Playa Waterpark voor kinderen bij Duinrell Tikibad

Het Playa Waterpark bij het Duinrell Tikibad is een overdekt zwembad speciaal voor kinderen t/m 12 jaar. Het waterpark biedt superveel zwemplezier en heeft o.a. 4 glijbanen, tipping bucket met mega waterval, verwarmd speelbad en watersproeiers.

Playa Waterpark voor kinderen bij Duinrell Tikibad

4 Glijbanen

Er zijn 4 waterglijbanen voor kinderen vanaf 4 jaar. De Green Flash, Blue Stripe en Hurri’Cone zijn glijbanen waar één persoon tegelijk vanaf kan glijden, vanaf de Rapid Run glijbaan kunnen drie personen ineens afglijden.

Green Flash glijbaan
Green Flash
Adrenaline: 2 sterren
Groene glijbaan met een scherpe bocht naar links.

Blue Stripe glijbaan
Blue Stripe
Adrenaline: 2 sterren
Blauwe glijbaan met een scherpe bocht naar rechts.

Hurri'Cone glijbaan
Hurri’Cone
Adrenaline: 2 sterren
De Hurri’Cone is de kleine versie van de Triton glijbaan. Bij deze glijbaan glijd je door een grote trechter (zonder band).

Rapid Run glijbaan
Rapid Run
Adrenaline: 2 sterren
3, 2, 1 Go! Een glijbaan waar je met zijn drieën tegelijk vanaf kunt glijden en een wedstrijdje kunt doen wie het eerste beneden is.

Tipping Bucket met mega waterval

Tipping Bucket met mega waterval
De Tipping Bucket is een hele grote emmer die steeds gevuld wordt met water. Wanneer deze helemaal gevuld is kandelt deze en geeft een mega waterval. Leuke waterattractie dankzij het spannings element: “Wanneer gaat de bucket kantelen?”. Wanneer je recht onder deze emmer staat en een stortvloed met water over je heen krijgt is dat echt superleuk. Bij de Tipping Bucket vind je een groot waterklimtoestel.

Nog meer waterplezier!

Nog meer waterplezier!
Naast de toffe glijbanen is er nog veel meer waterplezier te beleven in het Playa Waterpark van het Duinrell Tikibad. Zo zijn er waterpistolen, mega regendouche, verwarmd speelbad voor kleintjes t/m 4 jaar en watersproeiers.

Kinderen dol enthousiast over het Playa Waterpark

Kinderen dol enthousiast over het Playa Waterpark
Kinderen vinden het Playa Waterpark helemaal geweldig, superleuk, helemaal gaaf, super cool! Vooral de glijbanen vallen heel goed in de smaak. De snelheid van de Green Flash, Blue Stripe en Hurri’Cone zijn precies goed voor kinderen en de Rapid Run heeft een heel gaaf wedstrijdelement.

Toegang Duinrell Playa Waterpark

Losse tickets kopen, Duinrell Tikibad
Losse tickets kopen

Toegang tot het Playa Waterpark is inbegrepen bij de tickets voor het Duinrell Tikibad. Het beste kunt u toegangskaartjes rechtstreeks online bij Duinrell kopen. U hebt hierbij de keuze uit tickets met een dag naar keuze (duurste), tickets op datum (medium prijs) en tickets die geldig zijn vanaf 16.00u (goedkoopste).

Verblijf Vakantiepark Duinrell inclusief 2 uur toegang Tikibad
Verblijf Vakantiepark Duinrell inclusief 2 uur toegang Tikibad

Wanneer u een vakantie boekt bij Vakantiepark Duinrell is dat inclusief dagelijks onbeperkt toegang tot het attractiepark en dagelijks twee uur gratis toegang tot zwemparadijs Tikibad waaronder ook entree Playa Waterpark. U kunt voordelig een verblijf boeken bij Vakantiepark Duinrell.

 

© Foto’s Duinrell