Ontbijt met Bollo de Beer bij Landal GreenParks

Ontbijt met Bollo de Beer bij Landal GreenParks
Wil je graag met Bollo de Beer bij een vakantiepark van Landal GreenParks ontbijten? Dat kan op 2 manieren: 1. Bollo de Beer kan aanschuiven bij je aan tafel in je accommodatie of je kunt Bollo de Beer ontmoeten tijdens Bollo’s Buffet (ontbijt of diner).

Bollo de Beer bij het ontbijt in je bungalow

Het gebeurt regelmatig dat Bollo de Beer een bezoekje brengt aan de bungalows op het park. Over hoe dit precies aangevraagd kan worden is Landal GreenParks niet helemaal duidelijk. Daarom hebben we dit zo goed mogelijk voor je uitgezocht.

Hoe kun je Bollo de Beer boeken voor het ontbijt in je bungalow?
Hoe kun je Bollo de Beer boeken voor het ontbijt in je bungalow?

Voor zover wij hebben kunnen zien dien je een vakantie te boeken waar Bollo de Beer rondloopt op het vakantiepark. Landal GreenParks geeft aan dat bij 41 parken Bollo de Beer rondloopt. Dat houdt in dat deze beer ook echt aanwezig is op het park, bijvoorbeeld op de aankomst- en vertrekdag. Het beste kun je bij de receptie van het park aangeven dat je graag Bollo de Beer wilt langs laten komen bij je bungalow. Een medewerker/medewerkster van de receptie kun je precies vertellen wat de mogelijkheden zijn. De familie Bellinga (bekend op Youtube als de Bellinga’s) kreeg het in ieder geval voor elkaar om Bollo op bezoek te krijgen tijdens het ontbijt.

Dit moet je echt eens zien: Jenno boekt een bezoek van Bollo de Beer voor Jolien
In de vlog “Dansen met Bollo de Beer in Landal, Vlog 518” zie je dat Jenno voor Jolien Bollo de Beer heeft geboekt voor een bezoek bij de bungalow. Om 11.00u gaat de bel, Jolien loopt naar de voordeur van het vakantiehuisje en ziet daar Bollo de Beer staan met een lid van het Fun & Entertainment-team van Landal GreenParks. Je ziet mooi in deze video dat Bollo de Beer best wel een grote knuffelige beer is die niet praat, maar wel duidelijk uitbeeldt hoe hij zich voelt.

Jenno heeft speciaal voor Jolien een bezoek van Bollo de Beer bij het vakantiehuisje geregeld, omdat zij een enorme fan is van deze bruine beer (Jolien loves Bollo). Ze is hier dan ook super blij mee en geeft de super zachte beer een dikke knuffel.

De Fun & Entertainment lid van Landal GreenParks die met de beer is meegekomen naar het huisje vraagt aan Jolien of zij misschien nog iets van Bollo de Beer wilt weten. Jolien wil graag weten of Bollo de Beer eigenlijk ook een winterslaap houdt. Hierop knikt bollo “Nee”. Dat komt omdat hij altijd actief is op de Landal parken en geen tijd heeft om een winterslaap te houden. Een winterslaap voor Bollo de Beer zou juist jammer zijn, want dan zou deze lieve beer de hele winter niet te zien zijn.

Jenno heeft ook nog een vraag voor Bollo en dat is of Bollo ook zwemt in de zwembaden van Landal, omdat Jenno en Jolien de beer daar nog nooit hebben gezien. Ook op die vraag knikt Bollo “Nee”. Bollo de Beer houdt niet zo van water. De tweede vraag van Jenno is of Bollo weleens gaat vissen. Op deze vraag knikt Bollo “Ja”. Bollo de Beer is dus weleens aan het water te vinden, maar er dus niet in. Tot slot wil Jolien nog een leuk dansje doen met Bollo.

Ontmoet Bollo de Beer bij Bollo’s Buffet (ontbijt of diner)

Op een aantal parken van Landal GreenParks kun je aanschuiven bij Bollo’s Buffet. Dat zijn familierestaurants waar je op basis van buffet (ontbijt en diner) kunt eten. O.a. de parken Landal Het Vennenbos (Noord-Brabant), Landal Aelderholt (Drenthe) en Landal Coldenhove (Gelderland) hebben Bollo’s Buffet beschikbaar. Tijdens het buffet komt Bollo de Beer een kijkje nemen. Kinderen kunnen met Bollo de Beer op de foto, knuffelen en gek doen.

Bollo's Buffet
Bollo’s Buffet

Landal heeft op een aantal van haar parken Bollo’s buffet beschikbaar. Dit buffet (ontbijt of diner) bestaat uit allerlei lekkers waaronder favoriete lekkernijen speciaal voor kinderen. Het Bollo’s buffet is op kinderhoogte zodat kinderen zelf kunnen kiezen wat ze op willen scheppen. Kinderen kunnen hun eten opscheppen op een speciaal Bollo bord. Voor, tijdens of na het eten is het mogelijk voor kinderen om te kijken naar filmpjes met de avonturen van Bollo. Je vindt dit buffet o.a. bij het kindvriendelijke vakantiepark Landal Het Vennenbos.

Wie is Bollo de Beer?

Wie is Bollo de Beer?
Bollo de Beer is de ‘mascottebeer’ van Landal GreenParks, heeft leuke vriendjes zoals Puk en Pelle en de allergrootste kindervriend (Tip: Koos Konijn van Roompot Vakanties is ook heel lief). Bollo praat niet, maar houdt wel van knuffelen, foto’s maken en knutselen. Op diverse Landal parken heeft hij een eigen huisje. Hier kunnen kinderen een kijkje nemen en post in zijn brievenbus doen. Bollo de Beer stuurt zelfs post terug! Tip: Het is ook mogelijk om een e-mail naar Bollo te sturen via het digitale formulier.

Bollo loopt rond op het park
Op diverse Landal parken kun je Bollo de Beer tegen het lijf lopen. De grootste kans om hem te ontmoeten is tijdens de aankomst- en vertrekdag. Dan begroet hij parkgasten die op het park arriveren en hij zwaait ze uit bij vertrek.

Ontbijt met Bollo in je vakantiehuisje of in het restaurant
Bollo de Beer schuift bij parkgasten op verzoek aan bij het ontbijt in het vakantiehuisje. Landal GreenParks is niet duidelijk over hoe je precies Bollo de Beer voor het ontbijt kunt boeken in je accommodatie. Belangrijk is in ieder geval dat je bij een Landal park een vakantie boekt waar Bollo de Beer aanwezig is, dit is bij 41 Landal vakantieparken het geval. Informeer bij de receptie op het park wat de mogelijkheden zijn m.b.t. Bollo de Beer bij je accommodatie langs laten komen tijdens het ontbijt.

Makkelijker is om een Landal park te boeken waar Bollo’s buffet aanwezig is. In het restaurant kun je dan lekker ontbijten en Bollo de Beer brengt het restaurant een bezoekje. Kinderen kunnen de beer dan ontmoeten, knuffelen en/of mee op de foto gaan. Tijdens het buffet kan iedereen zelf kiezen wat hij/zij wil eten. Een ideale keuze voor gezinnen met kinderen. In het restaurant worden leuke video’s van Bollo de Beer getoond.

Shows en voorlezen
Twee nieuwe shops op de parken van Landal GreenParks zijn Bollo’s Speurtocht en de Wensster. Deze shows zitten boordevol leuke liedjes. Ook leuk is de Bollo’s voorleesactiviteit. Iemand van het Landal Fun & Entertainment-team met Bollo de Beer naast zich leuke Bollo verhalen voor uit het extra grote Bollo boek. Tip: Voor thuis is een kleine uitgave van dit leuke Bollo voorleesboek te koop. Bij het boek zit een CD met alle liedjes en gesproken voorleesverhalen.

Activiteiten met Bollo
Op veel Landal parken worden leuke activiteiten met Bollo georganiseerd. Wat dacht je van knutselen, koekjes bakken, Bollo show bezoeken of spelen in de Bollo Club? Na alle activiteiten kunnen kinderen ook nog dansen in de kinderdisco. Bollo is bij veel activiteiten aanwezig, want deze beer houdt van spelen en dansen.

Leuk voor kinderen: Vernieuwde Bollo-app

Leuk voor kinderen: Vernieuwde Bollo-app
Landal GreenParks heeft een vernieuwde Bollo-app beschikbaar. Deze app is gratis en beschikt over diverse onderdelen: spellenwereld met de spellen Egeltje Prik en Memory, drie omgevingen (bos, strand en berg) waarin kinderen samen met Bollo op ontdekkingsreis kunnen met leuke spelletjes en verhaaltjes en er kan worden gekeken naar afleveringen van het TV-programma ‘De avonturen van Bollo’. De gratis Bollo-app is beschikbaar voor iOs en Android.