Restaurant Vakantiepark Duc de Brabant Auberge De Hilver

Restaurant Vakantiepark Duc de Brabant Auberge De Hilver
Culinair genieten kan bij Vakantiepark Duc de Brabant zelf. Bij het vakantiepark ligt namelijk specialiteitenrestaurant Auberge De Hilver. Makkelijk want zo hoeft u niet te gaan reizen wanneer u uiteten wilt gaan en hoeft dus niemand de ‘Bob’ te zijn. U kunt in het restaurant terecht voor een heerlijk diner, maar ook voor ontbijt, lunch of lekker drankje en een hapje.

Locatie
Restaurant Auberge De Hilver kunt u vinden aan de voorzijde van Vakantiepark Duc de Brabant. Vlakbij de receptie en speeltuin. Het adres is: Westelbeersedijk 6, 5087 TK Diessen

Twee gasten zijn aan het genieten van hun ontbijtje.
Ontbijten

Begin de dag goed met een lekker ontbijtje in restaurant Auberge De Hilver. U kunt zelf kiezen wat voor ontbijt u wilt nuttigen van het Kempisch ontbijtbuffet. Dit buffet bestaat uit heerlijke streekproducten en lekkere broodjes. Ontbijten kan vanaf ’s morgens vanaf 07:30u.

Ontbijt TIP: Geniet samen van een romantisch ontbijtje. Het champagneontbijt kunt u reserveren bij het park. Dit is een uniek ontbijtje voor twee personen.

’s Avonds een drankje doen
Wilt u ’s avonds nog gezellig een drankje doen? Dat kunt u gezellig aanschuiven bij de bar of gezellig gaan zitten bij open haard van het restaurant. Maak een keuze uit lekkere bieren, wijnen, cocktails of één van de andere sterke dranken zoals whiskey en jenever.

Vrouw komt eten afhalen bij de snack- en afhaalmaaltijdenshop
Afhaal- en snackshop

Bij het restaurant vindt u ook een afhaal- en snackshop. Wanneer u geen zin hebt om uiteten te gaan, maar ook geen zin hebt om te koken kunt u hier lekkere snacks en afhaalmaaltijden halen.

Zoals u op deze pagina kunt zien scoort restaurant Auberge de Hilver een 8+. Vooral het eten en de prijs/kwaliteit, kindvriendelijkheid en service worden hoog gewaardeerd door gasten. De menukaarten zien er prima uit. Op de lunchkaart staan lekkere gerechten zoals carpaccio, salades en uitsmijters. Op de a la carte menukaart staan heerlijke gerechten zoals salades, vlees- en visgerechten en toetjes. Bourgondische specialiteiten van dit restaurant zijn o.a. een lekker beenhammetje en Oirschotse meerval.

Reserveren TIP: Combineer uw vakantie met een arrangement

Gasten van Vakantiepark Duc de Brabant genieten van een drankje bij het restaurant van het vakantiepark
Wanneer u een vakantie boekt bij Vakantiepark Duc de Brabant kunt u geld besparen op uit eten gaan of ontbijten door te kiezen voor een arrangement. Dit kunt u eenvoudig mee reserveren wanneer u een vakantie boekt. U kunt bij Vakantiepark Duc de Brabant kiezen uit onderstaande arrangementen.

– Halfpensionarrangement
– Ontbijtarrangement
– Verwenontbijt
– Uit-eten arrangement
– Uit & Thuis arrangement

Meer informatie over deze arrangementen >

Tip: Het halfpensionarrangement is het meest luxe. Bij dit arrangement begint u de dag met een compleet ontbijt en ’s avonds kunt u genieten van een heerlijk diner in het restaurant.