Roompot Terschelling 4 mooie alternatieve vakantieparken

Roompot Vakanties heeft geen vakantieparken op Terschelling wel op 2 andere Waddeneilanden: 3 parken op Texel en 1 park op Ameland.

Strandplevier Hotelsuites

Strandplevier Hotelsuites
Strandplevier Hotelsuites is gelegen midden in de badplaats De Koog, Texel. De hotelsuites liggen op slechts 10 minuten afstand van het strand. Het is een ideale startlocatie voor het maken van mooie wandel- en fietstochten. Iedere hotelsuite beschikt over gratis Wifi.

Appartementencomplex Bosch en Zee

Appartementencomplex Bosch en Zee
Appartementencomplex Bosch en Zee is een kleinschalig appartementencomplex op Texel en ligt op loopafstand van zee en strand. Ook ligt het vlakbij Nationaal Park Duinen van Texel. Badplaats de Koog ligt op slechts 10 minuten loopafstand. Ieder appartement beschikt over gratis Wifi.

Kustpark Texel

Kustpark Texel
Kustpark Texel ligt vlakbij het strand en is een ideale vakantielocatie voor iedereen die houdt van rust en ruimte. Het park heeft een leuk subtropisch zwembad en ligt vlakbij de gezellige badplaats De Koog. Iedere accommodatie heeft de beschikking over gratis Wifi.

Boomhiemke

Boomhiemke
Boomhiemke ligt op het mooiste stukje van Ameland en grenst aan een groot en uniek natuurgebied. Het is een modern familiepark en is op een unieke locatie gelegen. Absoluut een top vakantiebestemming voor een onvergetelijke vakantie.

Kijk ook eens naar deze Landal parken op Terschelling

Landal GreenParks heeft wel vakantieparken op Terschelling, 3 parken om precies te zijn. 2 Parken hebben een appartementencomplex en 1 park heeft cottages. Alle drie de Landal parken zijn gelegen op de mooiste stukjes van Terschelling.

Landal West Terschelling

Landal West Terschelling
Landal West Terschelling ligt op loopafstand van het gemoedelijke West-Terschelling. De appartementen van dit park zijn modern en zijn van alle gemakken voorzien. Wanneer u aankomt bij uw appartementen zijn alvast de bedden voor u opgemaakt, wel zo fijn! Het appartementencomplex bestaat uit totaal 79 gelijkvloerse appartementen die zijn gelegen aan bos en duinen. Bij Brasserie De Bonte Piet met terras kunt u lekker eten en drinken.

Landal Résidence Terschelling

Landal Résidence Terschelling
Landal Résidence Terschelling heeft 54 luxe appartementen vlakbij het strand en gezellige dorpjes op Terschelling. Het park heeft o.a een eigen zwembad met peuterbad en wellnessruimte waar gratis gebruik van gemaakt mag worden tijdens uw vakantie.

Landal Schuttersbos

Landal Schuttersbos
Landal Schuttersbos is een heerlijk rustig park waar u ongestoord kunt genieten van een welverdiende vakantie. De cottages worden omringd door duinen, brede stranden, dorpjes en bosgebied. Bij dit vakantiepark ervaart u het echte eiland gevoel. Extra leuk voor kinderen is de speeltuin met speelboot.