Ontdek het nieuwe indoor speelparadijs van Vakantiepark Orveltermarke (Landal)

Ontdek het nieuwe indoor speelparadijs van Vakantiepark Orveltermarke (Landal)
Vakantiepark Orveltermarke (Drenthe) van Landal GreenParks heeft een nieuw indoor speelparadijs: De Boerderij. Het speelparadijs is maar liefst 400m2 groot en heeft o.a. een hindernisbaan, glijbanen en levend ganzenbord. In het gebouw zijn ook een nieuwe FunBowl bowlingbaan, horeca (Bakhuus), pannakooi en animatieruimte gevestigd.

Wil jij dit superleuke indoor speelparadijs ontdekken?
Bekijk de prijzen en beschikbaarheid van Vakantiepark Orveltermarke!

De Boerderij

De Boerderij
Het gebouw heet De Boerderij. Hier vind je het nieuwe indoor speelparadijs, FunBowl bowlingbaan, pannakooi, animatieruimte (Fun & Entertainment + Bollo de Beer) en horecapunt Bakhuus. De Boerderij is het gehele jaar geopend.

Indoor speelparadijs

Indoor speelparadijs
Kinderen kunnen naar hartenlust klimmen, klauteren, rennen en zwieren in het nieuwe indoor speelparadijs. Het is een hele grote overdekte speelruimte met een hindernisbaan, glijbanen, ballenbak, mega speeltoren, klimwand en levend ganzenbord.

FunBowl bowlingbaan

FunBowl bowlingbaan
De superleuke FunBowl bowlingbaan is een nieuwe gezellige ruimte waar je met het hele gezin fijn kunt bowlen. Scores worden automatisch bijgehouden in het digitale systeem en getoond op een digitaal scherm. Speciaal voor kinderen kunnen bumpers geactiveerd worden en er zijn kleinere bowlingballen zodat makkelijker gegooid kan worden.

Pannakooi

In de overdekte pannakooi kan met veel plezier gevoetbald worden. Omdat dit voetbalveldje overdekt is kan hier het hele jaar door met veel plezier gevoetbald worden, weer of geen weer.

Het Bakhuus

Het Bakhuus
Het Bakhuus is een nieuw horecagedeelte waar je terecht kunt voor een lekkere kop koffie met gebak, schepijs, snacks, heerlijke broodjes of pizza’s. Een ideale ruimte om met het hele gezin iets lekkers te drinken en eten of voor de (groot)ouders een moment van ontspanning terwijl de kinderen zich kunnen uitleven in het indoorspeelparadijs maar toch dichtbij hun kroost willen zijn om een oogje in het zeil te houden.

Animatieruimte / Multifunctionele ruimte

Animatieruimte / Multifunctionele ruimte
In het gebouw is ook een gedeelte ingericht als animatieruimte / multifunctionele ruimte. In deze ruimte is voornamelijk het Fun & Entertainment-team aanwezig. Dit team organiseert gedurende het jaar allerlei leuke activiteiten voor kinderen zoals knutselen. Ook Bollo de Beer kun je hier ontmoeten.

De ruimte is multifunctioneel, omdat deze naast animatieruimte ook beschikbaar is voor vergaderingen, bijeenkomsten etc. Een theateropstelling voor ongeveer 100 gasten is mogelijk.

Duurzaam gebouwd

Bij de bouw van De Boerderij is gekeken naar duurzaamheid. Het nieuwe gebouw is volledig gasloos, de zuidkant van het dak ligt vol met zonnepanelen en er is alleen LED-verlichting toegepast. In en aan het gebouw zijn verschillende nestkasten aangebracht. Oude bomen op het terrein zijn zoveel mogelijk behouden.

Vakantiepark Orveltermarke is geliefd bij gezinnen met kinderen

Vakantiepark Orveltermarke wordt zeer goed beoordeeld en is heel geliefd bij gezinnen met kinderen.

De Boerderij met o.a. het superleuke grote indoorspeelparadijs, mooie nieuwe horeca Het Bakhuus en FunBowl bowlingbaan is een prachtige aanwinst voor het vakantiepark. Dit is dan ook één van de beste parken in Drenthe voor een leuke gezinsvakantie.

Het park ligt in een mooie groene omgeving. Hier kun je mooie wandel- en fietstochten maken. Het parkpersoneel is heel vriendelijk. De accommodaties zijn comfortabel en fijn om in te verblijven.

Tip! Kinderaccommodaties (kinderbungalows)

Tip! Kinderaccommodaties (kinderbungalows)
Vooral leuk om in te verblijven voor gezinnen met kinderen zijn de kinderaccommodaties. Bij Vakantiepark Orveltermarke zijn dit kinderbungalows voor 4-6 personen. Deze bungalows zijn ingericht op de belevingswereld van kinderen en beschikken over veel kindervoorzieningen zoals een kinderstoeltjes, speelgoed, kinderspeel-/slaapkamer, kindveilige stopcontacten en keukenkastjes, toiletverkleiner, aankleedtafel, kinderbox, houten ledikant, traphekje, omheinde tuin en nog veel meer.