Plattegrond Center Parcs De Kempervennen

Op de parkplattegrond van Center Parcs De Kempervennen (Noord-Brabant) staat aangegeven wat je waar op het park kunt vinden. Bijvoorbeeld de accommodaties en faciliteiten zoals Aqua Mundo, restaurants, waterfietsen, bowling en Montana Snowcenter.

Plattegrond Center Parcs De Kempervennen

Downloaden in PDF formaat

1. Ga naar deze pagina van Center Parcs De Kempervennen

2. Kies “Open de plattegrond”

3. De meest recente plattegrond wordt automatisch gedownload in PDF-formaat.

Bekijken via Center Parcs App

1. Open de Center Parcs App

2. Kies “Ontdek onze parken!”

3. Kies onder “Onze parken in Europa” voor “De Kempervennen” (eventueel sneller te vinden door eerst “Nederland” te kiezen)

4. Kies voor “Plattegrond”

Tip! De plattegrond van De Kempervennen in PDF-formaat kan niet gedownload worden vanuit de app. Ga naar deze pagina en kies “Open de plattegrond” om de meest recente plattegrond automatisch te downloaden in PDF-formaat op je smartphone.

Plattegrondanalyse

Onderstaande plattegrondanalyse kan je o.a. helpen wanneer je een voorkeursboeking gaat doen of voor extra informatie over dit park.

Wij proberen deze plattegrondanalyse zo compleet mogelijk te maken en up-to-date te houden.

Bron: Plattegrond Center Parcs De Kempervennen

Inchecken
Je kunt de keuze maken om via een e-ticket in te checken aan de voorzijde van het park. Je kunt ook naar de receptie gaan (ook gevestigd aan de voorzijde van het park). In het laatste geval kun je tijdelijk even je auto parkeren op de grote parkeerplaats aan de voorzijde van het park.

5 Parkeerplaatsen
Aan de voorzijde zijn 2 grote parkeerplaatsen te vinden, in de omgeving van de E-ticket check-in, Guest Services (1), Receptie (2), Wasserette (4) en Bootcamp / Laser Kleiduivenschieten (6).

Bij de 4-persoons woonboten ligt een eigen parkeerterrein waar gasten die in de woonboten verblijven hun auto kunnen parkeren.

Aan de achterzijde ligt een parkeerterrein. Deze is handig voor wanneer je een cottage aan de achterzijde van het park hebt. Bijvoorbeeld één van de Eden cottages.

Vlakbij het Montana Snowcenter is ook nog een parkeerterrein aanwezig. Dit parkeerterrein is handig voor wanneer je een bezoek brengt aan het Snow Center of in één van de cottages daar vlakbij verblijft zoals een 4-persoons VIP cottage, 8-persoons Premium cottage of 10-persoons Premium cottage.

Park heeft 9 zones (met dierensymbool), handig ter herkenning
Je kunt je accommodatie eenvoudig (terug)vinden aan de hand van de 9 zones die worden aangeduid met een diersymbool zoals een eend, slak of vlinder.

Cottages aan of vlakbij het water
De Kempervennen heeft nogal wat gedeeltes met water op het park. Het mooiste liggen de cottages gelegen aan de grotere plassen.

Bijvoorbeeld de cottages bij het duikwater: Zone 2, Zone 8 en een gedeelte van Zone 1. De woonboten en cottages bij Zone 3 en Zone 4 liggen ook mooi bij het water.

Rustig gelegen cottages liggen aan de rand van het park.
Als je bij Center Parcs De Kempervennen een heerlijk rustig verblijf wilt dan zijn de cottages aan de buitenrand de beste keuze. Dat kan bijvoorbeeld in de cottages in Zone 7, Zone 6, Zone 3 en Zone 1.

De cottages in Zone 0 liggen ook aan de rand van het park, alleen zit je dan wel vlakbij de grote parkeerplaats aan de voorzijde van het park. Daar vind je iets minder rust.

Cottages vlakbij de Market Dome
Wil je graag met je cottage vlakbij de Market Dome zitten? Kijk dan eens naar de cottages die zich in de ring rond de Market Dome (25) bevinden. Dit centrum beschikt over diverse faciliteiten zoals restaurants, winkels, bowling en gamehal. Hier ligt ook het Aqua Mundo subtropisch zwembad (24).

De cottages in Zone 5, Zone 2 en Zone 4 liggen vlakbij.

Cottages ver weg van de faciliteiten
Center Parcs De Kempervennen is een groot vakantiepark. Er zijn cottages die best wel ver van de faciliteiten zoals de Market Dome (25) en Aqua Mundo (24) liggen. Dat is vooral het geval bij de cottages in Zone 3, Zone 7 en Zone 8.

Mocht je lopen te ver vinden, dan zou je kunnen overwegen om fietsen te huren bij het Cycle Center (3).

In één van de wateren (duikgebied) mag niet worden gevist
In het gedeelte waar ook gedoken wordt mag je niet vissen. Op de plattegrond wordt dit aangegeven met een verbodsteken verboden te vissen. Bij dit water ligt de Duikschool (21).

Market Dome: Leuk centrum met diverse faciliteiten
De Market Dome (25) is het centrum van het park. Hier vind je diverse faciliteiten zoals restaurants, supermarkt, cadeaushops, gamehal en bowlingbanen. Heel gezellig centrum waar parkgasten graag heen gaan tijdens hun verblijf.

Naast de Market Dome ligt het Aqua Mundo subtropisch zwembad (24) en vlakbij de Kids Club (26) en Multi Activity Tower (23).

Wil je graag in de directe omgeving van de Market Dome in een cottage verblijven? Kijk dan eens naar de cottages in Zone 5, Zone 4 en Zone 2.

Aqua Mundo: superleuk subtropisch zwemparadijs
Het Aqua Mundo subtropisch zwemparadijs (24) van De Kempervennen is razend populair bij parkgasten. Het subtropisch zwembad ligt tegen de Market Dome (25) aan en is gelegen vlakbij de grote waterplas redelijk vooraan het park.

Als je graag een accommodatie vlakbij het zwemparadijs wilt, kijk dan eens naar de cottages in Zone 4, Zone 5 of eventueel Zone 2.

Fietsverhuur aan de voorzijde van het park
Fietsen huren is bij veel parkgasten populair tijdens hun verblijf. De fietsverhuur wordt op de plattegrond aangegeven met nummer 3 en heet “Cycle Center”. De fietsverhuur ligt aan de voorzijde van het park, naast de receptie (2).

Waterfietsen
Center Parcs De Kempervennen heeft een klein gedeelte waar je kunt waterfietsen (10). Vanuit je waterfiets kun je o.a. de Multi Activity Tower (23) en Hangout (22) zien. Het waterfietsgedeelte was eerst veel groter, maar door de komst van waterskicentrum (11) is dit een stuk kleiner geworden. Het is nu meer een strook waar je kunt waterfietsen.

Kinderboerderij: altijd populair bij gezinnen met kinderen
De kinderboerderij is één van de meest populaire activiteiten bij gezinnen met kinderen. De kinderboerderij (5) kun je vinden vooraan het park. Bij de kinderboerderij ligt ook een speeltuintje. De kinderboerderij ligt o.a. vlakbij het Aqua Park (28).

Kids Club
Speciaal voor kinderen worden in de Kids Club (26) leuke activiteiten georganiseerd zoals Kids Workshops en Kids Make Over. De Kids Club ligt vlakbij de Market Dome (25) en Aqua Mundo (24).

Wil je graag vlakbij de Kids Club verblijven zodat jouw (klein)kinderen snel hier naartoe kunnen? Kijk dan eens bij de cottages in Zone 4 of Zone 5.

Kids Safari: Rijden in kleine jeeps
Kinderen kunnen zich vermaken in een kleine jeep bij de Kids Safari (7). Deze activiteit ligt vooraan het park, vlakbij de kinderboerderij (5).

Strand
Houd je van strand? Center Parcs De Kempervennen heeft een heus strand en dat is best groot. Het ligt bij één van de grotere waterplassen op het park. Het strand ligt vooraan het park. Vanuit het strand kun je ook de woonboten in de verte zien liggen. Het strand is gelegen vlakbij de kinderboerderij (5) en Aqua Park (28).

Leuke minigolfbaan: Adventure Golf
Als je minigolfen heel leuk vindt, moet je echt eens Adventure Golf (14) proberen. Deze ligt vlakbij de ottervijver (12) en waterfietsen & Kids Haven (10).

Breng eens een bezoek bij de otters
Center Parcs De Kempervennen heeft een ottervijver (12). Echt heel leuk om eens naartoe te gaan, zeker wanneer ze worden gevoerd kun je je ogen uitkijken. De ottervijver kun je vinden in de buurt van de waterfietsen (10) en Adventure Golf.

Action Factory: Activiteiten voor alle leeftijden
De Action Factory (16) is bij parkgasten van De Kempervennen één van de populairste plaatsen om te zijn. Dit is een overdekt centrum met activiteiten voor alle leeftijden zoals klimmen, spelen en racen (3 speelelementen). Je kunt hier ook terecht voor een hapje en drankje in het café.

De Action Factory ligt redelijk vooraan het park vlakbij de High Adventure Experience (15) en Laser Battle & Archery Tag (20). Bij de Action Factory ligt ook nog een buitenspeeltuintje.

Aquapark: Extra veel waterplezier tijdens warme dagen
Is het buiten lekker weer en wil je extra veel waterplezier beleven? Breng dan eens een bezoek aan het Aquapark (28). Dit is een water speelparadijs met 40 onderdelen. Dit is wel echt een seizoensgebonden activiteit en daarom niet het gehele jaar geopend. In de maanden dat het te koud is het watergedeelte waar de onderdelen van het Aquapark staan leeg.

Het Aquapark ligt vlakbij het waterskicentrum (11) en waterfietsen & Kids Haven (10).

Het hele jaar door skiën en snowboarden kan bij het Montana Snowcenter
Center Parcs De Kempervennen heeft een superleuk Montana Snowcenter (27) waar je het hele jaar door kunt skiën en snowboarden. Skilatten en snowboards zijn te huur als je dat wilt. Het Montana Snowcenter ligt aan het einde van het park, gezien vanaf de ingang van het park.

Wanneer je met je accommodatie vlakbij het snowcenter wilt zitten, kun je het beste een cottage in Zone 3 of Zone 4 boeken.