vakantieparkmagazine.nl

Slagharen Miracle of Lights 2017 arrangement v.a. € 99*

Boek nu het Miracle of Lights arrangement v.a. € 99* en geniet van de speciale lichtjesparade en het avondspektakel in Attractiepark Slagharen. Dit arrangement is inclusief diverse extra’s waaronder onbeperkt toegang tot Attractiepark Slagharen en zwemparadijs Aqua Mexicana + u ontvangt een leuke Miracle of Lights verrassing bij aankomst op het vakantiepark.

Slagharen Miracle of Light arrangement is inclusief diverse extra’s

Slagharen Miracle of Light arrangement is inclusief diverse extra's

– 1x Miracle of Lights verrassing per vakantiehuisje
– Tickets voor Attractiepark Slagharen
– Toegang tot alle shows en entertainment in het attractiepark
– Toegang tot zwemparadijs Aqua Mexicana (vanaf 2 oktober zijn tickets voor dit zwembad ook inbegrepen bij een Wigwam Deluxe verblijf)
– Toegang tot het buitenzwembad
BEKIJK AANBIEDING

Lichtjesparade & Avondspektakel

Lichtjesparade & Avondspektakel
De Lichtjesparade en het Avondspektakel zijn ontzettend leuk om mee te maken!

Miracle of Light is een magische, spectaculaire en betoverende lichtjesparade met daarna een mooi avondspektakel. In 2017 vindt dit evenement plaats van 5 oktober 2017 t/m 7 januari 2018. Zodra de zon onder is en het begint te schemeren wordt door Slagharen alle lichtjes ontstoken. Duizenden lichtjes veranderen het Attractiepark in een sprookjesachtig park. Alles is met lichtjes versierd: voertuigen, gebouwen, acrobaten en danseressen.

Het Miracle of Lights evenement met de lichtjesparade en avondspektakel is één van de leukste evenementen van het jaar. Dit evenement wilt u dan ook voor geen goud missen. Tijdens de lichtjesparade kunt u kijken naar mooie voertuigen helemaal versierd met lichtjes die worden begeleid door muziek. Het avondspektakel begint wanneer de bonte stoet het centrale plein van Attractiepark Slagharen heeft bereikt. Het unieke avondspektakel vindt iedere dag plaats tijdens het Miracle of Lights seizoen (5 oktober 2017 t/m 7 januari 2018). Bij dit spektakel kunt u genieten van fonteinen, projecties, lasers, artiesten, muziek en vuurwerk.

 

*Deze boekingsprijs is excl. bijkomende kosten: reserveringskosten, dekbedovertrekset en gemeentelijke heffingen.