Plattegrond Vakantiepark Het Vennenbos (Landal)

Op de plattegrond van Vakantiepark Het Vennenbos (Landal, Noord-Brabant) staat aangegeven wat je waar op het park kunt vinden. Bijvoorbeeld de accommodaties en faciliteiten zoals fietsverhuur, zwemparadijs, restaurants, minigolf en waterfietsen.

Plattegrond Vakantiepark Het Vennenbos (Landal)

Downloaden in PDF formaat

1. Ga naar deze pagina van Vakantiepark Het Vennenbos

2. Kies “Parkplattegrond”

3. De meest recente plattegrond wordt automatisch gedownload in PDF-formaat.

Bekijken via Landal App

1. Open de Landal App

2. Kies bij park voor “Het Vennenbos”

3. Scroll naar beneden tot je ziet “Altijd handig”

4. Kies voor “Parkplattegrond”

Tip! Wil je meteen de route weten naar je accommodatie? Kies dan voor “Route naar accommodatie” in het onderdeel “Parkplattegrond” in de Landal App. Vul je accommodatienummer in en kies “Toon Route”. De satelliet plattegrond van Vakantiepark Het Vennenbos en route naar je accommodatie worden automatisch geopend in Google Maps.

Plattegrondanalyse

Onderstaande plattegrondanalyse kan je o.a. helpen wanneer je een voorkeursboeking gaat doen of voor extra informatie over dit park.

Wij proberen deze plattegrondanalyse zo compleet mogelijk te maken en up-to-date te houden.

Bron: Plattegrond Vakantiepark Het Vennenbos (Landal)

Receptie (1), Fietsverhuur (2), Puk & Pelle wagen (3), Bollo Huisje (4):
Deze voorzieningen bevinden zich allen aan de voorzijde van het park.

Parkeerterreinen (P):
Aan de voorzijde zijn 3 parkeerterreinen aanwezig. Daggasten en parkgasten die willen inchecken bij de receptie parkeren meestal op het parkeerterrein aan de rechter voorzijde van het park. Na het uitladen van de auto zetten parkgasten hun auto op het grote parkeerterrein links aan de voorzijde van het park. Dat is trouwens verplicht, want het is een autovrij park.

Milieustraten (M):
Afval kan worden weggegooid in de containers bij de milieustraten, die verspreid zijn over het park.

Park Plaza (6):
Het centrum van het park met diverse faciliteiten zoals restaurants, winkels, subtropisch zwemparadijs, en indoorspeelparadijs Speelbos. Gelegen in het midden, aan de linkerzijde van het park.

Faciliteiten rondom Park Plaza:
In de buurt van Park Plaza bevinden zich faciliteiten zoals Jeu-de-boules baan (10), Adventure Point (9), Minigolf (7), Buitenpodium (8), Waterfietsen (17), tennisbanen (11), Jeep Safari Parcours (12), en Sports Arena (13).

Aan de linkerkant, helemaal achterin het park vind je het Kids Running Track (15) en Voetgolf (14). In het midden, achteraan het park bevinden zich de Bollo Club (19) en Kinderboerderij (18).

Wandelmogelijkheden:
Direct vanaf het park kun je via de Uitgang staatsbos/wandeluitgang (22) het bos inlopen. Vakantiepark Het Vennenbos is ruim opgezet, waardoor je ook binnen het park zelf goed kunt wandelen.

Strand:
Bij een grotere waterplas heeft het park een klein strand (21) waar je kunt zonnen en beachvolleybal kunt spelen.

Wasserette:
Wil je even een was draaien of drogen? Dat kan bij de wasserette (20), deze is gevestigd in het midden van het park.

Populaire Activiteiten:
Het doolhof (5), redelijk vooraan aan de rechterzijde van het park, is een van de meest populaire activiteiten. Waterfietsen (17) is een leuke activiteit vlakbij Park Plaza in het midden, aan de linkerzijde van het park. De kinderboerderij (18), Bollo Club (19) en speeltuin aan de achterzijde van het park zijn heel populair bij gezinnen met kinderen.

Het populaire subtropisch zwemparadijs van het park kun je vinden in het Park Plaza (6). Het zwembad ligt in het midden van het park, aan de linkerzijde.

Speeltuinen:
Meerdere speeltuinen liggen verspreid over het park, waaronder bij het buitenpodium (8), minigolf (7), kinderboerderij (18), en Bollo Club (19). In het Park Plaza (6) bevindt zich een indoor speelparadijs genaamd het Speelbos.

Bungalowlocaties:
Voor bungalowlocaties dichtbij het Park Plaza (6) kun je kijken naar de 6-persoons bungalows in het linkergedeelte van het park. Ook enkele 5-persoons bungalows en 8-persoons bungalows liggen hier vlakbij.

Houd je niet zo van drukte dan kun je beter GEEN bungalow kiezen in de omgeving van de drukkere wegen op het park. Hier komen niet alleen veel wandelaars overheen, maar ook autoverkeer. Zeker op de aankomst- en vertrekdagen zorgt dat voor drukte (ook al is het een autovrij park). In het midden van het park loopt bijvoorbeeld zo’n drukke weg, evenals de weg naar het Park Plaza.

Bij de grote parkeerterreinen aan de voorzijde van het park, waar ook bungalows liggen (5- en 6-persoons) kun je ook wat meer last hebben van drukte. Voordeel van die bungalows is wel dat je snel van het park af bent, omdat je dan ook vlakbij de uitgang van het park zit. Ook ideaal voor wanneer je boodschappen hebt gehaald en je deze te voet naar je bungalow wilt brengen.

De 6-Persoons en 8-persoons bungalows aan de linker achterzijde van het park hebben een mooi uitzicht over het water (kijken o.a. ook uit op de waterfietsen). Dat geldt ook wel voor de 4-persoons bungalows en 5-persoonsbungalows aan de rechter achterzijde van het park.

Houd jij van wandelen of neem je jouw hond mee op vakantie en houd je van samen wandelen? De bungalows aan de achterzijde van het park liggen vlakbij de ingang van het staatsbos (22).

De meeste bungalows hebben de tuin op het Zuiden. Nu ligt Vakantiepark Het Vennenbos midden in de bossen (naaldbomen) en heb je niet heel veel last van de zon, maar tijdens de wat warmere maanden (zeker in de zomer) kun je misschien beter kiezen voor een bungalow met een tuin op het Noorden. Dat is het geval bij de 8-persoons bungalows aan de achterzijde van het park.

Voor gezinnen met kinderen zijn de bungalows vlakbij de kinderboerderij (18), Bollo Club (19) en speeltuin ideaal.

Ben jij en/of je medereizigers dol op zwemmen? Kijk dan eens naar de 5 en 6-persoons, in de omgeving van het Park Plaza (6). Hier ligt namelijk ook het subtropisch zwemparadijs. De 5- en 6-persoons bungalows aan de buitenrand (zeker die aan de voorzijde en rechterzijde van het park) liggen ver van het Park Plaza vandaan en zijn minder geschikt.