Plattegrond TopParken Recreatiepark het Esmeer

Op de plattegrond van TopParken Recreatiepark het Esmeer (Gelderland) staat aangegeven wat je waar op het park kunt vinden. Bijvoorbeeld de accommodaties en faciliteiten zoals jachthaven, fietsverhuur, receptie, restaurant en speeltuin.

Plattegrond TopParken Recreatiepark het Esmeer

Downloaden in PDF formaat

1. Ga naar deze pagina van TopParken Recreatiepark het Esmeer

2. Kies “Download plattegrond”

3. De meest recente plattegrond wordt automatisch gedownload in JPG-formaat.

Plattegrondanalyse

Onderstaande plattegrondanalyse kan je o.a. helpen wanneer je een voorkeursboeking gaat doen of voor extra informatie over dit park.

Wij proberen deze plattegrondanalyse zo compleet mogelijk te maken en up-to-date te houden.

Bron: Plattegrond TopParken Recreatiepark het Esmeer

24h Shop
Het park heeft 24h shop waar je terecht kunt voor je wat kleine dagelijkse boodschappen (dit is een 24h automaat). Deze kun je vinden aan de voorzijde van het park en vlakbij de grote parkeerplaats en centrale faciliteitengebouw met o.a. receptie, restaurant en gameroom.

AED
De AED kan gevonden worden aan de voorzijde van het park vlakbij het centrale faciliteitengebouw met o.a. receptie, restaurant en gameroom.

Brandblussers
De brandblussers hangen op meerdere plaatsen op het park: Esmeerlaan, Lange Magrietlaan en vlakbij de AED bij het centrale gebouw met faciliteiten zoals de receptie, gameroom en restaurant. Dit is aan de voorzijde van het park.

Boothelling
Een boothelling wordt ook wel trailerhelling of slipway genoemd. Het is een plaats waar boten in en uit het water laten kunnen worden. Deze ligt aan rechts, voorzijde van het park (gezien vanaf de ingang).

Fietsverhuur
Je hoeft niet per se je eigen fietsen mee te nemen naar het park om te kunnen fietsen. Via de receptie op het park kun je een (elektrische)fiets huren. Naast fietsen kun je bij de fietsverhuur ook terecht voor kinderzitje. De fietsverhuur is gelegen aan de voorzijde van het park, dit verloopt via de receptie op het park.

Gameroom
De gameroom is een leuke gaming plaats voor diverse leeftijden. Je kunt deze vinden aan de voorzijde van het park. Je kunt hier o.a. poolen, gamen op de Playstation, darten en airhockeyen. De gameroom vind je vlakbij het restaurant, fietsverhuur en receptie.

Kano & sup verhuur
Bij de kano & sup verhuur kun je een kano of sup huren om daarmee het Esmeer te ontdekken. De verhuur verloopt via de receptie op het park welke aan de voorzijde van het park kunt vinden.

Informatiebord
Op het informatiebord staat info aangegeven zoals de plattegrond van het park en mededelingen. Het informatiebord staat aan de voorzijde van het park vlakbij de 24h Shop en grote parkeerplaats.

Jachthaven
Bij TopParken Recreatiepark ligt een mooie jachthaven die een open verbinding heeft met het Esmeer. Het is mogelijk om een boot in Well te huren. Het mogelijk om na overleg met de Havenmeester deze boot in de haven aan te leggen. De jachthaven ligt aan het begin van het park.

Jeu de Boules
Het park heeft een eigen Jeu de Boulesbaan. Deze ligt in het midden van het park (Bloemenpad) vlakbij de speeltuin.

Minibieb
Houd je van lezen? Bij de minibieb kun je gratis boeken lenen en ruilen. De minibieb is gevestigd aan de voorzijde van het park bij de receptie.

Nooduitgang ontmoetingsplaats
De nooduitgang ontmoetingsplaats ligt aan de voorzijde van het park, bij de grote parkeerplaats. Het informatiebord en de 24h Shop liggen hier vlakbij.

Parkeren
Er zijn twee parkeerplaatsen: een grote parkeerplaats aan de voorzijde van het park vlakbij de ingang en er is een kleinere parkeerplaats aan de achterzijde van het park (Esmeerlaan).

Wanneer je een accommodatie boekt bij Recreatiepark de Esmeer kun je 1 auto parkeren bij je vakantiewoning. De grotere parkeerplaatsen op het park zijn handig om even je auto neer te zetten wanneer je bijvoorbeeld fysiek (i.p.v. digitaal) gaat inchecken bij de receptie of wanneer je bezoek krijgt en het bezoek wil de auto parkeren.

Receptie
De receptie vind je aan het begin van het park. Hier kun je fysiek (i.p.v. digitaal) inchecken. Hier kun je ook terecht voor vragen over bijvoorbeeld uitjes in de omgeving, maar voor voor het huren van fietsen, kano of sup.

Restaurant
Het restaurant is gevestigd aan de voorzijde van het park en bevindt zich in het centrale faciliteitengebouw waar je ook de receptie en gameroom kunt vinden. Dit gezellige restaurant heeft een mooi uitzicht over de jachthaven.

Slagboom
Je komt niet zomaar het park op. Je dient eerst voorbij de slagboom te geraken, dat is alleen mogelijk voor parkgasten. De slagboom staat net iets voorbij de ingang vlakbij de 24h Shop. Je kunt wel bij de grote parkeerplaats komen, omdat die nog voor de slagboom ligt.

Speeltuin
Het park heeft 2 speeltuinen. Er ligt een speeltuin in de omgeving van de jachthaven en een speeltuin in het midden van het park (Bloemenpad) vlakbij de jeu de boulesbaan. De grote speeltuin (De Neswaarden) is een grote speeltuin en is gebouwd met natuurlijke materialen. Deze ligt bij de recreatieplas en is omheind.

Terras
Het terras is ideaal om op dagen met goed weer lekker buiten te eten en drinken. Dit ligt aan de achterzijde van het restaurant, aan de voorzijde van het park.

Wasserette
De wasserette ligt redelijk vooraan het park (Asterpad), niet zo ver van de grote parkeerplaats, aan de linkerzijde van het park (gezien vanaf de ingang). Er zijn geen accommodaties op het park met een eigen wasmachine, daarom kan de wasserette uitkomst bieden wanneer je iets moet wassen tijdens je verblijf.

Accommodatie vlakbij de faciliteiten
Wil je graag in de buurt zitten van de faciliteiten zoals het restaurant, terras en receptie? Kies dan voor een accommodatie aan de voorzijde van het park.

Accommodatie vlakbij de jachthaven
Vind je het leuk om boten te kijken? Kijk dan eens naar één van de accommodaties vlakbij de jachthaven. Dit is aan de voorzijde van het park niet ver van de ingang af.

Accommodatie met uitzicht over het water
Op het park zijn twee vijvers aanwezig. De huisjes die hieromheen liggen hebben uitzicht over deze vijvers (met de achtertuin). De vijver in het midden op het park is iets groter dan die vooraan links op het park (gezien vanaf de ingang).

Accommodatie vlakbij Het Esmeer
Accommodatie met ligging vlakbij Het Esmeer? Er zijn best wel wat vakantiehuizen gelegen aan de zijde van het Esmeer. Deze liggen aan de Esmeerlaan.