Nieuwe vrijstaande lodges op Roompot Boomhiemke

Aan de voet van de Hollumerduinen op het mooiste stukje van Ameland pal naast het mooie natuurgebied Jan Roepesheide ligt Roompot Boomhiemke. Dit park heeft 3 nieuwe vrijstaande lodges waar u kunt genieten van een heerlijke vakantie. Tijdens uw verblijf kunt u gebruikmaken van gratis Wifi in uw lodge.

Luxe lodge met korting op Roompot Boomhienke?

Dit zijn de 3 nieuwe lodges op Roompot Boomhiemke

Vuurtorenlodge 4
Vuurtorenlodge 4
Vuurtorenlodge 4 biedt plaats voor 4 personen, heeft 2 slaapkamers, 2 badkamers en een totale oppervlakte van 60 m². Bij deze lodge kunt u luxe verwachten zoals infrarood sauna, koffiepadapparaat, vaatwasser en boxspringbedden.

Beoordeling: Vuurtorenlodge 4 is zowel aan de buitenkant als binnenkant heel sfeervol. Mooie open ruimte in de woonkamer met gezellig zitgedeelte en flatscreen-TV. De keuken is van alle gemakken voorzien, zo is er een combimagnetron, Philips koffiepadapparaat en koelkast met intern vriesvak. De slaapkamers zijn heel sfeervol met mooie boxspringbedden. De badkamer heeft een luxe uitstraling met o.a. een douche met grote douchekop. Tegenover de badkamer ligt de infrarood sauna.

Vuurtorenlogde 6
Vuurtorenlogde 6
Vuurtorenlodge biedt plaats voor 6 personen, heeft 3 slaapkamers en 2 badkamers. De totale oppervlakte van deze lodge is 60 m². Bij deze lodge kunt u luxe verwachten zoals een koffiepadapparaat, vaatwasser, Auping bedden en extra televisie op de slaapkamer.

Beoordeling: Vuurtorenlodge 6 is bijna hetzelfde als type 4. De verschillen zijn dat er 1 extra slaapkamer aanwezig is en de infraroodsauna die bij type 4 wel aanwezig is ontbreekt bij dit type. Ook bij de 6-persoons lodge valt direct de goede sfeer en luxe op. Gezellige inrichting van de woonkamer, mooie keuken, nette badkamer en slaapkamers met heerlijke Auping bedden.

Amelandlodge 6
Amelandlodge 6

Amelandlodge 6 biedt plaats voor 6 personen, heeft 3 slaapkamers en 1 badkamer. De totale oppervlakte van deze lodge is 49 m². De luxe die u bij deze lodge kunt verwachten is o.a. een koffiepadapparaat, vaatwasser en Auping bedden.

Beoordeling: Amelandlodge 6 is wat kleiner dan Vuurtorenlogde 4 en 6, het verschil is 11 m² is oppervlakte. Deze lodge is prachtig om te zien. Zowel de buitenkant als de binnenkant zijn heel sfeervol en ademen rust en luxe uit. Tijdens een verblijf in deze lodge zal het u aan niets ontbreken: gezellige woonkamer met luxe zoals een flatscreen-TV en fijne zitbank, goed uitgeruste keuken met o.a. koffiepadapparaat en koelkast met intern vriesvak, mooie badkamer en slaapkamers met heerlijke Auping bedden.

Goede keuze

De nieuwe lodges op Roompot Boomhiemke zien er werkelijk prachtig en luxe. Opvallend is dat de lodges heel betaalbaar zijn. Wel goed om te weten is dat de nieuwe lodges huidiervrij en rookvrij zijn. Het gebruik van Wifi in uw lodge is geheel gratis, een welkome extra service van Roompot Vakanties.

Roompot Boomhiemke: Verrassend veel faciliteiten

Roompot Boomhiemke ligt niet alleen op het mooiste stukje van Ameland, het vakantiepark beschikt ook over veel faciliteiten die uw verblijf op het park heel aangenaam maken. Zo is er een minimarkt, wasserette, eetcafé/bar, bowlingbanen, gratis sport en animatie, Kids Club en Koos Konijn, overdekt zwembad, midgetgolf, recreatieprogramma en recreatieruimte, speeltuinen en Spa & Wellness. Naast uw verblijf in een heerlijke luxe lodge, zullen u en uw mede vakantiegangers zich dan ook uitstekend kunnen vermaken op Roompot Boomhiemke.