Roompot Cuber Suites: Vrijheid van vakantiehuis en service van designhotel

Roompot Cuber Suites: Vrijheid van vakantiehuis en service van designhotel
De Cuber Outdoor Suites zijn luxe design accommodaties met de vrijheid van een vakantiehuis en de service van een designhotel. Het is een innovatief vakantieconcept van Roompot en merk van Break Away Concepts.

Cuber Outdoor Suites

Voor iedereen die opzoek is naar nieuwe ervaringen en ontdekkingen is een Cuber Outdoor Suite een klein stukje hemel op aarde. De Cuber is een vrijstaande, design Outdoor Suite voor 2 personen met 24/7 service van een designhotel (via de Cuber app).

Foto’s

Foto's van de Cuber Suite
Bekijk foto’s van de Cuber Suite ›

Eerste locatie met 30 Luxe Cuber Design Outdoor Suites op de Veluwe

De eerste locatie met 30 Luxe Cuber Design Outdoor Suites in Nederland is gelegen aan de voet van het Nationale Park de Hoge Veluwe. Deze eerste locatie opent al dit jaar (2021) en de Cuber Suites zijn exclusief te boeken via Roompot.nl.

Deze Cuber Outdoor Suites liggen op een prachtige locatie midden in de natuur. De 2-persoons accommodaties beschikken over grote glaspartijen die ervoor zorgen dat je als gast één wordt met je omgeving.

De suites zijn comfortabel en stralen warmte uit. De regendouche heeft een glazen dak waarbij het lijkt alsof het water uit de hemel valt. In de slaapkamer staat een heerlijk comfortabel Kingsize bed met waanzinnig uitzicht op de ongerepte natuur.

In de Cuber Suite werkt alles geautomatiseerd: slot van de deur, verlichting, airco en zonwering (gordijnen) zijn allemaal te bedienen vanuit de Cuber app.

Omgeving is grootste faciliteit

In het gebied waar de Cuber Suites liggen zijn geen faciliteiten aanwezig: geen receptie, speeltuin met luidruchtige kinderen of animatie. De omgeving is de grootste faciliteit.

24/7 Service van designhotel via de Cuber App

De 24/7 service van een designhotel verloopt via de Cuber App. Bestel bijvoorbeeld eten en drinken, ontdek unieke bezienswaardigheden of boek een tafel bij één van de toprestaurants in de omgeving.

Eten en drinken bestellen
Eten en drinken bestellen gaat eenvoudig en snel. Bestel bijvoorbeeld een lekker ontbijtje op bed, heerlijke kop koffie, glas frisse witte wijn.

Lokale Guide via de Cuber App
De Cuber App is ook een persoonlijke lokale Guide die 24/7 beschikbaar is. Deze weet gasten de weg te wijzen naar de beste bezienswaardigheden in de omgeving en verborgen parels waar bijna niemand komt.

Lekker uit eten? De Cuber App adviseert
De Cuber App helpt bij het boeken van een restaurant waar je kunt genieten van heerlijke en prachtige maaltijden.

Wil jij als eerste weten wanneer je een Cuber kunt boeken?

Roompot heeft een contactformulier Cuber beschikbaar. Hier kun je je gegevens op achterlaten wanneer je direct een bericht wilt ontvangen zodra je een Cuber Suite kunt boeken.

Het gaat dan om de eerste locatie met Cuber Suites gelegen aan de rand van het Nationaal Park de Hoge Veluwe.

Nog minimaal 4 andere locaties met Cuber Outdoor Suites

Na de locatie op de Veluwe volgen de komende 5 jaar nog minimaal 4 andere locaties met Cuber Outdoor Suites. Dit zullen allemaal bijzondere plekken in de ongerepte natuur zijn.