Slagharen blijft tot nader order gesloten i.v.m. beleid Corona

Slagharen blijft tot nader order gesloten i.v.m. beleid Corona, Foto: Man en vrouw in cowboykleding voor het uithangbord van de Gold Rush attractie in Attractiepark Slagharen
Attractie- & Vakantiepark Slagharen had eigenlijk open willen gaan op 4 mei 2020. I.v.m. het beleid rondom het Coronavirus blijft Slagharen nu tot nader order gesloten (update: Slagharen is weer open vanaf 30 mei 2020).

Update! Opening Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Attractie- en Vakantiepark Slagharen is weer open vanaf 30 mei 2020. Het vakantiepark is al open vanaf vrijdag 29 mei 2020. Slagharen zorgt voor 1,5 meter afstand tussen de huishoudens, voldoende en heldere informatie en extra hygiënemaatregelen.

Lees alles over Slagharen opening ›

Tip! Voordelig naar Slagharen dit jaar?

Slagharen heeft diverse last minutes en aanbiedingen beschikbaar waarmee je voordelig naar het attractiepark kunt gaan of goedkoper jouw verblijf bij het vakantiepark kunt boeken. Wanneer je een vakantie boekt is dat inclusief toegang tot het attractiepark en Aqua Mexicana zwemparadijs. Vaak ontvang je ook nog gratis extra’s zoals een ontbijtbuffet met Randy & Rosie of Lazy Sunday.

COVID-19 maatregelen

Door de COVID-19 maatregelen is het voor Attractie- & Vakantiepark Slagharen nog niet mogelijk om te openen. Slagharen wacht nu tot nieuwe besluiten worden aangekondigd. Ze hopen binnenkort open te mogen gaan.

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan protocollen en verdere voorbereidingen om gasten in een veilige omgeving van de attracties en op vakantie te laten genieten. We gaan naar een nieuwe 1,5 meter samenleving toe en daarop wordt nu alles bij Slagharen ingericht. De adviezen en regelgeving van de veiligheidsinstanties worden op de voet gevolgd.

Voorbereiding op 1,5 meter samenleving

Slagharen is op dit moment hard aan het werk om te voldoen aan de algehele maatregelen van de 1,5 meter afstand, informatie voorziening en extra hygiëne. Er wordt nauw samengewerkt met brancheorganisaties van dagattractieparken in Nederland en haar parken in het buitenland.

Veelgestelde vragen

Wanneer opent Attractie- & Vakantiepark Slagharen?
Dat is nog niet bekend. Alles blijft tot nader order gesloten. Gasten die een vakantie hebben geboekt in de periode t/m 20 mei 2020 worden benaderd door Slagharen. Daarom is het niet nodig dat gasten zelf met Slagharen contact opnemen.

Heb jij een verblijf bij Slagharen geboekt?
Net als het attractiepark is ook het vakantiepark tot nader order gesloten. Dat zorgt voor vragen en dat begrijpt Slagharen heel goed. Vakantiepark Slagharen kijkt naar de volgorde van de oorspronkelijke aankomstdatum om contact op te nemen met gasten.

Mocht het zo zijn dat de sluiting van Slagharen jouw aankomstdatum betreft dan wordt er zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen door Slagharen.

Verblijf in de periode t/m 20 mei 2020
In ieder geval is het zo dat gasten die een verblijf hebben geboekt tot 20 mei 2020 benaderd worden door Slagharen. Zij vraagt gasten dit contact af te wachten, omdat ze op deze manier haar gasten het beste van dienst kan zijn.

Verblijf na 20 mei 2020
Gasten die een verblijf voor na 20 mei 2020 hebben geboekt, daarvan blijft het verblijf onveranderd. Slagharen geeft aan dat voor deze boekingen de algemene voorwaarden van toepassing zijn.

Verblijf geboekt via derde partij (bijvoorbeeld touroperator)
Wanneer je via een derde partij jouw verblijf bij Slagharen hebt geboekt dien je contact op te nemen met deze derde partij. Dat is je aanspreekpunt voor vragen en wijzigingen m.b.t. jouw reservering.

Heb je entreetickets gekocht via slagharen.com?
Wanneer je entreetickets hebt gekocht via slagharen.com dan kun je deze het hele seizoen gebruiken. Dit is tot 3 januari 2021.

Is er een compensatie voor abonnementhouders?
Slagharen geeft op haar Corona informatiepagina aan dat abonneehouders ter compensatie een verlenging van hun abonnement krijgen met het aantal gesloten dagen. De verlenging is van toepassing op alle Slagharen abonnementen (Goud, Zilver & Brons). De verlenging wordt automatisch toegepast op alle abonnementspassen. Hierover hoeven abonneehouders zich geen zorgen te maken.

Extra informatie

Veel vragen over verblijven na 20 mei 2020
De vragen aan Slagharen gaan op dit moment voornamelijk over verblijven na 20 mei 2020. Slagharen geeft aan dat ze gesloten zijn tot 20 mei 2020 en dat nieuwe besluiten worden afgewacht.

Voor iedereen die een verblijf heeft geboekt in de periode tot 20 mei 2020 geldt dat Slagharen met de gast contact opneemt.

Voor de verblijven na 20 mei 2020 geldt dat deze blijven bestaan. Mocht het zo zijn dat een boeking in de periode na 20 mei 2020 niet door kan gaan dan wordt er ook door Slagharen met de gast contact opgenomen.

Tip: Mocht je toch nog met vragen zitten over jouw reservering bij Slagharen, dan wordt door Slagharen aangegeven dat je het beste kunt mailen. Omdat het nogal druk is met vragen aan de klantenservice, kan het zijn dat het even duurt voordat je antwoord terug krijg. Slagharen doet er alles aan om alle vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Controleer je spamfolder/ongewenste inbox!
Wanneer je contact hebt met Slagharen is het belangrijk om je spamfolder/ongewenste inbox in de gaten te houden. Het kan namelijk zijn dat belangrijke e-mails daarin onterecht belanden.

Tip: Duurt het heel lang voordat je bericht terug krijgt van Slagharen dan kun je proberen de klantenservice telefonisch te benaderen.

Slagharen gaat goed met de Corona maatregelen om

We vinden dat Slagharen heel goed omgaat met de Corona maatregelen. Zowel voor de gasten van het vakantiepark als van het attractiepark is de informatievoorziening duidelijk en wordt er een goede service verleend.

1,5 Meter samenleving
Slagharen werkt heel hard aan het creëren van veilige omgeving voor gasten van het attractiepark en vakantiepark i.v.m. de 1,5 meter samenleving waar we naartoe gaan. Hierbij wordt gewerkt aan protocollen en verdere voorbereidingen voor de toepassing van het beleid m.b.t. 1,5 meter samenleving in het attractiepark en vakantiepark. Ook wordt hard gewerkt aan de informatievoorziening en extra hygiëne.

Entreetickets Attractiepark
Wanneer je entreekaartjes hebt gekocht voor het attractiepark dan kun je die tot 3 januari 2021 gebruiken. Op deze manier heb je nog alle tijd om, zodra het weer kan, veilig te genieten van een dagje pretpark plezier.

Abonnementen Attractiepark
Alle abonnementen worden automatisch verlengd met het aantal gesloten dagen. Je raakt als abonnementhouder geen dag kwijt. Ook netjes is dat deze regeling geldt voor alle soorten abonnementen (Goud, Zilver & Brons).

Verblijf Vakantiepark
Slagharen neemt contact met je op wanneer jouw verblijf in de periode tot 20 mei 2020 valt. Je hoeft dus zelf niets te doen. Voor verblijven na 20 mei 2020 gelden de algemene voorwaarden. Maar ook wanneer je verblijf alsnog valt in een periode waarin een sluiting van toepassing is zal contact met je worden opgenomen over wat de mogelijkheden zijn m.b.t. jouw boeking.

Heb je toch nog vragen en/of opmerkingen?

Slagharen heeft een speciale Corona informatiepagina beschikbaar met de meest actuele informatie rondom haar omgang met alle Corona maatregelen. Dat is de belangrijkste pagina om naartoe te gaan wanneer je met vragen en/of opmerkingen zit over het attractiepark en/of het vakantiepark.