Plattegrond Vakantiepark De Strabrechtse Vennen (Landal)

Op de plattegrond van Vakantiepark De Strabrechtse Vennen (Landal, Noord-Brabant) staat aangegeven wat je waar op het park kunt vinden. Bijvoorbeeld de accommodaties en faciliteiten zoals restaurant, zwembad, padelbaan, recreatiemeer en strand.

Plattegrond Vakantiepark De Strabrechtse Vennen (Landal)

Downloaden in PDF formaat

1. Ga naar deze pagina van Vakantiepark De Strabrechtse Vennen

2. Kies “Parkplattegrond”

3. De meest recente plattegrond wordt automatisch gedownload in PDF-formaat.

Bekijken via Landal App

1. Open de Landal App

2. Kies bij park voor “De Strabrechtse Vennen”

3. Scroll naar beneden tot je ziet “Altijd handig”

4. Kies voor “Parkplattegrond”

Tip! Wil je meteen de route weten naar je accommodatie? Kies dan voor “Route naar accommodatie” in het onderdeel “Parkplattegrond” in de Landal App. Vul je accommodatienummer in en kies “Toon Route”. De satelliet plattegrond van Vakantiepark De Strabrechtse Vennen en route naar je accommodatie worden automatisch geopend in Google Maps.

Plattegrondanalyse

Onderstaande plattegrondanalyse kan je o.a. helpen wanneer je een voorkeursboeking gaat doen of voor extra informatie over dit park.

Wij proberen deze plattegrondanalyse zo compleet mogelijk te maken en up-to-date te houden.

Bron: Plattegrond Vakantiepark De Strabrechtse Vennen

Waterrijk park
Vakantiepark De Strabrechtse Vennen is echt een prachtig waterrijk park. Er zijn twee grote waterplassen: Recreatieplas (6) en Visvijver (10). Op het park heb je verschillende eilandjes (Zone B, C, D en E) die ook omringd worden door water. Dit water staat weer in verbinding met de grote waterplas: Visvijver (10).

Strand (8)
Het park heeft verschillende stukken strand. Deze zijn gesitueerd aan de voorzijde van het park. Er is een groot strand (7), deze ligt in de nabijheid van de padelbaan (5) en speelplaats / strand (8). Aan de overzijde van de recreatieplas (6) ligt ook nog een stuk strand (7) en nog een speelplaats (8).

Zones aangegeven met een letter
De zones op het park worden aangegeven met een letter (A, B, C, D, E en F). Dat kan handig zijn wanneer je snel je accommodatie terug wilt vinden. Op het park wordt d.m.v. bewegwijzering aangegeven welke kant je op dient te gaan om bij een zone te komen.

Parkeerplaatsen (P)
Het park heeft verschillende parkeerplaatsen (P) aan de voorzijde van het park en er zijn verschillende parkeerterreintjes (P) verdeeld over het park die bij de zones liggen.

(!) De accommodaties hebben geen eigen parkplaats. Je kunt je auto parkeren in de buurt van de accommodatie.

Oplaadpaal voor elektrische auto’s
Je kunt je elektrische auto opladen op het park, er is namelijk een elektrisch laadstation aanwezig. Deze kun je vinden aan de voorzijde links van het park (gezien vanaf de ingang).

Centrum
Het centrum ligt aan de voorzijde van het park en beschikt over de faciliteiten: Receptie (1), Restaurant (2), Terras (3) en Zwembad (4).

Vlakbij het centrum ligt de Recreatieplas (6) en de faciliteiten: Paddelbaan (5), Speelplaats / Strand (8) en Strand (7).

Terras (2) bij restaurant is panoramaterras
Bij het restaurant (2) op het park ligt een terras (3). Op dit terras kun je tijdens dagen met goed weer genieten van lekker eten en drinken terwijl je fijn buiten kunt zitten. Het terras is een panoramaterras: vanaf het terras heb je een heel mooi uitzicht over de recreatieplas (6).

Tip! Ronde wandelen over het park
Het park heeft verschillende wandelpaden. Mocht je niet het park af willen voor het maken van een leuke wandeltocht, dan kun je ook een leuke wandelronde maken over het park zelf. Tijdens je wandeltocht kunt je genieten van de natuur op het park, de grote waterplassen en de leuke houten bruggetjes die de eilandjes met elkaar verbinden (midden/achterzijde) park.

Minder warm tijdens de zomermaanden? Kies voor tuin op Noorden
Het park heeft verschillende accommodaties met een tuin op het Noorden. Dit is vooral fijn wanneer je het minder warm wilt hebben in je accommodatie tijdens de zomermaanden.

Kindvriendelijke accommodaties (6CK)
Ga je als gezin met kinderen op vakantie? Kijk dan eens naar de kindvriendelijke accommodaties. Het gaat hierbij om de 6CK bungalows. Deze bungalows hebben allerlei kindervoorzieningen. Deze vakantiewoningen liggen in Zone F vlakbij een leuke speelplaats (9) en liggen ook niet zo ver van de centrumvoorzieningen af.

Accommodaties met uitzicht over het water
Vakantiepark De Strabrechtse Vennen is een heel waterrijk park. Als je graag een extra mooi uitzicht over het water wilt hebben, boek dan zeker een accommodatie waarbij de achtertuin grenst aan één van de grote waterplassen: Recreatieplas (6) of de Visvijver (10).

Accommodaties extra rustig gelegen
Houd je niet zo van drukte tijdens je verblijf? Kies dan voor een accommodatie aan de rechterzijde of achterzijde van het park (gezien vanaf de ingang). Wanneer je echt voor je rust gaat kun je beter een locatie in de omgeving van het centrum, strand (7), recreatieplas (6) of speelplaats (8, 9) vermijden.

Accommodaties met extra lang zonlicht
Wil je extra lang kunnen genieten van zonlicht? Kies dan voor een accommodatie me teen tuin op het Zuiden of Zuid-Westen. Houd er wel rekening mee dat het tijdens de zomermaanden wat warmer in deze accommodaties kan zijn. Eventueel zou je kunnen kiezen voor een accommodatie met eigen zwembad of hottub in de tuin of vlakbij de recreatieplas (6).

Accommodaties met achtertuin grenzend aan een strandje + recreatieplas
Aan de voorzijde ligt een hele rij met accommodaties waarbij de achtertuin grenst aan een strandje. Dat strandje grenst dan weer aan de recreatieplas (6). Ideaal voor wanneer je heerlijk met de voetjes in het zand wilt kunnen zitten en ook snel bij het recreatiemeer (6) wilt zijn om een verfrissende duik te nemen.

Aan de overzijde van het recreatiemeer (6) is ook nog een strandje (7) met speelplaats (8) aanwezig waar accommodaties vlakbij liggen. Maar om bij dat strandje te komen dien je even een klein stukje te lopen. De accommodaties met letterlijk een achtertuin grenzend aan een strandje + recreatieplas (6) zijn toch wel echt heel leuk!

Opvallend: Grootste 20-persoonsbungalows liggen aan de voorzijde van het park (20L)
De grootste accommodatie die je kunt boeken bij dit park is een 20-persoonsbungalow. Het gaat hierbij om 20-persoonsbungalow 20L. Er zijn twee van deze bungalows te boeken bij het park. Beide accommodaties liggen aan de voorzijde van het park. Dat valt direct op wanneer je naar de plattegrond kijkt.

Waarschijnlijk liggen deze 20-persoonsbungalows aan de voorzijde van het park, omdat je dan sneller bij één van de grotere parkeerplaatsen bent. Met een grote groep op vakantie gaan wil eigenlijk ook zeggen dat er meerdere auto’s mee zullen gaan. In verband met de bagage en wellicht ook boodschappen doen tijdens de vakantie is het dan wel zo makkelijk als de parkeerplaatsen vlakbij zo’n grote bungalow liggen.