Nieuwe glijbaan Hof van Saksen open vanaf 5 juli 2019

De nieuwe glijbaan op Hof van Saksen, de trechterglijbaan Saltato, gaat open op vrijdag 5 juli 2019. Het is de langste trechterglijbaan ter wereld met een lengte van 195 meter. Wil jij deze nieuwe glijbaan uitproberen? Boek dan snel je verblijf, want alleen gasten van vakantieresort Hof van Saksen hebben op 5 juli toegang tot deze nieuwe zwemattractie.

Ben je een echte glijbanenfan? Ga dan zeker eens naar Hof van Saksen, die hebben pas echt spectaculaire glijbanen!

Saltato is spectaculaire trechterglijbaan

Nieuwe glijbaan Hof van Saksen: Saltato, is een spectaculaire trechterglijbaan met een lengte van maar liefst 195 meter
De bouw van de nieuwe Saltato glijbaan startte op 1 april 2019. Deze nieuwe trechterglijbaan wordt bij de andere drie glijbanen gebouwd, omdat Landal GreenParks wil blijven innoveren en investeren in exclusieve waterpret.

De lengte van de trechterglijbaan is 195 meter lang, heeft 4 trechters en een doorsnede van 5 meter. Het is de allerlangste trechterglijbaan van de wereld. Wanneer je dus een unieke glijbaan wilt beleven moet je bij vakantieresort Hof van Saksen zijn.

De nieuwe Saltato glijbaan is een zwemattractie voor echte waaghalzen. Het is een fantastische beleving waarbij je in een 2-persoonsband door 4 trechters (doorsnede 5 meter) heen en weer wordt geslingerd. Tijdens de glijbaanrit schieten spectaculaire lichteffecten je voorbij. Deze maken de glijbaanrit extra compleet en intens.

Het eerste deel van de trechterglijbaan is kabbelend, dan begint het te golven en daarna beland je steeds met een een donderend geluid in een de volgende trechter (4 stuks in totaal). Een glijbaanrit door de Saltato vergeet je nooit meer.

Wil jij als eerst deze nieuwe glijbaan Saltato uitproberen?

Gasten van Hof van Saksen hebben de eer om de nieuwe glijbaan Saltato als eerste uit te mogen proberen. Wanneer jij ook een van de eersten wilt zijn, boek dan een verblijf bij Hof van Saksen in het weekend van 5 juli 2019.

Stap 1: Ga naar deze boekingspagina

Stap 2: Klik op de datumkeuze (hier staat standaard “binnen 8 weken”)

Stap 3: Ga naar het weekend van 5 juli 2019

Stap 4: Klik op “Zoek”

Stap 5: In het overzicht zie je precies wat de beschikbaarheid is dat weekend

Tip: Je verblijf bij Hof van Saksen is inclusief onbeperkt toegang tot het design zwembad met o.a. 4 spectaculaire glijbanen (inclusief de nieuwste Saltato trechterglijbaan), muzikaal peuterbad, 107 meter lange wildwaterbaan, whirlpools en waterattracties. Lekker weer buiten? Ook het recreatiemeer met strandspeeltuin zijn gratis toegankelijk voor parkgasten.

Voordeligste accommodaties om te boeken

Wil je graag zo voordelig mogelijk uit zijn wanneer je je verblijf gaat boeken bij Hof van Saksen? Kies bij de optie “Sorteer op:” of “Sorteren:” voor “Laagste prijs”. De beschikbaarheid van alle vakantieboerderijen wordt in dat geval meteen gesorteerd op prijs van laag naar hoog. Zo zie je snel welke vakantiewoning het voordeligste is om te boeken. Je hebt dan een luxe én voordeligere vakantie.