaf mei 2022 kunnen gasten van het nieuwe Water Playhouse genieten. Zin om deze nieuwe, superleuke waterattractie uit te proberen? Ontvang korting op je verblijf.

Aqua Mundo Het Meerdal heeft veel leuke wateractiviteiten

Aqua Mundo Het Meerdal heeft veel leuke wateractiviteiten
Wanneer je een verblijf boekt bij Center Parcs Het Meerdal is dat inclusief toegang tot het Aqua Mundo subtropisch zwemparadijs. Diverse wateractiviteiten zijn inbegrepen: het nieuwe Water Playhouse, bubbelbaden, Kinder-doe-bad, golfslagbad, stroomversnellingsbad, wildwaterbaan, diverse glijbanen en het buitenbad.

Wil je weten wat je allemaal kunt verwachten? Bekijk dan eens alle wateractiviteiten van het Aqua Mundo zwemparadijs van Het Meerdal.

Andere Center Parcs vakantieparken met een Water Playhouse

Andere Center Parcs vakantieparken met een Water Playhouse
Wil je alvast een goed idee krijgen wat je van het Water Playhouse in Center Parcs Het Meerdal kunt verwachten? Kijk dan eens naar de Water Playhouses van de andere Center Parcs vakantieparken.

VAKANTIEPARKWater Playhouse
De Huttenheugte
Nederland
Superleuk platform met waterspellen zoals glijbanen, waterpistolen en grote emmer water die 900 liters uitstort over de zwemmers.
Port Zélande
Nederland
Topattractie in het Aqua Mundo met waterspellen zoals glijbanen, waterpistolen en een enorme emmer die 900 liter water over de hoofden van de zwemmers uitstort.
Erperheide
België
Gloednieuw Water Playhouse waar kinderen kunnen klimmen en klauteren. Er zijn leuke waterpistolen en glijbanen: mini Duo Racer, kleine open trechterglijbaan en een buisglijbaan. Omdat de waterdiepte maar 25 cm is, kunnen kinderen hier extra veilig spelen. Kinderen tot 100 cm alleen onder begeleiding van een volwassene.
Park Allgäu
Duitsland
Center Parcs Park Allgäu heeft het grootste Water Playhouse van Center Parcs vakantieparken in Duitsland en heeft o.a. twee gigantische emmers die water neerstorten over de zwemmers, 4 grote glijbanen en nog veel meer.
Park Bostalsee
Duitsland
Het Water Playhouse van Park Bostalsee is een platform met diverse waterspellen zoals glijbanen, waterpistolen en heel groot waterrad dat 140 liter water uitstort over de zwemmers.
Park Hochsauerland
Duitsland
Het Water Playhouse is een superleuke zwemattractie die je niet mag missen tijdens je bezoek aan het Aqua Mundo subtropisch zwemparadijs van Park Hochsauerland.
Le Bois Aux Daims
Frankrijk
Dubbel Water Playhouse: een platform met waterspellen zoals glijbanen, waterpistolen en een enorme emmer die 900 liter water uitstort over de hoofden van de zwemmers.
Les Bois-Francs
Frankrijk
Het Watet Playhouse is een echte toppattractie voor kinderen. Superleuk platform met waterspellen zoals waterpistolen, glijbanen en een grote emmer met water die een inhoud van 900 liter water uitstort over de zwemmers.
Le Lac d'Ailette
Frankrijk
Het Water Playhouse in het Aqua Mundo van Le Lac d'Ailette is een platform met leuke waterspellen speciaal voor kinderen. Zij kunnen zich hier uren vermaken met waterspellen zoals waterpistolen, glijbanen en een grote bucket met water die 900 liter water uitstort over de zwemmers.
Les Landes de Gascogne
Frankrijk
Ook het prachtige Aqua Mundo subtropisch zwemparadijs van Les Landes de Gascogne heeft een leuk Water Playhouse. Dit waterplatform heeft diverse waterspellen zoals glijbanen, waterpistolen en een enorme emmer met water die 900 liter water uitstort over de hoofden van zwemmers.