Nieuwe Generatie Kindercottage bij Center Parcs is superleuk

Center Parcs heeft een vernieuwd type kinderbungalow speciaal gericht op ouders met kinderen: De nieuwe generatie kindercottage. Deze is geweldig en is een waar speelparadijs voor kinderen.

De Nieuwe generatie Kindercottages bij Center Parcs zijn echt heel leuk voor gezinnen met kinderen. Boeken kan bij De Eemhof, Het Meerdal en Port Zélande.
Alle nieuwe generatie kindercottages hebben een speelkamer met leuk speelgoed, kindermeubilair met leuke kleurtjes, het privéterras is omheind (m.u.v. Port Zélande) en er is een speelhut met glijbaan.
TIP! BOEK KINDERCOTTAGE MET KORTING

Foto’s

Foto's van de nieuwe kinderbungalow op vakantiepark De Eemhof.
Nieuwe generatie kindercottage op De Eemhof
BEKIJK FOTO'S

Foto's van de nieuwe kinderbungalow op vakantiepark Het Meerdal
Nieuwe generatie kindercottage op Het Meerdal
BEKIJK FOTO'S

Nieuwe generatie kindercottage op Port Zélande
Nieuwe generatie kindercottage op Port Zélande
BEKIJK FOTO'S

Comfort voor de ouders
Ook aan de ouders is bij deze kinderbungalow gedacht: Bij aankomst zijn de bedden al opgemaakt, er is een luxe keuken aanwezig met o.a. vaatwasser, magnetron, koffiemachine en keukenpakket. De woonkamer heeft een flatscreen TV met mini hifi-set met CD-speler en in één van de slaapkamers is een tweede TV aanwezig. Buiten kunt u relaxt zitten op uw omheinde privéterras met tuinmeubilair terwijl uw kinderen veel speelplezier hebben in de speelhut met glijbaan. Kortom meer dan genoeg luxe aanwezig voor een heerlijk ontspannen bungalowvakantie!

3 Goede redenen om voor deze accommodatie te kiezen
1. Deze accommodatie is speciaal voor ouders en kinderen
2. Speelkamer met superleuk kinderspeelgoed en kleurrijk kindermeubilair
3. De privétuin is omheind en heeft een speelhut met glijbaan

De nieuwe generatie kindercottage kan geboekt worden op 3 Center Parcs parken: De Eemhof, Het Meerdal en Port Zélande.

Center Parcs De Eemhof

Center Parcs De Eemhof
De nieuwe generatie kindercottage kan op Center Parcs De Eemhof geboekt worden als type EH431. De cottage heeft 2 slaapkamers waarvan 1 slaapkamer met 2 boxsprings en 1 slaapkamer met stapelbed. De woonkamer beschikt over een flatscreen TV en Home Cinemaset met DVD-speler. In de slaapkamer van de ouders is een tweede TV aanwezig. De keuken is heel compleet met o.a. een een vaatwasser, magnetron en NESCAFE Dolce Gusto koffiemachine. De badkamer is netjes met een bad en wastafel, het toilet is apart. De speciale kinderkamer is helemaal ingericht op de belevingswereld van kinderen met o.a. leuk kinderspeelgoed en kindermeubilair. Buiten kan een omheind privéterras gevonden worden met tuinmeubilair en voor de kinderen een speelhut met glijbaan. Goed om te weten: de inrichting kan per kindercottage afwijken.

Services inbegrepen
– Bij aankomst zijn de bedden al voor u opgemaakt
– Bedlinnen
– Keukenpakket bestaande uit een handdoek en vaatdoek

Dit kan bijgeboekt worden
– Handdoekpakket p.p. (badlaken + handdoek)
– Wifi internet
– Kinderdekbedpakket
– Dagelijks vers gebakken broodjes die bij uw cottage worden bezorgd
– Extra kindermeubilair
– Voorkeursligging

Veel kinderactiviteiten op De Eemhof
Veel kinderactiviteiten op De Eemhof
Op vakantiepark De Eemhof is ontzettend veel te doen voor kinderen. Er zijn activiteiten die inbegrepen zijn bij uw verblijf zoals toegang tot subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo, basketbal, voetbal, buitenspeeltuin, HangOuts, Kids Disco en Kids Parade. En daarnaast activiteiten waarvoor betaald dient te worden (tip: maak gebruik van een Center Parcs aanbieding, bij veel aanbiedingen ontvangt u namelijk een waardebon voor gratis activiteiten). Betaalde activiteiten zijn bijvoorbeeld Action Factory, boogschieten, bowlen, paintballen, Family Bike, Kids Safari en Kids Workshop.
BEKIJK ALLE ACTIVITEITEN

Center Parcs Het Meerdal

Center Parcs Het Meerdal
Ook op Center Parcs Het Meerdal kan de nieuwe generatie kindercottage geboekt worden als type MD40. Deze kindercottage heeft 2 slaapkamers waarvan 1 slaapkamer met 2 éénpersoonsbedden en 1 slaapkamer met 1 stapelbed. In de woonkamer is een flatscreen TV, Home Cinemaset met DVD-speler en open haard aanwezig. In de slaapkamer van de ouders is een tweede flatscreen TV aanwezig. Er is een compleet uitgeruste keuken met o.a. vaatwasser, nette badkamer met bad en wastafel en apart toilet. Buiten vindt u een omheind privéterras met tuinmeubilair en een speelhut en glijbaan voor de kinderen.

Services inbegrepen
– Bedden zijn opgemaakt bij aankomst
– Bedlinnen
– Keukenpakket (handdoek + vaatdoek)

Dit kan bijgeboekt worden
– Handdoekpakket p.p. (bestaat uit een badlaken en handdoek)
– Wifi-toegang
– Iedere dag vers gebakken broodjes die bij uw cottage worden bezorgd
– Extra kindermeubilair
– Voorkeursligging

Superveel te doen voor kinderen en ouders op Het Meerdal
Superveel te doen voor kinderen en ouders op Het Meerdal
Op Het Meerdal zijn zoveel leuke activiteiten te ondernemen voor kinderen en ouders. Zo is er een indoor BALUBA speelparadijs, subtropisch zwembad Aqua Mundo, buitenspeeltuin, Familie Workshops, Familie fietsen en Funbikes, dierenverzorging, Kids Disco en nog veel meer. Diverse activiteiten zijn inbegrepen bij uw verblijf, voor andere activiteiten dient betaald te worden, bijvoorbeeld voor kanoverhuur, boogschieten, klimmen, Kids Haven, Mini-cars en laser battle.
BEKIJK ALLE ACTIVITEITEN

Center Parcs Port Zélande

Center Parcs Port Zélande
De nieuwe generatie kindercottage op Center Parcs Port Zélande kan geboekt worden als type PZ987. Deze cottage heeft 2 slaapkamers (1 slaapkamer met 2x een samenstaand éénpersoonsbed en 1 slaapkamer met 2x éénpersoonsbedden), één van de slaapkamers heeft een TV, 1 badkamer met douche, apart toilet, comfortabele woonkamer met flatscreen-tv en open haard, complete keuken met vaatwasser, magnetron, koffiezetapparaat, broodrooster en waterkoker en er is een terras met tuinmeubilair. Speciaal voor kinderen is er een speelkamer, kinderspeelgoed, aangepast kindermeubilair en speelhut met privé glijbaan.

Services inbegrepen
– Opgemaakte bedden bij aankomst
– Bedlinnen
– Keukenpakket (handdoek en vaatdoek)

Dit kan bijgeboekt worden
– Handdoekpakket (handdoek + badlaken) voor iedere gast
– Wifi internet
– Iedere dag versgebakken broodjes (bij uw cottage bezorgd)
– Voorkeursligging
– Extra kindermeubilair

Veel kinderactiviteiten op Port Zélande
Veel kinderactiviteiten op Port Zélande
Port Zélande is een heel kindvriendelijk vakantiepark. Er zijn zoveel leuke kinderactiviteiten om te ondernemen, bijvoorbeeld Subtropisch zwemplezier in Aqua Mundo, Adventure Factory, Familie Workshops, geitenboerderij, Kiddies-programma, Kids Workshop, ponyrijden, tampoline, speeltuin en Bubble Voetbal.
BEKIJK ALLE ACTIVITEITEN

De kidscottage is absoluut een topper voor ouders met jonge kinderen

Deze cottage is absoluut een topper voor ouders met jonge kinderen

Veel speelplezier voor de kinderen
De nieuwe generatie kindercottage is een uitstekende keuze wanneer u met jonge kinderen op vakantie gaat. De speelkamer is ontzettend leuk voor kinderen, hier kunnen zich prima vermaken met leuk speelgoed en er is speciaal kindermeubilair in de kamer aanwezig, zodat ze ook bijvoorbeeld ontspannen kunnen kleuren en knutselen aan een tafeltje. De kindercottage is heel vrolijk en heeft allemaal leuke kleurtjes. Het omheinde privéterras geeft u als ouder veel rust, want uw kind blijft veilig op uw eigen terrein. Buiten staat een speelhut met glijbaan. Kinderen kunnen zich in ieder geval binnen en buiten prima vermaken.

Comfort voor de ouders
Ook aan het comfort van de ouders is gedacht. In de woonkamer is een comfortabele hoekbank aanwezig, flatscreen TV en Home Cinemaset met DVD-speler. In de slaapkamer is een tweede flatscreen TV aanwezig. De keuken beschikt over extra’s zoals een magnetron, vaatwasser en koffiemachine. Terwijl uw kinderen lekker buiten aan het spelen zijn kunt u ontspannen zitten op uw privéterras waar tuinmeubilair aanwezig is.

Nieuwe generatie kindercottages op De Eemhof en Het Meerdal vrijwel hetzelfde
De nieuwe generatie kindercottages op zowel De Eemhof als Het Meerdal zijn vrijwel gelijk aan elkaar. Bij die van Het Meerdal is in sommige cottages een open haard aanwezig. Bij die van De Eemhof is een NESCAFE Dolce Gusto koffiemachine aanwezig. Beide vakantieparken zijn ook wel aan elkaar gewaagd wanneer het gaat om de hoeveelheid activiteiten die op het park zijn te ondernemen. Gelukkig zijn er bij beide parken diverse activiteiten inbegrepen bij de prijs en zijn dus niet alle activiteiten betaald.

Nieuwe generatie kindercottages op Port Zélande hebben een grote speelhut met glijbaan
De speelhut en glijbaan van de Nieuwe generatie Kindercottage op Port Zélande is echt groot en heeft een leuke strand/zee thema. Kinderen kunnen in de speelhut uren speelplezier beleven. Ook de glijbaan die aan de speelhut zit is superleuk. In de cottage kan een speciale speelkamer voor kinderen gevonden worden met kinderspeelgoed en aangepast kindermeubilair. Zowel binnen als buiten is er voor kinderen dus meer dan genoeg speelplezier aanwezig.

Veel te doen op de parken
Een groot voordeel van Center Parcs is dat u het park niet af hoeft om veel leuke dingen te doen. Op Center Parcs Het Meerdal, De Eemhof en Port Zélande is ontzettend veel te doen voor zowel jong als oud. Er zijn enorm veel activiteiten waaraan deelgenomen kan worden van paintballen tot Kids Safari, het kan allemaal. Kortom: trek eropuit en geniet!

Tip: Zo kunt u geld besparen op betaalde activiteiten

Wanneer u een gratis tegoedbon wilt ontvangen om betaalde activiteiten te kunnen ondernemen kunt u het beste gebruik maken van een Center Parcs aanbieding. Meestal ontvangt u naast korting ook activiteiten cadeau t.w.v. € 30 + gratis voorkeursligging t.w.v. € 33. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer u gebruik maakt van vroegboekkorting of boekt in een schoolvakantie.

De meest bijzondere activiteit die niets extra’s kost is onbeperkt toegang tot subtropisch zwembad Aqua Mundo. Op alle drie de parken: De Eemhof, Het Meerdal en Port Zélande is het subtropisch zwembad echt geweldig. In het zwemparadijs vindt u diverse zwemattracties zoals spectaculaire glijbanen, bubbelbaden en golfslagbad. Er is ook een mogelijkheid om samen met uw baby deel te nemen aan het Baby Vroege-Vogel-Zwemmen en Babyzwemmen.