Review: Cyber Days Vakantiepark Slagharen aanbieding

Review: Cyber Days Vakantiepark Slagharen aanbieding
Slagharen heeft een Cyber Days aanbieding waarbij je maximaal 20% korting ontvangt op je verblijf bij Vakantiepark Slagharen. Deze actie is maar tijdelijk geldig. We hebben deze aanbieding bekeken. We kunnen je nu al verklappen dat het een prima aanbieding is: aantrekkelijke boekingsprijzen, keuze uit diverse accommodaties en je verblijf is inclusief o.a. entree attractiepark en Aqua Mexicana.

Wat is de Slagharen Cyber Days aanbieding?

Via de Cyber Days aanbieding kun je een verblijf met maximaal 20% korting boeken bij Vakantiepark Slagharen.

Deze aanbieding is beschikbaar van 22 november t/m 1 december 2023.

Ook een verblijf in kerstvakantie 2023 en vroegboeken voor 2024 vallen onder deze aanbieding.

Houd goed in de gaten dat ook bij deze aanbieding geldt: onder voorbehoud van beschikbaarheid. Het is niet altijd goed te voorspellen wat de populariteit van zo’n aanbieding is. Wellicht is het verstandig om niet te lang te wachten met boeken.

Je accommodatieverblijf is inclusief:
+ Gemeentelijke heffingen
+ Parkeren 1 auto
+ Reserveringskosten
+ Bedlinnen
+ Toegang tot Attractiepark Slagharen
+ Toegang Waterpark Aqua Mexicana

Maximaal 20% korting op je verblijf

Slagharen heeft het in de aanbieding over “maximaal 20% korting op je verblijf”. Dit kortingspercentage konden we helaas niet narekenen, omdat de korting nergens wordt weergeven in de boekingsprijs. De korting wordt namelijk automatisch toegepast tijdens het boeken, maar niet weergegeven in het prijsoverzicht.

Je ziet wel dat de boekingsprijzen aantrekkelijk zijn. Zeker wanneer je ziet dat je verblijf inclusief diverse extra’s is zoals entree Atrtractiepark Slagharen en entree Waterpark Aqua Mexicana.

Volgens Slagharen zou je in ieder geval tot 20% korting moeten krijgen op je verblijf via de Cyber Days aanbieding.

Je kunt bijna een jaar vooruit je verblijf boeken

Op het moment van schrijven konden we beschikbaarheid vinden van november 2023 t/m oktober 2024. Je kunt bij deze aanbieding tot ongeveer een jaar vooruit je verblijf boeken. Prima!

November: Ja
December: Ja
Januari 2024: Ja
Februari 2024: Nee
Maart 2024: Ja
April 2024: Ja
Mei 2024: Ja
Juni 2024: Ja
Juli 2024: Ja
Augustus 2024: Ja
September 2024: Ja
Oktober 2024: Ja

Alleen voor de maand februari 2024 konden we geen beschikbaarheid vinden. We verwachten dat de beschikbaarheid, indien deze aanbieding populair is bij vakantiepark liefhebbers, voor de andere maanden snel zal afnemen. Je doet er wellicht verstandig aan niet te lang te wachten met het boeken van je verblijf anders pak je er misschien naast.

Verblijf in kerstvakantie 2023 valt onder deze aanbieding

Vaak zie je bij aanbiedingen dat schoolvakanties zijn uitgesloten. Bij de Cyber Days aanbieding kun je ook korting krijgen op een verblijf in kerstvakantie 2023, dat is een pluspunt!

De schoolvakantie: kerstvakantie 2023 valt voor de regio Noord, Midden en Zuid op hetzelfde moment en is van 23 december 2023 t/m 7 januari 2024.

Wij zagen dat er beschikbaarheid is voor die periode. Omdat schoolvakanties altijd heel populair zijn en Slagharen ook wel echt in trek is bij gezinnen met kinderen, zal de beschikbaarheid voor de kerstvakantie snel afnemen. Mocht je zelf graag met de kerstvakantie naar Slagharen gaan, dan doe je er wellicht verstandig aan snel je verblijf vast te leggen!

Vroegboeken voor verblijf in 2024 valt onder deze aanbieding

Wil je alvast je verblijf vroegboeken voor 2024? Ook dan kun je Cyber Days korting ontvangen. We zagen beschikbaarheid staan voor januari, maart, april, mei, juni, juli, augustus, september en oktober 2024. Alleen voor de maand februari 2024 zagen we geen beschikbaarheid.

Keuze uit diverse accommodaties

Keuze uit diverse accommodaties
We zagen dat je een keuze kunt maken uit diverse accommodaties: van een wigwam (Wigwam Deluxe) tot luxe cottages (Red Rock). De accommodaties zijn beschikbaar voor 2 tot 6 volwassenen. Sommige accommodaties zijn extra geschikt voor een gezin bestaande uit volwassenen met kinderen zoals de Hacienda, Colorado en Cowboy Cottage.

+ Cowboy Cottage (Comfort)
+ Raccoon Lodge (Premium)
+ Yellowstone (Superior)
+ Colorado (Comfort)
+ Hacienda (Comfort)
+ Red Rock (Superior)
+ Missouri Lodge (Premium)
+ Nevada (Premium)
+ Wigwam Deluxe (Comfort)

Tip! Wil je graag extra comfort tijdens je verblijf? Kies dan voor een Premium of Superior accommodatie. Deze accommodaties hebben net even wat meer luxe zoals een grotere leefruimte, meer/luxere faciliteiten en nog mooiere ligging.

Maak je verblijf compleet met extra’s

Je kunt je verblijf bij Vakantiepark Slagharen compleet maken door extra’s mee te boeken zoals een ontbijtpakket, gourmetarrangement of voorkeursligging. Deze extra’s kun je kiezen tijdens het boeken van je verblijf.

Ontbijt Delivery
Wij zagen dat je een accommodatie ook inclusief Ontbijt Delivery kunt boeken. Tussen 7.30 en 9.00 wordt er een lekker ontbijtpakket bij je accommodatie bezorgd. In het pakket vind je verse broodjes, croissants, zoet + hartig beleg, flesje met sap en yoghurt met muesli.

Familiepizza
Dit is een voucher die goed is een voor pizza (50 cm) voor het hele gezin naar keuze. De pizza kan worden afgehaald bij Randy’s Pizza & Pasta.

Gourmetarrangement
Je ontvangt bij het gourmetarrangement alles voor een gezellige avond gourmetten in je accommodatie. Dit arrangement is beschikbaar voor de accommodaties: Yellowstone, Nevada en Raccoon Lodge. In het gourmetpakket vind je een grillplaat, diverse soorten vlees, 2 salades, roerbakgroentes, stokbrood, kruidenboter en 3 sausjes. Het gourmetpakket kan worden opgehaald bij Big Jake. Voor de grillplaat wordt een borg gevraagd die je terug ontvangt zodra je de grillplaat terugbrengt.

Lazy Sunday
Met de Lazy Sunday kun je rustig aan doen op de dag van vertrek. Je kunt tot 18.00u gebruikmaken van je accommodatie wanneer je deze service hebt mee geboekt.

Voorkeursboeking
Je kunt je favoriete plekje vastleggen bij Vakantiepark Slagharen door te kiezen voor een voorkeursboeking. Bij deze service kun je de gewenste ligging of accommodatienummer kiezen.