Center Parcs Pony Vakantie met korting + Pony Pakket

Center Parcs heeft voor kinderen iets heel leuks: Pony Vakantie. Kinderen mogen hun eigen pony verzorgen! Boek deze vakantie met korting en ontvang een Pony Pakket met o.a. een verzorgingssset, oefenrit op het terrein, ritje door het park en cadeautje.

Beleef hoe het is om een eigen pony te hebben
Ontvang korting + compleet pony pakket!

Kinderen mogen met hun pony knuffelen, verzorgen en erop rijden

Kinderen mogen met hun pony knuffelen, verzorgen en erop rijden
De pony vakantie is zo leuk voor kinderen. Ze kunnen echt ervaren hoe het is om een eigen pony te hebben. Ze kunnen ermee knuffelen, verzorgen en erop rijden. U hoeft niets extra’s te kopen, alles is aanwezig in het pony pakket.

Het pony pakket bestaat uit:
– De beschikking over één pony (per boeking) tijdens uw vakantie
– Welkom en kennismaking met de pony
– Pony Paspoort + uitleg over de pony en het programma
– Rugzak (te leen) met daarin pony-verzorgingsproducten (o.a. borstel en haarelastiekjes)
– Oefenrit op het terrein (30 minuten, dit is onder begeleiding)
– Iedere dag de mogelijkheid om de pony te verzorgen
– Ponyrit door het park
– Aan het einde van de vakantie ontvangt uw kind een afscheidscadeautje: ponyverzorgingsdisploma + rozet*

Pony Cottage vlakbij de rijbak
Pony Cottage vlakbij de rijbak
Wanneer u een pony vakantie boekt dan verblijft u in een cottage vlakbij bij de rijbak waar de pony’s verblijven. Uw kind mag iedere dag naar haar/zijn pony toe om deze te verzorgen. In de rijbak mag ook op de pony gereden worden. Dit kan ook iedere dag, want de rijbak heeft de mogelijkheid om het dak te sluiten zodat ook op een regenachtige dag pony gereden kan worden.

Dit is allemaal bij de pony vakantie inbegrepen

Dit is allemaal bij de pony vakantie inbegrepen
Verblijf

– Verblijf in één van de cottages grenzend aan het pony terrein (rijbak)
– Inclusief Pony Pakket
– Geniet met het hele gezin van alles wat de Center Parcs parken te bieden hebben

Altijd inbegrepen bij Center Parcs
– Toegang tot Aqua Mundo
– Diverse kinderactiviteiten
– Live Entertainment voor een super gezellige avond
– Eindschoonmaak van de cottage

Pony Pakket
– Voor kinderen tot en met 12 jaar
– Wanneer u aankomt op het park is er een officieel welkom en kennismaking tussen de pony en uw kind
– Pony Paspoort: hierin staat uitleg over de pony en het programma
– (Leen)rugzak met daarin pony-verzorgingsproducten zoals haarelastiekjes en een borstel
– Oefenrit op het terrein (30 minuten onder begeleiding)
– Ritje door het park
– Passend afscheidscadeautje

Pony vakantie bij Center Parcs Het Meerdal

Center Parcs Het Meerdal
Center Parcs het Meerdal ligt in Limburg. Bij de Pony vakantie verblijft u op het park in een Comfort pony cottage welke vlak naast de rijbak ligt. Het voordeel is dat u vanaf uw terras toezicht kunt houden op uw kinderen terwijl zij voor hun eigen pony zorgen. Op Het Meerdal is heel veel te doen voor jong en oud. Ga bijvoorbeeld lekker zwemmen in het Aqua Mundo zwemparadijs, kinderen kunnen zich uren vermaken in het overdekte speelparadijs BALUBA, ga uit eten in een van de goede restaurants op het park en zo is er nog veel meer leuks te doen.

Goed om te weten: U ontvangt uw eigen pony gedurende 2 dagen van uw vakantie (van 09:30u tot 16.00u). Aankomstdagen en woensdag bij midweekverhuur zijn uitgezonderd. Uw cottage ligt vlakbij de rijbak zodat u voldoende toezicht op uw kinderen kunt houden. Iedere activiteit (zoals een ritje over het park) dient steeds begeleid te worden door minimaal één volwassene per kind.

Pony vakantie bij Center Parcs Erperheide

Center Parcs Erperheide
Center Parcs Erperheide ligt in België. Een mooi park midden in de groene bossen en heel leuk voor het hele gezin. De Pony cottages liggen naast de rijbak van de pony’s. Iedere dag kan uw kind zijn of haar pony vetroetelen. Vakantiepark Erperheide heeft verder veel leuke faciliteiten zoals zwemparadijs Aqua Mundo, overdekt speelparadijs BALUBA, heel veel sportieve activiteiten en uitstekende restaurants waar u lekker kunt eten en drinken.

Goed om te weten: U ontvangt uw eigen pony gedurende u gehele vakantie. Alleen maandag en vrijdag van de week zijn uitgezonderd, omdat dit de rustdagen voor de pony’s zijn. De pony vakantie op Erperheide is leuk voor kinderen vanaf 4 t/m 12 jaar. Iedere activiteit dient wel altijd begeleid te worden door één volwassene per kind en per pony.

Pony vakantie bij Center Parcs Les Bois-Francs

Center Parcs Les Bois-Francs
Center Parcs Les Bois-Franc ligt midden in de Normandische natuur. Bij dit vakantiepark heeft u uw eigen pony tijdens de gehele vakantie. Les Bois-Francs ligt midden in de natuur. Dat maakt dit park ideaal als startplaats voor het maken van mooie wandelingen en fietstochten. Het vakantiepark ligt op slechts 1,5 uur rijden van de romantische hoofdstad van Frankrijk: Parijs. Het park heeft o.a. unieke wellness-faciliteiten, superleuk Aqua Mundo subtropisch zwembad, indoor speelparadijs BALUBA, minigolf, minikarts en een geweldige 9-holes golfbaan met een prachtig uitzicht op een 19e eeuws kasteel.

Goed om te weten: De Pony cottages op Center Parcs Les Bois-Francs liggen vlakbij de rijbak waar de pony’s liggen. Een pony vakantie op dit vakantiepark is leuk voor kinderen vanaf 4 t/m 12 jaar. Iedere activiteit die met de pony wordt ondernomen dient begeleid te worden door één volwassene per kind en per pony.


**Bij Center Parcs les Bois-Francs wordt geen rozet meegegeven