Slagharen Ticket 4-daagse: 50% korting op jouw entreekaartjes

Tijdens de Slagharen Ticket 4-daagse kun je met hoge korting tickets voor Attractiepark Slagharen kopen. T/m 9 juli 2019 ontvang je tot 50% korting op jouw entreekaartjes.

Slagharen tickets met 50% korting + Extra voordelen

Slagharen Ticket 4-daagse: 50% korting op jouw entreekaartjes
Ontvang 50% korting op jouw Slagharen tickets tijdens de Slagharen Ticket 4-daagse. Je krijgt ook nog extra voordelen: 1. je hebt met deze entreekaartjes toegang vanaf 10.00u, 2. je hebt toegang tot ruim 30 verschillende attracties waaronder de populaire attractie Gold Rush en ook een 3. Meet & Greet met Randy & Rosie is inbegrepen.
JA, Ik wil ook 50% korting op mijn tickets!

Goed om te weten: De Slagharen Ticket 4-daagse loopt t/m 9 juli 2019. De tijdklok op de actiepagina geeft de exacte tijd aan die je nog hebt om je entreekaartjes met 50% korting te kunen kopen. Tickets die je via deze 4-daagse actie koopt zijn geldig t/m woensdag 31 juli 2019. Deze aanbieding is niet geldig in combinatie met andere acties en tickets op datum.

Video: Vernieuwingen Slagharen 2019

Slagharen korting? Bekijk actuele aanbiedingen >

Hessel van Slagharenfans.nl laat je graag de vernieuwingen van Slagharen seizoen 2019 zien.

Entreetunnel
De eerste vernieuwing die je te zien krijgt bij Attractiepark Slagharen is de entreetunnel. Je hoeft niet meer over de weg / brug om bij het pretpark te komen. De tunnel is in het thema van Slagharen: Western. Ook is er muziek, dus geen stille tunnel en dat is fijn.

Plein
Bij binnenkomst merk je dat het plein aan de voorzijde van het park meer ruimte uitstraalt. Geen popcornkraam meer op het plein waardoor het plein bij de fontein groot en open is.

Main Street
De oliebollenkraam heeft plaats gemaakt voor een bakkerij / snoepwinkel met allerlei lekkernijen. Het is weer mogelijk in de skytower te gaan. De attractie heeft een tijd stil gelegen i.v.m. renovatie, maar is nu weer toegankelijk. De Skytower is een beetje vergelijkbaar met de Pagode van de Efteling.

Subway
De panni/tosti/ijszaak heeft plaats gemaakt voor een Subway. Hier kun je diverse broodjes en drankjes krijgen. Ziet er netjes uit.

El Teatro
Hier draait een nieuwe film: Yogi Bear. De buitenzijde is geschilderd. De 4D film is te bekijken in het Nederlands en Duits. Leuke film duurt ongeveer 12 minuten.

Cartwrights Restaurant
Links van de Sherrifs Office / County Court, zat een speelgoedwinkel (Gonzales), deze is weg. Hier zijn nu extra zitbanken van het Cartwrights Restaurant. Dit restaurant heeft nieuwe producten op het menu.

Vernieuwde winkeltjes
De winkeltjes zijn vernieuwd, waaronder een vernieuwde kledingwinkel. Alle externe bedrijven zijn nu weg, alles in beheer van Slagharen zelf.

Graveren
Wax Your Hands is weg. Je kunt nu allerlei dingen laten graveren zoals armbandjes, horloges, kentekenplaten. Ook is er een Best Friend Factory waar je je eigen teddybeer kunt maken. Het graveren vond eerst plaats bij de William Everett Hardware, maar die is dicht. Nu is er één grote winkel waar je van alles kunt uitkiezen om te laten graveren.

Black Hill Ranger Path
Black Hill Ranger Path is grootste vernieuwing waar je vanaf seizoen 2019 van kunt genieten. In een harnas ga je een klimbaan over. Beetje vergelijkbaar met een klimbos, maar dan een klimpark in een stalen constructie. Hele grote attractie waar je veel klimplezier kunt beleven. Tip: 1x gratis toegang tot het Black Hill Ranger Path is inbegrepen bij je verblijf op Vakantiepark Slagharen. Ook is er een klimmuur.

Frozen Coca Cola of Fanta
Op het park is de gele tent weggegaald, deze is vervangen door een blokhut waar je frozen Coca Cola of Fanta kunt kopen.

Muziek bij Gold Rush
In de wachtrij van de Golf Rush kun je nu muziek luisteren (Country muziek).

Nieuwe speeltuin
Tegenover de Wild West Adventure is een nieuwe speeltuin. Hier kunnen kinderen naar hartenlust veilig spelen. Zo zijn er diverse klimtoestellen en glijbanen.

Omgeving vrije val toren
Bij de vrije val toen stonden bloemperken. Deze zijn verwijderd in de winter (i.v.m. doorgang Miracle of Lights). Dit is nu picknickplaats geworden met houten bakken waarin olijfbomen staan, ziet er allemaal netjes uit.

Gebied achter het reuzenrad
Plannen voor het gebied achter het reuzenrad moeten nog bekend gemaakt worden.