Beleef een spooky Slagharen Halloween 2023

Beleef een spooky Slagharen Halloween 2023
© Foto: Slagharen.com

Halloween vieren in Slagharen is echt heel leuk! Tijdens Halloween 2023 (van 7 t/m 29 oktober) kun je in Slagharen genieten van de Scary Prairie en Western Nightmares. Ook kun je genieten van het Halloween buffet in restaurant Big Jake. Koop je Halloween tickets los of boek een verblijf bij Vakantiepark Slagharen (toegang tot het attractiepark is inbegrepen bij je verblijf).

Scary Prairie

Leeftijdsadvies: Geschikt voor alle leeftijden
Bekijk openingstijden

Scary Prairie is geschikt voor de hele familie. Geniet van de unieke Halloweensfeer in de Scarezones en Walktroughs.

Scarezone: Pumpkin Market
Bewoners in dit deel van de prairie zijn levende, vrolijke en grappige pompoenen. Een band speelt het Pumpkin market lied en een kok maakt zijn favoriete soep: tomatensoep. Ontdek de leuke markt en bekijk pompoenhuizen.

Scare Zone: Main Street
Main Street is de winkelstraat van Slagharen. Hier kun je een groot aantal dolende zielen vinden. Zij spelen graag het spel Trick or Treat met jou. Op het podium staat The Western Mayor en vraagt iedereen op hem te stemmen als de nieuwe burgemeester. Zijn concurrent is Pumpkin Mayor.

Scare Zone: Lost Trail
Pas op voor de beroemde Red Bandits bij de Lost Trail. Rond 18.00u vinden hier griezelige gebeurtenissen plaats. Wees voorzichtig wanneer je de bandieten benadert!

Walkthrough: Crows Nest
In Crows Nest nemen de kraaien het stro over. Een grote groep kraaien heeft hier de landbouwgrond besmet en een gemene kraai heeft de opslag van het stro overgenomen. Durf jij om het stronest doolhof te betreden? Probeer de speciale spreuk te ontrafelen waarmee je de gemene kraai kunt wegjagen.

Walkthrough: Outcast Camp
In het Outcast Camp wonen de meest gekke karakters van Slagharen. Je komt bij dit kamp terecht langs een steegje Achter de Main. Het kamp met verstotenen is grappig, eng en bijzondere plek. Superleuk terrein om met Halloween naartoe te gaan!

Walkthrough: The Manor (editie: familie Bones)
The Manor is het huis van de familie Bones. Zij wonen al 150 jaar in dit huis. Halloween heeft bij hen een speciaal plekje in hun hart. Ze zijn blij jou als bezoeker te mogen verwelkomen en dat je niet bang bent van skeletten, of toch wel? Misschien kun jij zelfs wel de familie Bones aan het lachen maken.

Goed om te weten: Westen Nightmares is een stuk griezeliger dan Scary Prairie. Gezinnen kunnen wanneer zij dat willen het park via een alternatieve route verlaten.

Western Nightmares

Leeftijdadvies: 14 jaar en ouder
Bekijk openingstijden

Western Nightmares heeft een adviesleeftijd van 14 jaar en ouder. Dit is echt een stuk griezeliger dan de Scary Prairie. De Western Nightmares is op 8 avonden in oktober vanaf 18:06u.

Scarezone: Main Street
In de Main Street kun je de echte Western Spirit ervaren. Je vindt hier ’s avonds de meest obscure figuren uit het Wilde Westen. Bemoei je niet met hun zaken, want anders komen ze achter je aan!

Scarezone: Pumpkin Market (Vengeful pumpkins)
De Vengeful pumpkins zijn wraakzuchtige pompoenen die uit de schaduw tevoorschijn komen. Zij zijn meedogenloos, opzoek naar wraak en pikken de meest bange zielen eruit om hen de stuipen of het lijf te jagen.

Scarezone: Lost Trail
De beroemde Red Badits teisteren het Lost Trail gebied. The Lost Bandits zijn de grondleggers van de Red Bandits. Wanneer je de Lost Trail binnenkomt overvalt je meteen een onheilspellend gevoel. Wees voorzichtig en kijk goed uit voor de Red Bandits!

Walkthrough: Crows Nest
Crows Nest is een doolhof van stro waar de kraaien het voor het zeggen hebben. Durf jij dit enge doolhof te betreden? Pas goed op jezelf, want veilig is het er niet!

Walkthrough: Outcast Camp
In het Outcast Camp wonen de verstotenen. Zij hebben ervoor gekozen om ver weg van de samenleving te leven. Zij schuwen geen geweld en beschermen hun gebied. Wanneer je eenmaal de Outcast Ground binnen bent gegaan kun je niet meer terug.

Walkthrough: The Manor (editie: The home of the lost bandits)
The Manor is het huis van The Lost Bandits. Op hun boerderij woonde ooit een familie. Op een dag sloeg het noodlot toe en verdween de familie zonder een spoor achter te laten. Tijdens een bezoek aan hun huis ga je terug naar het jaar 1850. Is de familie wel echt ooit verdwenen uit het huis of zijn ze er nog steeds en zijn ze opzoek naar nieuwe bewoners?

Park blijft 8 avonden langer open in oktober

In oktober blijft het park 8 avonden langer open: tot 22.00u. Het is wel zo dat vanaf 18:06 u Slagharen verandert in Western Nightmares. Dit is zo spannend dat een adviesleeftijd van 14 jaar en ouder wordt geadviseerd. Je kunt tijdens deze 8 avonden genieten van een lekker ‘family friendly’ Halloween buffet in Big Jake. Gezinnen die dit te eng vinden kunnen het attractiepark via een alternatieve route verlaten.

Halloween buffet in Big Jake

Tijdens de 8 avonden in oktober (het park is dan open tot 22.00u) kun je in restaurant Big Jake in Attractiepark Slagharen genieten van een Halloween buffet. Tijdens het eten kun je opgeschrikt worden door enge bewoners van Big Jake die ook graag willen eten :).

Openingstijden
Het buffet is geopend van 17.00 tot 20.00u.

Lekkerste gerechten
Het buffet bestaat uit de lekkerste gerechten met een Halloween twist zoals Spaghetti Bolognese met oogballen, broodstengels met nagels en frikandel mummies.

Prijzen
Volwassenen: € 31,00 p.p.
Kinderen 4-12 jaar: € 15,50
Kinderen t/m 3 jaar: gratis

*Drankjes zijn niet inbegrepen, koffie en thee wel.

Reserveren
Je dient het buffet te reserveren (voor kinderen t/m 3 jaar is dat niet nodig). Er wordt een aanbetaling van € 10 per persoon gevraagd om de capaciteit te waarborgen.

Toegang tot Slagharen Halloween 2023 via tickets of verblijf

Wil jij graag aanwezig zijn tijdens Slagharen Halloween 2023? Je kunt toegang krijgen door los entreetickets te kopen of wanneer je een verblijf boekt bij Vakantiepark Slagharen. Je verblijf is inclusief toegang tot het attractiepark (waaronder ook Halloween 2023).

Goed om te weten: Walkthroughs dien je te reserveren. Sommige Walkthroughs zijn alleen tegen betaling te bezoeken.