vakantieparkmagazine.nl

Oud & Nieuw 2017/2018 Aanbiedingen

Vakantiehuisje boeken voor jaarwisseling 2017/2018? Vier dit prachtige feest op een vakantiepark in binnen- of buitenland. Wilt u graag met hoge korting een verblijf met Oud & Nieuw boeken? Kies dan voor een aanbieding of last minute.

Landal GreenParks: Tot 30% korting

Landal GreenParks: Tot 30% korting
Oud & Nieuw vieren bij Landal GreenParks is heel gezellig. Het nieuwe jaar inluiden hoeft bovendien niet duur te zijn, want wanneer u bij Landal uw Oud & Nieuw vakantie boekt ontvangt u tot 25% korting. Houdt u niet van vuurwerk? Kijk dan eens naar een van de vuurwerkvrije bungalowparken.
BEKIJK LANDAL AANBIEDING BEKIJK LAST MINUTES

Winter Slagharen: Meer dan 30 attracties en shows

Winter Slagharen: Meer dan 30 attracties en shows
Wilt u graag een spectaculaire jaarwisseling meemaken? Kies dan voor Vakantiepark Slagharen. Tijdens Winter Slagharen zijn er meer dan 30 attracties en shows. Uw verblijf bij Slagharen met Oud & Nieuw is inclusief toegang tot Attractiepark Slagharen, subtropisch zwembad Aqua Mexicana en shows en entertainment. Slagharen heeft superleuke bungalows waar u uit kunt kiezen!
BEKIJK WINTER SLAGHAREN AANBIEDING BEKIJK LAST MINUTES

Landal Hof van Saksen: Geniet van de jaarwisseling in luxe

Landal Hof van Saksen: Geniet van de jaarwisseling in luxe
Wanneer u graag de jaarwisseling in luxe wilt vieren met zijn twee, familie of met vrienden dan is Landal Hof van Saksen de juiste keuze. U verblijft op het unieke resort in een luxe boerderij. Op het vakantiepark kunt u diverse culinaire restaurants vinden waar u een heerlijk uit eten kunt gaan. Maak ook zeker eens gebruik van de luxe Spa & Wellness op het park en ga het nieuwe jaar 2018 met nieuwe energie in.
BEKIJK HOF VAN SAKSEN AANBIEDING BEKIJK LAST MINUTES

Roompot: Voordelig weg met Oud & Nieuw

Roompot: Voordelig weg met Oud & Nieuw
Wilt u de jaarwisseling tegen een betaalbare prijs vieren op een vakantiepark? Kijk dan eens naar de vakantieparken van Roompot. Zowel in Nederland als daar buiten, bijvoorbeeld Duitsland, België en Frankrijk, kunt u tegen een aantrekkelijke prijs een weekendje, midweek of week boeken.
BEKIJK ROOMPOT AANBIEDING BEKIJK LAST MINUTES

Center Parcs: Vuurwerkspektakel op alle parken

Center Parcs: Vuurwerkspektakel op alle parken
Vier het begin van het nieuwe jaar bij Center Parcs en geniet van al het moois dat de bungalowparken van Center Parcs te bieden hebben met Oud & Nieuw. Zo is er live muziek in de Market Dome waar u een lekker hapje en een drankje kunt nuttigen of een dansje kunt wagen. Om 12 uur is er een vuurwerkspektakel. Mocht u absoluut niet van vuurwerk houden, dan kunt u wellicht beter kiezen voor een vuurwerkvrij vakantiepark. Goed om te weten: de invulling van de nieuwjaarsshow is op Parc Sandur en Le Bois aux Daims anders dan op andere parken. Wilt u graag een lekker hapje gaan eten met Oud & Nieuw? Dan hoeft u het park niet af. Op alle Center Parcs parken kunt u namelijk genieten van overheerlijke culinaire arrangementen in de restaurants en op nieuwjaarsdag van een uitgebreide nieuwjaarsbrunch. Dat geldt ook voor activiteiten die u wilt ondernemen, u hoeft het park niet af, want op de parken van Center Parcs is van alles te doen, van bowlen tot skiën, het is allemaal mogelijk.
BEKIJK CENTER PARCS AANBIEDING BEKIJK LAST MINUTES

Beekse Bergen: Geniet van het Afrikaanse avontuur

Beekse Bergen: Geniet van het Afrikaanse avontuur
Beekse Bergen is ook in de winter een geweldig bungalowpark om naartoe te gaan. Zo ook met Oud & Nieuw waarbij u kunt genieten van een comfortabele bungalow, bijvoorbeeld de populaire Jungalow. Uw verblijf is inclusief gratis Wifi en AttractiePas voor 7 dagattracties, waaronder voor Safaripark Beekse Bergen. U kunt op drie verschillende safaritochten gaan: bussafari, autosafari en wandelsafari. Tijden een safaritocht ontdekt u hoe de Afrikaanse dieren de winter doorbrengen.
BEKIJK BEEKSE BERGEN AANBIEDING BEKIJK LAST MINUTES

Dierenbos: Een warme en gezellige jaarwisseling

Dierenbos: Een warme en gezellige jaarwisseling
Beleef de jaarwisseling 2017-2018 in een vakantiehuisje op het mooie en gezellig Vakantiepark Dierenbos. Dit park ligt in een bosrijke omgeving en is omringd met dieren. Op en rondom het park is van alles te doen: maak een wandeling door de prachtige omgeving van het park of neem een duik in het overdekte zwembad, speel een potje bowling op de bowlingbaan of verzorg de dieren op de kinderboerderij. Verder zijn er diverse activiteiten van het animatieteam waaraan deelgenomen kan worden. Uw verblijf op Vakantiepark Dierenbos is inclusief gratis Wifi in uw accommodatie en AttractiePas. Hiermee hebt u toegang tot diverse dagattracties waaronder Sportiom en Safaripark Beekse Bergen.
BEKIJK DIERENBOS AANBIEDING BEKIJK LAST MINUTES

Hogenboom: Verblijf met Oud & Nieuw voor een betaalbare prijs

Hogenboom: Verblijf met Oud & Nieuw voor een betaalbare prijs
Bij Hogenboom kunt u zowel in Nederland als over de grens mooie vakantieparken vinden waar u een heerlijke Oud & Nieuw kunt hebben. Of u nu met twee, met familie of vrienden op vakantie gaat er is altijd wel een accommodatie die u zal aanspreken. Het aanbod bij Hogenboom is groot en de faciliteiten op de parken zijn uitstekend. Tijdens Oud & Nieuw hoeft niemand zich te vervelen: geniet van een diner in het restaurant, speel een potje bowling, ga de dansvloer op, kortom er is bij Hogenboom veel te doen. Op nieuwjaarsmorgen kunt u zich laten verwennen met een uitgebreid ontbijt, om daarna bijvoorbeeld een heerlijke wandeling door het bos te maken of kies voor een lange wandeling langs het strand.
BEKIJK HOGENBOOM AANBIEDING BEKIJK LAST MINUTES

Sunparks: Vier Oud & Nieuw in België

Sunparks: Vier Oud & Nieuw in België
Sunparks heeft prachtige vakantieparken met hele mooie vakantiehuizen die veel privacy hebben. Er zijn zelfs vakantiehuizen tot 20 personen beschikbaar. Sunparks is dus ook een goede keuze wanneer u met een grote groep mensen jaarwisseling 2017-2018 wilt vieren. Op en rond de parken is tijdens Oud & Nieuw van alles te doen. Ga bijvoorbeeld heerlijk wandelen in de prachtige omgeving, kinderen kunnen zich uren vermaken in de overdekte speeltuin van Kids World en in de buurt van Sunparks De Haan en Sunparks Oostduinkerke kunt u een gezellige kerstmarkt bezoeken (Oostende en Brugge). Op het Groot Strand in Oostende kunt u op Oudjaarsdag genieten van een prachtige vuurwerkshow.
BEKIJK SUNPARKS AANBIEDING BEKIJK LAST MINUTES

Oostappen: Vier Oud & Nieuw op een gezellig familiepark

Oostappen: Vier Oud & Nieuw op een gezellig familiepark
Bij Oostappen kunt u al voor minder dan 100 euro een vakantie boeken voor de periode Oud & Nieuw. U kunt kiezen uit diverse vakantieparken. Er zijn leuke en gezellige accommodaties beschikbaar van MobileHome tot appartement en alles tegen betaalbare prijzen. Tijdens Oud & Nieuw kan er van alles ondernomen worden, bijvoorbeeld: zwemmen in het subtropische zwemparadijs, spelen in het indoor speelpaleis, er zijn diverse sportfaciliteiten en u kunt lekker uit eten gaan in het restaurant op het park. Bent u fan van de Efteling? Kijk dan eens naar de tijdelijke Oud & Nieuw aanbieding: Oostappen Efteling Arrangement.
BEKIJK OOSTAPPEN AANBIEDING BEKIJK LAST MINUTES