Review Hollandse Weken aanbieding van RCN Vakantieparken

Review Hollandse Weken aanbieding van RCN Vakantieparken
© RCN Vakantieparken: RCN de Potten in Friesland

RCN Vakantieparken heeft een speciale aanbieding: Hollandse Weken. Bij deze aanbieding kun je extra voordelig een vakantie in Nederland boeken. Je ontvangt tot 25% korting op je verblijf in het voor- of najaar en tot € 100 korting op een zomervakantie in Nederland. Ook ontvang je een voucher voor een gratis Hollandse borrelplank tijdens je verblijf. We hebben deze aanbieding voor je bekeken.

De Hollandse Weken aanbieding geldt slechts tijdelijk

Je kunt tot 10 april 2023 gebruik maken van de Hollandse Weken aanbieding. Mocht je een vakantie erbij zien staan die je aanspreekt, dan kun je het beste niet te lang wachten met boeken, want niet alleen stopt de aanbieding voor 10 april 2023 het is ook op basis van beschikbaarheid!

Het aanbod: 9 RCN vakantieparken in Nederland, ruime keuze uit accommodaties én data

Wij zagen bij het aanbod 9 vakantieparken in Nederland staan. Het grootste aanbod met accommodaties vonden we bij vakantiepark RCN het Grote Bos (Utrecht). De laagste vanaf prijs zagen we staan bij vakantiepark RCN de Potten (Friesland).

Zowel campingliefhebbers als vakantiepark-liefhebbers hebben meer dan genoeg keuze uit mooie parken in Nederland en het ook het accommodatie aanbod is gevarieerd.

Dat geldt ook voor de aankomstdata. Je kunt een keuze maken uit de maanden: april, mei, juni, juli, augustus, september, oktober, november en december 2023 + de eerste week van januari 2024.

RCN het Grote Bos (Utrecht) heeft bij de Hollandse Weken aanbieding het grootste aanbod met accommodaties
© RCN Vakantieparken: RCN het Grote Bos (Utrecht) heeft bij de Hollandse Weken aanbieding het grootste aanbod met accommodaties

RCN de Potten (Friesland) is een mooi vakantiepark, prachtig gelegen én voordelig om te boeken
© RCN Vakantieparken: RCN de Potten (Friesland) is een mooi vakantiepark, prachtig gelegen én voordelig om te boeken

Keuze uit 2 soorten kortingen

Bij de Hollandse Weken aanbieding heb je de keuze uit 2 soorten kortingen.

1. Voor- en najaar
Kies je voor een verblijf in voor- of najaar dan ontvang je tot 25% korting. We hebben gekeken hoe deze korting precies werkt en zagen dit: je ontvangt 25% korting op een glampingvakantie en 15% korting op overige accommodaties en kampeerplaatsen vanaf 3 nachten.

(!) Deze korting geldt ook voor een verblijf tijdens het Paasweekend.

2. Zomervakantie
Kies je voor een zomervakantie, dan ontvang je tot € 100 korting op je verblijf. Je ontvangt bij deze keuze € 100 korting op alle accommodaties en € 50 korting op alle kampeerplaatsen vanaf 7 nachten.

Gratis Hollandse borrelplank

Voor welke kortingsoptie je ook gaat, je ontvangt nog iets leuks: een gratis Hollandse borrelplank. Bij je boeking ontvang je een voucher die je tijdens je verblijf kunt inleveren voor een gratis Hollandse borrelplank.

Alle voorwaarden op een rijtje

Voordat je een verblijf boekt via de Hollandse Weken aanbieding doe je er verstandig aan even alle actievoorwaarden door te nemen. Zo weet je meteen waar je aan toe bent. We hebben de voorwaarden zelf ook bekeken en we vonden dat deze helder staan vermeld.

Aanbod voor reisgezelschap met maximaal 8 personen

We hebben gekeken tot wanneer je aanbod blijft zien wanneer je het aantal personen (reisgezelschap) ingeeft en dat is maximaal 8.

In de actievoorwaarden zagen we staan dat groepsaccommodaties zijn uitgesloten van deze actie, wellicht is dat de reden dat je tot maximaal 8 personen kunt ingeven.

Geef je meer personen op, dan is er geen aanbod. Houd er wel rekening mee dat het getoonde aanbod ook afhankelijk is van de beschikbaarheid. Maar dat is wat wij zagen op het moment van schrijven.

Bij het ingeven van 8 personen zagen we ook in dat geval een gevarieerd aanbod met mooie accommodaties verschijnen. Ook hebben diverse vakantieparken kampeerplaatsen beschikbaar.

Vanaf prijzen laag, maar let op: o.a. kampeerplaatsen ook getoond in aanbod

De eerste keer dat we het aanbod gingen bekijken op de Hollandse Weken aanbiedingspagina viel ons op dat de vanaf prijzen heel laag zijn. Toen we de accommodaties gingen bekijken begrepen we waarom: campingplaatsen, tentplaatsen en kamperplaatsen staan ook tussen het aanbod.

Helaas bleef het gemengde aanbod met vakantiehuisjes, kampeerplaatsen, tentplaatsen en kamperplaatsen ook bestaan na het aanklikken van accommodatietype onder het de filter “faciliteiten”. Hierdoor kan het aanbod wat verwarrend overkomen.

Conclusie: Prima aanbieding

De Hollandse Weken van RCN Vakantieparken is een prima aanbieding voor iedereen die graag voordelig op vakantie wil gaan in eigen land en wil verblijven op een mooi vakantiepark met diverse faciliteiten. Zowel camping-liefhebbers als vakantiepark-liefhebbers hebben een ruime keuze uit bestemmingen, accommodaties en aankomstdata. De kortingen zijn goed en de actievoorwaarden zijn helder. En dat je een gratis Hollandse borrelplank krijgt bij je boeking is een origineel en leuk extraatje bovenop de korting.

Boek vandaag nog jouw ideale vakantie bij RCN Vakantieparken met een aantrekkelijke korting via de Hollandse Weken aanbieding!