Slagharen Hemelvaartweekend aanbieding

Geniet van een lang weekend vol attractiepark- en waterparkplezier met de Slagharen Hemelvaartweekend aanbieding. Kies uit één van de zeven soorten accommodaties: cowboys, American Indian, Yellowstone, TexMex, Nevada of Wigwam. Alle accommodaties zijn van alle gemakken voorzien zodat je een heerlijk ontspannen weekend zult hebben.

Slagharen Hemelvaartweekend aanbieding
Geniet samen van een onvergetelijk Hemelvaartweekend bij Slagharen met veel attractiepark- en zwemplezier.

Hemelvaart 2019 aanbieding

Hemelvaart 2019 is op donderdag 30 mei 2019. Het extra lange weekend (Hemelvaartweekend) loopt is van donderdag 30 mei 2019 t/m zondag 2 juni 2019. De Slagharen Hemelvaartweekend is een verblijf van 3 nachten en 4 dagen (donderdag t/m zondag). Ook op de aankomst- en vertrekdag heb je toegang tot alle parkfaciliteiten, attractiepark Slagharen en waterpark Aqua Mexicana.
BEKIJK HEMELVAART AANBIEDING

Attractiepark Slagharen

In Attractiepark Slagharen vind je ruim 30 toffe attracties. Extra leuk aan een verblijf op Vakantiepark Slagharen is dat zodra je een stap buiten de deur van je vakantiehuisje je doet je binnen een mum van tijd in het attractiepark staat. Geen gedoe met lange reistijden in de auto en vervelende files. Tip: De attracties Wild West Adventure en Big Wheel zijn superleuk. Bij deze laatste kun je vanaf grote hoogte proberen je accommodatie te spotten, superleuk!

Waterpark Aqua Mexicana

Waterpark Aqua Mexicana is een heel leuk subtropisch zwemparadijs met interactieve glijbanen met muziek en lichten. Dit waterparadijs heeft verder leuke zwembadfaciliteiten zoals de sprayparks, whirlpool en buitenspeelplaats met strand.

Randy & Rosie

Ga samen op avontuur met Randy & Rosie. Deze twee mascottes van Slagharen verwelkomen je bij aankomst op het park en nodigen je graag uit om een bezoek te brengen aan Sam’s Saloon voor hun leuke Randy & Rosie Show. ’s Avonds is er ook van alles te doen op het park. Zo is er de Randy & Rosie Disco en Family Game Show waarbij je kans kunt maken op mooi prijzen.

Korting nodig? Bekijk Slagharen aanbiedingen >