Slagharen Wigwam Deluxe aanbieding

Wil je graag voordelig op vakantie in een Slagharen Wigwam Deluxe? Daar is een speciale aanbieding voor. Je kunt kiezen uit een verblijf van 1 tot 10 nachten. Kinderen ontvangen als extraatje een pijl & boog.

Slagharen Wigwam Deluxe aanbieding, Foto: man, vrouw, jongen, meisje, tennis, sanitair gebouw, 2 tenten, gras, looppad, bomen

Indian Wigwam Deluxe aanbieding is inclusief

– Verblijf in Wigwam Deluxe (1 tot 10 dagen)
– Pijl en boog voor de kinderen
– Toegang attractiepark
– Toegang alle shows en entertainment
– Toegang waterpark Aqua Mexicana
– Toegang waterspeeltuin Sunny Beach
– Wifi internet
– Eindschoonmaak

Bekijk aanbieding >

Accommodatie omschrijving

De Wigwam Deluxe is geschikt voor maximaal 6 personen (2 volwassenen en 4 kinderen max 18 jaar) en heeft alles wat je nodig hebt om prettig je vakantie door te komen. De tent is voorzien van meubilair, flatscreen-TV, een keuken met kookgelegenheid, kookgerei, borden, glazen, bekers, bestek, koelkast en fluitketel. De douche, toilet en wastafel kunnen gevonden worden in een eigen sanitaire gebouwtje naast Wigwam. Je auto kun je parkeren op de gezamenlijke parkeerplaats in de Wigwamwereld.

Cadeautje voor je kinderen

Wanneer je gebruikmaakt van het Indian Wigwam arrangement ontvangen je kinderen een leuke pijl & boog. Leuk voor ze om wat extra vakantieplezier te hebben.

Niemand hoeft zich vervelen

Deze aanbieding is inclusief toegang tot het attractiepark, waterpark en waterspeeltuin. Niemand hoeft zich dan ook vervelen tijdens het verblijf bij Slagharen. Het attractiepark alleen al heeft meer dan 30 toffe attracties. In het Aqua Mexicana waterpark kan veel zwemplezier beleefd worden met leuke attracties zoals snelle glijbanen. Waterspeeltuin Sunny Beach is superleuk om naartoe te gaan wanneer het buiten lekker weer is. Terwijl jij heerlijk ontspannen op het strand liggen kunnen je kinderen zich kostelijk vermaken met de waterattracties.

Is dat nu echt leuk, slapen in zo’n Wigwam?

Ja absoluut, wanneer je niet in een standaard vakantiehuisje wilt slapen en je vindt het niet erg om 1 á 2 meter te moeten lopen om naar de WC of douche te kunnen dan is slapen in deze Wigwam een unieke ervaring. Let er alleen wel een beetje op wat de temperatuur buiten ongeveer zal zijn in de periode dat je een verblijf boekt. In de tent is wel een verwarming aanwezig, maar wanneer het buiten koud is, bijvoorbeeld in de herfst, kan het wat koud zijn om in de wigwam te slapen.

Op loopafstand van het attractiepark en waterpark

Het wigwamterrein ligt niet ver van het attractiepark en waterpark af. Het is wel zo dat de wigwams aan de buitenrand van Vakantiepark Slagharen liggen, je zult dus wel een eindje moeten lopen. Heb je hele kleine kinderen dan is een buggy wel raadzaam. Na een lange dag vol attractie- en/of zwemplezier zijn je kinderen heel moe en om dan nog terug te moeten lopen naar je tent kan voor hen net even te veel zijn.

Waar kan ik mijn auto parkeren?

Je mag je auto niet bij de Wigwam parkeren. Deze dien je op de gezamenlijke parkeerplaats in de Wigwamwereld te zetten. Makkelijk dat er een parkeerplaats vlakbij is, want dat voorkomt dat je lang moet gaan zeulen met je bagage of boodschappen. Daar komt bij dat omdat er geen auto’s bij de tenten geplaatst mogen worden, dat de verblijfplaats zelf autovrij is. Dat heeft als grootste voordeel dat je kinderen zonder gevaar in de nabijheid van je accommodatie kunnen spelen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over eventueel autoverkeer.

Hoe kan ik het beste de Wigwam Deluxe boeken bij Slagharen?

Het beste kun je dat online doen. Je kunt dan meteen aangegeven: hoeveel nachten, hoeveel volwassenen en hoeveel kinderen. Wel makkelijk bij Slagharen is dat het zelfs mogelijk is om 1 nacht te boeken en dat je heel flexibel bent in wanneer je precies op vakantie wilt gaan. Het boekingssysteem geeft precies aan of er nog beschikbaarheid is. Na het kiezen van de verschillende opties krijg je meteen ook een totaalprijs te zien. Handig, want je weet meteen waar je aan toe bent.

Met hoeveel personen kan ik in de Wigwam slapen?

De Wigwam is niet super groot, Slagharen geeft dan ook duidelijk aan dat deze accommodatie geschikt voor maximaal 6 personen waarvan maximaal 2 volwassenen en 4 kinderen (tot 18 jaar). Ons advies is eigenlijk om met jong volwassenen liever te kiezen voor een ander type accommodatie. De Wigwam is prima voor gezin met jonge kinderen, maar anders wordt het echt wat krap. Mocht je toch met meerdere volwassenen en/of oudere kinderen op vakantie gaan, dan zou je kunnen overwegen om meerdere naast elkaar wigwams te boeken.

Wanneer kan ik het beste een Wigwam boeken?

Extra voordelig verblijf
Wanneer je een extra voordelig verblijf wilt boeken kun je het beste kiezen voor data buiten de schoolvakanties. Wanneer je rekening moet houden met schoolgaande kinderen kun je het beste 1 tot 3 dagen in een weekend buiten de schoolvakanties boeken. Tip: Slagharen heeft last minutes en aanbiedingen waarmee je met korting een vakantie kunt boeken. Ook wanneer je alleen maar even een dagje attractie- en/of waterpark wilt doen kun je een leuke korting krijgen.

Let goed op de temperatuur buiten
Een verblijf in de Wigwam is wanneer het buiten wat warmer is het fijnst. Het beste kun je de weersvooruitzichten goed in de gaten houden voordat u een reservering gaat plaatsen. Wanneer het te koud is buiten dan kan een verblijf in de Wigwam wat minder prettig zijn. De verwarming in de tent kan wel wat verwarmen, maar wanneer het heel koud is buiten, dan kan het onaangenaam koud zijn in de tent. Is het buiten te warm, bijvoorbeeld tijdens een warme zomerdag dan kan het juist te warm zijn in de Wigwam. Helemaal wanneer je met 5 á 6 personen in de tent verblijft. Je ligt in de Wigwam namelijk best dicht op elkaar.

Optimaal genieten van veel vakantieplezier
Je verblijf bij Slagharen is niet alleen inclusief toegang tot het attractiepark + shows en entertainment, maar ook toegang tot waterpark Aqua Mexicana en waterspeeltuin Sunny Beach. Het meest optimaal geniet je wanneer het buiten wat beter weer is. Jij, maar ook je mede vakantiegangers kunnen in dat geval ook veel vakantieplezier hebben in het buitenzwembad en waterspeeltuin. Maar ook wanneer het buiten iets minder weer is kun je je natuurlijk prima vermaken in het binnenzwembad van Aqua Mexicana.