Slagharen seizoen 2024 belooft spectaculair te worden

Op 29 maart 2024 opent Vakantiepark Slagharen haar deuren, een dag later op 30 maart 2024 om 10:00u openen de deuren van Attractiepark Slagharen. Tijdens seizoen 2024 kun je genieten van veel attractiepark- en waterparkplezier en kun je een ontspannen verblijf hebben in één van de comfortabele accommodaties op het vakantiepark.

© Foto: slagharen.com - Beleef superveel attractiepark + waterparkplezier en geniet van een ontspannen verblijf in bijvoorbeeld een nieuwe Rancho Grande Lodge of Rancho Grande Lodge Deluxe tijdens Slagharen seizoen 2024.
© Foto: slagharen.com – Beleef superveel attractiepark + waterparkplezier en geniet van een ontspannen verblijf in bijvoorbeeld een nieuwe Rancho Grande Lodge of Rancho Grande Lodge Deluxe tijdens Slagharen seizoen 2024.

Vakantiepark Slagharen geopend vanaf 29 maart 2024

Vakantiepark Slagharen gaat 1 dag eerder open dan het attractiepark. Het vakantiepark opent namelijk al op 29 maart 2024.

Wanneer je naar slagharen.com/overnachten/ gaat zul je zien dat de eerst mogelijke aankomstdatum vrijdag 29 maart 2024 is.

We zagen dat je al een verblijf kunt boeken vanaf 2 nachten. Je komt dan aan op vrijdag en vertrekt op zondag.

Een vakantieverblijf is inclusief toegang tot het attractiepark en zwemparadijs Aqua Mexicana.

Tip! Indien je een zilver, goud of platinum abonnement hebt kun je met korting een verblijf boeken bij Vakantiepark Slagharen.

Attractiepark Slagharen geopend vanaf 30 maart 2024

Je kunt Attractiepark Slagharen weer in vanaf 30 maart 2024. Om 10:00u gaan de poorten open en start seizoen 2024.

Entreetickets
Het is nu al mogelijk losse entreetickets online te kopen. Je hebt hierbij de keuze uit een dagticket en flexibel ticket.

Met een dagticket kies je een exacte datum waarop je naar het attractiepark wilt gaan. Een flexibel ticket, de naam zegt het eigenlijk al, is bedoelt zodat je flexibel kunt kiezen wanneer je naar het attractiepark wilt gaan. Dit is namelijk een ticket zonder specifieke datum. Je kunt een flexibel ticket gebruiken voor een bezoek aan het attractiepark t/m 5 januari 2025.

Abonnementen
Slagharen heeft 4 abonnementen: brons, zilver, goud en platinum. Met een abonnement heb je onbeperkt toegang tot het attractiepark t/m 5 januari 2025.

Bij het zilver, goud en platinum abonnement ontvang je allerlei extra voordelen zoals korting bij restaurants en winkels, korting op overnachtingen en korting op entreekaartjes voor mensen die je meeneemt naar het attractiepark. Het is per abonnement verschillend welke voordelen je precies krijgt.

Tip! Het platinum abonnement en goud abonnement zijn de beste abonnementen die je kunt kopen, omdat je daarbij het meeste waar voor je geld krijgt.

Slagharen heeft een handig overzicht waarin exact staat aangegeven per abonnement wat allemaal inbegrepen is.

Nieuw: Rancho Grande Lodges

Je kunt vanaf seizoen 2024 verblijven in de nieuwe Rancho Grande Lodges. Dit zijn accommodaties voor maximaal 8 personen en zijn ideaal voor een leuke vakantie bij Slagharen voor gezinnen, groepen vrienden of een hele familie. De lodges liggen op slechts 10 minuten loopafstand van het attractiepark.

De Rancho Grande kun je boeken met een aankomst vanaf 26 april 2024.

Er zijn twee soorten Rancho Grande Lodges: ‘Rancho Grande’ en ‘Rancho Grande Deluxe’. Laatstgenoemde naam verklapt het al, dit is het meest luxe lodgetype dat je kunt boeken.

Rancho Grande
De Rancho Grande is 90 m2 groot en biedt plaats voor maximaal 8 personen. Deze accommodatie beschikt over 4 slaapkamers en 2 badkamers. Het is een ruime vakantiewoning met o.a. vloerverwarming en volledige uitgeruste keuken (incl. magnetron, vaatwasser, grote koelkast en inductiekookplaat). Buiten heb je de beschikking over een privéterras waarop je in alle rust kunt genieten van je verblijf.

Rancho Grande Deluxe
De Rancho Grande Deluxe is de meest luxe versie van de Rancho Grande Lodge. Deze accommodatie heeft 4 slaapkamers en 2 badkamers. Het is een hele luxe en ruime vakantiewoning met o.a. extra luxe keuken (beschikt namelijk over extra’s zoals een luxe oven en Quooker kraan), outdoor infrarood sauna, 2 extra smart-TV’s, extra grote TV in de woonkamer, luxe beddengoed, Bluetooth geluidssysteem en op je eigen privéterras een BBQ en comfortabel tuinmeubilair (waaronder als extraatje: 2 heerlijke ligstoelen).

Wat is er allemaal te doen tijdens seizoen 2024?

Tijdens seizoen 2024 (van 30 maart 2024 t/m 5 januari 2025) kun je genieten van superleuke attracties, zwemplezier in Aqua Mexicana, shows en entertainment (zowel in het attractiepark als vakantiepark), lekker eten en drinken in één van de restaurants, shoppen en gamen.

Voorjaarsevenement: Spring!
De opening van Slagharen begint meteen goed met het Spring! voorjaarsevenement. De attractiepark is mooi aangekleed met bloemen, planten en kleurrijke vlaggen. De mooiste foto’s maak je op de unieke fotopunten (staan aangegeven in het park).

Randy & Rosie hebben een leuke show: Uit je bol! In deze show wordt Rosie’s deelname aan een bloemenwedstrijd in de weg gezeten door de Red Bandits.

Je dag in het park wordt afgesloten met een fleurige parade.

Red Bandit Adventure heeft update gekregen
De Red Bendit Adventure (spannende boottocht) is nu nog leuker. Aan de attractie is meer storytelling toegevoegd met video- en geluidsfragmenten. Je wordt nu meer in het verhaal van de Red Bandits meegenomen. Na je deelname aan deze tocht mag je jezelf een echte Red Bandit noemen.

Avontuurlijk zomerprogramma
Voor zomer 2024 komt er een avontuurlijk programma waaronder een spannende Randy & Rosie show. De Red Bandits zullen ook dit jaar weer diverse capriolen uithalen. Aan hun repertoire wordt een spannende stunt straatshow toegevoegd. Ook kun je in de zomer van 2024 tot in de late uurtjes genieten van veel gezelligheid in het park tijdens de speciale zomeravonden met live muziek.

Halloween
In 2024 zal de tweede editie van Halloween in Slagharen plaatsvinden. Omdat er zoveel positieve reacties waren op het dag- en avondprogramma zal Halloween ook dit jaar weer in volle glorie terugkeren met de Scary Prairie en Western Nightmares.

Winter Slagharen
Tijdens seizoen 2024 is er meer te doen op het park rondom Sinterklaas en zijn pieten. Na Halloween wordt er een intocht georganiseerd. Ook is er een gevarieerd sinterklaasprogramma. De Sint en zijn Pieten verblijven in een vakantiewoning op Vakantiepark Slagharen.

Na de sinterklaasperiode wordt het park mooi versierd tot een magisch kerstfestijn. Het park zal vele lichtjes hebben, evenals kerstbomen en veel zoetigheden. Ook de kerstman is er natuurlijk bij. Tijdens de feestdagen kan er worden geschaatst en genoten worden van warme chocolademelk. Op Oudjaarsavond kunnen parkgasten genieten van een prachtige vuurwerkshow.

Een aantal attracties kan gedeeltelijk geopend zijn

Slagharen geeft op haar website aan dat het kan gebeuren dat een aantal attracties gedeeltelijk geopend zijn. Wanneer hiervan sprake is, dan bedient één medewerker twee attracties. De attracties worden om het halfuur gewisseld geopend.

Bij de attracties en de openingstijden wordt aangegeven welke attracties gedeeltelijk geopend zijn.

Gedeeltelijke geopende attracties zal met name het geval zijn in het laagseizoen, bij bepaalde weersomstandigheden en wanneer er storingen zijn.

In het openingstijdenoverzicht kun je precies zien wanneer Attractiepark Slagharen en Aqua Mexicana geopend zijn.

De openingstijden van de horeca in Slagharen kun je ook bekijken. Deze lijst met openingstijden wordt iedere dag rond 10:00u ververst.

Kamperen is niet mogelijk in 2024

Het is helaas niet mogelijk om te kamperen in 2024 bij Vakantiepark Slagharen. Het oude campingterrein heeft namelijk plaatsgemaakt voor de Rancho Grande Lodges. Waarschijnlijk komt er in de toekomst wel een nieuwe camping, maar wanneer deze precies gerealiseerd zal zijn is nog onbekend.

Als je in 2024 toch een beetje met het ‘kamperengevoel’ wilt verblijven bij Slagharen kun je het beste kiezen voor een verblijf in de Wigwam Deluxe of Colorado (=chalet) op het vakantiepark.