Plattegrond Vakantiepark Stroombroek (Landal)

Op de plattegrond van Vakantiepark Stroombroek (Landal, Gelderland) staat aangegeven wat je waar op het park kunt vinden. Bijvoorbeeld de accommodaties en faciliteiten zoals Brasserie, indoorspeelparadijs, zwembad, supermarkt en wellness & beauty.

Plattegrond Vakantiepark Stroombroek (Landal)

Downloaden in PDF formaat

1. Ga naar deze pagina van Vakantiepark Stroombroek

2. Kies “Parkplattegrond”

3. De meest recente plattegrond wordt automatisch gedownload in PDF-formaat.

Bekijken via Landal App

1. Open de Landal App

2. Kies bij park voor “Stroombroek”

3. Scroll naar beneden tot je ziet “Altijd handig”

4. Kies voor “Parkplattegrond”

Tip! Wil je meteen de route weten naar je accommodatie? Kies dan voor “Route naar accommodatie” in het onderdeel “Parkplattegrond” in de Landal App. Vul je accommodatienummer in en kies “Toon Route”. De satelliet plattegrond van Vakantiepark Stroombroek en route naar je accommodatie worden automatisch geopend in Google Maps.

Plattegrondanalyse

Onderstaande plattegrondanalyse kan je o.a. helpen wanneer je een voorkeursboeking gaat doen of voor extra informatie over dit park.

Wij proberen deze plattegrondanalyse zo compleet mogelijk te maken en up-to-date te houden.

Betaalde parkeerterreinen
Aan het begin van het park zijn drie betaalde parkeerterreinen (M) aanwezig. Daar kun je tijdelijk je auto neerzetten wanneer je gaat inchecken bij de receptie (A). Voor de rest zou je hier tijdens je verblijf geen gebruik van hoeven te maken, omdat je bij de accommodatie 1 auto mag plaatsen (kijk even per accommodatie wat de regels zijn).

Mocht je bezoek krijgen of mocht je met meerdere auto’s naar het park komen, maar niet meerdere accommodaties geboekt hebben, dan kun je die auto’s kwijt op één van de parkeerterreinen aan de voorzijde van het park.

Elektrisch opladen
Heb je een elektrische auto? Die kun je opladen bij het oplaadpunt voor elektrische auto’s (L).

Centrale gebouw
Vakantiepark Stroombroek heeft een groot centraal gebouw. Die gebouw is gevestigd redelijk vooraan het park. In het centrale gedeelte (A) zijn de receptie, ParkShop, Brasserie, bowlingbanen, indoorspeelparadijs en Escaperoom gevestigd.

Vlakbij het centrale gebouw zijn nog meer faciliteiten gevestigd: minigolf (B), zwembad (C), Palestra wellness & beauty (D), fietsverhuur (G), Afhaal- en snackshop (H), terras (I), speeltuin (J), OERRR mini speelnatuur, hondendouche (N) en oplaadpunt voor elektrische auto’s (L).

Meer en strand
Vakantiepark Stroombroek heeft een groot *meer met een strand (achterzijde/bovenaan het park). Hier is het goed vertoeven tijdens zomerse dagen. Langs het meer en strand loopt ook nog een wandelpad waar je heel goed kunt wandelen, zonder dat je het parkterrein echt af hoeft. Ook ideaal voor mensen met een hond voor het maken van leuke wandelingen.

*Hier ligt recreatiegebied Stroombroek met strand, diverse speeltoestellen, wandel- en fietsmogelijkheden.

Speeltuinen
De speeltuinen liggen bij het Centrale gebouw (A). Ook is er de OERRR mini Speelnatuur (K). Kinderen kunnen in dit gebied naar hartenlust spelen.

Zwemmen
Wanneer je op vakantie bent bij Vakantiepark Stroombroek kun je zwemmen in het overdekte zwembad met peuterbad (C) of grote recreatieplas (met recreatiestrand).

Fietsverhuur
Je hoeft niet per se fietsen mee op vakantie te nemen. Vakantiepark Stroombroek heeft een eigen fietsverhuur (G). Je kunt hier naast fietsen ook terecht voor o.a. E-choppers, skelters en buggy’s. De fietsverhuur is gevestigd vlakbij het centrale gebouw (A).

Palestra Beauty & Wellness
Vakantiepark Stroombroek heeft een uniek Palestra Beauty & Wellness centrum (D). Hier kun je terecht voor o.a. sauna’s, gezichtsbehandelingen en massages. Je vindt de locatie van dit beauty- en wellnesscentrum vlakbij het centrale gedeelte (A). Toegang voor parkgasten is gratis.

Accommodaties met rustige ligging
Wil je graag rustig zitten met je accommodatie? Kies dan voor een accommodatie verder bij het centrale gebouw vandaan (A), daar liggen immers de meeste faciliteiten en rondom dat gebouw tref je veel parkgasten. De accommodaties aan de buitenzijden liggen rustig. Bijvoorbeeld de 4-persoons, 6-persoons en 8-persoons bungalows.

Accommodaties vlakbij de faciliteiten
Zit je met je accommodatie graag vlakbij de faciliteiten? Kies dan voor één van de accommodaties vlakbij de rotonde en het centrale gebouw (A). Rondom het centrale gedeelte liggen o.a. 2-persoons, 4-persoons en 6-persoons bungalows.

Accommodaties extra leuk voor gezinnen met kinderen
De accommodaties die vlakbij de faciliteiten / vlakbij het centrale gedeelte (A) liggen, het strand en het recreatiemeer zijn extra leuk voor gezinnen met kinderen. Vlakbij deze accommodaties liggen ook de speeltuinen (J) en de OERRR mini Speelnatuur (K). Het gaat hier voornamelijk om 4-persoons en 6-persoons bungalows.