Plattegrond Resort Hof van Saksen (Landal)

Op de plattegrond van Resort Hof van Saksen (Landal, Drenthe) staat aangegeven wat je waar op het park kunt vinden. Bijvoorbeeld de accommodaties en faciliteiten zoals restaurants, zwembad, speeltuinen, winkels en Spa & Wellness.

Plattegrond Resort Hof van Saksen (Landal)

Downloaden in PDF formaat

1. Ga naar deze pagina van Resort Hof van Saksen

2. Scroll het faciliteitenoverzicht voorbij

3. Kies “Resortplattegrond”

4. De meest recente plattegrond wordt automatisch gedownload in PDF-formaat.

Bekijken via Resort Hof van Saksen App

1. Open de Resort Hof van Saksen App

2. Ga naar “Resort”

3. Scroll naar beneden tot je ziet “Altijd handig”

4. Kies voor “Resortplattegrond”

Tip! Wil je meteen de route weten naar het resort? Kies dan voor “Route naar het resort” in het onderdeel “Resortplattegrond” in de Resort Hof van Saksen App. De satelliet plattegrond van Resort Hof van Saksen en route naar het resort worden automatisch geopend in Google Maps.

Plattegrondanalyse

Onderstaande plattegrondanalyse kan je o.a. helpen wanneer je een voorkeursboeking gaat doen of voor extra informatie over dit park.

Wij proberen deze plattegrondanalyse zo compleet mogelijk te maken en up-to-date te houden.

Hof van Saksen is echt een groot vakantieresort!
Hof van Saksen is een heel ruim opgezet park, daarom zal de plattegrond je goed van pas komen tijdens je verblijf.

Het vakantieresort is wel heel logisch opgebouwd met gebieden met faciliteiten en accommodaties.

Rechts midden (gezien vanaf de ingang van het park) ligt een faciliteitengebouw met: De Brink (2), Family Adventure Golf (3), Bounz® Arena (4) en Noordermarkt (supermarkt). Ook de Kook Academie ligt hier vlakbij.

Links midden (gezien vanaf de ingang van het park) ligt ook een faciliteitengebouw met: Havezate (1), Recreatiemeer met Pontje (8), Beach House (7), Strandspeeltuin / Klimtoren / Klimwand (9) en zwemparadijs (1).

Wanneer je vanuit de ingang naar links midden op het park loopt dan vind je daar de meeste faciliteiten.

Parkeerterreinen
Aan de voorzijde van Hof van Saksen liggen enkele grote parkeerterreinen. Na het uitladen van je spullen zoals reisbagage of boodschappen dien je je auto te parkeren op de centrale parkeerplaats aan de voorzijde van het park (bestaande uit: P1, P2 of P3). Hof van Saksen is namelijk autovrij!

Houd goed in de gaten dat wanneer je met de auto over het resort rijdt je maximaal 10 km per uur mag rijden.

Gasten die een dagje naar Hof van Saksen gaan kunnen parkeren op het parkeerterrein speciaal voor daggasten (21). Dit parkeerterrein ligt in het midden van het resort.

Elektrische auto oplaadplekken
Hof van Saksen heeft een centraal oplaadpunt voor elektrische auto’s. Deze vind je aan de voorzijde van het park bij het centrale parkeerterrein. Er zijn 20 parkeerplaatsen met oplaadpunt op P1 en 6 plaatsen op het parkeerterrein voor daggasten.

Havezate (1)
Havezate is het centrale centrum van het park waar je de receptie, zwembad, restaurants, Spa & Wellness en Gift & Fashion Shop kunt vinden.

De Brink (2)
De Brink is het andere centrale centrum van het park en hier vind je de faciliteiten Indoorspeelparadijs Harrewar, Academieplein, De Hang-Out, filmverhuur, wasservice, Edutainmentbalie, bowling.

Bij dit centrum liggen ook de Family Adventure Golf (3), Kook Academie (6), Noordermarkt (supermarkt) en Bounz® Arena (4).

Speeltuinen
Hof van Saksen heeft diverse speeltuinen, zowel indoor als outdoor.

In het centrale gebouw De Brink (2) ligt Indoorspeelparadijs Harrewar.

De strandspeeltuin (9) ligt bij het Beach House, strand en recreatiemeer.

Verspreid over het park liggen ook nog kleinere speeltuintjes (10).

Mooi groen bosgebied
Hof van Saksen heeft een mooi groen bosgebied. Deze is gelegen voor het centrale gebouw Havezate. Je vindt hier ook de Sportarena (12), Natuur Academie in het bos (15) en Bouw Academie (14). Vlakbij dit gebied ligt Nummer 727: Oppasservice ‘Bij Ot & Sien’.

Groot recreatiemeer
Hof van Saksen heeft twee grotere wateren op het park. Het grootste water is het grote recreatiemeer. Het recreatiemeer heeft een strand en Pontje (8). Het Beach House (7) en Strandspeeltuin / Klimtoren / Klimwand (9) liggen hier ook.

Accommodaties aan het water
Hof van Saksen heeft twee grotere wateren. Het grootste water is het grote recreatiemeer. Links achteraan het park is ook nog een klein water.

Bij deze wateren heeft Hof van Saksen accommodaties liggen. Het mooiste, vrije uitzicht over het water is bij het recreatiemeer. Kijk zeker eens naar de accommodaties aan de rechter- of linkerzijde van het recreatiemeer.

Rond het water bij het water aan de achterzijde van het park (rechts van het recreatiemeer) liggen accommodaties met uitzicht over het water.

Accommodaties met tuin op het Zuiden/Westen
Houd je van veel zonlicht zodat je op een zonnige dag extra lang kunt zonnen in de tuin van je accommodatie? Let dan even op de ligging.

Op de plattegrond staat aangegeven wat het Noorden is en daarmee kun je ook meteen zien wat het Zuiden/Westen is. Er zijn vooral veel accommodaties met een tuin op het Zuiden/Westen waarbij je vrijwel de hele dag kunt genieten van het zonnetje.

(!) Let wel even op met warmte die kan oplopen in je accommodatie. Hof van Saksen is geen bosrijk park. Hof van Saksen heeft bovendien geen accommodaties met een airco. Mocht je wat meer verkoeling willen hebben, dan zou je kunnen kiezen voor een accommodatie bij het water zoals bij het recreatiemeer. Koude lucht van het water kun je dan je accommodatie in laten blazen via een deur of raam.

Accommodaties met tuin op het Noorden/Oosten
Wanneer je niet goed tegen de warmte kunt, dan kun je het beste kiezen voor een accommodatie met een tuin op het Noorden/Oosten. Gelukkig heeft Hof van Saksen ook genoeg accommodaties met een tuin op het Noord/Oosten. Dat kan echt aanzienlijk schelen in de warmte in de accommodatie, met name tijdens warme zomermaanden en vooral bij woonkamers en slaapkamers die aan de Noord/Oost kant zijn gelegen.

(!) Hof van Saksen heeft geen accommodaties met een airco. Vind je warmte verschrikkelijk, kies dan echt voor een accommodatie met de tuin op het Noorden/Oosten.

Accommodaties vlakbij het centrum Havezate (1)
In het centrum Havezate (1) zijn best wel wat faciliteiten gevestigd zoals restaurants, zwembad en de Spa & Wellness.

Dit centrum is gevestigd in het links midden van het park. In de directe omgeving heb je de keuze uit diverse accommodatietypes. Deze accommodaties liggen bovendien vlakbij het grote water (=recreatiemeer), waar je o.a. het Beach House (7), Pontje (8) en Strandspeeltuin / Klimtoren en Klimwand (9) kunt vinden. Er zijn zelfs accommodatie die een mooi uitzicht hebben over dit recreatiemeer. Dan zit je dus vlakbij het Havezate centrum (1) en je hebt een mooi uitzicht over het water.

Accommodaties vlakbij het centrum De Brink (2)
Een ander centrum op het resort is De Brink (2), hier zijn ook diverse faciliteiten gevestigd zoals Indoorspeelparadijs Harrewar, Academieplein en Bowling. Dit centrum ligt aan de rechterzijde (midden) van het park. Ook bij dit centrum liggen diverse accommodatietypes. Deze accommodaties hebben niet net zoals bij centrum Havezate (1) uitzicht over het water. Er zijn wel een aantal accommodaties die aan het water liggen, maar dit is maar een kleine beek of sloot.