Plattegrond Vakantiepark De Lommerbergen (Landal)

Op de plattegrond van Vakantiepark De Lommerbergen (Landal, Limburg) staat aangegeven wat je waar op het park kunt vinden. Bijvoorbeeld de accommodaties en faciliteiten zoals zwemparadijs, restaurants, Adventure Golf, speeltuinen en kinderboerderij.

Plattegrond Vakantiepark De Lommerbergen (Landal)

Downloaden in PDF formaat

1. Ga naar deze pagina van Vakantiepark De Lommerbergen

2. Kies “Parkplattegrond”

3. De meest recente plattegrond wordt automatisch gedownload in PDF-formaat.

Bekijken via Landal App

1. Open de Landal App

2. Kies bij park voor “De Lommerbergen”

3. Scroll naar beneden tot je ziet “Altijd handig”

4. Kies voor “Parkplattegrond”

Tip! Wil je meteen de route weten naar je accommodatie? Kies dan voor “Route naar accommodatie” in het onderdeel “Parkplattegrond” in de Landal App. Vul je accommodatienummer in en kies “Toon Route”. De satelliet plattegrond van Vakantiepark De Lommerbergen en route naar je accommodatie worden automatisch geopend in Google Maps.

Plattegrondanalyse

Onderstaande plattegrondanalyse kan je o.a. helpen wanneer je een voorkeursboeking gaat doen of voor extra informatie over dit park.

Wij proberen deze plattegrondanalyse zo compleet mogelijk te maken en up-to-date te houden.

Parkeerplaatsen (P)
Bij de ingang van het park zijn drie grote parkeerplaatsen aanwezig. Hier dien je je auto te zetten nadat je je reisbagage hebt uitgeladen op de aankomstdag. Op de vertrekdag kun je daar je auto weer ophalen en weer even bij je bungalow zetten. Ook kun je vanuit één van de parkeerplaatsen vertrekken als je bijvoorbeeld naar één van de plaatsen in de omliggende omgeving gaat met de auto.

Receptie (1)
De receptie is gelegen aan de voorzijde van het park. Hier kun je terecht om in te checken (als je dat al niet online hebt gedaan) of terecht voor informatie zoals wandelroutes in de omgeving van het park. Ook kun je daar terecht voor vragen over bijvoorbeeld je accommodatie (voorbeeld: als er iets niet goed is zoals de schoonmaak).

Subtropisch zwemparadijs (2)
Het subtropisch zwemparadijs ligt een stukje voorbij de receptie aan de vooraan het park. Het zwemparadijs is gelegen bij de Beautysalon (4) en Park Plaza (3).

Park Plaza (3)
Het Park Plaza is het belangrijkste gebouw van het park. Hier vind je vele faciliteiten zoals de restaurants, bowling, ParkShop, indoor speelparadijs en Game City (gamehal). Bij het Park Plaza liggen ook de beautysalon (4) en subtropisch zwemparadijs (2).

Waterplas
Vakantiepark De Lommerbergen heeft minder water dan Vakantiepark Het Vennenbos (vergelijkbaar Landal park maar dan in Noord-Brabant). Kijk maar eens op de plattegrond van Het Vennenbos, dan zie je dat Het Vennenbos meer gedeeltes heeft met water. Ook is de waterplas in het centrale gedeelte van het park een stuk groter. Bij Het Vennenbos is het dan ook mogelijk om te waterfietsen, bij De Lommerbergen niet.

De waterplas van De Lommerbergen ligt in het midden van het park. De ingang van het Park Plaza (3) kijkt uit op de waterplas.

Rondom de waterplas zijn diverse faciliteiten te vinden: F&E point (19), Strand (17), Grote speeltuin (15), Tipi tenten (5).

Vlakbij de waterplas zijn nog meer faciliteiten te vinden: Sports Arena (8), Bikes & More (11), Kinderboerderij (13), Bollo Club (12), Puk & Pelle wagen (28) en Kleine speeltuin (14).

Dieren en insecten bekijken
De Lommerbergen heeft op meerdere plaatsen op het parken mogelijkheden om dieren en insecten te bekijken.

Bijentuin (29): vooraan, linkerkant van het park.

Konijnenheuvel (26): in het midden van het park (vlakbij de waterplas).

Vlindertuin (27): in het midden van het park (vlakbij de waterplas).

Kinderboerderij (13): in het midden van het park (vlakbij de waterplas).

Meerdere speeltuinen
De Lommerbergen beschikt over meerdere speeltuinen die verspreid liggen over het park.

Er zijn meerdere kleine speeltuinen (14) die verspreid over het park liggen.

In het midden van het park (bij de waterplas) ligt een grote speeltuin (15). Daar ligt ook het avontureneiland vlakbij (18).

Er is ook nog een speelweide (16) aan in het midden van de linkerzijde van het park.

Beautysalon (4)
Houd je van een heerlijke beautybehandeling? Dat kan bij de beautysalon. Deze is gevestigd bij het Park Plaza (3) en subtropisch zwemparadijs (2).

Diverse sporten
Iedereen die van sporten houdt kan zijn De Lommerbergen diverse kanten op.

Volleybal (6) vind je in aan de linkerzijde van het park (redelijk aan de achterzijde).

Sportveld (7) vind je in het midden van de linkerzijde van het park.

Adventure Golf (10) vind je in het midden van het park vlakbij Park Plaza (3).

Handboogbaan / Adventure Arena (24) vind je aan vooraan aan de linkerzijde van het park.

Sports Arena (8) vind je in het midden van het park vlakbij de Park Plaza (3).

Fietsverhuur Bikes & More (11)
Bij de Bikes & More kun je terecht voor het huren van een fiets. Deze fietsverhuur vind je in het midden van het park vlakbij Park Plaza (3), waterplas, strand (17) en F&E point (19).

Wandelen
Je kunt heel goed wandelen op en rondom het park via één van de voetgangerspaden (22). Je kunt ook rechtstreeks de bossen in lopen via de wandeluitgang (20).

Meerdere milieustraten
Op het park kun je meerdere milieustraten vinden waar je terecht kunt voor het weggooien van je afval zoals plastic, papier en restafval. De milieustraten worden aangegeven met een zwart sterretje.

Rustig gelegen bungalows
Houd je van rust tijdens je verblijf, kies dan voor één van de bungalows aan de buitenrand van het park. Let wel even dat je ook bungalows aan de buitenrand hebt waar een voetgangerspad vlakbij loopt. Nu is De Lommerbergen een groen park met veel privacy, maar in de wintermaanden wanneer het park wat kaal is, heb je iets minder privacy.

Het is niet verstandig een bungalow te kiezen in het centrale gedeelte van het park, omdat daar het Park Plaza (3) en subtropisch zwemparadijs (2) liggen. In het centrale gedeelte liggen nog veel meer faciliteiten. Dat zorgt voor veel wandelend verkeer op en neer naar dit centrale gedeelte. Als je van rust houdt kun je daar beter niet te dicht in de buurt verblijven.

Bungalows vlakbij het Park Plaza en subtropisch zwemparadijs
Het Park Plaza (3) en subtropisch zwemparadijs (2) liggen in het midden van het park. Rondom dit centrum vind je diverse soorten bungalows.

Geen bungalows aan het water
De Lommerbergen heeft één grotere waterplas met strand (17). Er zijn geen bungalows die direct aan deze waterplas liggen. Bij het vergelijkbare Vakantiepark Het Vennenbos heb je wel bungalows met uitzicht over het park (zie plattegrond van Het Vennenbos).

Je kunt wel kiezen voor een bungalow vlakbij de waterplas. Je hebt zelfs bungalows die meteen bij nog meer faciliteiten dan in de buurt liggen zoals de Bollo Club (12), kleine speeltuin (14), Bikes & More (11), grote speeltuin (15) en tipi tenten (5).

Bungalows vlakbij een speeltuin
Over het park liggen diverse kleine speeltuinen (14) en er is één grote speeltuin (15). Er zijn diverse bungalows die hier vlakbij liggen.

Bungalows vlakbij de parkeerplaatsen
Omdat Vakantiepark De Lommerbergen een autovrij park is, dien je na het uitruimen van je reisbagage je auto op één van de centrale parkeerplaatsen te zetten aan de voorzijde van het park. Vlakbij deze parkeerplaatsen diverse soorten bungalows liggen. Wellicht handig om die te kiezen wanneer je vaak met de auto weg wilt gaan tijdens je verblijf. Dan hoef je steeds niet heel ver te lopen. Dat is bijvoorbeeld wel het geval bij de bungalows aan de achterzijde van het park.

Bungalows ideaal voor wandelaars
Ben je een grote fan van wandelen? Kijk dan eens naar de bungalows aan de achterzijde van het park. Die liggen vlakbij de wandeluitgang (20) naar het bos.