Sinterklaas 2018 Vakantiepark Aanbiedingen

Sinterklaas verblijf met korting boeken? Kies voor één van de onderstaande vakantiepark aanbiedingen en boek uw vakantiehuisje veel goedkoper bij één van de mooie parken in Nederland of in het buitenland en geniet gezellig samen van pakjesavond.

Landal: Vanaf € 99*

Landal: Vanaf € 99*

Landal is een goede keuze voor een leuk Sinterklaas verblijf met het gezin, vrienden, de hele familie of gewoon met zijn twee.

Center Parcs: Vanaf € 89*

Center Parcs: Vanaf € 89*

Bij Center Parcs kunt u genieten van leuke Sinterklaas-activiteiten! Uw verblijf is incl. tickets voor Aqua Mundo (subtropisch zwembad).

Hof van Saksen: Vanaf € 389*

Hof van Saksen: Vanaf € 389*

Sinterklaas vieren met heel veel luxe? Kies dan voor Hof van Saksen, dit is één van de meest luxe vakantieparken in Nederland.

Roompot: Vanaf € 99*

Roompot: Vanaf € 99*

Een Sinterklaas verblijf boeken bij Roompot is super voordelig én u hebt een grote keuze uit prachtige vakantieparken en huisjes.

Sinterklaas arrangement: Vanaf € 177*

Sinterklaas arrangement: Vanaf € 177*

Incl. pietenbezoek, chocoladeletters, cadeautje, toegang Miracle of Lights en schaatsbaan + entreetickets attractiepark en waterpark.

Sunparks: Vanaf € 69*

Sunparks: Vanaf € 69*

Vier Sinterklaas in België. Sunparks heeft 3 mooie vakantieparken in dit land. Verblijf incl. tickets Aquafun subtropisch zwemparadijs.

Beekse Bergen: Scherpe all-in prijzen!

Beekse Bergen: Scherpe all-in prijzen!

Beleef Sinterklaas en pakjesavond op een unieke locatie. Verblijf in een chalet, jungalow of safaritent. Incl. AttractiePas (7 dagattracties).

Dierenbos: Scherpe all-in prijzen!

Dierenbos: Scherpe all-in prijzen!

Vier gezellig samen Sinterklaas en pakjesavond op het superleuke familiepark met knusse huisjes. Incl. AttractiePas (7 dagattracties).

Hogenboom: Vanaf € 171*

Hogenboom: Vanaf € 171*

Boek een voordelig Sinterklaas verblijf bij Hogenboom. Ruime keuze uit parken met veel faciliteiten en leuke vakantiehuisjes.

RCN Vakantieparken: Vanaf € 94,50*

RCN Vakantieparken: Vanaf € 94,50*

Geniet extra voordelig van een heerlijk Sinterklaas verblijf en pakjesavond bij één van de mooie RCN Vakantieparken!

Informatie Sinterklaas 2018

Landal Esonstad: Sinterklaasintocht & Sinterklaaswoning
Landal Esonstad: Sinterklaasintocht & Sinterklaaswoning
Op Landal Esonstad wordt Sinterklaas altijd groots gevierd. Net als op bijvoorbeeld Landal Het Vennenbos is er een sinterklaaswoning die bezocht kan worden. Er is ook altijd een leuke sinterklaasintocht waarbij Sint en zijn pieten met zijn boot aanmeert bij de haven van Landal Esonstad. Dit jaar komt Sinterklaas bij Landal Esonstad aan op zaterdag 17 november 2018.

Intocht van Sinterklaas 2018
Intocht van Sinterklaas 2018
De intocht van Sinterklaas 2018 vindt plaats op zaterdag 17 november 2018 in Zaanstad, daar komt hij met zijn pieten en stoomboot aan in de haven. De intocht van 2017 kunt u via NPO nog eens bekijken.

Sinterklaasjournaal 2018
Sinterklaasjournaal 2018
Vanaf 12 november 2018 kan het Sinterklaasjournaal 2018 gevolgd worden op televisie en internet (NPO3).

Het Kasteel van Sinterklaas Helmond 2018
Het Kasteel van Sinterklaas Helmond 2018
Op zondag 18 november 2018 komt Sinterklaas met zijn pieten aan in de Noord-Brabantse plaats Helmond en verblijft samen met vele pieten een aantal weken in Het Kasteel van Sinterklaas in Helmond. Ook dit jaar weer per stoomboot. Burgemeester Elly Blanksma heet Sinterklaas en zijn pieten welkom. Komt u ook naar de intocht in Helmond?

VakantieparkTIP: Landal Het Vennenbos en Center Parcs De Kempervennen zijn twee hele leuke vakantieparken (met o.a. subtropisch zwembad) in de buurt van Helmond.

Het Club van Sinterklaasfeest 2018
Het Club van Sinterklaasfeest 2018
Het leukste Sinterklaasfeest van Nederland: Het Club van Sinterklaasfeest 2018 vindt plaats op zondag 25 november 2018 in Ahoy Rotterdam. Kom ook naar dit onvergetelijke familiefeest en geniet samen met Sinterklaas en de Enige Echte Pieten van De Club van Sinterklaas van dit superleuke feest.

VakantieparkTIP: Leuke vakantieparken in de omgeving van Rotterdam zijn: Landal Beach Villa’s Hoek van Holland (super mooie strandvilla’s), Center Parcs Port Zélande (o.a. met subtropisch zwembad) en Roompot Zuytland Buiten (prachtige villa’s aan het water).

Zapp Sinterklaasfeest 2018
Zapp Sinterklaasfeest 2018
Het Zapp Sinterklaasfeest 2018 vindt plaats in de Jaarbeurs in Utrecht op 24 en 25 november 2018. Sinterklaas viert dit feest met al zijn pieten en sterren zoals K3, Fource, Kinderen van Kinderen, Mega Mindy en Fenna. Ook de Zappelinvriendjes zijn aanwezig zoals Buurman & Buurman, de Teletubbies, de Smurfen en Bob de Bouwer.

VakantieparkTIP: Overnachten in de buurt van Utrecht? Kijk dan eens naar Center Parcs De Eemhof (met o.a. subtropisch zwembad) of  Landal Amerongse Berg (vakantiepret voor jong en oud).

*Boekingsprijzen informatie:

Landal GreenParks: Incl. BTW, excl. € 26 reserveringskosten per boeking + persoonsgebonden kosten: bedlinnen zijn verplicht á € 7,95 p.p., kinderbedlinnen € 6,75, toeristenbelasting varieert per park. Voor Dayz by Landal geldt: excl. nutsvoorzieningen op basis van verbruik.

Center Parcs: Excl. verplichte kosten: reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten indien u een Comfort cottage in Nederland, België of Duitsland boekt (€ 8 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen (varieert per park).

Hof van Saksen: Incl. BTW, bedlinnen, opgemaakte bedden, handdoekenpakket p.p. en een keukendoek-, koffie- en theepakket. Excl. € 26 reserveringskosten per boeking, toeristenbelasting € 1,15 p.p.p.n.

Roompot: Incl. reserveringskosten, excl. bedlinnen (optioneel), eindschoonmaak (optioneel) en toeristenbelasting (varieert per park).

Hogenboom: Incl. reserveringskosten, excl. bedlinnen (optioneel), eindschoonmaak (optioneel) en toeristenbelasting (varieert per park).

Vakantiepark Slagharen: Incl. reserveringskosten (€ 15), gemeentelijke heffingen (€ 18) en dekbedovertrekset (€ 15)

Sunparks: Excl. verplichte dekbedhoes pakketten bij boeking van een Select Vakantiehuis (€8 p.p.) en verblijfs- en milieuheffingen.

Vakantiepark Beekse Bergen: Incl. reserveringskosten, eindschoonmaak en lokale heffingen

Vakantiepark Dierenbos: Incl. reserveringskosten, eindschoonmaak en lokale heffingen

RCN Vakantieparken: Reserveringskosten € 17,50 en toeristenbelasting (verplicht). Schoonmaakkosten € 35 (optioneel). Enkele woningen op een enkel park kennen afwijkende tarieven en voorwaarden m.b.t. eindschoonmaak en eventueel borg (zie beschrijving type woning).