Openingstijden zwembad Landal De Reeuwijkse Plassen

Openingstijden zwembad Landal De Reeuwijkse Plassen
Wil je graag gaan zwemmen in het overdekte zwembad van Landal Reeuwijkse Plassen? Dan is het wel zo makkelijk om te weten wat de openingstijden zijn zodat je niet voor een gesloten deur komt te staan.

Openingstijden

Maandag: 09:00 – 21:00
Dinsdag: 09:00 – 21:00
Woensdag: 09:00 – 21:00
Donderdag: 09:00 – 21:00
Vrijdag: 09:00 – 21:00
Zaterdag: 09:00 – 21:00
Zondag: 09:00 – 21:00

Zo ben je altijd op de hoogte van de actuele openingstijden

Landal GreenParks heeft een gratis app waarin je precies kunt zien wat de actuele openingstijden van het zwembad zijn. Mochten er afwijkende openingstijden zijn, bijvoorbeeld tijdens de feestdagen, dan weet je dat als eerste. In de app vindt je ook de tijden van de activiteiten in het zwembad zoals Aquafit en conditiezwemmen in de ochtend.

Tip: In de Landal app vind je niet alleen de openingstijden van het zwembad, maar ook van alle andere activiteiten die je kunt ondernemen op vakantiepark De Reeuwijkse Plassen. Zo kun je bijvoorbeeld de openingstijden van de fietsverhuur, indoor speelzolder, natuurspeeleiland, en Parkshop zien.

Goed om te weten: De openingstijden van het zwembad kun je helaas niet zien via landal.nl. Wanneer je de app op je smartphone installeert heb je de openingstijden altijd bij je. Zorg er wel voor dat je een internetverbinding hebt op je smartphone.

Locatie

Locatie zwembad Landal De Reeuwijkse Plassen
Zoals je op de parkplattegrond kunt zien ligt het zwembad bij de ingang van het vakantiepark. Het zwembad kun je vinden in het centrale gebouw. Hier vind je ook faciliteiten zoals de indoorspeelplaats, Parkshop, fietsverhuur en receptie.

Let eventueel op de zwemlestijden van Zwemschool Het Groene Hart

Zwemschool Het Groene Hart houdt zwemlessen in het zwembad van Landal De Reeuwijkse Plassen. Het kan op deze zwemlestijden iets drukker zijn in het zwembad, in die zin dat een gedeelte van het zwembad door deze zwemschool gebruikt wordt voor zwemlessen en daardoor niet het gehele zwembad beschikbaar is voor parkgasten.

Over het zwembad

Het overdekte zwembad van Landal De Reeuwijkse Plassen is een mooi binnenzwembad met veel zwemplezier voor jong en oud. Je kunt hier ’s morgens heerlijk rustig baantjes zwemmen en ’s middags en ’s avonds met veel plezier vrijzwemmen. Speciaal voor de allerkleinsten is er een peuterbad waar ze veilig kunnen spetteren. Langs de zijkant van het zwembad staan comfortabele ligstoelen waar je kunt bijkomen van het zwemmen. Is het buiten lekker warm? Er is ook een recreatiestrand waar je een frisse duik kunt nemen in de recreatieplas.

Beleef ook eens een subtropisch zwemavontuur bij één van de 9 Landal parken met een (subtropisch) zwemparadijs.
Tip:
Hou je van zwemmen en wil je eens een onvergetelijk zwemavontuur beleven? Boek dan eens een vakantie bij één van de 9 Landal parken met een (subtropisch) zwemparadijs. Een zwemparadijs is fantastisch met hele leuke zwemattracties zoals snelle glijbanen, wildwaterbaan, golfslagbad en nog veel meer!