Plattegrond Vakantiepark De Vlinderhoeve (Landal)

Op de plattegrond van Vakantiepark De Vlinderhoeve (Landal, Gelderland) staat aangegeven wat je waar op het park kunt vinden. Bijvoorbeeld de accommodaties en faciliteiten zoals zwembad, Parkshop, fietsverhuur, buiten zwembad en klimtoren.

Plattegrond Vakantiepark De Vlinderhoeve (Landal, Gelderland)

Downloaden in PDF formaat

1. Ga naar deze pagina van Vakantiepark De Vlinderhoeve

2. Kies “Parkplattegrond”

3. De meest recente plattegrond wordt automatisch gedownload in PDF-formaat.

Bekijken via Landal App

1. Open de Landal App

2. Kies bij park voor “De Vlinderhoeve”

3. Scroll naar beneden tot je ziet “Altijd handig”

4. Kies voor “Parkplattegrond”

Tip! Wil je meteen de route weten naar je accommodatie? Kies dan voor “Route naar accommodatie” in het onderdeel “Parkplattegrond” in de Landal App. Vul je accommodatienummer in en kies “Toon Route”. De satelliet plattegrond van Vakantiepark De Vlinderhoeve en route naar je accommodatie worden automatisch geopend in Google Maps.

Plattegrondanalyse

Onderstaande plattegrondanalyse kan je o.a. helpen wanneer je een voorkeursboeking gaat doen of voor extra informatie over dit park.

Wij proberen deze plattegrondanalyse zo compleet mogelijk te maken en up-to-date te houden.

Bron: Plattegrond Vakantiepark De Vlinderhoeve

Mooi groen park met siervijvers
Vakantiepark De Vlinderhoeve is echt een mooi groen park met hier en daar een waterpartij (4 vijvers). De accommodaties liggen mooi verdeeld over het park. De parkfaciliteiten liggen aan de voorzijde van het park. Qua grootte is een fijn park om te verblijven: niet te klein, niet te groot.

4 Waterpartijen (siervijvers)
Op het park zijn 4 siervijvers (V) aanwezig. Rondom deze vijvers liggen accommodaties. Mocht je graag uitzicht over water hebben, dan is dat echt een aanrader. Terwijl je op je privéterras zit kun je heerlijk uitkijken over het water.

Beheerderswoning (B)
Vakantiepark De Vlinderhoeve heeft een beheerder die zelf ook een woning (B) heeft op het park. Deze is gelegen vlakbij de ingang, buiten zwembad (Z) en multi speelveld (S).

Centrum gebouw (C)
In het centrum gebouw (C) zijn diverse faciliteiten gevestigd: receptie, zwembad, Parkshop, snackbar en fietsverhuur. Dit centrum zit niet ver van de ingang af en ligt vlakbij de klimtoren (K), afvalcontainer (A) en één van de siervijvers (V).

Klimtoren (K)
De klimtoren ligt vlakbij het centrum gebouw (C), ook vlakbij een oplaadpunt voor elektrische auto’s.

Multi speelveld (S)
Het speelveld (S) ligt vooraan het park vlakbij de ingang. Deze ligt in de buurt van de beheerderswoning (B) en buiten zwembad (Z).

Buiten zwembad (Z)
Het buiten zwembad (Z) is gelegen aan de voorzijde van het park. Het buitenzwembad ligt vlakbij het Multi speelveld (S) en beheerderswoning (B). Mocht je liever binnen willen zwemmen, De Vlinderhoeve heeft een binnenzwembad welke is gevestigd in het centrumgebouw (C).

Parkeerplaatsen (P)
Je mag je auto bij je accommodatie plaatsen. Er is ook nog een losse parkeerplaats vlakbij de ingang van het park. Hier kun je bijvoorbeeld parkeren wanneer je bijvoorbeeld bij de receptie iets moet regelen (bijvoorbeeld fysiek inchecken i.p.v. digitaal) of wanneer je bezoek krijgt en familie of vrienden willen graag hun auto parkeren.

Laadpalen elektrische auto’s
Vakantiepark De Vlinderhoeve heeft 3 plaatsen met laadpalen voor elektrische auto’s: 1. bij de parkeerplaats (P), 2. vlakbij de ingang van het park en de klimtoren (K) en 3. aan de achterzijde van het park (in de omgeving van accommodatienummers 410-413).

Accommodaties met uitzicht over het water
Er zijn 4 siervijvers aanwezig op het park. Rondom deze siervijvers liggen diverse accommodatietypes. De achtertuinen van deze accommodaties kijken uit over het water. De grootste siervijvers liggen vooraan, in het midden en links achteraan het park (gezien vanaf de ingang). De siervijver aan de rechterzijde is lang, maar niet breed.

Meer koelte tijdens warme zomermaanden? Kies voor tuin op het Noorden / Oosten
De Vlinderhoeve heeft diverse accommodaties met een tuin op het Noorden / Oosten. Wanneer je niet zo goed tegen de warmte kunt tijdens de warme zomermaanden, dan kun je het beste kiezen voor een accommodatie met een tuin op het Noorden / Oosten.

Eventueel zou je dit kunnen combineren door juist voor een locatie te kiezen aan de rand van het park waar bebossing aanwezig is, dit zorgt voor schaduw.

Houd je van veel zon? Kies dan voor tuin op het Zuiden / Westen
Wanneer je zolang mogelijk wilt kunnen genieten van het zonnetje kun je het beste een accommodatie kiezen met een tuin op het Zuiden / Westen. Vooral met een tuin op het Westen kun je extra lang van de zon genieten tijdens de zomermaanden. Houd er wel rekening mee dat de temperatuur in je accommodatie en op je privéterras aardig kan oplopen.

Er zijn geen accommodaties met een airconditioning bij De Vlinderhoeve en heel veel schaduw is er ook niet in het midden van het park. Er is wel meer bebossing aan de randen van het park. Mocht je de combinatie van zoveel mogelijk zonuren willen, maar ook schaduw, kies dan voor een accommodatie met tuin op het Zuiden / Westen en met een ligging aan de rand van het park.

Je kunt best een leuke wandeling maken over het park
Vakantiepark De Vlinderhoeve is geen supergroot park, maar je kunt toch wel een fijne wandeling maken over het park.

Mocht je grotere wandeltochten (of fietstochten) willen maken dan ben je snel buiten het park via de ingang van het park (Bathmenseweg / Bathmen) of via de wandelpoort (links midden op het park) waarbij je uitkomt op de Oude Larenseweg.